Sagol canim 2 dusugum var 1 asilama digeri nornal yolla olmuatu 3. Asilana icin tedaviye basladikinşallah olur canım ..hemecicik
Ediyorum canim ama rejime ara veriyorm su tedavim sonuclanana kadar saglikli beslenmem lazim ama dikatbedecegim yinede yrdiklerime vitamin eksikligi demir eksikligi falan ciktiHayirli olsun canim, gruba devam etmeyecek misin?
İnşallah kolay ve sağlıkla bebişin gelir.Canim cuma gunu hastanedeydim butun gun bildirim yapamadim kilo 66 canim bebek tedavisine basladim cok yemesemslde rejimi birakmak durumundayim yinede dikkat ediyorum tabi
Sınavın insallah iyi geçer canım.Hiç sorma kızlar gelmiyor.Herkes yoğun heralde.burdayım canım hafta sonu evde değildim gelemedimbu hafta sonuda yokum ankaraya gitcem sınava gircem bu aralar bir yoğun sıkışık bir hayat içindeyimde hadi ben yoğunum burda neden kimse yok sayfa ilerlememiş hiç
Gez gez iyi yapıyorsun.kaptan haftaya sınav var ingilizce tıpdil sınavına gircemdeo dasadece ankarada var sınav cumartesi cuma yola çıkcam falan bu haftasonuda anneannem çağırdı buraya 1 saat uzakta ama çok araba yok haftasonuda ordaydım işte geziyorum
Senin menülerine bayılıyorum.Her kültürün yemeğini deniyorsun.Ben de sen yazınca hemen bakıyorum tarifine.İyi akşamlar kızlar :)
Dünkü menümü yazayım hemen
13:00 civarı kahvaltı mı desem öğle yemeği mi bilemedim (1 haşlanmış yumurta, 5zeytin, 3 dilim domates, biraz roka ve nane, 1kk peynir, bir çk bal kaymak, 1 çk çemen, 4-5 dilim salatalık bir bardak şekersiz çay, 6 -7 adet patates kızartması, 1dilim ekmek )
19:00 civarı akşam yemeği (1 porsiyon pad thai)
22:30 civarı 3-4 dilim kavun
5km. Yürüyüş, 1 saat egzersiz ,3lt su
İnsallah canimİnşallah kolay ve sağlıkla bebişin gelir.
Sınavın insallah iyi geçer canım.Hiç sorma kızlar gelmiyor.Herkes yoğun heralde.
Gez gez iyi yapıyorsun.
Senin menülerine bayılıyorum.Her kültürün yemeğini deniyorsun.Ben de sen yazınca hemen bakıyorum tarifine.Afiyet olsun canım.
Sporda harika .5 km dışarda mı yürüyorsun.Birde bir saat egzersiz.Seni kıskanıyorum bilesin.Maşallah diyeyim nazar değmesin.
İnşallah kolay ve sağlıkla bebişin gelir.
Sınavın insallah iyi geçer canım.Hiç sorma kızlar gelmiyor.Herkes yoğun heralde.
Gez gez iyi yapıyorsun.
Senin menülerine bayılıyorum.Her kültürün yemeğini deniyorsun.Ben de sen yazınca hemen bakıyorum tarifine.Afiyet olsun canım.
Sporda harika .5 km dışarda mı yürüyorsun.Birde bir saat egzersiz.Seni kıskanıyorum bilesin.Maşallah diyeyim nazar değmesin.
sen de benim gibi kahvesiz olmaz diyenlerdensin .ama neskafe değil de turk kahvesi kullansan alışsan keşkegünaydın dünkü menu
9.00 2 kuru incir +2 keçiboynuzu
10.00 1 nescafe
12.30 1 kase yayla corba+kçük tabak patlıcan guvec +2 kasık bulgur pilavı
keçiboynuz aralarda 2 tane
19.00 1 kase yuzuk corba +10 yaprak sarma
20.00 taze aycekırdegı bı avuç
21.00 1 şeftali
3 lt su 250 ip atlama
aslında turk kahvesı delısıyım ama bu aralar nescafenın kokusu cezbedıyor resmen koku benı cagırıyor:)sen de benim gibi kahvesiz olmaz diyenlerdensin .ama neskafe değil de turk kahvesi kullansan alışsan keşke
aynen 200 ip atladım asagı kat bos bızım evde yoklar uyanınca atlayı verdım baslangıc bu eve gıdınce 200 daha yapmm lazımkız sabahın nujrunda mı yaptın sporunu naptın
AFİYETTT olsun cnm.aslında turk kahvesı delısıyım ama bu aralar nescafenın kokusu cezbedıyor resmen koku benı cagırıyor:)
1 kahve soyleyım de ıcım barı en turkunden
puan sıstemı seklınde mı sayıyorAFİYETTT olsun cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?