çok güzeeel süpersingünaydın dünkü menu
9.00 2 kuru incir +2 keçiboynuzu
10.00 1 nescafe
12.30 1 kase yayla corba+kçük tabak patlıcan guvec +2 kasık bulgur pilavı
keçiboynuz aralarda 2 tane
19.00 1 kase yuzuk corba +10 yaprak sarma
20.00 taze aycekırdegı bı avuç
21.00 1 şeftali
3 lt su 250 ip atlama
güzel olmuş afiyet olsundün menüm
kahvlatı 2 dilim tam buğdy.1 domates.2 tatlı kş. reçl.k.k peynir.3 zeytin
ara şkrsz turk kahvesi
öğle yemeğe zamnım yoktu.5 çtl küçük karpuz dilimleri
akşm.1 şiş haşhaşlı kıyma kebabı.2 dilim ekmk.maydanoz bolca.2 brdk ayran
ara 1 top sade kesme dondurma
2 lt su spor yok
hımmm neymiş ki o bir araştıralım bakalımarkadaşım ayça kayanın sayark zayıfla kitabını almış 20 gündür uyguluyor.hareketsizdr kendisi.hiç spor yok.1 çocuk annesi ama oğlu çok uslu maşllh.yani ev hali de harweketsiz 2 .5 kilosu gitmş.biraz anlattı bana da çok mantıklı geldi.benim gibi diyet yapmktan sıkılan varsa BUYRUN BERABER ARAŞTIRALIM
Nasil bisey acab gerci onun diyetini gormustum sanki de bilmiyorum odem filan atmis olabilir ilk anda yogunsa kilosu ama duzen olarak belki uygun olur.arkadaşım ayça kayanın sayark zayıfla kitabını almış 20 gündür uyguluyor.hareketsizdr kendisi.hiç spor yok.1 çocuk annesi ama oğlu çok uslu maşllh.yani ev hali de harweketsiz 2 .5 kilosu gitmş.biraz anlattı bana da çok mantıklı geldi.benim gibi diyet yapmktan sıkılan varsa BUYRUN BERABER ARAŞTIRALIM
Bir ara bende yaptım.Bizim sitede topiği var.Aslında güzel bir yöntem.Her şeyden yiyiyorsun ama kilona göre.Hani neden kilo veremedim diyoruz ya ilk gün yediklerinize bakınca nerde hata yaptığınızı anlıyorsunuz.Ben tam yapamadım benim tahıl hep fazla çıkıyordu.arkadaşım ayça kayanın sayark zayıfla kitabını almış 20 gündür uyguluyor.hareketsizdr kendisi.hiç spor yok.1 çocuk annesi ama oğlu çok uslu maşllh.yani ev hali de harweketsiz 2 .5 kilosu gitmş.biraz anlattı bana da çok mantıklı geldi.benim gibi diyet yapmktan sıkılan varsa BUYRUN BERABER ARAŞTIRALIM
Afiyet olsun.aslında turk kahvesı delısıyım ama bu aralar nescafenın kokusu cezbedıyor resmen koku benı cagırıyor:)
1 kahve soyleyım de ıcım barı en turkunden
günaydııınlaaar bu arada ..
nası gidiyor diyetler .. ben hemen hemen sadık kalıyorum diyetime.. bakalım cumaya ne çıkcak
ama spor sürem azaldı baya , vakit bulamıyoırum ki
aslında dikkat etsek zaten almıycaz kilo da işte ahh şu körolasıca iştahımızBir ara bende yaptım.Bizim sitede topiği var.Aslında güzel bir yöntem.Her şeyden yiyiyorsun ama kilona göre.Hani neden kilo veremedim diyoruz ya ilk gün yediklerinize bakınca nerde hata yaptığınızı anlıyorsunuz.Ben tam yapamadım benim tahıl hep fazla çıkıyordu.
inşallah ya artık girmek istiyorum şu listeye.. çok oldu ayrılalıAfiyet olsun.
Cuma listeye girersin.Ben dün 57.2 çıktım bugün 57.7 çıldıracağım.
pattisler dışında harika olmuş..Öğle 14.30
Yarım simit
Bir dilim süzme peynir
Domates
Salatalık
Ara 18.00
Üç küçük incir
2 ceviz
Akşam 20.30
İki kepçe kuru fasulye
Küçük kase cacık
2 tane çıtır soğan
4 tane parmak patates
2.5 litre su
Yesil çay
Spor yok
Listen düzene girmiş ne güzel.dünkü menüm
08:30 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, 4 zeytin, yarım doamtes, 1 küçük salatalık, 1 dilim ekmek
09:30 tek şekerli t. kahvesi
12:00 1 kase çorba, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek (ana yemek çok kötüydü)
15:00 nescafe, 5 badem, 3 kuru kayısı
17:00 1 avuç ayçekirdeği
19:00 1 porsiyon köri soslu tavuk, 2 küçük z.yağlı enginar
21.00 7-8 tane üzüm
su 3 lt
spor yok maalesef
ay bi de sporum düzene girseydi iyi olurdu..Listen düzene girmiş ne güzel.
