Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

İyi akşamlar kızlar :)

Dünkü menümü yazayım hemen

13:00 civarı kahvaltı mı desem öğle yemeği mi bilemedim (1 haşlanmış yumurta, 5zeytin, 3 dilim domates, biraz roka ve nane, 1kk peynir, bir çk bal kaymak, 1 çk çemen, 4-5 dilim salatalık bir bardak şekersiz çay, 6 -7 adet patates kızartması, 1dilim ekmek )

19:00 civarı akşam yemeği (1 porsiyon pad thai)

22:30 civarı 3-4 dilim kavun

5km. Yürüyüş, 1 saat egzersiz ,3lt su

Canim cuma gunu hastanedeydim butun gun bildirim yapamadim kilo 66 canim bebek tedavisine basladim cok yemesemslde rejimi birakmak durumundayim yinede dikkat ediyorum tabi
İnşallah kolay ve sağlıkla bebişin gelir.

Sınavın insallah iyi geçer canım.Hiç sorma kızlar gelmiyor.Herkes yoğun heralde.

Gez gez iyi yapıyorsun.
Senin menülerine bayılıyorum.Her kültürün yemeğini deniyorsun.Ben de sen yazınca hemen bakıyorum tarifine.Afiyet olsun canım.

Sporda harika .5 km dışarda mı yürüyorsun.Birde bir saat egzersiz.Seni kıskanıyorum bilesin.Maşallah diyeyim nazar değmesin.

İnsallah canim

Kizlar cok ogun bildirimi yapamiyorum evden ciktim ufak bi gezi ayarlamistik aracls il il dolasiyoruz su an farkli bi ildeyim dolayisiyla yemekler hep arads kaydetme durumu olmuyor Ama neyseki bavuluma oncelikli alinacsklarin basina tarti koymusum ysnimds tarti il il geziyom kilo vermeede son manyagim resmen Yoldsn midir nedir o kadar belim agrisi olmasina ragmen tik yok sistikce sistim su topu gibi oldum bir önce olsaydim kurtulsaydi gecti gununu maalesef Neyse persembe evdeyim cuma bildjrim yaparim buyuk ihtimal hem yolculuk odemi hem beslenme duzensizligi hrm adet olmam sanirim fazla olacak ama ins olmaz. Sonra toparlarim.

Teşekkür ederim, biraz meraklıyım yeme - içme konusunda :) Canım evet yürüyüş parkurunda yürüyorum

günaydın dünkü menu
9.00 2 kuru incir +2 keçiboynuzu
10.00 1 nescafe
12.30 1 kase yayla corba+kçük tabak patlıcan guvec +2 kasık bulgur pilavı
keçiboynuz aralarda 2 tane
19.00 1 kase yuzuk corba +10 yaprak sarma
20.00 taze aycekırdegı bı avuç
21.00 1 şeftali
3 lt su 250 ip atlama

dün menüm
kahvlatı 2 dilim tam buğdy.1 domates.2 tatlı kş. reçl.k.k peynir.3 zeytin
ara şkrsz turk kahvesi
öğle yemeğe zamnım yoktu.5 çtl küçük karpuz dilimleri
akşm.1 şiş haşhaşlı kıyma kebabı.2 dilim ekmk.maydanoz bolca.2 brdk ayran
ara 1 top sade kesme dondurma
2 lt su spor yok

sen de benim gibi kahvesiz olmaz diyenlerdensin .ama neskafe değil de turk kahvesi kullansan alışsan keşke

arkadaşım ayça kayanın sayark zayıfla kitabını almış 20 gündür uyguluyor.hareketsizdr kendisi.hiç spor yok.1 çocuk annesi ama oğlu çok uslu maşllh.yani ev hali de harweketsiz 2 .5 kilosu gitmş.biraz anlattı bana da çok mantıklı geldi.benim gibi diyet yapmktan sıkılan varsa BUYRUN BERABER ARAŞTIRALIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…