Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Merhaba İspanyol?Listen çok güzel.Sporda yapılmış yarın mutlu olacaksın eminim.

Evet meniere var.Nöroloji doktoru teşhisi koydu.Bugün K.B.B profesörüne gideceğim.Tuzlu yemiyorum,soda da içmiyorum.Geçenlerde bir tane içtim.Kahve günde bir en fazla iki tane içiyorum.Tuz himalaya tuzu aldım.Bir de tuz lambası aldım.Acaba lamba mı tetikledi diyorum?

Bu hafta yediklerime dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama benim kilomda oynama yok.Ya ödem oldu yine çünkü meniere de azdı.Ya da nasıl besleneyim bilmiyorum artık.Küçük kaçamaklarım var onuda yazıyorum.

lamba hakkında bir fikrim yok , menierei en çok tetikleyen tuz tüketimi..
hoca ne diyecek beni de haberdar et.. belki kortizon tedavisi başlar duruma göre..

huuuu kızlaaaaarrr çok boşluyorsunuz burayı..
canlanmak topiği canlandırmak lazımmm

KOÇ: Genelde kilo alma problemleri olmaz, dönemsel olarak kilo alsalar bile kısa zamanda verirler. C vitamini dengesini korumaları gerekir: C vitamini vücuttan kolay atılan bir vitamindir. Günlük yaşamınızda genel sağlığınız için C vitamini dengesini korumalı; potasyum fosfat içeren besinler tüketmelisiniz. Kuşburnu, greyfurt, ananas, portakal, elma ve yeşil sebzeler potasyum fosfat içeren besinler tüketmeliler. Kırmızı biber, elma turp, lahana, et ürünleri ve balık gibi. Ağır ve yağlı yiyeceklerden uzak durmalılar.

Şifalı bitkisi: Isırganotu

BOĞA: İştahlı bir yapıya sahip olması kilo problemi yağlanma yaşamasına sebep olur. Ayrıca vücutları su tutar Boğanın gerekli tuzu Sodyum sülfattır. Bu vücuttaki su miktarını dengede tutar. Dikkat etmeleri gereken bir diğer konuda tiroit salgılarıdır. Ispanak, deniz ürünleri, badem, üzüm, mısır, bamya, ananas tüketmeliler. Yağlı ve hazır yiyeceklerden uzak durmalılar.

Şifalı bitkisi: Çobançantası karabiber

İKİZLER: Vücudunuz için gerekli madde potasyum klorürdür. Bu kanın sulanmasını sağlar ve pıhtılaşmayı önler. Bu madde en çok kereviz, yeşil fasulye, havuç ve portakalda bulunur. En büyük avantajları sindirim sistemlerinin çok iyi çalışmasıdır. Ayrıca hareketli yapılarından dolayı da kolay kolay kilo problemi yaşamazlar. Yoğurt, ceviz, badem, brokoli, kırmızı et, yumurtasarısı, balık, süt tüketmelidirler. Mayalı yiyeceklerden ve sakatatlardan uzak durmalılar. Sağlıklı bir yaşam için uykularına çok önem vermeliler.

Şifalı bitkisi: Ayı sarımsağı

YENGEÇ: Yengeç burcunun yöneticisi Ay’dır. Haritalarında Ay açıları bozuk olan kişilerin mideleri ile ilgili problemleri olabilir. Özellikle üzüntülü oldukları dönemde fazla yemekyeme eğilimi gösterirler. Kilo problemini en çok yaşayan burçların başında gelir. Su içmekten hoşlanmayan yengeçlerin bol bol sıvı tüketmeleri vücutlarındaki sıvı dengesine dikkat etmeleri gereklidir. Mutlaka düzenli olarak spor yapmalılar. Vücutlarının kalsiyum florür ihtiyacı vardır. Salatalık, roka, yumurtasarısı ve çavdar gibi besinleri bu amaçla tüketebilirler. Kızartmalardan uzak durmalılar.

Şifalı bitkisi: Zerdeçal

ASLAN: Aslan burçları Zodyak’ın gurmeleridir. Vücutları için gerekli madde magnezyum fosfattır. Bu madde kemikler ve sinir sistemleri için gereklidir. Kalsiyumun vücuttaki dengesini sağlar. Çavdar, kereviz, elma, incir, şeftali ve limon suyu, muz, balık tüketmeliler. Açık hava sporlarını tercih etmeliler. Yumurta beyazı ve çerezlerden uzak durmalılar.

