eskiden de öyleydi zaten.. ya da cumaya sınır koyalım mesela 2 ye kadar bildirim yapılsınSelam kuslar
Nasilsiniz bakalim? Bundan sonra bildirimleri persembe almayi dusunuyorum
Siz ne dersiniz? Dun son anda yetistim sinir oldum beklemeye de Bekletilmeye de
evet canım 2 kuzum var oğlan 6.5 yaşında kız 11 aylık.. düzeni oturtamadaım maalesef.. haftasonları hep bişeyler çıkıyor.. ctesi de çalışıyorum zaten.. zamanla oturur diye düşünüyorumİsteyerek olmadı ki hastalık bu.Regl de oldun haftaya kilon kesin düşer.Her zaman mutlu ol canım.
Merhaba canım.Soracağım unutuyorum iki çocuğun vardı değil mi?İş ve eve düzenini kurabildin mi?
Merhaba canım.
Afiyet olsun.Sporda güzel maşallah.
Kolay gelsin.Benim de hedefim 600 ip atlama.Ellenın videosunu yapacağım inşallah.
Reçel yağ olmuyor canım meyve ve tahıl diye geçiyor.Sen onu 0.5 meyve ve 0.5 tahıl.olarak hesaplamalısın.
Peyniri çok yiyiyormuşum.
Listeyi düzenleyen için daha rahat olur.Ben de inşallah haftaya listedeyim.
ben de almıştım birkaç ay önce hala denemedimYogurt kurune basladim arkadaslar tadi guzel begendim :) Ac karnina zerdecal zencefil tarcin kattim yogurda yedim sonra kahvalti seklinde bakalim yaglar erisin olumlu seyler okudum yatmadan oncede yiyecegim.
sormam lazım canım..Çok iyi gerçekten.Senin diyetisyenin bloğu güzelmiş.Yer işaretlerine kaydettim.İnstagram hesabıda varmış.Burada bir arkadaştan diyetisyeni ile ilgili bilgi bekliyorum.Online yardımcı oluyormuş.Aylık 60 tl dedi.Senin diyetisyen acaba online yardımcı oluyor mu?
ohh iyi eğlenceler güzel olmuş.. ama menün için aynı şeyi söyleyemeyeceğim hepsi karbonhidrat..Dün denize gittik.Çok eğlendik şükür.Deniz sezonunu kapattık.
Sabah 12.00
2 lokma
Bir bardak süt
Öğle 16.30
6-7 kaşık mantı
Yarım ıspanaklı,lorlu gözleme
2 bardak çay
Akşam 20.00
1 kaşık makarna
2.5 litre su
Bol bol yüzdüm.
hepiciği çok güzel olmuş canımSelam kızlar,
Dünkü menüm
9:30 civarı kahvaltı (1 domates, 2 biber, 1,5 dilim ekmek, 1 bardak şekersiz çay, Biraz maydanoz, 1 üçgen peynir )
14:00 civarı öğle yemeği (patates kavurması 2 kaşık, 1 bardak şekersiz meyve suyu, bir kase yoğurt)
15:30 civarı (1 tatlı kaşığı çikolatalı dondurma)
19:00 civarı akşam yemeği (5 kaşık bamya yemeği, bir kaşık pilav)
4,5 km yürüyüş, 3 litre su, 45 dakika egzersiz
Allah kolaylık versin.Oturur zamanla.Kıyamam ikiside küçük.Çocuklara kim bakıyor? İşe gidince özlüyorsundur.eskiden de öyleydi zaten.. ya da cumaya sınır koyalım mesela 2 ye kadar bildirim yapılsın
evet canım 2 kuzum var oğlan 6.5 yaşında kız 11 aylık.. düzeni oturtamadaım maalesef.. haftasonları hep bişeyler çıkıyor.. ctesi de çalışıyorum zaten.. zamanla oturur diye düşünüyorum
sormam lazım canım..
ohh iyi eğlenceler güzel olmuş.. ama menün için aynı şeyi söyleyemeyeceğim hepsi karbonhidrat..
