Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydııınlaaar bu arada ..
nası gidiyor diyetler .. ben hemen hemen sadık kalıyorum diyetime.. bakalım cumaya ne çıkcak
ama spor sürem azaldı baya , vakit bulamıyoırum ki
Supersin sen supersin, alistin mi ise bebisler napiyor?
Patates kizartma di mi canim? Ondan o arti bence

O kotu olan neee?? Iskender falan mi yoksaa???
Yaparsin sen canim alisirsin zamanla
niye kimselere girmiyor yaaa..
huuuu bacılaaar bacılaaarrr nerdesinizz
senden kiskandim diyetisyene gittim senin fazlan yok dedi, listeye gerek yok spor yap dedii pof
Yettim gari Ben geldim
bende geldmmm
Aksama yemege davetliyim. Ins. Ev Sahibi.benim sevmedigim yemekler yapmistir.
Sevdiklerindense tadina bakarsin canim

Merhaba kuslar
Kac gundur diyetisyene mi gitsem diye dusunuyordum biliyorsunuz nitekim dun kan verdim bugun de once dahiliye sonra diyetisyene gittim
Dahiliye bakinca yine hipertroidim oldugunu soyledi( daha once ilac kullanmaya gerek yok demislerdi) ultrason cektirdim falan yine nodullerim var biyopsi onerdi sonra yine ilaca baslamam gerektigini soyledi, halbuki daha once olan sikayetlerimin hic biri de yoktu. Ishal carpinti kusma vs gibi. Her neyse gecmis olsun bana
Sonra diyetisyene gittim olcum yaptirdim netten surekli cihazlari arastirdigim icin baya kapsamli biseydi cihaz olcum sonucunda kilom 60.6 cikti ( bunu tarti degisimi diye eklemeliyim bi de tok gittik tabi ama neyse) yag oranim 31.2 cikti bnim yasimda %27 falan olmasi gerekiyormus. Yani normalsin ama sadece yag oranini dusurmek icin sana sporu onerebilirim dedi. Saglikli beslenme onerileri verdi merak eden olursa paylasabilirim tabi ki. Bu arada kilomdaki dalgalanmalarin sebebi direk hormonumun dalgalanisiymis bakalim artk aktif bi sekilde spora baslamaliyim
Sanirimmm
Cok mu uzun yazdim ne astim kendimi ya aa
Iste bugunun ozeti boyle

kaptan çok iyi olmuş doktora gittiğin ama hipertiroidde kilo vermen gerekiyor aslında sende etki etmemiş demek ama neyse diğer belirtileride yokmul tedavi olmak en iyisi tabiki geçmiş olsun o zaman spor spor

Evet ya işte ben bundan kaybediyorum.Çocuklara yaptım canım çekti.

Tesekkur ederim.cok iyi oldu bu

Teşekkürler canım.

Supersin sen supersin, alistin mi ise bebisler napiyor?

Patates kizartma di mi canim? Ondan o arti bence
Evet o gereksiz oldu.Bugün çok dikkat ettim şükür.

O kotu olan neee?? Iskender falan mi yoksaa???

Yaparsin sen canim alisirsin zamanla

senden kiskandim diyetisyene gittim senin fazlan yok dedi, listeye gerek yok spor yap dedii pof

bende geldmmm

Sevdiklerindense tadina bakarsin canim

Ne güzel işte senin tek olayın spor yapmak.Allahım bende bu günleri görebilecek miyim?

Geçmiş olsun.Hipertroid de kilo veriliyor ama benim tanıdığım hipotroid ama çok zayıf.Maşallah çok güzel yiyiyor yaşı da elli.Sık sık hamur işi yapıyor zaten.Benim de hipotroid iki lokma fazla yesem kilo olarak yapışıyor.Ayyy bayılacam biri kolonya getirsin.

kaptan çok iyi olmuş doktora gittiğin ama hipertiroidde kilo vermen gerekiyor aslında sende etki etmemiş demek ama neyse diğer belirtileride yokmul tedavi olmak en iyisi tabiki geçmiş olsun o zaman spor spor

Ha hayyy listelerimiz artılarla dolu maşallah.Dün yapamadım bugünde ellim kolum tutmuyor.Başımda hafif dönmeye başladı ve sersem.Neyse aksamı çok hafif atlattım.Tarçınlı bir kahvenin ardından hangi sporu yapayım diye düşünüyorum.

