- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Supersin sen supersin, alistin mi ise bebisler napiyor?günaydııınlaaar bu arada ..
nası gidiyor diyetler .. ben hemen hemen sadık kalıyorum diyetime.. bakalım cumaya ne çıkcak
ama spor sürem azaldı baya , vakit bulamıyoırum ki
Patates kizartma di mi canim? Ondan o arti benceÖğle 14.30
Yarım simit
Bir dilim süzme peynir
Domates
Salatalık
Ara 18.00
Üç küçük incir
2 ceviz
Akşam 20.30
İki kepçe kuru fasulye
Küçük kase cacık
2 tane çıtır soğan
4 tane parmak patates
2.5 litre su
Yesil çay
Spor yok
O kotu olan neee?? Iskender falan mi yoksaa???dünkü menüm
08:30 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, 4 zeytin, yarım doamtes, 1 küçük salatalık, 1 dilim ekmek
09:30 tek şekerli t. kahvesi
12:00 1 kase çorba, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek (ana yemek çok kötüydü)
15:00 nescafe, 5 badem, 3 kuru kayısı
17:00 1 avuç ayçekirdeği
19:00 1 porsiyon köri soslu tavuk, 2 küçük z.yağlı enginar
21.00 7-8 tane üzüm
su 3 lt
spor yok maalesef
Yaparsin sen canim alisirsin zamanlaay bi de sporum düzene girseydi iyi olurdu..
akşamları çocukları da alıp çıkıyordum ama son günlerde eşim çatıyla uğaşıypr işten gelince boyuyor vs.. korkuyorum başına bişey gelir diye çıkamıyorum..
bir de artık düzene sokmalıyım kendimiiiiii.. ev işi yemek çocuklar derken vaktin nasıl geçtiini anlamıyorum..
senden kiskandim diyetisyene gittim senin fazlan yok dedi, listeye gerek yok spor yap dedii pofniye kimselere girmiyor yaaa..
huuuu bacılaaar bacılaaarrr nerdesinizz
bende geldmmmYettim gari Ben geldim
Sevdiklerindense tadina bakarsin canimAksama yemege davetliyim. Ins. Ev Sahibi.benim sevmedigim yemekler yapmistir.
kaptan çok iyi olmuş doktora gittiğin ama hipertiroidde kilo vermen gerekiyor aslında sende etki etmemiş demekMerhaba kuslar
Kac gundur diyetisyene mi gitsem diye dusunuyordum biliyorsunuz nitekim dun kan verdim bugun de once dahiliye sonra diyetisyene gittim
Dahiliye bakinca yine hipertroidim oldugunu soyledi( daha once ilac kullanmaya gerek yok demislerdi) ultrason cektirdim falan yine nodullerim var biyopsi onerdi sonra yine ilaca baslamam gerektigini soyledi, halbuki daha once olan sikayetlerimin hic biri de yoktu. Ishal carpinti kusma vs gibi. Her neyse gecmis olsun bana
Sonra diyetisyene gittim olcum yaptirdim netten surekli cihazlari arastirdigim icin baya kapsamli biseydi cihaz olcum sonucunda kilom 60.6 cikti ( bunu tarti degisimi diye eklemeliyim bi de tok gittik tabi ama neyse) yag oranim 31.2 cikti bnim yasimda %27 falan olmasi gerekiyormus. Yani normalsin ama sadece yag oranini dusurmek icin sana sporu onerebilirim dedi. Saglikli beslenme onerileri verdi merak eden olursa paylasabilirim tabi ki. Bu arada kilomdaki dalgalanmalarin sebebi direk hormonumun dalgalanisiymis bakalim artk aktif bi sekilde spora baslamaliyim
Sanirimmm
Cok mu uzun yazdim ne astim kendimi ya aa
Iste bugunun ozeti boyle
İnşallah kilo alacağın yemekler yoktur diyeceğim ama kesin vardır.Afiyet olsun canım.Aksama yemege davetliyim. Ins. Ev Sahibi.benim sevmedigim yemekler yapmistir.
Evet ya işte ben bundan kaybediyorum.Çocuklara yaptım canım çekti.aslında dikkat etsek zaten almıycaz kilo da işte ahh şu körolasıca iştahımız
inşallah ya artık girmek istiyorum şu listeye.. çok oldu ayrılalı
pattisler dışında harika olmuş..
benim diyetisyenim patates ve pirinci yasakladı glisemik indeksleri nedeniyle
ay bi de sporum düzene girseydi iyi olurdu..
akşamları çocukları da alıp çıkıyordum ama son günlerde eşim çatıyla uğaşıypr işten gelince boyuyor vs.. korkuyorum başına bişey gelir diye çıkamıyorum..
bir de artık düzene sokmalıyım kendimiiiiii.. ev işi yemek çocuklar derken vaktin nasıl geçtiini anlamıyorum..
Tesekkur ederim.cok iyi oldu bu
Teşekkürler canım.Guzel menu
Evet o gereksiz oldu.Bugün çok dikkat ettim şükür.Supersin sen supersin, alistin mi ise bebisler napiyor?
Patates kizartma di mi canim? Ondan o arti bence
O kotu olan neee?? Iskender falan mi yoksaa???