Şifalı bitkisi: Ebegümeci

BAŞAK: Sizin burcunuz genel sağlığı, bağırsakları ve karın kısmını temsil eder. Sinirlendiğiniz anda bağırsak ve sindirim problemleri yaşayabilirsiniz. Bağırsaklarınızı yoran ağır yiyeceklerden kaçınmalısınız beslenme konusunda da her konuda olduğu gibi sistemli davranın ve öğün atlamadan aynı saatlerde yemekyiyin. Spor yaptığınız sürece kilo problemini kolay kolay yaşamazsınız. Vücudunuz için gerekli madde potasyum sülfattır. Yemeklerinizde kaya tuzu kullanmalısınız. Peynir, zeytin, limon, yağsız, yoğurt, süt ürünleri, esmer pirinç ve dana eti sofranızdan eksik etmemeniz gereken besinlerdir. Aşırı baharatlı, yağlı ve tuzlu yiyeceklerden uzak durmalısınız. Aksi halde yağlanacak ilk bölge göbeğinizdir.

Şifalı bitkisi: Altın başak

TERAZİ: Terazi insanlarının metobolizması yavaş çalışır, baharatlı, soslu, şekerli gıdalara olan düşkünlüğü fazla kilolara sebep olabilir. Sinirlendikleri anda mideleri kazınmaya başlar. Bu nedenle düzenli egzersiz yapmaları şarttır. Vücutlarında asit alkali dengesini korumak için tuzu iyi ayarlamalılar. Sodyum fosfat içeren besinler tüketmeliler, bu madde zararlı maddelerin vücuttan atılmasında önemli rol oynar. Şeker ve karbonhidrat içeren besinlerden uzak durmalılar. Baklagiller, soğan, et, kestane, havuç, tereyağı ve sarımsak tüketmeniz gereken besinlerinizdir.

Şifalı bitkisi Çıbanotu

AKREP: Kilo problemi ile orta yaştan itibaren karşılaşırlar. Gençlik dönemlerinde de düzensiz yemek saatleri kilo alımına sebep olabilir. Yemek saatleri düzenli olmalı ve öğün atlamamalılar. Vitamin ve mineral dengelerini korumalı, siyah üzüm, kayısı, portakal, erik, biber, maydanoz, balık ve lifli sebzeleri sofralarından eksik etmemeliler.

Şifalı bitkisi: Calendula

YAY: Burcunuz kalçalar, bacak üstleri ve karaciğeri temsil eder. İyi yemek yapar ve iştahla yersiniz, Dolayısıyla da kaslarınızda yağlanma meydana gelir. Özellikle kalça ve baldırlarda sorunlar yaşarsınız. Ağır tava ve baharatlı salçalı yemeklerden, tatlılardan uzak durmalısınız. Taze meyveleri kabuklarıyla birlikte tüketin. B vitamini yönünden zengin yağsız dana eti, karaciğer ve tahıllı ekmek tüketiniz. Tuz dengesini de korumalısınız.

Şifalı bitkisi: Gece çuhası ve Ökseotu

OĞLAK: Burcunuz iskeleti, dizleri, kulak ve deriyi temsil eder. İskeletiniz, kemik yapınız oldukça güzeldir. Kilo problemini en az yaşayan burçlardan biridir. Vücudunuzun gerekli maddesi kalsiyum fosfattır. Lahana, kereviz, yağsız dana eti, inek sütü, peynir, buğday ve incir tüketmeniz gereken besinlerdir. Aşırı tuz ve şekere dikkat etmelisiniz.

Şifalı bitkisi: Binbirdilekotu

KOVA: Burcunuz el, ayak bilekleri, baldırlar ve dokuları temsil eder. Egzersiz ve spor, kilonuzu dengede tutabilmek ve sağlıklı kalabilmek için çok önemlidir. Vücudunuz için gerekli madde sodyum klorür yani bildiğimiz sofra tuzudur. Yemeklerinizde öğütülmüş kaya tuzu kullanmalısınız. Bu tuz dokulardaki suyun miktarını ayarlar. Turp, ıspanak, semizotu, lahana, marul, mercimek, elma ve şeftali sofranızdan eksik etmemeniz gereken besinlerdir. Yaşam boyu kalsiyum magnezyum, fosfor ve potasyum alımına dikkat edilmelidir.

Şifalı bitkisi: Kırlangıçotu

BALIK: Burcunuz ayakları temsil eder. Güzel yemekyemekten hoşlanırsınız. Su tutan bir bünyeye sahipsiniz. Sinir sisteminiz çok hassastır ve yaşadığınız ruhsal dalgalanmalar bünyenize yansır. Vücudunuzun demir, biotin ve fosfora ihtiyacı vardır. Yiyeceklerinize dikkat etmelisiniz. Dengeli ve yeterli beslenmeniz kilo problemine karşı en iyi önlemdir. Metabolizmanız hızla kilo verir ve geri alır. Bunun sebebi vücudunuzda oluşan ödemlerdir. Bol su içmeli ve tuz dengesini yaşam boyunca ayarlamalısınız. Peynir ürünleri, yeşil yapraklı sebzeler, badem, ciğer ve baklagiller sofranızdan eksik etmemeniz gereken besinlerdir. Yağlı ve tuzlu yiyeceklerden uzak durmalısınız.

