- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Sevim-mrt,haticend,derinsu,sevilay80,mornar sizi kutlarım.***1.TAKIM 427.ETAP***
sosyestetik (57.5/58.5/+1%-1.73)
deadline (62.2/62.2/0/%0)kilosu sabit
sevili6163 (86.6////%)
Sevim_mrt (74.6/74.2/0.4/%0.53)
haticend(80.6/79.7/0.9%0.55)geçen hafta bildirimde bulunmadı Yuzdesi 2 ye bolundu
derinsu27 (76/75.5/0.5%0.65)
maviaşk (49.4/49.4/0%0)Kil0su sabit geçen hafta Bildirimde bulunmadi
sevilay 80 (78/77.5/0.5/%0.64)
mornar(68.5 /67.7/0.8/%1.16)
1. Takım Ortalaması: %
canım düğünden sonra tekrar gel olmaz mı ki öyleeekizlar merhabalar hakkinizi helal edin ben giremiyorum artk dugun telasindan bildirimimi yapip ayrilmak istiyorum cunku sizide bosuna mesgul ediyorum bugun tartildim 75.5 ciktim arada girip yazilarinizi okurum napiosnz diye konusum ama gunluk liste ve sporu aksattgmdan kendimi kotu hissettm kurallara uymuyorum buyuzdenen mantuklisi ayrilmak
kuzuummm ha gayret girelim aretık ikimiz de şu listeyeeBen bu hafta da listeye giremiyorum.
Geçen hafta :56.9
Bu hafta : 57.6
teşekkür ederimmm ruh halim daha iyi ..işten erken çıkıp arkadaşımla buluşucam daha iyi olurum herhasldeSevim-mrt,haticend,derinsu,sevilay80,mornar sizi kutlarım.
ispanyol seni ayr8ca kutluyorum.
İnsan bazen değişik hallere girebiliyor.İnşallah tez zamanda ruh halin düzelir canım.
aferin sana süpersin.. aç karnına daha etkili oluyor12 gibi uyandım aç karınla leslie 3.mile yaptım şimdi kahvaltımı yapıcam öğle yemeği desek daha doğru
Canim ne ayrilmasi hadi devam bozma moralinikizlar merhabalar hakkinizi helal edin ben giremiyorum artk dugun telasindan bildirimimi yapip ayrilmak istiyorum cunku sizide bosuna mesgul ediyorum bugun tartildim 75.5 ciktim arada girip yazilarinizi okurum napiosnz diye konusum ama gunluk liste ve sporu aksattgmdan kendimi kotu hissettm kurallara uymuyorum buyuzdenen mantuklisi ayrilmak
12 gibi uyandım aç karınla leslie 3.mile yaptım şimdi kahvaltımı yapıcam öğle yemeği desek daha doğru
canım düğünden sonra tekrar gel olmaz mı ki öyleee
kuzuummm ha gayret girelim aretık ikimiz de şu listeyee
teşekkür ederimmm ruh halim daha iyi ..işten erken çıkıp arkadaşımla buluşucam daha iyi olurum herhaslde
aferin sana süpersin.. aç karnına daha etkili oluyor
geçen sene jillian ı ben de yapmıştım level 2 nin ortasında bırakmıştım sanırım ama vücudumda bi etkisini göremedim sanırım leslie tek geçerkızlar jillian level 1 yaptım şimdi.geçen yıl hiççççççççç byapamıyodum.leslie bacı sağolsun vücüdumu yle alıştırmış ki spora jillian ı zorlanmadan yaptım.harika bi duygu.en çok zorlandığım zıplamak koşmak evet koşmaktı .ama başardımmmmm
olur aslinda cok iyide olur bu arada dugune kadarda 3 kilo daha verirsem geldigimde daha daha iyi olurumcanım düğünden sonra tekrar gel olmaz mı ki öyleee
kuzuummm ha gayret girelim aretık ikimiz de şu listeyee
teşekkür ederimmm ruh halim daha iyi ..işten erken çıkıp arkadaşımla buluşucam daha iyi olurum herhaslde
aferin sana süpersin.. aç karnına daha etkili oluyor
tek skntim abimin dugunu var cok yogunum ve bildirim yapamiyorum cumalari her turlu yazarim ama gunluk liste bildirimini geciktiriyorm sporuda bazrn yapabiliyorum oyuzden kurallarada uyamiyorum ne yapmaliyim peki ?Canim ne ayrilmasi hadi devam bozma moralini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?