- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Normal cikti degerler 1.62 boyum kilomTeşekkür ederim canım,
Neden vermedi? Bence başka bir diyetisyene gitmende fayda var, izin alabilsem ben de gitmek istiyorum diyetisyene
babannemiz ve halamız var sağolsun onlar bakıyor..Allah kolaylık versin.Oturur zamanla.Kıyamam ikiside küçük.Çocuklara kim bakıyor? İşe gidince özlüyorsundur.
Denzi kenarında bir yer vardı.Bayan kendisi yapıyor.Başka alternatif yokti.Mutlu olmadım diyemem.Bayadır mantı yemiyorum.Gözleme kendim yapardım,mantıda ben yemiyorum diye evde de yapmıyorum.
hadi canım gayret etmelisin ben inanıyorum sana 48i göreceksin bu haftaEvet akşam ki kürümü de aldım yoğurdumu yedim bakalım :) Bir hafta deneyeceğim bakalım faydası olacak mı? Umarım olur iştahımda biraz açıldı gibi ama 900 kalori civarında tutmayı başardım bugün. Bir hafta sıkayım kendimi hem adetimde bitmiş olur Allahım 50 ye çıktım 48 e düşür şu Cuma'ya kadar inşallah.
yaa kız bunlara april kimse gelmiyo haftaiçi bile 2-3 kişiyiiizzAAAaaaa! bu takımın hali ne kızlar? Bir bakayım dedim napıosunuz diye ama koca gün kimse yorum yapmamış çok şaşırdım neredesiniz? Sanırım 10/11 kişi listede ama buralarda ses yok
hatanı biliyorsun zateeennnÖğle 14.00
lavaş arası kaşar sucuk
elimin yarısı kadar
domates çeyrek
salatalık yarım
Ara 16.30
2 küçük incir
5 fındık
Akşam 20.00
5 kaşık taze fasulye
4 kaşık mantarlı sote
Ara 21.30
Türk kahvesi
2.5 litre su
Ev temziliği yaptığım için spor yapmadım.Çünkü çok yorulunca kulak çınlaması ve baş dönmesi başlıyor.
Buraya kadar her şey güzeldi ama gece dayanamadım az şekerli sütlaç yedim.
fanta ve baklava dışında herşey güzel.. biraz daha dikkat tatlım..dünkü menüm accık kaçırdım
kahvaltı.3 zeytin 1 dilim ekmekdomates.biraz peynir
Ara 10 yas antep fistigi
Ogle 2 ksk nohut ezmesi.1 kase yogurt
Ara 3 incir
Aksam 2 brdk ayran.salata.1 cy brd fanta.avuc ici mangal tavuk.1 dilim ekmek
Ara 2 ymk ks. Dondurma.1 mini baklava ay dayanamadimmmm
2.5 it su
Start it up slim 30 dk
sen bu haftada dereceye gireceksin çok iyi gidiyorsub süppperrSelam kızlar
Dünkü menüm
10:30 civarı kahvaltı (1 haşlanmış yumurta, 2 salatalık, 3 biber, 1 bardak şekersiz çay, 1 dilim ekmek)
13:45 civarı öğle yemeği (mantar salatası, ızgara tavuk 1 parça)
18:45 civarı akşam yemeği (2 adet kırmızı biber dolması, şekersiz taze sıkılmış erik suyu)
20:30 civarı (1top dondurma)
6 km. Yürüyüş 3 litre su
canımm yaşlanmadın da havalar mahvediyor insanı..Selam kizlar nasilsiniz ben bugun bol bol gezdm ama cok yoruldum kafam kaldirmiyorr yaslandim mi acaba kiii
benim de boyum 1.62..... 62-63 iyidir dedi diyetisyen benim içimn.. ama biz istiyoruz ki normal değil zayıf olalımmm.. başak diyetisyene gidebilrisin tabiiki .. kilom normal ama zayıf olmak ve sağlıklı beslenmek istiyorum diyebilrisin gidersenNormal cikti degerler 1.62 boyum kilom
60.6 idi diger kas vs hepsi normaldi gerek yok sadece spor yap dedi of ben de boyle hic mutlu degilim, bugun bi arkadasimla karsilastim sismanlamissin dedi 3 yildir falan gormuyordu beni, moralim bozuldu yaa
bu nasıl menü kız karman çorman..ohh ohh tatlılar dondurmalar...senin regl beni bile şaşırttı ..günaydın
dunku menu
sabah 2 dilim kepek ekmekle ne yıyebıldıysem karısık yedım
1 seftali
tavuk kanat 10 tane ayran
1 top dondurma
1 tulumba tatlı
bı avuç karısık çerez
2 lt su
spor ev temızledım
yuruyusyaptım 30 dk pazara gıttım
regl oldum bu ay 10 gun erken geldı sook oldum
işte bu kadar benden
Bende de böyle etkileri olsa çok mutlu olurum.Başladım da ishalimsi gibi bişey oldumMide garip bugün kürden dolayı direk değil de serum filan işte garip yediğim şeyler doyurmuyor maalesef normal diyet düzeninde gidemiyorum ama mümkün olduğunca zapt ediyorum kendimi bakalım. Şartlarım zorlaştı yılmak yokk az kaldı sabırrr :)
