- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Spor yok ama pek de bisey yememissin zaten canimgünaydın
dnku menu 9.00
yarım gözleme
2 bardak çay
1 haslama yumurta
zeytin +domates
iş yapmaktan arada bısey yemedım
1 sade soda
17.30
20 tane yaprak sarma +2 kase cacık
1 tane tavuk gögsü tatlı
2 lt su
spor yoktu
ama hiç oturmadım
spor yok mu canim?Sabah 11.00
Elimin yarısı kadar haşhaşlı çörek
2 dilim peynir
Domates,salatalık
3 bardak çay
Öğle 14.00
Elimin yarısı kadar haşhaşlı çörek
Domates
Salatalık
Ara 17.00
Yarım şeftali,,bir incir
3 kaşık yoğurt,keten tohumu,tarçın
Akşam 20.00
İki kepçe kuru fasulye
Bir bardak ayran
Beşi bir yerde,rezene çayı
2 litre su
hosgeldin tatlim naber ben de bugun kan tahlili yaptirdim yarin diyetisyene mi gitsem diyorumfıstıklar naber..
bugün çok yoğunum giremedim..
bir selam çakıyorum ve kaçıyorum
öpüldünüz gıdılarınızdan
ben geldmm ama gec geldmmmeneeeee kimseler yooookk
E kizlar nabersiniz? Bugun annemin bi arkadasiyla karsilastik uzun zamandir gormuyordu bayan beni, ay kizin sismanlamis guzellesmis dedi ben depresyonnnn, acil tedaviye ihtiyacim varrrr
bencede yanı demek kılo almıs gercı arkasına guzellesmıssın demıs amma olsunBak ya insanlar ne patavatsız.Senin çok fazlan yok ki zaten.Tahlillerini yaptırmışsın bence git o zaman diyetisyene.Daha sağlıklı olur.
Canim cuma gunu hastanedeydim butun gun bildirim yapamadim kilo 66 canim bebek tedavisine basladim cok yemesemslde rejimi birakmak durumundayim yinede dikkat ediyorum tabi
Canim tabi ki supersinnn o sayfayi yorumlamisim sanirim, yarin bi gideyim diyeyim bastan savma biseyler verirse ozele giderim diyorumsosyestetik yaptığım sporları görmedin mi?Bir iltifatı hak ettim sanki.
Bizim grup çok hareketsizlendi.Kızlarr nerelerdesiniz?Sohbet yok muhabbet yok.
deadline nerelerdesin?Özledik canım.
ispanyol nasılsın canım?
Kiniyorum bendeeebencede yanı demek kılo almıs gercı arkasına guzellesmıssın demıs amma olsunkınıyoruzz
Hayirli olsun canim, gruba devam etmeyecek misin?Canim cuma gunu hastanedeydim butun gun bildirim yapamadim kilo 66 canim bebek tedavisine basladim cok yemesemslde rejimi birakmak durumundayim yinede dikkat ediyorum tabi
inşallah olur canım ..hemecicikCanim cuma gunu hastanedeydim butun gun bildirim yapamadim kilo 66 canim bebek tedavisine basladim cok yemesemslde rejimi birakmak durumundayim yinede dikkat ediyorum tabi
burdayım canım hafta sonu evde değildim gelemedimsosyestetik yaptığım sporları görmedin mi?Bir iltifatı hak ettim sanki.
Bizim grup çok hareketsizlendi.Kızlarr nerelerdesiniz?Sohbet yok muhabbet yok.
deadline nerelerdesin?Özledik canım.
ispanyol nasılsın canım?
Yok canim ben yaparim sorun degil istanbulda olurum zaten bilg basinda daha kolay olur, nerelerdesin sen bakimmmmsosyestetik kaptancım bu hafta sonuç listesi hazırlama sırası bizde haberin var mı bilmiyorumda ben bu hafata sonu ankaraya gidiyorum paylaşıma yazsakta bşir sonraki grupla yer mi değişsek yada 4. takımla yer değişebiliriz ne dersin soralım da ben 4. takımın zamanı gelince yaparım sonuç listesini bu haftada listeleri taşımak sana kalıyor kusura bakma olur mu
kaptan haftaya sınav var ingilizce tıpdil sınavına gircemdeYok canim ben yaparim sorun degil istanbulda olurum zaten bilg basinda daha kolay olur, nerelerdesin sen bakimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?