Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kizlarrr 9. Cu olmusuzzz baya baya geriledik
Gerci bi tek ben artidaym amaa sabit kalanimiz cok, ben evdeym annem besliyor sizin bahaneniz neeee???? Hado bakalim kizlar
Toplanalim kendimize gelelim

Kizlarrr 9. Cu olmusuzzz baya baya geriledik
Gerci bi tek ben artidaym amaa sabit kalanimiz cok, ben evdeym annem besliyor sizin bahaneniz neeee???? Hado bakalim kizlar
Toplanalim kendimize gelelim
Bencede ! Nedir bu miskinlik toparlanın kızlar zayıflamak istemiyormusunuz yoksa ? Kaptan sende yine artılarda , sabitlerde takılıo duruon hadi biraz gayret

günaydın tatlılarım
dunku menu
9.00 1 domates +yeşillık+zeytin+peynır+yesilçay
10:00 1 limonlu yeşilçay
12.30: 1 tabak makarna +salata
14:00 1 elma
15:00 1 soda sade
19:30 kahvaltı yaptık
1 haslama yumurta
patates çitmesi 3 yk
1 lokma vişne reçeli
2 çay
el kadar pide ekmek
200 ip atlama
30 dk yuruyyus
3 lt su

sabah kalkıncada 200 defa ip atladım akşamda atlarım :)
bu hafta dusmm lazzım kesinlıkle

günaydın canımmm.. bu hafta benim de bir atak yapmam lazım , kendimden çok umutluyum

Dun
sabah 09:30
2 kucuk dilim köy ekmegi
3 kasik tulum peynir
Domates
1 muz

Öğle 17:30
50 gr tavuk döner
1minik pide
1 kutu ayran

Akşam 20:00
1 dilim kavun
1 kucuk parca havuclu kek

Spor : 1,5 saat sahilde yuruyus
su : 3 litre

Bu serum vs isim olunca ogun aralarim cok acildi sabah kahvaltidan sonra aldim serumu maalesef bu aksam olanlarda ac oldugumdan degil agzimin tadi cok bozuluyor neyseki minik parcalar seklinde aliyorum ( off nerden cikti su is bi de cok yuksek dozaj aliyorum kortizonu iyice şiş olmazsam bakalim iyiki diyetteymisim cok sukur ödem olusmasina izin vermiyorum zaten normal beslenmemle

kahvatı 2 dilim çavdar.domates.2 tatlı kş reçel.peynir.3 zeytin
ara 1 erik şekersiz turk kahvesi
öğle 3 kşk sebzeli bulgur pilavı.semizotlu salata.yarım kase yoğurt
ara yarım armut
ara 1 çy brd tarçınlı yoğurt
akşm 3 ymk kş. patlıcan yemeği.3 ymk kş. kilis tava ( sebzesi kıymadan boldu)
ara 3 mincir küçük
su 3 lt yı geçti
spor jillian level 1
perşmbe cezasını yaptım 300 ip atlama

cnm makarnaya dikkat

activia nın kahvaltı zamanı zararlı mı sizce çilrklisi
cnm ya illaki yemek istiyorsan sadesine biraz yulaf az da meyve koysan.ben bu tür şeylerin kilo vermeye yardımcı olcağını sanmıyorum .en güzeli turk usulü kaloriye dikkaT EDERek cavdarlı ve ya tam buğdaylı kahvaltı.bence insanın il önce gözü doymalı

cnm hayır lütfen pes etme yalnız bu işi başarabilseydik zaten en başında burda olmazdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…