Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Teşekkür ederim canım,

Neden vermedi? Bence başka bir diyetisyene gitmende fayda var, izin alabilsem ben de gitmek istiyorum diyetisyene
Normal cikti degerler 1.62 boyum kilom
60.6 idi diger kas vs hepsi normaldi gerek yok sadece spor yap dedi of ben de boyle hic mutlu degilim, bugun bi arkadasimla karsilastim sismanlamissin dedi 3 yildir falan gormuyordu beni, moralim bozuldu yaa

babannemiz ve halamız var sağolsun onlar bakıyor..
hadi canım gayret etmelisin ben inanıyorum sana 48i göreceksin bu hafta
AAAaaaa! bu takımın hali ne kızlar? Bir bakayım dedim napıosunuz diye ama koca gün kimse yorum yapmamış çok şaşırdım neredesiniz? Sanırım 10/11 kişi listede ama buralarda ses yok
yaa kız bunlara april kimse gelmiyo haftaiçi bile 2-3 kişiyiiizz
hatanı biliyorsun zateeennn
fanta ve baklava dışında herşey güzel.. biraz daha dikkat tatlım..
sen bu haftada dereceye gireceksin çok iyi gidiyorsub süppperr
Selam kizlar nasilsiniz ben bugun bol bol gezdm ama cok yoruldum kafam kaldirmiyorr yaslandim mi acaba kiii
canımm yaşlanmadın da havalar mahvediyor insanı..
Normal cikti degerler 1.62 boyum kilom
60.6 idi diger kas vs hepsi normaldi gerek yok sadece spor yap dedi of ben de boyle hic mutlu degilim, bugun bi arkadasimla karsilastim sismanlamissin dedi 3 yildir falan gormuyordu beni, moralim bozuldu yaa
benim de boyum 1.62..... 62-63 iyidir dedi diyetisyen benim içimn.. ama biz istiyoruz ki normal değil zayıf olalımmm.. başak diyetisyene gidebilrisin tabiiki .. kilom normal ama zayıf olmak ve sağlıklı beslenmek istiyorum diyebilrisin gidersen

günaydın
dunku menu
sabah 2 dilim kepek ekmekle ne yıyebıldıysem karısık yedım
1 seftali
tavuk kanat 10 tane ayran
1 top dondurma
1 tulumba tatlı
bı avuç karısık çerez
2 lt su
spor ev temızledım
yuruyusyaptım 30 dk pazara gıttım
regl oldum bu ay 10 gun erken geldı sook oldum
işte bu kadar benden

bu nasıl menü kız karman çorman..ohh ohh tatlılar dondurmalar...senin regl beni bile şaşırttı ..

Bende de böyle etkileri olsa çok mutlu olurum.

dünkü menümü yazayım hemen
10:30 1 dilim ekmek, kıymalı yumurta 1 porsiyon, 1 dilim peynir, 5 zeytin, domates salatalık
14:00 çeyrek nektarin, 10 tane üzüm
16:00 yarım kase yoğurt, 2 kaşık nesfit
18:30 soya sosolu tavuk, salata, 1 kaşık makarna, kola zero (olmadı di mi )
20:30 şekersiz türk kahvesi, 1 minik kare bitter çikolata
su 2.5 lt
spor yok

kızlaaarrr çoktandır hedef kilo almıyoruz.. var mı hedefimiz. haftalık ,aylık , özel günlere göre bir hedef..

Olsun olsun sen olunca daha güzel oluyor.

Harikasın.

Selam kizlar nasilsiniz ben bugun bol bol gezdm ama cok yoruldum kafam kaldirmiyorr yaslandim mi acaba kiii
Dur canım daha çok gençsin.
güünaaaydıııınnnnn çiçekler
Merhaba canım.Nasılsın?
Her seyden var.

kızlaaarrr çoktandır hedef kilo almıyoruz.. var mı hedefimiz. haftalık ,aylık , özel günlere göre bir hedef..
Ben hedef koyamıyorum.Bugün instagram da diyetisyen buldum.Online diyet koçluğu yapıyormuş.İndirimli 75 tl aylık dedi.Şimdi arayıp onunla görüşeceğim.Bakalım nasıl olacak?

benim 25 eylülde 10. evlilik yıldönümüm var ..o zamana kadar 65 li bir rakam görme isteğim var .. yani en az 2.5- 3 kilo vermek istiyorum..
sonraki hedefim de yılbaşı.. yılbaşında artık 60 lara elveda diyip mezun olmak istiyorum

Ben hedef koyamıyorum.Bugün instagram da diyetisyen buldum.Online diyet koçluğu yapıyormuş.İndirimli 75 tl aylık dedi.Şimdi arayıp onunla görüşeceğim.Bakalım nasıl olacak?
iyi araştır canım gerçek diyetisyen mi değil mi..

Su kilolar bir gideydi yahu Sabah tartildim 50.2. Neyse kac gundur kortizona ragmen sadece 1 kilo etkilenmisim bir de adetim devam ediyor yarin son kez alacagim serum sonra toparlarim umarim.

Su kilolar bir gideydi yahu Sabah tartildim 50.2. Neyse kac gundur kortizona ragmen sadece 1 kilo etkilenmisim bir de adetim devam ediyor yarin son kez alacagim serum sonra toparlarim umarim.
canım benim sıkıntı yapma lütfen.. tedavin bitsin eski kilona dönersin , ödemdir zaten o kilolar

ölçümlerini kendin mi alacaksın peki..ona göre mi liste verecek..sana yakınsa ofisine git ilk izlenimine göre online devam edersin ..
Bana uzak mezura ile ölçülerimi alacakmışım.Telefon ile görüşeceğiz.Ona göre hareket edeceğiz.Her an kontrol edecekmiş.Haftalık değil günlük.Facede is yerini de paylaşmış.Biraz önce whatsaptan konuştuk.Yüksek lisans kayıtı için İzmirdeymiş.Arayacak. Başak Onat adı.

hadi hayırlı olsun diyelim o zaman... yaşasın gden kilolaaaaarrr

Sen başaracaksın.Çok iyi gidiyorsun.Allah daha uzun seneler eşin ve çocukların ile birlikte olmayı nasip etsin.Huzurunuz daim olsun canım.
Sen şu an rahatsızlığına odaklan.Yemene de dikkat ediyorsun.Bir anda kilon düşecek üzülme.

hadi hayırlı olsun diyelim o zaman... yaşasın gden kilolaaaaarrr
İnşallah.2013 den beri 58-59 gidip geliyorum.Şok diyetle 54 kg oldum.Hemen geri aldım.Ben de su var yediklerimden zevk alamıyorum ve normal beslenmedeki bir şeyi yesem acaba kilo yapar mı düşünüyorum.Bu da kilo vermemi engelliyor.Bir de bütün gün dikkat ediyorum son anda kaçamak yapıyorum.Bütün günüm boşa gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…