Yaparsin sen canim alisirsin zamanla
senden kiskandim diyetisyene gittim senin fazlan yok dedi, listeye gerek yok spor yap dedii pof
bende geldmmm
Sevdiklerindense tadina bakarsin canim
Geçmiş olsun.Hipertroid de kilo veriliyor ama benim tanıdığım hipotroid ama çok zayıf.Maşallah çok güzel yiyiyor yaşı da elli.Sık sık hamur işi yapıyor zaten.Benim de hipotroid iki lokma fazla yesem kilo olarak yapışıyor.Ayyy bayılacam biri kolonya getirsin.Merhaba kuslar
Kac gundur diyetisyene mi gitsem diye dusunuyordum biliyorsunuz nitekim dun kan verdim bugun de once dahiliye sonra diyetisyene gittim
Dahiliye bakinca yine hipertroidim oldugunu soyledi( daha once ilac kullanmaya gerek yok demislerdi) ultrason cektirdim falan yine nodullerim var biyopsi onerdi sonra yine ilaca baslamam gerektigini soyledi, halbuki daha once olan sikayetlerimin hic biri de yoktu. Ishal carpinti kusma vs gibi. Her neyse gecmis olsun bana
Sonra diyetisyene gittim olcum yaptirdim netten surekli cihazlari arastirdigim icin baya kapsamli biseydi cihaz olcum sonucunda kilom 60.6 cikti ( bunu tarti degisimi diye eklemeliyim bi de tok gittik tabi ama neyse) yag oranim 31.2 cikti bnim yasimda %27 falan olmasi gerekiyormus. Yani normalsin ama sadece yag oranini dusurmek icin sana sporu onerebilirim dedi. Saglikli beslenme onerileri verdi merak eden olursa paylasabilirim tabi ki. Bu arada kilomdaki dalgalanmalarin sebebi direk hormonumun dalgalanisiymis bakalim artk aktif bi sekilde spora baslamaliyim
Sanirimmm
Cok mu uzun yazdim ne astim kendimi ya aa
Iste bugunun ozeti boyle
kaptan çok iyi olmuş doktora gittiğin ama hipertiroidde kilo vermen gerekiyor aslında sende etki etmemiş demekama neyse diğer belirtileride yokmul tedavi olmak en iyisi tabiki geçmiş olsun o zaman spor spor
HAyirlisi olur insallah canim sevgiler
Pad thai nedir?
iyi gezmeler canim, bildirimi unutma lutfn
Ilk gittifimde vardi canim ama ben onun sebebini yogun ishale ve kusmaya baglamistim, simdi niye yok diye ben de sordum biraz daha yukselirse merak etmeyin baslar dedi doktor sagolsun:) napim ya bakacagiz artk sabah ogle aksam ilac spora da bi gideyim duzene gireym hemen baslayacagimkaptan çok iyi olmuş doktora gittiğin ama hipertiroidde kilo vermen gerekiyor aslında sende etki etmemiş demekama neyse diğer belirtileride yokmul tedavi olmak en iyisi tabiki geçmiş olsun o zaman spor spor
Yok canim ya kilo da kaybettim daha once ama kas dokudan gidiyor yag doku degil kiii, bana ilk teshis kondugunda arkadaslar ay ne guzel hastalik yiyip yiyp kilo veriyorsun falan demisti cok bozulmustum diger etkileri umrunda degil kimsenin carpinti ani sinir bulanti kusma ishal vs. simdi o kadar yogun etkileri yoktu ama neyse kilomdaki dalgalanmanin sebebi de buymus. Mesela ben cok su icerim ama hep de az cikar oranim yine onun da sebebi troid hormonuymus terle vs suyu ariyormusum isteEvet ya işte ben bundan kaybediyorum.Çocuklara yaptım canım çekti.
Teşekkürler canım.
Evet o gereksiz oldu.Bugün çok dikkat ettim şükür.
Ne güzel işte senin tek olayın spor yapmak.Allahım bende bu günleri görebilecek miyim?
Geçmiş olsun.Hipertroid de kilo veriliyor ama benim tanıdığım hipotroid ama çok zayıf.Maşallah çok güzel yiyiyor yaşı da elli.Sık sık hamur işi yapıyor zaten.Benim de hipotroid iki lokma fazla yesem kilo olarak yapışıyor.Ayyy bayılacam biri kolonya getirsin.
Ha hayyy listelerimiz artılarla dolu maşallah.Dün yapamadım bugünde ellim kolum tutmuyor.Başımda hafif dönmeye başladı ve sersem.Neyse aksamı çok hafif atlattım.Tarçınlı bir kahvenin ardından hangi sporu yapayım diye düşünüyorum.
Super canimMerhabalar :)
Dünkü menüm
12:00 civarı kahvaltı (1kk peynir, biraz maydanoz, nane,kuzu kulağı, 3-4 adet fırında elma dilim patates, 1fincan şekersiz çay, 1,5 dilim ekmek)
Saat 16:30 civarı (taze sıkılmış meyve suyu)
19:30 akşam yemeği (bir kase yoğurt, köz biber 6-7 adet, 1 yemek kaşığı döner iki lokma pide)
6 km. Yürüyüş, 45 dakika egzersiz, 3,5 litre su
Afiyet olsun canim ben farkli lezzetlere pek acik biri degilim. Bi kere cin lokantasina gitmistim taksimin arka sokaklarinda bi yere ac kaldm bir daha da gitmedimTayland mutfağına ait bir tür karidesli makarna diyebiliriz
Afiyet olsun canim ben farkli lezzetlere pek acik biri degilim. Bi kere cin lokantasina gitmistim taksimin arka sokaklarinda bi yere ac kaldm bir daha da gitmedim
Yok canim ya kilo da kaybettim daha once ama kas dokudan gidiyor yag doku degil kiii, bana ilk teshis kondugunda arkadaslar ay ne guzel hastalik yiyip yiyp kilo veriyorsun falan demisti cok bozulmustum diger etkileri umrunda degil kimsenin carpinti ani sinir bulanti kusma ishal vs. simdi o kadar yogun etkileri yoktu ama neyse kilomdaki dalgalanmanin sebebi de buymus. Mesela ben cok su icerim ama hep de az cikar oranim yine onun da sebebi troid hormonuymus terle vs suyu ariyormusum iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?