Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

2 haftadır gidiyorum tatşlım, 1.7 kilo gitti 1.5 kilosu yağ..
canım ayrılırsan ipler kopar daha da çok.. kortizon alırken zencefil ve zerdeçal seni etkiler mi bir araştır istersen .. şeker tuz unlu gıda hazır gıda kesinlikle yasak tatlım..
ve merak etme gidecek o 3-4 kilocuk

mornar kutlarım canım harikasınnnn

geçmiş olsun arkadaşım

dünkü menüm
kahvaltı 1 dilim ekmek. kk. peynir .domates.yarım tatlı kırmızı biber.5 zeytin.1 tatlı kş reçel
ara şekersiz turk kahvesi
ÖĞLE 1 tabak fırında patates karnıbaharı çooook .yarım kase yoğurt
ara 4 küçük incir çok oldu biliyorum
1 brdk form çy
AKŞAM salata 2 brdk ayran.1 şiş tavuk mangalda.1 dilim ekmek
ara 4çatal küçük karpuz
3 lt su 45 dk leslie 3 miles

akşm arkadaşlarla mangal keyfi yapcaz.akşama kadar az yemeliyim hakkımı akşm yemğine saklicm.sabah 4 tahılımdan 1 ini tükettim.peynirle 1 et hakkımı yedim.reçel ile 1 yağ gitti.geriye 3 tahıl. 1 et.3 süt.2 meyve hakkım var.bugünü bunlarla doldurucam

günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn
günaydın canımm
bence çok güzel bir menü olmuş, su ve spor da harika

Selam kuslar
Nasilsiniz bakalim? Bundan sonra bildirimleri persembe almayi dusunuyorum
Siz ne dersiniz? Dun son anda yetistim sinir oldum beklemeye de Bekletilmeye de

İsteyerek olmadı ki hastalık bu.Regl de oldun haftaya kilon kesin düşer.Her zaman mutlu ol canım.

günaydın kuzucuklar
Merhaba canım.Soracağım unutuyorum iki çocuğun vardı değil mi?İş ve eve düzenini kurabildin mi?

günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn
Merhaba canım.

Afiyet olsun.Sporda güzel maşallah.

bugünkü hedfim yatana kadar 300 ip atlama 200 mekik inş hadi bakalım
Kolay gelsin.Benim de hedefim 600 ip atlama.Ellenın videosunu yapacağım inşallah.
Reçel yağ olmuyor canım meyve ve tahıl diye geçiyor.Sen onu 0.5 meyve ve 0.5 tahıl.olarak hesaplamalısın.

Peyniri çok yiyiyormuşum.

Selam kuslar
Nasilsiniz bakalim? Bundan sonra bildirimleri persembe almayi dusunuyorum
Siz ne dersiniz? Dun son anda yetistim sinir oldum beklemeye de Bekletilmeye de
Listeyi düzenleyen için daha rahat olur.Ben de inşallah haftaya listedeyim.

Yogurt kurune basladim arkadaslar tadi guzel begendim :) Ac karnina zerdecal zencefil tarcin kattim yogurda yedim sonra kahvalti seklinde bakalim yaglar erisin olumlu seyler okudum yatmadan oncede yiyecegim.

Yogurt kurune basladim arkadaslar tadi guzel begendim :) Ac karnina zerdecal zencefil tarcin kattim yogurda yedim sonra kahvalti seklinde bakalim yaglar erisin olumlu seyler okudum yatmadan oncede yiyecegim.
Ay ben hic sevmem zerdecali Afiyet olsun sana canim
tsk ederim canim insallah daha duzebli olur en azindan cok panik yaptm dun disardaydm bi de

2 haftadır gidiyorum tatşlım, 1.7 kilo gitti 1.5 kilosu yağ..

Çok iyi gerçekten.Senin diyetisyenin bloğu güzelmiş.Yer işaretlerine kaydettim.İnstagram hesabıda varmış.Burada bir arkadaştan diyetisyeni ile ilgili bilgi bekliyorum.Online yardımcı oluyormuş.Aylık 60 tl dedi.Senin diyetisyen acaba online yardımcı oluyor mu?

Dün denize gittik.Çok eğlendik şükür.Deniz sezonunu kapattık.
Sabah 12.00
2 lokma
Bir bardak süt

Öğle 16.30
6-7 kaşık mantı
Yarım ıspanaklı,lorlu gözleme
2 bardak çay

Akşam 20.00
1 kaşık makarna

2.5 litre su
Bol bol yüzdüm.

Selam kızlar,

Dünkü menüm
9:30 civarı kahvaltı (1 domates, 2 biber, 1,5 dilim ekmek, 1 bardak şekersiz çay, Biraz maydanoz, 1 üçgen peynir )

14:00 civarı öğle yemeği (patates kavurması 2 kaşık, 1 bardak şekersiz meyve suyu, bir kase yoğurt)

15:30 civarı (1 tatlı kaşığı çikolatalı dondurma)

19:00 civarı akşam yemeği (5 kaşık bamya yemeği, bir kaşık pilav)

4,5 km yürüyüş, 3 litre su, 45 dakika egzersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…