Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kolay gelsiin. Zaman hizli akiyor ne cabuk yasini doldurdu ya masallah hedefe bisey kalmamistir herhalde

Kolay gelsiin. Zaman hizli akiyor ne cabuk yasini doldurdu ya masallah hedefe bisey kalmamistir herhalde
İzne arıldığım dönemde aldığım kiloyu ancak verdim.. hamile kaldığım kiloya 2.5 kilo var.. ama hedefime 8 kilo var daha .. sen nasılsın,eminim almamışsındır sen kilo

İzne arıldığım dönemde aldığım kiloyu ancak verdim.. hamile kaldığım kiloya 2.5 kilo var.. ama hedefime 8 kilo var daha .. sen nasılsın,eminim almamışsındır sen kilo
Ben kilo verdim esim gobegin hic kalmadi diyor bana gore hala azicik var hedefledigim kiloya 2 kilo kaldi aslinda ilk hedefim 55 di ama sonra cok mumkun olmayacagini iyice erimem gerektigini dusunup boy kilo hesaplamasinda cikan ideal kilom 58 olayim yeter dedim. Simdi 60 kiloyum

Selam kuslar ben bugun ev temizledim oyyy ama nasl temizlik, tasinma oncesi nasil yoruldum anlatamam

Hayırdır başka eve mi geçiyorsun?Kolay gelsin.

Evet canim epeydir ugrayamadim. Arada enfeksiyon kaptim sonra zehirlendim falan. Pek halim yoktu acikcasi. 60 kilodayim simdi sen de dustun mu napiyorsun nasilsin
Geçmiş olsun.Arka arkaya olmuş seni yormustur.

ispanyol önceden bir çay bardağına üç cay kaşığı şeker koyardım.Azalta azalta bir kaşığa indim.Gerçekten şekersiz denedim mideme dokunuyor.Diyetisyene de söyledim ona göre hesaplıyor.

SeLam kizlar bugun alintilayamiyorum telden hayret bisey ya aa neyse
ispanyol supersin enerjin super bebis de iyi ki dogmus yeni yasi hayirli olsun simdiden
gulfuren evet canim yeni ev yeni esyalar yeni insanlar bakalim hayirlisi artik
dagatesi gel canim da mezun edelim artik seni yaa az kalmis hedefine de hem
deadline nerdesin kiz whatsapp kusu, arada da burdan ce ee de bize
Amor-a benim de burcum boga kiminle uyusurum ki ona gore seceyim hahhahah

Canim su an pek spor yapamiyorum ameliyattan dolayi. Spora baslayabildigimde donecegim insallah

Okuldan geldim öğleden beri netle cebelleşiyorum kafa kalmadı :)) İsmek kurslarına yazılmaya çalışıyorum Aşçı Çırağı kursuna yazıldım kızlar Bir de müzikle ilgili yazılayım dedim yok kayıt yapmıyor direk elden yaptıracağım kayıt böyle olmayacak. Burç yorumlarını yapayım sosyestetik Boğa burcu olarak zıt burç Akrep olabilir ama zorlayıcıdır olursa da cok tutkulu olur. Bunun dışında Başak Oğlakla iyi anlaşıp Balık Yengeç'le de gayet uyumlu olabilirsin.

Canim su an pek spor yapamiyorum ameliyattan dolayi. Spora baslayabildigimde donecegim insallah
Her zaman bekleriz canim
evet akreple anlasamiyorum kesinlikle ona gore bakayim o zaman ben bur neydi canim senin aman olmaz o zaman seklinde eleyim hemen

Benim Başak burcu :) Perşembe olması iyi olur Cuma insan ya unutursam filan oluyor en azından bir gün tolerans hakkımız olur.

Evet canim epeydir ugrayamadim. Arada enfeksiyon kaptim sonra zehirlendim falan. Pek halim yoktu acikcasi. 60 kilodayim simdi sen de dustun mu napiyorsun nasilsin
ay dagatesim gelmiş bende iki aşağı 3 yukarı yuvarlanıyorum napayım mehter marşı gibiyimgeçmiş olsun canım ya baya şey atlatmışsın
@deadline nerelerdesiiinnnn buluşamıyoruz hiiiççç
uğrayamıyorum ya beklenmedik misafirler iş güç falan çok karışık bu aralar ispanyol ya özledim seni

ceee dedim oldu mu kaptan beklenmedik animisafirler vardı bu aralar uğrayamıyorum ya nazar değdi bana

Kizzz online diyetisyen isine mi girsek gulfuren cok memnun baksana

selam kızlar
Amor-a bende istiyorum yorum pek severim :)
ben balık eşim başak oğlum kova

Esinle zit burçsun :) Eger yukselen cok degistirmezse sen duygusal romantik hassas esin az odun ama hizmet etmeyi yardim etmeyi seven hesap kitap islerine duskun bi tip Oglun kova bi kere farkli degisik arkadas delisi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…