Bebem iki mazeretim var adetim oldum olacam bi de cok yuksek dozajda kortizon igne almam ama beni yildirir mi asla :) Aslinda tartida 100 gr eksik cikmistim da ya zaten gecen hafta ceza filan bildirim yapamadim ikiye bol filan ugrasmamak icin sabit dedim hayirlisi haftaya iyi bi yekun gider gibi gibi insallahKizlarrr 9. Cu olmusuzzz baya baya geriledik
Gerci bi tek ben artidaym amaa sabit kalanimiz cok, ben evdeym annem besliyor sizin bahaneniz neeee???? Hado bakalim kizlar
Toplanalim kendimize gelelim
Gecmis olsun canim Dikkat et kendineBebem iki mazeretim var adetim oldum olacam bi de cok yuksek dozajda kortizon igne almam ama beni yildirir mi asla :) Aslinda tartida 100 gr eksik cikmistim da ya zaten gecen hafta ceza filan bildirim yapamadim ikiye bol filan ugrasmamak icin sabit dedim hayirlisi haftaya iyi bi yekun gider gibi gibi insallah(
o da zor yaaa
aynennnhanımlarrrrrrrr hadi biraz enerji
bende 2.5 u gecmisimdir canim2 lt su tükettim siz naptıınz
Bende yattim besiye camiş moduna aldim kendimi hayirlisi bakim :)Hepimiz için güzel bir pazar olsun bayanlar.
İki gündür yediklerimi yazmıyorum.Çünkü saldır bayıra mevlam kayıra dedim.Dün denizdeydik.Sporumu yaptım.500 kulaç attım.
Bugünden itibaren detoks yapacağım.Ödemi atmam lazım.Ve her gün ceza sporlarımı da yapacağım.
Mornar listen yine çok güzel.İyi geceler,
Ancak yazabildim misafirim vardı bugün hemen cumartesi günkü menüme geçeyim
10:30 civarı kahvaltı ( 1dilim ekmek, 1 bardak şekersiz çay, 3zeytin, 1kk peynir, 1salatalık)
13:00 civarı (1adet bisküvi)
14.45 civarı (domates çorbası ve yağsız kabak salatası)
18.30 civarı (6 adet köz biber, domates sosu 3 kaşık , 1 kase yoğurt)
21:00 civarı (3 küçük dilim karpuz)
3 km. Yürüyüş 2,5 litre su
Mornar listen yine çok güzel.
Hadi inşallah amacına ulaşırsın.[
Kuzenimin nikahı yaklaştı güzel bir giysi almayı planlıyorum hepsi o elbise için canım :)
Hadi inşallah amacına ulaşırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?