canııımmm teşekkür ederiimmmmSen başaracaksın.Çok iyi gidiyorsun.Allah daha uzun seneler eşin ve çocukların ile birlikte olmayı nasip etsin.Huzurunuz daim olsun canım.
Sen şu an rahatsızlığına odaklan.Yemene de dikkat ediyorsun.Bir anda kilon düşecek üzülme.
ahan da aynı beeennnn.. beynimizi gereksiz yere yoruyoruz strese sokuyoruz.. kaçamak olayı benim de öyle oluyor.. akşam sapıtmaya meyilliyimİnşallah.2013 den beri 58-59 gidip geliyorum.Şok diyetle 54 kg oldum.Hemen geri aldım.Ben de su var yediklerimden zevk alamıyorum ve normal beslenmedeki bir şeyi yesem acaba kilo yapar mı düşünüyorum.Bu da kilo vermemi engelliyor.Bir de bütün gün dikkat ediyorum son anda kaçamak yapıyorum.Bütün günüm boşa gidiyor.
Ayyy çokkk mutluyum.Diyetisyenimle konuştum.Çok tatlı bir kız.Sorunumu zamanında yaşamış.Diyetisyen olmadan önce.Diplomalarının resimlerini gönderecek.Üç gün ben nasıl besleniyorum whatsaptan göndereceğim.Ardından ücret yatacak.Sonra bana faturamıda gönderecek.Üç gün sonra form gönderecek dolduracağım.Ona göre listemi düzenleyecek.İstediğin zaman soru sorabilirsin dedi.Bir ay sonra ofisine gideceğim makinada yağ kas su ölçülerime bakacak.Çok mutluyum bu sefer olacak insallah.canııımmm teşekkür ederiimmmm
ahan da aynı beeennnn.. beynimizi gereksiz yere yoruyoruz strese sokuyoruz.. kaçamak olayı benim de öyle oluyor.. akşam sapıtmaya meyilliyim
Bi de oyle deneyeyim baribabannemiz ve halamız var sağolsun onlar bakıyor..
hadi canım gayret etmelisin ben inanıyorum sana 48i göreceksin bu hafta
yaa kız bunlara april kimse gelmiyo haftaiçi bile 2-3 kişiyiiizz
hatanı biliyorsun zateeennn
fanta ve baklava dışında herşey güzel.. biraz daha dikkat tatlım..
sen bu haftada dereceye gireceksin çok iyi gidiyorsub süppperr
canımm yaşlanmadın da havalar mahvediyor insanı..
benim de boyum 1.62..... 62-63 iyidir dedi diyetisyen benim içimn.. ama biz istiyoruz ki normal değil zayıf olalımmm.. başak diyetisyene gidebilrisin tabiiki .. kilom normal ama zayıf olmak ve sağlıklı beslenmek istiyorum diyebilrisin gidersen
spor niye yok kidünkü menümü yazayım hemen
10:30 1 dilim ekmek, kıymalı yumurta 1 porsiyon, 1 dilim peynir, 5 zeytin, domates salatalık
14:00 çeyrek nektarin, 10 tane üzüm
16:00 yarım kase yoğurt, 2 kaşık nesfit
18:30 soya sosolu tavuk, salata, 1 kaşık makarna, kola zero (olmadı di mi )
20:30 şekersiz türk kahvesi, 1 minik kare bitter çikolata
su 2.5 lt
spor yok
bir ozel gunum bile yok anliyor musun babyykızlaaarrr çoktandır hedef kilo almıyoruz.. var mı hedefimiz. haftalık ,aylık , özel günlere göre bir hedef..
ya gencim de iste bazen yasli gibi hissediyorumOlsun olsun sen olunca daha güzel oluyor.
Harikasın.
Dur canım daha çok gençsin.
Merhaba canım.Nasılsın?
Her seyden var.
Herbalife ci falan olmasin kiZ?Ben hedef koyamıyorum.Bugün instagram da diyetisyen buldum.Online diyet koçluğu yapıyormuş.İndirimli 75 tl aylık dedi.Şimdi arayıp onunla görüşeceğim.Bakalım nasıl olacak?
hayirli ugurlu olsun canim Insallah hadi bakalimbenim 25 eylülde 10. evlilik yıldönümüm var ..o zamana kadar 65 li bir rakam görme isteğim var .. yani en az 2.5- 3 kilo vermek istiyorum..
sonraki hedefim de yılbaşı.. yılbaşında artık 60 lara elveda diyip mezun olmak istiyorum
Benim de oyle yaaa ne yapacagimi bilmiyorummmİnşallah.2013 den beri 58-59 gidip geliyorum.Şok diyetle 54 kg oldum.Hemen geri aldım.Ben de su var yediklerimden zevk alamıyorum ve normal beslenmedeki bir şeyi yesem acaba kilo yapar mı düşünüyorum.Bu da kilo vermemi engelliyor.Bir de bütün gün dikkat ediyorum son anda kaçamak yapıyorum.Bütün günüm boşa gidiyor.