Ben yoksam sizler varsınız canımboşuna mı kalabalığız ? Sanırım bugün en az olan biziz evet ama tabii normalde iyiyiz yinede benim bitsin de yoğunluklar yine el atarız napalım cıvılcıvıl olsun diye
Harikasın.Selam kızlar
Dünkü menüm
10:30 civarı kahvaltı (1 haşlanmış yumurta, 2 salatalık, 3 biber, 1 bardak şekersiz çay, 1 dilim ekmek)
13:45 civarı öğle yemeği (mantar salatası, ızgara tavuk 1 parça)
18:45 civarı akşam yemeği (2 adet kırmızı biber dolması, şekersiz taze sıkılmış erik suyu)
20:30 civarı (1top dondurma)
6 km. Yürüyüş 3 litre su
Dur canım daha çok gençsin.Selam kizlar nasilsiniz ben bugun bol bol gezdm ama cok yoruldum kafam kaldirmiyorr yaslandim mi acaba kiii
Merhaba canım.Nasılsın?güünaaaydıııınnnnn çiçekler
Her seyden var.günaydın
dunku menu
sabah 2 dilim kepek ekmekle ne yıyebıldıysem karısık yedım
1 seftali
tavuk kanat 10 tane ayran
1 top dondurma
1 tulumba tatlı
bı avuç karısık çerez
2 lt su
spor ev temızledım
yuruyusyaptım 30 dk pazara gıttım
regl oldum bu ay 10 gun erken geldı sook oldum
işte bu kadar benden
Ben hedef koyamıyorum.Bugün instagram da diyetisyen buldum.Online diyet koçluğu yapıyormuş.İndirimli 75 tl aylık dedi.Şimdi arayıp onunla görüşeceğim.Bakalım nasıl olacak?kızlaaarrr çoktandır hedef kilo almıyoruz.. var mı hedefimiz. haftalık ,aylık , özel günlere göre bir hedef..
iyi araştır canım gerçek diyetisyen mi değil mi..Ben hedef koyamıyorum.Bugün instagram da diyetisyen buldum.Online diyet koçluğu yapıyormuş.İndirimli 75 tl aylık dedi.Şimdi arayıp onunla görüşeceğim.Bakalım nasıl olacak?
canım benim sıkıntı yapma lütfen.. tedavin bitsin eski kilona dönersin , ödemdir zaten o kilolarSu kilolar bir gideydi yahuSabah tartildim 50.2. Neyse kac gundur kortizona ragmen sadece 1 kilo etkilenmisim bir de adetim devam ediyor yarin son kez alacagim serum sonra toparlarim umarim.
Aliağada kendi ofisi varmış.Karşılıklı da görüşebiliriz dedi.iyi araştır canım gerçek diyetisyen mi değil mi..
ölçümlerini kendin mi alacaksın peki..ona göre mi liste verecek..sana yakınsa ofisine git ilk izlenimine göre online devam edersin ..Aliağada kendi ofisi varmış.Karşılıklı da görüşebiliriz dedi.
Bana uzak mezura ile ölçülerimi alacakmışım.Telefon ile görüşeceğiz.Ona göre hareket edeceğiz.Her an kontrol edecekmiş.Haftalık değil günlük.Facede is yerini de paylaşmış.Biraz önce whatsaptan konuştuk.Yüksek lisans kayıtı için İzmirdeymiş.Arayacak. Başak Onat adı.ölçümlerini kendin mi alacaksın peki..ona göre mi liste verecek..sana yakınsa ofisine git ilk izlenimine göre online devam edersin ..
hadi hayırlı olsun diyelim o zaman... yaşasın gden kilolaaaaarrrBana uzak mezura ile ölçülerimi alacakmışım.Telefon ile görüşeceğiz.Ona göre hareket edeceğiz.Her an kontrol edecekmiş.Haftalık değil günlük.Facede is yerini de paylaşmış.Biraz önce whatsaptan konuştuk.Yüksek lisans kayıtı için İzmirdeymiş.Arayacak. Başak Onat adı.
Sen başaracaksın.Çok iyi gidiyorsun.Allah daha uzun seneler eşin ve çocukların ile birlikte olmayı nasip etsin.Huzurunuz daim olsun canım.benim 25 eylülde 10. evlilik yıldönümüm var ..o zamana kadar 65 li bir rakam görme isteğim var .. yani en az 2.5- 3 kilo vermek istiyorum..
sonraki hedefim de yılbaşı.. yılbaşında artık 60 lara elveda diyip mezun olmak istiyorum
Sen şu an rahatsızlığına odaklan.Yemene de dikkat ediyorsun.Bir anda kilon düşecek üzülme.Su kilolar bir gideydi yahuSabah tartildim 50.2. Neyse kac gundur kortizona ragmen sadece 1 kilo etkilenmisim bir de adetim devam ediyor yarin son kez alacagim serum sonra toparlarim umarim.
İnşallah.2013 den beri 58-59 gidip geliyorum.Şok diyetle 54 kg oldum.Hemen geri aldım.Ben de su var yediklerimden zevk alamıyorum ve normal beslenmedeki bir şeyi yesem acaba kilo yapar mı düşünüyorum.Bu da kilo vermemi engelliyor.Bir de bütün gün dikkat ediyorum son anda kaçamak yapıyorum.Bütün günüm boşa gidiyor.hadi hayırlı olsun diyelim o zaman... yaşasın gden kilolaaaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?