Şifalı bitkisi: Karahindiba

Not: Karabiber de tüm burçlar için kullanılması gereken 4 elementi temsil eden şifa kaynağı bir bitkidir.

dikkat çekmeye çalışıyoruuuuummmmm ama nanaaaayyyy kimse yok kiiii

Ben balığım hemen hemen hepsi tutuyor....

ben cok guzel ip atlıyorum kızlar 300 buluyor ınşallah sonuç ii olur bende hergun her dk tartılanlardanım sabah - çıktım
ama reglıme 1 haffta falan var takvıme gore yarın ne cıkar bılmm

Bilgiler için teşekkürler canım.Ailedeki herkesinkini okudum.Gerçekten doğru.
Bugün gittim doktora.Muayene etti ayakta hareket ettirdi.Meniere diyemiyorum dedi.Ses testi yaptırdı şükür duymada sorun yok.Başım dönüyor ama nesnelere bakarken dönme yok bende.Ona takıldı.Meniereye doğru gidiyorsun dedi.Tuz yok dedi buna himalaya tuzu da dahil.Oda tuz sonuçta dedi.Maden suyu da içme dedi.İlaç verdi ki zaten kullanıyorum.Besoserc günde iki kere kullan dedi.Ama baş dönmelerin dediğim gibi olursa hemen gel dedi.İlgilendiğin için teşekkür ediyorum.

ben cok guzel ip atlıyorum kızlar 300 buluyor ınşallah sonuç ii olur bende hergun her dk tartılanlardanım sabah - çıktım
ama reglıme 1 haffta falan var takvıme gore yarın ne cıkar bılmm
Bravo seni kutlarım.Ben ip atlamaya tekrar başlayacağım.Birde ellen barett denen bayanın pilates ve yoga videosu var onu indirdim ona başlayacağım inşallah.

Merhabalar kızlar

Hemen dünkü menümü paylaşayım

Sabah 9:30 civarı kahvaltı ( 1 dilim ekmek, bir yemek kaşığı kuru meyve, 1 bardak süt, 2 salatalık)

14:30 civarı öğle yemeği (1 sigara böreği, 1 salatalık, 1 domates, bir tatlı kaşığı yoğurt sos, biraz nane, maydanoz, yeşillik, 1 fincan şekersiz çay)

16:30 civarı (1 bardak nar suyu )

19:00 civarı akşam yemeği (fırında patates, yağsız domatesli fesleğenli sos, şekersiz taze mürdüm eriği suyu bir bardak)

4km. Yürüyüş, 3litre su

Bu arada hem iş hem de misafirlerim olduğu için ne yazık ki çok gelemiyorum buraya fırsat buldukça yazıyorum kızlar

Selam kuslar istanbuldan merhabaaa
Bugun baya yogundu daha yeni oturabildim ispanyol tatlm evet ilaci iciyorum biyopsiyi de burda bi hastaneyi arastirip gideyim diyorum ilgi cekmeye calistigin icin tsk ederim ben bugun yogundum deadline in sinavi var april de izinde e haliyle buralar biraz sahipsiz gibi kaliyor.
Bu arada yarin kilo bildirimi var kizlar 18:00 a kadar lutfen bildirimleri yapalim
Ki bende paylasim alanina tasiyabileyimm

***1.TAKIM 428.ETAP***

sosyestetik (58.5/////%)

deadline (62.2/////%)
sevili6163 (86.6//////%)
Sevim_mrt (74.2//////%)
haticend(79.7//////%)
derinsu27 (75.5//////%)
maviaşk (49.4//////%)
sevilay 80 (77.5//////%)
mornar(67.7//////%)

1. Takım Ortalaması: %

iyi geceler herkese ben yarın yola çıkıyorum şehir dışında olucam sabah bildirim yaparım tabiki bir süre buralarda yokum yani beni özleyin gerçi bu haftada gelemedim ama malum sınav falan yoğunum kusura bakmayın şekerler

Canm basarilar diliyorum hayirlisi olsun hakkinda

Kuslar lutfen bildirimlerimizi tablo uzerinde yapalim hesaplayalim
Formulu yine hatirlataym
(Etap baslangic kilosu - etap bitis kilosu)
/etap baslangic kilosu x 100
Simdiden size sevgiler herkese guzel kilo vermelerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…