Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydın
dnku menu 9.00
yarım gözleme
2 bardak çay
1 haslama yumurta
zeytin +domates
iş yapmaktan arada bısey yemedım
1 sade soda
17.30
20 tane yaprak sarma +2 kase cacık
1 tane tavuk gögsü tatlı
2 lt su
spor yoktu
ama hiç oturmadım

Sabah 11.00

Elimin yarısı kadar haşhaşlı çörek
2 dilim peynir
Domates,salatalık
3 bardak çay

Öğle 14.00
Elimin yarısı kadar haşhaşlı çörek
Domates
Salatalık

Ara 17.00
Yarım şeftali,,bir incir
3 kaşık yoğurt,keten tohumu,tarçın

Akşam 20.00
İki kepçe kuru fasulye
Bir bardak ayran

Beşi bir yerde,rezene çayı
2 litre su

Spor yok ama pek de bisey yememissin zaten canim
spor yok mu canim?
fıstıklar naber..
bugün çok yoğunum giremedim..
bir selam çakıyorum ve kaçıyorum
öpüldünüz gıdılarınızdan
hosgeldin tatlim naber ben de bugun kan tahlili yaptirdim yarin diyetisyene mi gitsem diyorum
eneeeee kimseler yooookk
ben geldmm ama gec geldmmm

E kizlar nabersiniz? Bugun annemin bi arkadasiyla karsilastik uzun zamandir gormuyordu bayan beni, ay kizin sismanlamis guzellesmis dedi ben depresyonnnn, acil tedaviye ihtiyacim varrrr

Bu arada D derinsu27 tatlim sen yine bildirm yapmaya devam et hepimizin yogun oldugu zamanlar olabiliyor, bu hafta iyice bi dusun yine birakmak istersen kendi istegiyle ayrildi deriz.
Eee sualp27 sen nerelerdesin yine kayboldunnn noldu motivasyonuna tatlimmm???

E kizlar nabersiniz? Bugun annemin bi arkadasiyla karsilastik uzun zamandir gormuyordu bayan beni, ay kizin sismanlamis guzellesmis dedi ben depresyonnnn, acil tedaviye ihtiyacim varrrr

Bak ya insanlar ne patavatsız.Senin çok fazlan yok ki zaten.Tahlillerini yaptırmışsın bence git o zaman diyetisyene.Daha sağlıklı olur.

Canim cuma gunu hastanedeydim butun gun bildirim yapamadim kilo 66 canim bebek tedavisine basladim cok yemesemslde rejimi birakmak durumundayim yinede dikkat ediyorum tabi

Canim tabi ki supersinnn o sayfayi yorumlamisim sanirim, yarin bi gideyim diyeyim bastan savma biseyler verirse ozele giderim diyorum deadline evdeydi sanirim haftasonu calisiyordur gelir birazdan
bencede yanı demek kılo almıs gercı arkasına guzellesmıssın demıs amma olsun kınıyoruzz
Kiniyorum bendeee

burdayım canım hafta sonu evde değildim gelemedim bu hafta sonuda yokum ankaraya gitcem sınava gircem bu aralar bir yoğun sıkışık bir hayat içindeyimdehadi ben yoğunum burda neden kimse yok sayfa ilerlememiş hiç

sosyestetik kaptancım bu hafta sonuç listesi hazırlama sırası bizde haberin var mı bilmiyorumda ben bu hafata sonu ankaraya gidiyorum paylaşıma yazsakta bşir sonraki grupla yer mi değişsek yada 4. takımla yer değişebiliriz ne dersin soralım da ben 4. takımın zamanı gelince yaparım sonuç listesini bu haftada listeleri taşımak sana kalıyor kusura bakma olur mu

Yok canim ben yaparim sorun degil istanbulda olurum zaten bilg basinda daha kolay olur, nerelerdesin sen bakimmmm

Yok canim ben yaparim sorun degil istanbulda olurum zaten bilg basinda daha kolay olur, nerelerdesin sen bakimmmm
kaptan haftaya sınav var ingilizce tıpdil sınavına gircemde o dasadece ankarada var sınav cumartesi cuma yola çıkcam falan bu haftasonuda anneannem çağırdı buraya 1 saat uzakta ama çok araba yok haftasonuda ordaydım işte geziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…