- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Düşerse hemen sendeyim.Yolun buralara düşerse beklerim canım :)
Kaç kilo verdin acaba? Merak içindeyim.Merhabalar kızlar
Hemen dünkü menümü paylaşayım
Sabah 9:30 civarı kahvaltı ( 1 dilim ekmek, bir yemek kaşığı kuru meyve, 1 bardak süt, 2 salatalık)
14:30 civarı öğle yemeği (1 sigara böreği, 1 salatalık, 1 domates, bir tatlı kaşığı yoğurt sos, biraz nane, maydanoz, yeşillik, 1 fincan şekersiz çay)
16:30 civarı (1 bardak nar suyu )
19:00 civarı akşam yemeği (fırında patates, yağsız domatesli fesleğenli sos, şekersiz taze mürdüm eriği suyu bir bardak)
4km. Yürüyüş, 3litre su
Özledik şimdiden.Sınavda başarılar.Her şey gönlüne göre olsun canım.iyi geceler herkeseben yarın yola çıkıyorum şehir dışında olucam sabah bildirim yaparım tabiki bir süre buralarda yokum yani beni özleyin gerçi bu haftada gelemedim ama malum sınav falan yoğunum kusura bakmayın şekerler
62 kiliyum diyordun ne güzel 60 kg gördün canım.***1.TAKIM 428.ETAP***
sosyestetik (60.6/////%)Baskul degisiminden kaynakli 2.1 kg eklendi
deadline (62.2/////%)
sevili6163 (86.6//////%)
Sevim_mrt (74.2//////%)
haticend(79.7//////%)
derinsu27 (75.5//////%)
maviaşk (49.4//////%)
sevilay 80 (77.5//////%)
mornar(67.7//////%)
1. Takım Ortalaması: %
Düşerse hemen sendeyim.
Kaç kilo verdin acaba? Merak içindeyim.
Özledik şimdiden.Sınavda başarılar.Her şey gönlüne göre olsun canım.
62 kiliyum diyordun ne güzel 60 kg gördün canım.
Kaptanım bu haftada listeye giremiyorum.Bu dördüncü hafta sıkıntı olacaksa burada devam etmeyeyim.
canım benimmmm başarılar dilerim.. çok güzel gecer inşallahiyi geceler herkeseben yarın yola çıkıyorum şehir dışında olucam sabah bildirim yaparım tabiki bir süre buralarda yokum yani beni özleyin gerçi bu haftada gelemedim ama malum sınav falan yoğunum kusura bakmayın şekerler
eveeettt listedeyim bu haftaaaaaaaaispanyol tatlim 420. Etapta izne ayrilmissin 69.0 kg ile bu hafta donuyor musunn???
Yani bu hafta gelirsen yuzdeni 8 ebolecrgiz ki sen zaten bunu biliyorsunnn
olsun kuşum devam et sen bizleeee.. gitmeeDüşerse hemen sendeyim.
Kaç kilo verdin acaba? Merak içindeyim.
Özledik şimdiden.Sınavda başarılar.Her şey gönlüne göre olsun canım.
62 kiliyum diyordun ne güzel 60 kg gördün canım.
Kaptanım bu haftada listeye giremiyorum.Bu dördüncü hafta sıkıntı olacaksa burada devam etmeyeyim.
üzülme hayatım sağlık daha önemli takılma lütfenGecen hafta 49.4 bu hafta 50.2şu an an hastanedeyim oran hesap sonra yaparim moralim bozuk
harikasııııınnnnnGeçen hafta 67.70 di canım bu hafta 65.80 Oldum
çok iyi gidiyordun tatlımgeçen hafta 74,2
bu hafta 73,9
tam da erzurum hele minnoş türküsünü dinliyordum hele minnoş minnoş minnoşgünaydın minnoşlaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?