Hızlı başladın yine ama 48 i inşallah ucundan inşallah görürsün.Evet akşam ki kürümü de aldım yoğurdumu yedim bakalım :) Bir hafta deneyeceğim bakalım faydası olacak mı? Umarım olur iştahımda biraz açıldı gibi ama 900 kalori civarında tutmayı başardım bugün. Bir hafta sıkayım kendimi hem adetimde bitmiş olur Allahım 50 ye çıktım 48 e düşür şu Cuma'ya kadar inşallah.
Yaaa yaaa sen yoksun böyle oldu.Paylaşımı en az olan zayıflama yarışması grubu biz miyiz acaba?AAAaaaa! bu takımın hali ne kızlar? Bir bakayım dedim napıosunuz diye ama koca gün kimse yorum yapmamış çok şaşırdım neredesiniz? Sanırım 10/11 kişi listede ama buralarda ses yok
Hızlı başladın yine ama 48 i inşallah ucundan inşallah görürsün.
Ben yoksam sizler varsınız canımYaaa yaaa sen yoksun böyle oldu.Paylaşımı en az olan zayıflama yarışması grubu biz miyiz acaba?
Tatlım kahvaltı neden yok? en önemli oÖğle 14.00
lavaş arası kaşar sucuk
elimin yarısı kadar
domates çeyrek
salatalık yarım
Ara 16.30
2 küçük incir
5 fındık
Akşam 20.00
5 kaşık taze fasulye
4 kaşık mantarlı sote
Ara 21.30
Türk kahvesi
2.5 litre su
Ev temziliği yaptığım için spor yapmadım.Çünkü çok yorulunca kulak çınlaması ve baş dönmesi başlıyor.
Buraya kadar her şey güzeldi ama gece dayanamadım az şekerli sütlaç yedim.
canımm çokk geçmiş olsunBaşladım da ishalimsi gibi bişey oldumMide garip bugün kürden dolayı direk değil de serum filan işte garip yediğim şeyler doyurmuyor maalesef normal diyet düzeninde gidemiyorum ama mümkün olduğunca zapt ediyorum kendimi bakalım. Şartlarım zorlaştı yılmak yokk az kaldı sabırrr :)
Herşey iyi giderken neden acaba akşama böyle yüklenirsiniz ki? olmamış öyle yapma!dünkü menüm accık kaçırdım
kahvaltı.3 zeytin 1 dilim ekmekdomates.biraz peynir
Ara 10 yas antep fistigi
Ogle 2 ksk nohut ezmesi.1 kase yogurt
Ara 3 incir
Aksam 2 brdk ayran.salata.1 cy brd fanta.avuc ici mangal tavuk.1 dilim ekmek
Ara 2 ymk ks. Dondurma.1 mini baklava ay dayanamadimmmm
2.5 it su
Start it up slim 30 dk
cok iyi olur canim benim bende yogurt kurune baslicam fakat kirmizi biber yogurt ve bikac damla limonla cok iyi geliomus bakalim
Supersin canim duzenli de gidiyorsun bana da diyetisyen liste vermedi ama baska diyetisyene mi gitsem diye dusunmuyor degilimSelam kızlar
Dünkü menüm
10:30 civarı kahvaltı (1 haşlanmış yumurta, 2 salatalık, 3 biber, 1 bardak şekersiz çay, 1 dilim ekmek)
13:45 civarı öğle yemeği (mantar salatası, ızgara tavuk 1 parça)
18:45 civarı akşam yemeği (2 adet kırmızı biber dolması, şekersiz taze sıkılmış erik suyu)
20:30 civarı (1top dondurma)
6 km. Yürüyüş 3 litre su
Gel canim gel haftasonu olmasinin da etkisi buyuk bence bi de artik yaz da bitiyor ya son gezip tozmalar diyelimBen yoksam sizler varsınız canımboşuna mı kalabalığız ? Sanırım bugün en az olan biziz evet ama tabii normalde iyiyiz yinede benim bitsin de yoğunluklar yine el atarız napalım cıvılcıvıl olsun diye
Supersin canim duzenli de gidiyorsun bana da diyetisyen liste vermedi ama baska diyetisyene mi gitsem diye dusunmuyor degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?