Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Selam kuslar
Nasilsiniz bakalim? Bundan sonra bildirimleri persembe almayi dusunuyorum
Siz ne dersiniz? Dun son anda yetistim sinir oldum beklemeye de Bekletilmeye de
eskiden de öyleydi zaten.. ya da cumaya sınır koyalım mesela 2 ye kadar bildirim yapılsın
evet canım 2 kuzum var oğlan 6.5 yaşında kız 11 aylık.. düzeni oturtamadaım maalesef.. haftasonları hep bişeyler çıkıyor.. ctesi de çalışıyorum zaten.. zamanla oturur diye düşünüyorum
Yogurt kurune basladim arkadaslar tadi guzel begendim :) Ac karnina zerdecal zencefil tarcin kattim yogurda yedim sonra kahvalti seklinde bakalim yaglar erisin olumlu seyler okudum yatmadan oncede yiyecegim.
ben de almıştım birkaç ay önce hala denemedim
sormam lazım canım..
ohh iyi eğlenceler güzel olmuş.. ama menün için aynı şeyi söyleyemeyeceğim hepsi karbonhidrat..
hepiciği çok güzel olmuş canım

Allah kolaylık versin.Oturur zamanla.Kıyamam ikiside küçük.Çocuklara kim bakıyor? İşe gidince özlüyorsundur.
Denzi kenarında bir yer vardı.Bayan kendisi yapıyor.Başka alternatif yokti.Mutlu olmadım diyemem.Bayadır mantı yemiyorum.Gözleme kendim yapardım,mantıda ben yemiyorum diye evde de yapmıyorum.

Evet akşam ki kürümü de aldım yoğurdumu yedim bakalım :) Bir hafta deneyeceğim bakalım faydası olacak mı? Umarım olur iştahımda biraz açıldı gibi ama 900 kalori civarında tutmayı başardım bugün. Bir hafta sıkayım kendimi hem adetimde bitmiş olur Allahım 50 ye çıktım 48 e düşür şu Cuma'ya kadar inşallah.

AAAaaaa! bu takımın hali ne kızlar? Bir bakayım dedim napıosunuz diye ama koca gün kimse yorum yapmamış çok şaşırdım neredesiniz? Sanırım 10/11 kişi listede ama buralarda ses yok

Hızlı başladın yine ama 48 i inşallah ucundan inşallah görürsün.

AAAaaaa! bu takımın hali ne kızlar? Bir bakayım dedim napıosunuz diye ama koca gün kimse yorum yapmamış çok şaşırdım neredesiniz? Sanırım 10/11 kişi listede ama buralarda ses yok
Yaaa yaaa sen yoksun böyle oldu.Paylaşımı en az olan zayıflama yarışması grubu biz miyiz acaba?

Öğle 14.00
lavaş arası kaşar sucuk
elimin yarısı kadar
domates çeyrek
salatalık yarım

Ara 16.30
2 küçük incir
5 fındık

Akşam 20.00
5 kaşık taze fasulye
4 kaşık mantarlı sote

Ara 21.30
Türk kahvesi

2.5 litre su
Ev temziliği yaptığım için spor yapmadım.Çünkü çok yorulunca kulak çınlaması ve baş dönmesi başlıyor.

Buraya kadar her şey güzeldi ama gece dayanamadım az şekerli sütlaç yedim.

Hızlı başladın yine ama 48 i inşallah ucundan inşallah görürsün.

Başladım da ishalimsi gibi bişey oldum Mide garip bugün kürden dolayı direk değil de serum filan işte garip yediğim şeyler doyurmuyor maalesef normal diyet düzeninde gidemiyorum ama mümkün olduğunca zapt ediyorum kendimi bakalım. Şartlarım zorlaştı yılmak yokk az kaldı sabırrr :)

dünkü menüm accık kaçırdım
kahvaltı.3 zeytin 1 dilim ekmekdomates.biraz peynir
Ara 10 yas antep fistigi
Ogle 2 ksk nohut ezmesi.1 kase yogurt
Ara 3 incir
Aksam 2 brdk ayran.salata.1 cy brd fanta.avuc ici mangal tavuk.1 dilim ekmek
Ara 2 ymk ks. Dondurma.1 mini baklava ay dayanamadimmmm
2.5 it su
Start it up slim 30 dk

Yaaa yaaa sen yoksun böyle oldu.Paylaşımı en az olan zayıflama yarışması grubu biz miyiz acaba?
Ben yoksam sizler varsınız canım boşuna mı kalabalığız ? Sanırım bugün en az olan biziz evet ama tabii normalde iyiyiz yinedebenim bitsin de yoğunluklar yine el atarız napalım cıvılcıvıl olsun diye

Tatlım kahvaltı neden yok? en önemli o diğerleri çok güzel evet ev işinden fırsat kalmıyor bazen spora haklısınkolay gelsin devam ama spora diyete ok?

canımm çokk geçmiş olsun

Herşey iyi giderken neden acaba akşama böyle yüklenirsiniz ki? olmamış öyle yapma!

cok iyi olur canim benim bende yogurt kurune baslicam fakat kirmizi biber yogurt ve bikac damla limonla cok iyi geliomus bakalim

Selam kızlar

Dünkü menüm

10:30 civarı kahvaltı (1 haşlanmış yumurta, 2 salatalık, 3 biber, 1 bardak şekersiz çay, 1 dilim ekmek)

13:45 civarı öğle yemeği (mantar salatası, ızgara tavuk 1 parça)

18:45 civarı akşam yemeği (2 adet kırmızı biber dolması, şekersiz taze sıkılmış erik suyu)

20:30 civarı (1top dondurma)

6 km. Yürüyüş 3 litre su

Selam kizlar nasilsiniz ben bugun bol bol gezdm ama cok yoruldum kafam kaldirmiyorr yaslandim mi acaba kiii

Supersin canim duzenli de gidiyorsun bana da diyetisyen liste vermedi ama baska diyetisyene mi gitsem diye dusunmuyor degilim

Gel canim gel haftasonu olmasinin da etkisi buyuk bence bi de artik yaz da bitiyor ya son gezip tozmalar diyelim

Supersin canim duzenli de gidiyorsun bana da diyetisyen liste vermedi ama baska diyetisyene mi gitsem diye dusunmuyor degilim

Teşekkür ederim canım,

Neden vermedi? Bence başka bir diyetisyene gitmende fayda var, izin alabilsem ben de gitmek istiyorum diyetisyene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…