- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
tatlım sevil bana msj attı sabitmişKuslar Listemizi tasidim
Hala gelmedi cunku sevili, bende disardaym tekrar girmem gec olabilir diye tasidim hakkimizda hayirlisi artk
Tsk ederim canimtatlım sevil bana msj attı sabitmiş
Bencede ! Nedir bu miskinlik toparlanın kızlar zayıflamak istemiyormusunuz yoksa ? Kaptan sende yine artılarda , sabitlerde takılıo duruon hadi biraz gayretKizlarrr 9. Cu olmusuzzz baya baya geriledik
Gerci bi tek ben artidaym amaa sabit kalanimiz cok, ben evdeym annem besliyor sizin bahaneniz neeee???? Hado bakalim kizlar
Toplanalim kendimize gelelim
günaydın canımmm.. bu hafta benim de bir atak yapmam lazım , kendimden çok umutluyumgünaydın tatlılarım
dunku menu
9.00 1 domates +yeşillık+zeytin+peynır+yesilçay
10:00 1 limonlu yeşilçay
12.30: 1 tabak makarna +salata
14:00 1 elma
15:00 1 soda sade
19:30 kahvaltı yaptık
1 haslama yumurta
patates çitmesi 3 yk
1 lokma vişne reçeli
2 çay
el kadar pide ekmek
200 ip atlama
30 dk yuruyyus
3 lt su
sabah kalkıncada 200 defa ip atladım akşamda atlarım :)
bu hafta dusmm lazzım kesinlıkle
cnm makarnaya dikkatgünaydın tatlılarım
dunku menu
9.00 1 domates +yeşillık+zeytin+peynır+yesilçay
10:00 1 limonlu yeşilçay
12.30: 1 tabak makarna +salata
14:00 1 elma
15:00 1 soda sade
19:30 kahvaltı yaptık
1 haslama yumurta
patates çitmesi 3 yk
1 lokma vişne reçeli
2 çay
el kadar pide ekmek
200 ip atlama
30 dk yuruyyus
3 lt su
sabah kalkıncada 200 defa ip atladım akşamda atlarım :)
bu hafta dusmm lazzım kesinlıkle
profilde seni görmek güzeldi şekerimselamlar güzellikleeerrrr
katılıyorum kaybedecek zamanımız yoooooooooooooookKizlarrr 9. Cu olmusuzzz baya baya geriledik
Gerci bi tek ben artidaym amaa sabit kalanimiz cok, ben evdeym annem besliyor sizin bahaneniz neeee???? Hado bakalim kizlar
Toplanalim kendimize gelelim
leslie ye alıştım 1.5 yıldır haftada en az 2 kez yapıyorum.geçen sene jillian ı ben de yapmıştım level 2 nin ortasında bırakmıştım sanırım ama vücudumda bi etkisini göremedim sanırım leslie tek geçer
cnm ya illaki yemek istiyorsan sadesine biraz yulaf az da meyve koysan.ben bu tür şeylerin kilo vermeye yardımcı olcağını sanmıyorum .en güzeli turk usulü kaloriye dikkaT EDERek cavdarlı ve ya tam buğdaylı kahvaltı.bence insanın il önce gözü doymalıactivia nın kahvaltı zamanı zararlı mı sizce çilrklisi
cnm hayır lütfen pes etme yalnız bu işi başarabilseydik zaten en başında burda olmazdıkkizlar merhabalar hakkinizi helal edin ben giremiyorum artk dugun telasindan bildirimimi yapip ayrilmak istiyorum cunku sizide bosuna mesgul ediyorum bugun tartildim 75.5 ciktim arada girip yazilarinizi okurum napiosnz diye konusum ama gunluk liste ve sporu aksattgmdan kendimi kotu hissettm kurallara uymuyorum buyuzdenen mantuklisi ayrilmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?