pazar günü spor pek yapamıyrum ev temizliği yemek çocuklar falan gün bitiyor.. ama onun dışında hemen hemen her gün 1 saat tempolu yürüyüşüm varBi de oyle deneyeyim bari
spor niye yok ki
bir ozel gunum bile yok anliyor musun babyy
Diplomasını whatsaptan gönderecek ve ofisine davet etti.İnstagram hesabı var incele istersen.Benim de oyle yaaa ne yapacagimi bilmiyorummm
Sen çalısıyorsun yinede iyi idare ediyorsun.Ben evdeyim ama eşim gece çalışıyor diye evde düzen de yok işde çok.pazar günü spor pek yapamıyrum ev temizliği yemek çocuklar falan gün bitiyor.. ama onun dışında hemen hemen her gün 1 saat tempolu yürüyüşüm var
Menü yine güzel .Merhabalar güzel kadınlar :)
Yine işten geç döndüğüm günlerden birindeyiz ;
Dünkü menüm
10:30 civarı kahvaltı (1domates, 1kk peynir, 1 salatalık, 3 biber, 2 bardak şekersiz çay, 1 dilim ekmek)
13.45 civarı öğle yemeği (Meksika salatası 1 tabak, 1bardak taze sıkılmış şekersiz limonata )
14:30 civarı (1top dondurma)
18:30 civarı ( 4-5 kaşık patlıcan yemeği, 1 tabak kaşık salata)
21:00 civarı 2-3 dilim kavun
3,5 km yürüyüş, 35 mekik, 25 dakika egzersiz. 3 litre su
Menü yine güzel .
Bugünde meksika salatası afiyet olsun.
Ha hayyy ben sadece diyet yaptığımı düşünüyorum.Canım sağol aslında senin menün daha güzel çikolatalar, zeytinyağlı sarmalar olsa da yesek :)
çok gzel inşallah seni yola koyacak bu arkadaş..ben de senin gibiyim.. gizli yiyorum bi de.. sanki eşim görse bişey diyecekmiş gibi.. mutlu da olamiyorum yerken..Diplomasını whatsaptan gönderecek ve ofisine davet etti.İnstagram hesabı var incele istersen.
Benim durumumu vücifunu stresr sokmuşsun dedi.Böbrek üstü bezleriyle alakalı hormonlar varmış.Vücut strese girince bu hormonlar vücuda ödem yaptırıyormuş.Buna benzer bir sey anlattı.Ben şu an yemek yemekten eskisi gobi zevk almıyorum.Birde ay bunu yedim kilo mu yaptı acaba diyorum ,bunu bu saatte yemiyeyim kilo yapar diye düşünürken gecenin onikisinde sütlaç yiyorum düşün.İşin kötü tarafı sütlacı yetken de mutlu değilim.Diyetisyen neden istedim o bana ye dediğini bilerek ye diyor şüphe olmayacak gönül rahatlığıyla yiyeceğim.
Diyet bölümünden önce oda kiloluymuş ve benim gibiymiş.Birde gece geç yatıyormuş atıştırmalıkları çok seviyormuş.
Gezmeye gittin listw dışına çıktın bana mesaj at akşamı dengeleyelim dedi.Yada ne var bana söyle ben seni yönlendiririm dedi.Tam benlik
ayy çok zor senin işin..benim eşim de eskiden vardiyalı çalışıyordu çok sinir bozucu oluyor.. o evdeyken iş de yapılmıyor düzen de olmuyor..Sen çalısıyorsun yinede iyi idare ediyorsun.Ben evdeyim ama eşim gece çalışıyor diye evde düzen de yok işde çok.
çok güzel olmuş ttalım beğendimmmDün Öğle 14.00
Tam tahıl ekmeğinden kaşarlı,sucuklu tost
Çeyrek domates
Çeyrek salatalık
Akşam 20.00
Mangalda balık bir buçuk avuç kadar
Bir kase yeşil salata
3 zeytinyağlı sarma
Ara 21.00
Elim kadar kavun
Ara 21.30
Kahve
İki kare bitter cikolata
Ara 23.30
2 tane zeytinyağlı sarma
Bir kasık yoğurt
2.700 litre su.Spor yok malesef.
her zamanki gib süpppperrrrrrrrMerhabalar güzel kadınlar :)
Yine işten geç döndüğüm günlerden birindeyiz ;
Dünkü menüm
10:30 civarı kahvaltı (1domates, 1kk peynir, 1 salatalık, 3 biber, 2 bardak şekersiz çay, 1 dilim ekmek)
13.45 civarı öğle yemeği (Meksika salatası 1 tabak, 1bardak taze sıkılmış şekersiz limonata )
14:30 civarı (1top dondurma)
18:30 civarı ( 4-5 kaşık patlıcan yemeği, 1 tabak kaşık salata)
21:00 civarı 2-3 dilim kavun
3,5 km yürüyüş, 35 mekik, 25 dakika egzersiz. 3 litre su
günaydın kuşuummmgünaydınnnnnnnnnn
börek de nerden çıktı kıızzzz...pazart menüm
kahvaltı 1 domates.yarım kırmızı biber.2 dilim ekmek.biraz peynir.1 tatlı kş reçl
ara 3 çtl karpuz
öğle akşm aynı öğün oldu 3 dilim tam buğdaylı peynirli börek
ara küçük salkım üzüm
2.5 lt su
spor yok
bu daha iyi olmuş öncekine göre..pzt MNM
kahvaltı 1 domates.yarım kırmızı biber.biraz peynir.1 tatlı kş reçl
ara küçük salkım üzüm .
öğle akşm birarada oldu yine 5 kşk patlıcan güveç 2 brdk ayran 1 dilim ekmek
ara 4 çatal karpuz
2.5 lt su
spor 30 dk yürüyüş
eşim evdeydi pazar pzt.düzenim şaştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?