2 haftadır gidiyorum tatşlım, 1.7 kilo gitti 1.5 kilosu yağ..Sosyestetik,Deadline,ispanyol,sevim-mrt,sevilay80,mornar sizi kutluyorum.Mornar ve ispanyol sizi hem alkışlıyorum hemde ıslık çalıyorum.Sz gözünüzde canlandırın artık.
ispanyol yağdan ne kadar kasdan ne kadar gitmiş.
canım ayrılırsan ipler kopar daha da çok.. kortizon alırken zencefil ve zerdeçal seni etkiler mi bir araştır istersen .. şeker tuz unlu gıda hazır gıda kesinlikle yasak tatlım..Bu hafta ortalamayi cok dusurdum ozur dilerim kizlar malum sebepler ama ayrilmak istemiyorum koparsam gidiyor malum. Su an gene serum yerken cok mutluyummm cok sukur regl oldummm gayet iyi hic ilac kortizon filan kesmemis miktarini cok sukur rabbime :)) Hastane cikisi bu yogurt kuru malzemelerinden alacagim zencefil zerdecal tarcin tozu bakalim onu deneyeyim nasil olsa evdeyim gitsin su son 3 4 kilocuk. Kortizon diyeti yapmam gerekiyormus zaten seker ve tuz kesin olarak yasak.
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 428. ETAP SONUC LİSTELERİ
21-28 AGUSTOS 2015
TAKIM DERECELERİ
10. TAKIM %1.73
4. TAKIM %1.30
9. TAKIM %1.15
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
4. TAKIM.........................................btlbetul (71.9/69.3/2.6/%3.62
İKİNCİ
1. TAKIM........................................mornar(67.7/65.8/1.9/%2.8)
ÜÇÜNCÜ
10. TAKIM......................................eriğim(82.5/80.4 / 2.1/%2.55 )
geçmiş olsun arkadaşımBu hafta ortalamayi cok dusurdum ozur dilerim kizlar malum sebepler ama ayrilmak istemiyorum koparsam gidiyor malum. Su an gene serum yerken cok mutluyummm cok sukur regl oldummm gayet iyi hic ilac kortizon filan kesmemis miktarini cok sukur rabbime :)) Hastane cikisi bu yogurt kuru malzemelerinden alacagim zencefil zerdecal tarcin tozu bakalim onu deneyeyim nasil olsa evdeyim gitsin su son 3 4 kilocuk. Kortizon diyeti yapmam gerekiyormus zaten seker ve tuz kesin olarak yasak.
günaydın canımmgünaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn
bence çok güzel bir menü olmuş, su ve spor da harikadünkü menüm
kahvaltı 1 dilim ekmek. kk. peynir .domates.yarım tatlı kırmızı biber.5 zeytin.1 tatlı kş reçel
ara şekersiz turk kahvesi
ÖĞLE 1 tabak fırında patates karnıbaharı çooook .yarım kase yoğurt
ara 4 küçük incirçok oldu biliyorum
1 brdk form çy
AKŞAM salata 2 brdk ayran.1 şiş tavuk mangalda.1 dilim ekmek
ara 4çatal küçük karpuz
3 lt su 45 dk leslie 3 miles
sabah 30 dk start it up slim yaptım
çok iyi gidiyorsun canım, muhteşeemmm..bugünkü hedfim yatana kadar 300 ip atlama 200 mekik inş hadi bakalım
İsteyerek olmadı ki hastalık bu.Regl de oldun haftaya kilon kesin düşer.Her zaman mutlu ol canım.Bu hafta ortalamayi cok dusurdum ozur dilerim kizlar malum sebepler ama ayrilmak istemiyorum koparsam gidiyor malum. Su an gene serum yerken cok mutluyummm cok sukur regl oldummm gayet iyi hic ilac kortizon filan kesmemis miktarini cok sukur rabbime :)) Hastane cikisi bu yogurt kuru malzemelerinden alacagim zencefil zerdecal tarcin tozu bakalim onu deneyeyim nasil olsa evdeyim gitsin su son 3 4 kilocuk. Kortizon diyeti yapmam gerekiyormus zaten seker ve tuz kesin olarak yasak.
Merhaba canım.Soracağım unutuyorum iki çocuğun vardı değil mi?İş ve eve düzenini kurabildin mi?günaydın kuzucuklar
Merhaba canım.günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn
Afiyet olsun.Sporda güzel maşallah.dünkü menüm
kahvaltı 1 dilim ekmek. kk. peynir .domates.yarım tatlı kırmızı biber.5 zeytin.1 tatlı kş reçel
ara şekersiz turk kahvesi
ÖĞLE 1 tabak fırında patates karnıbaharı çooook .yarım kase yoğurt
ara 4 küçük incirçok oldu biliyorum
1 brdk form çy
AKŞAM salata 2 brdk ayran.1 şiş tavuk mangalda.1 dilim ekmek
ara 4çatal küçük karpuz
3 lt su 45 dk leslie 3 miles
Kolay gelsin.Benim de hedefim 600 ip atlama.Ellenın videosunu yapacağım inşallah.bugünkü hedfim yatana kadar 300 ip atlama 200 mekik inş hadi bakalım
Reçel yağ olmuyor canım meyve ve tahıl diye geçiyor.Sen onu 0.5 meyve ve 0.5 tahıl.olarak hesaplamalısın.akşm arkadaşlarla mangal keyfi yapcaz.akşama kadar az yemeliyim hakkımı akşm yemğine saklicm.sabah 4 tahılımdan 1 ini tükettim.peynirle 1 et hakkımı yedim.reçel ile 1 yağ gitti.geriye 3 tahıl. 1 et.3 süt.2 meyve hakkım var.bugünü bunlarla doldurucam
Peyniri çok yiyiyormuşum.
Listeyi düzenleyen için daha rahat olur.Ben de inşallah haftaya listedeyim.Selam kuslar
Nasilsiniz bakalim? Bundan sonra bildirimleri persembe almayi dusunuyorum
Siz ne dersiniz? Dun son anda yetistim sinir oldum beklemeye de Bekletilmeye de
Ay ben hic sevmem zerdecali Afiyet olsun sana canimYogurt kurune basladim arkadaslar tadi guzel begendim :) Ac karnina zerdecal zencefil tarcin kattim yogurda yedim sonra kahvalti seklinde bakalim yaglar erisin olumlu seyler okudum yatmadan oncede yiyecegim.
tsk ederim canim insallah daha duzebli olur en azindan cok panik yaptm dun disardaydm bi deİsteyerek olmadı ki hastalık bu.Regl de oldun haftaya kilon kesin düşer.Her zaman mutlu ol canım.
Merhaba canım.Soracağım unutuyorum iki çocuğun vardı değil mi?İş ve eve düzenini kurabildin mi?
Merhaba canım.
Afiyet olsun.Sporda güzel maşallah.
Kolay gelsin.Benim de hedefim 600 ip atlama.Ellenın videosunu yapacağım inşallah.
Reçel yağ olmuyor canım meyve ve tahıl diye geçiyor.Sen onu 0.5 meyve ve 0.5 tahıl.olarak hesaplamalısın.
Peyniri çok yiyiyormuşum.
Listeyi düzenleyen için daha rahat olur.Ben de inşallah haftaya listedeyim.
2 haftadır gidiyorum tatşlım, 1.7 kilo gitti 1.5 kilosu yağ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?