Yettim gari Ben geldimniye kimselere girmiyor yaaa..
huuuu bacılaaar bacılaaarrr nerdesinizz
Evet cnm. Kisiye oze l puan sistemi varpuan sıstemı seklınde mı sayıyor
Cuma gunu icin seni merak ediyorumgünaydııınlaaar bu arada ..
nası gidiyor diyetler .. ben hemen hemen sadık kalıyorum diyetime.. bakalım cumaya ne çıkcak
ama spor sürem azaldı baya , vakit bulamıyoırum ki
Tesekkur ederim.cok iyi oldu bu
Guzel menuÖğle 14.30
Yarım simit
Bir dilim süzme peynir
Domates
Salatalık
Ara 18.00
Üç küçük incir
2 ceviz
Akşam 20.30
İki kepçe kuru fasulye
Küçük kase cacık
2 tane çıtır soğan
4 tane parmak patates
2.5 litre su
Yesil çay
Spor yok
HAyirlisi olur insallah canim sevgilerEdiyorum canim ama rejime ara veriyorm su tedavim sonuclanana kadar saglikli beslenmem lazim ama dikatbedecegim yinede yrdiklerime vitamin eksikligi demir eksikligi falan cikti
Pad thai nedir?İyi akşamlar kızlar :)
Dünkü menümü yazayım hemen
13:00 civarı kahvaltı mı desem öğle yemeği mi bilemedim (1 haşlanmış yumurta, 5zeytin, 3 dilim domates, biraz roka ve nane, 1kk peynir, bir çk bal kaymak, 1 çk çemen, 4-5 dilim salatalık bir bardak şekersiz çay, 6 -7 adet patates kızartması, 1dilim ekmek )
19:00 civarı akşam yemeği (1 porsiyon pad thai)
22:30 civarı 3-4 dilim kavun
5km. Yürüyüş, 1 saat egzersiz ,3lt su
iyi gezmeler canim, bildirimi unutma lutfnKizlar cok ogun bildirimi yapamiyorum evden ciktim ufak bi gezi ayarlamistik aracls il il dolasiyoruz su an farkli bi ildeyim dolayisiyla yemekler hep arads kaydetme durumu olmuyorAma neyseki bavuluma oncelikli alinacsklarin basina tarti koymusum ysnimds tarti il il geziyom kilo vermeede son manyagim resmen Yoldsn midir nedir o kadar belim agrisi olmasina ragmen tik yok sistikce sistim su topu gibi oldum bir önce olsaydim kurtulsaydi gecti gununu maalesef Neyse persembe evdeyim cuma bildjrim yaparim buyuk ihtimal hem yolculuk odemi hem beslenme duzensizligi hrm adet olmam sanirim fazla olacak ama ins olmaz. Sonra toparlarim.
Cekirdek cekirdekkkgünaydın dünkü menu
9.00 2 kuru incir +2 keçiboynuzu
10.00 1 nescafe
12.30 1 kase yayla corba+kçük tabak patlıcan guvec +2 kasık bulgur pilavı
keçiboynuz aralarda 2 tane
19.00 1 kase yuzuk corba +10 yaprak sarma
20.00 taze aycekırdegı bı avuç
21.00 1 şeftali
3 lt su 250 ip atlama
sporla desteklersen super olur canimdün menüm
kahvlatı 2 dilim tam buğdy.1 domates.2 tatlı kş. reçl.k.k peynir.3 zeytin
ara şkrsz turk kahvesi
öğle yemeğe zamnım yoktu.5 çtl küçük karpuz dilimleri
akşm.1 şiş haşhaşlı kıyma kebabı.2 dilim ekmk.maydanoz bolca.2 brdk ayran
ara 1 top sade kesme dondurma
2 lt su spor yok
bende kahveciyim ikisi de olur ama nescafeye hic hayir diyemiyorummmaslında turk kahvesı delısıyım ama bu aralar nescafenın kokusu cezbedıyor resmen koku benı cagırıyor:)
1 kahve soyleyım de ıcım barı en turkunden
harikasin canimaynen 200 ip atladım asagı kat bos bızım evde yoklar uyanınca atlayı verdım baslangıc bu eve gıdınce 200 daha yapmm lazım
nasil biseymis canim? Bizimle de paylas lutfenarkadaşım ayça kayanın sayark zayıfla kitabını almış 20 gündür uyguluyor.hareketsizdr kendisi.hiç spor yok.1 çocuk annesi ama oğlu çok uslu maşllh.yani ev hali de harweketsiz 2 .5 kilosu gitmş.biraz anlattı bana da çok mantıklı geldi.benim gibi diyet yapmktan sıkılan varsa BUYRUN BERABER ARAŞTIRALIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?