Merhabalar :)

Dünkü menüm

12:00 civarı kahvaltı (1kk peynir, biraz maydanoz, nane,kuzu kulağı, 3-4 adet fırında elma dilim patates, 1fincan şekersiz çay, 1,5 dilim ekmek)

Saat 16:30 civarı (taze sıkılmış meyve suyu)

19:30 akşam yemeği (bir kase yoğurt, köz biber 6-7 adet, 1 yemek kaşığı döner iki lokma pide)

6 km. Yürüyüş, 45 dakika egzersiz, 3,5 litre su

Ilk gittifimde vardi canim ama ben onun sebebini yogun ishale ve kusmaya baglamistim, simdi niye yok diye ben de sordum biraz daha yukselirse merak etmeyin baslar dedi doktor sagolsun:) napim ya bakacagiz artk sabah ogle aksam ilac spora da bi gideyim duzene gireym hemen baslayacagim

Yok canim ya kilo da kaybettim daha once ama kas dokudan gidiyor yag doku degil kiii, bana ilk teshis kondugunda arkadaslar ay ne guzel hastalik yiyip yiyp kilo veriyorsun falan demisti cok bozulmustum diger etkileri umrunda degil kimsenin carpinti ani sinir bulanti kusma ishal vs. simdi o kadar yogun etkileri yoktu ama neyse kilomdaki dalgalanmanin sebebi de buymus. Mesela ben cok su icerim ama hep de az cikar oranim yine onun da sebebi troid hormonuymus terle vs suyu ariyormusum iste
Super canim

Afiyet olsun canim ben farkli lezzetlere pek acik biri degilim. Bi kere cin lokantasina gitmistim taksimin arka sokaklarinda bi yere ac kaldm bir daha da gitmedim

Sağol canım, Çin yemeklerini ben de yiyemiyorum, Pad thai 'nin tavuklusu, kırmızı etlisi de yapılıyor soya soslu falan hepsi ayrı ayrı lezzetli, olurda denemek istersen aklında bulunsun canım

Haklısın.Ben sabahları aç karnına 75 mg içiyorum.Bir ara doktor 150 başlamıştı.Çarpıntı,sanki içimde ,göğsümde bir balon patladı patlayacak gibi oluyordu.Ani patlamalarım oluyordu ve hemen ilacın fazla geldiğini anlıyordum test yaptırıyordum.Allah şifa versin.Ben de ödem çok oluyor.Bir bakıyorum bir kilo fazla geliyorum,ertesi gün o kilo yok.Normal tuzu bıraktık himalaya tuzuna başladık.Doktor faydasını anlattı.Bakalım göreceğiz.

Ayça Kaya sayarak zayıflama diyetini yapmak isteyen bayanlar ben de kitabı var.İyice araştırın başlamak istediğiniz zaman boyunuza ve kilonuza göre diyet listeleri var paylaşırım.

Arkadaşlar 100 kilonun üzerinde olanlar varsa diyet grupları bölümünde bugün itibariyle konumuz açılmıştır.

Biliyorsunuz "Diyet Grupları" bölümünde konular sadece moderatörler tarafından açılabiliyor. 100 kilo ve üzeri bayanlar olarak tek bir başlık altında toplanalım ve bizim için açılan bu konuya sahip çıkalım. (
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilo-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor.851342/

Ben ordayım 100 kilo ve üzeri tüm bayanları da bekliyorum

Günaydın :)

Dünkü menüm

Saat 12:15 civarı kahvaltı (4 adet kakaolu bisküvi ve su)

16:00 civarı ( 1 kase kurutulmuş meyveli yoğurt)

18:30 civarı akşam yemeği (bir kase cacık, 1 adet orta boy karnıyarık, 1 dilim ekmek)

19:00 civarı (1 tatlı kaşığı çedene)

22:00 civarı bir küçük salkım üzüm, 2 salatalık

6 km. Yürüyüş, 3 litre su 25 dk. Egzersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…