Cnm kilo verme asamasinda icme bencekızlar freşanın armutlusunu içiyorum sizce sağlıksız bir şey mi
Merhabalar kızlar :)
Dünkü menüm
9:00 civarı kahvaltı (1 domates, 1salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 1,5 dilim ekmek, 4 zeytin, bir çay kaşığı reçel 1 çay kaşığı kaymak)
12:00 civarı (1adet salatalık)
15:30 civarı (patates yemeği 4-5 kaşık, bir tabak yağsız çoban salata)
19:30 civarı akşam yemeği (bulgur pilavı 4 kaşık, bir tabak roka salatası)
21:00 civarı (1 top dondurma)
5 km. Yürüyüş,30 dk. Egzersiz, 3, 3 lt. Su[/QUOTE
Oooo ne guzel bi menu
Guzel hocam hepimize arada soldan soldan geliyolar.daha bikac gun once Ben oyleydim.toparlariz yapariz ins.izin her daim bozuyo biziSelam Kuslar nasilsiniz? Ben artik iyiden iyiye bozdum diyeti herhalde aksam hareket etmeye calisiyorum gerci ama yettigni pek sanmiyorum 27 snden sonra ski diyet artk ne yapalim
Tatil boyle oldu biraz izne de ayrilamam picaklarsiniz yoksa beni iyisi mi beni idare edeceksiniz artik birazcik napalim
Meyve dolu bi menu olmus.cok olmus sankigünaydın
dunku menu
9.00 1 domates+5 zeytin+1 k.k süzme peynır+4 lokma pide +kusburnu cayı
10.00 1 nescafe kremalı
12.30 1 kase mercımek çorba
14.00 1 turk kahve 1 k.k. kadar cezerye
16.00 1 harnup
19.30 1 kase corba +4 kasık kıymalı makarna+karpuz 5 küçük dilim
20.30 4 tane dikenli incir (şekersiz bi meyve )
21.00 5 tatlı kasıgı dondurma
3 lt su 1 mil lessi
bu arada dukan yapmaya karar verdım
bu şekilde veremıyorum sankı
meyve hastası olarak zor olacak amma yapmaya deger diye düşünüyorum 3 ayda arkş. 13 kılo verdi
arada bıraktıgı zamanda olmus ustelık
Kolay gelsin arkadasim.senin rahatsizligin gectimi nasulsinBen de özledim de cok yogun geçiyor zor giriyorum canım. Cumartesiden itibaren de evde tadilat başlayacak. Bayagi bir ısımız var yani
Seni cok iyi anliyorum Ben de biseye sinirlenip diyetin ucunu kaciran seker komasina giren bireyim.neyse moralin iyi olsun yetrrki diyetin de duzelirDünkü menüm
9:30 kahvaltı
4 çatal kızarmış patates
2kk peynir
4 zeytin
Domates salatalık
Ara yok
14:00 öğle
7-8 üzüm
1 kase yogurt
1 tbk etli fasulye
3-4 kasik patates pirinc etli güveç
16:50 ara
3 hurma
15 fındık
18:20 hangi ogun bilemedim
1 kase salata
1 kasik dolusu nutella
10-12 fındık
(geceden esime trip atıp sabahında kendisini sözlü saldırı ile göndermiştim. Öğlene kadar ağladım. Acısı boyle çıktı. Bı de tabi reglimin 20. Gunu şerefine)
20 civarı da 2 kasik pilav ile 3 kasik taze fasulye yedim iste buna hic gerek yoktu
2lt su
Spor yok
Kolay gelsin arkadasim.senin rahatsizligin gectimi nasulsin
kızlar sabah 1 yumurta 2 dilim peynir biraz domates çok az salatalık 5 zeytin ve bol maydanoz yiyip çay içtim 11.30 gibi yaptık biraz geç oldu bi 15 20 dakika daha geçsin leslie 3 mile yapıcam akşam da bisiklet sürüjem bugün bol bol su bitki çayı içip hafif beslenmeyi düşünüyorum çorba yapamayabilirim ama karpuz falan meyve aşırıya kaçmadan yemeyi düşünüyorum başka hafif ne önerebilirsiniz
Selam Kuslar nasilsiniz? Ben artik iyiden iyiye bozdum diyeti herhalde aksam hareket etmeye calisiyorum gerci ama yettigni pek sanmiyorum 27 snden sonra ski diyet artk ne yapalim
Tatil boyle oldu biraz izne de ayrilamam picaklarsiniz yoksa beni iyisi mi beni idare edeceksiniz artik birazcik napalim
BUrdaym zaten kiiiHepimizin boyle dönemleri oluyor canım. Bence de izne ayrılma, gözümüzün önünde ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?