Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlaar günaydıınn
izne ayrılmıştım çok yoğun bir fönemdeydim ve gelemiyordum hiç
bu dönemde utanarak söylüyorumki kilo almışım şuan 64.2 kiloyum niye böyle oldu anlayamıyorum ya bundan sonra çok diikkat edeceğim 1 aya 60ı hedefliyorum ve bu konuda çok ciddiyim durduramazsam almaya devam ederim

***1.TAKIM 427.ETAP***

sosyestetik (57.5////%)
deadline (62.2///%)

sevili6163 (86.6////%)
Sevim_mrt (74.6///%)
haticend (80.6///%)geçen hafta bildirimde bulunmadı
derinsu27 (76///%)
maviaşk (49.4///%)geçen hafta Bildirimde bulunmadi

sevilay 80 (78/77.5/0.5/%0.64)
mornar(68.5 /67.7/0.8/%1.17)

1. Takım Ortalaması: %

inş. arkadaşım

Ben ayni diyecegim canim az once tartildim 49.3 gibi gorunuyor ama riskli bu hafta da 49.4 olsun su kortizon igneleri normalden cok agir doz aldigim icin odem filan olayi istah yogun insallah Allahim haftaya toplarim ignelerde bitmis olur fazla beni sisirmeden Zor tutuyorum kendimi yani benim normal istahimin disinda birsey bakalim bi de yarin ya da diger gun hasta olurum geciktirmezse igneler bakalim. Dunku menum dedigim gibi sondakiler tamsmen benim istahim harici ( Gerci kahvalti ancak 10 11 de yapabiliyorum serum filan ondan ogunler gecikiyor.

Sabah 10:00
1 kucuk peynirli sandwich
4 zeytin
Salatalik

Öğle 13.30
6 kasik kuru fasulye
1 dilim cavdar ekmek
2 kucuk dilim cezerye

Ara 17:00
8 9 adet cubuk kraker

aksam 20:00
1 minik peynirli sandwich
2 kasik yesil fasulye
3 kasik yogurt
1 dilim kavun
Ceviz ici 1 tane

iste o sondaki aksam asla yemeyecegim seydi

günaydın kızlaaar
hiç keyfim yok bugün...önemli bişey yok ama keyifsizim işte

günaydın kızlaaar
hiç keyfim yok bugün...önemli bişey yok ama keyifsizim işte

Olur oyle arada cok sorun etme mubarek Cuma bugun dua et guzel. Bende gezme tozma ama gene de durgunluk hali var ya hayirdir insallah. Ama diyirum mutlu olsam anormal o kadar haberlerden vs uzak duruyorum ama cok yikiyor bu sehit haberleri ulkenin durumu Allahim firsat verdirmesin ayni titanik batarken keman calanlar gibi olmayalim da oyle iste gecer umarim..

Bizde olacaz ozlenen beklenen istenen ideal resimler :)) Hazir miyizzzz hazirizzz..

aç bi harektli oynamalı şarkı tavukları pişirmişem ankara havaları falan bak bşey kalıyomu
hahaaaa düşünmesi bile keyiflendirdi beni..
havadan galiba bir de birkaç gündür uykumu alamıyorum çok bölünüyor..

bu arad diyetisyen kontrolümü tamamladımm..
ben 500 gram versem mucize olur diye beklerken 1 kilo vermişim 800 gramı yağdan..
daha dikkatli yapıcam artık ..çok bozdum bu aralar çünkü diyeti..

Dünkü menüm,

10:00 civarı kahvaltı (bir bardak şekersiz taze sıkılmış meyve suyu, bir peynirli tost, 1 salatalık)

13:00 civarı (küçük salkım üzüm)

15:30 civarı öğle yemeği (sebze sote 5 yemek kaşığı, bir parça tavuk incik, bir tabak yağsız roka salatası)

18:40 civarı akşam yemeği ( Meksika salatası bir taba,k şekersiz meyve suyu 1 bardak )

20:00 civarı yarım mısır

4km. Yürüyüş, 3 litre su

kizlar merhabalar hakkinizi helal edin ben giremiyorum artk dugun telasindan bildirimimi yapip ayrilmak istiyorum cunku sizide bosuna mesgul ediyorum bugun tartildim 75.5 ciktim arada girip yazilarinizi okurum napiosnz diye konusum ama gunluk liste ve sporu aksattgmdan kendimi kotu hissettm kurallara uymuyorum buyuzden en mantuklisi ayrilmak

***1.TAKIM 427.ETAP***

sosyestetik (57.5/58.5/+1%-1.73)
deadline (62.2/62.2/0/%0)kilosu sabit

sevili6163 (86.6////%)
Sevim_mrt (74.6/74.2/0.4/%0.53)
haticend(80.6/79.7/0.9%0.55)geçen hafta bildirimde bulunmadı Yuzdesi 2 ye bolundu
derinsu27 (76/75.5/0.5%0.65)
maviaşk (49.4/49.4/0%0)Kil0su sabit geçen hafta Bildirimde bulunmadi

sevilay 80 (78/77.5/0.5/%0.64)
mornar(68.5 /67.7/0.8/%1.16)

1. Takım Ortalaması: %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…