canım yaa kıyamam sanaaaa..
ben iyiyim çalışıyorum , kuzular da iyi çok şükür.. kızımım doğumgünü yaklaşıyor hazırlık yapıcam ama işten dönünce yemekti bulaşıktı çamaşırdı çocuklardı derken hiçbişeye vakit kalmıyor.. ama 1 saat yürüyüşümüzü yapıyoruz kzıımla
İzne arıldığım dönemde aldığım kiloyu ancak verdim.. hamile kaldığım kiloya 2.5 kilo var.. ama hedefime 8 kilo var daha .. sen nasılsın,eminim almamışsındır sen kiloKolay gelsiin. Zaman hizli akiyor ne cabuk yasini doldurdu ya masallahhedefe bisey kalmamistir herhalde
Ben kilo verdim esim gobegin hic kalmadi diyorİzne arıldığım dönemde aldığım kiloyu ancak verdim.. hamile kaldığım kiloya 2.5 kilo var.. ama hedefime 8 kilo var daha .. sen nasılsın,eminim almamışsındır sen kilo
Selam kuslar ben bugun ev temizledim oyyy ama nasl temizlik, tasinma oncesi nasil yoruldum anlatamam
Geçmiş olsun.Arka arkaya olmuş seni yormustur.Evet canim epeydir ugrayamadim. Arada enfeksiyon kaptim sonra zehirlendim falan. Pek halim yoktu acikcasi. 60 kilodayim simdisen de dustun mu napiyorsun nasilsin
Evet oldukca yordu daha yeni toparlandim sayilirHayırdır başka eve mi geçiyorsun?Kolay gelsin.
Geçmiş olsun.Arka arkaya olmuş seni yormustur.
Allah başka hastalık yaşatmasın.Senin ne güzel istediğin kiloya az kalmış.Evet oldukca yordu daha yeni toparlandim sayilirtesekkur ederimm
Ben takimin tembellerindenim canim yaAllah başka hastalık yaşatmasın.Senin ne güzel istediğin kiloya az kalmış.
Bir senede 5 kilo verdim neredeyse. Yani yavas verdim. Hos birazcok kilolu gorunmemeninde etkisi olduAllah başka hastalık yaşatmasın.Senin ne güzel istediğin kiloya az kalmış.
SeLam kizlar bugun alintilayamiyorum telden hayret bisey ya aa neyse
ispanyol supersin enerjin super bebis de iyi ki dogmus yeni yasi hayirli olsun simdiden
gulfuren evet canim yeni ev yeni esyalar yeni insanlar bakalim hayirlisi artik
dagatesi gel canim da mezun edelim artik seni yaa az kalmis hedefine de hem
deadline nerdesin kiz whatsapp kusu, arada da burdan ce ee de bize
Amor-a benim de burcum boga kiminle uyusurum ki ona gore seceyim hahhahah
Her zaman bekleriz canimCanim su an pek spor yapamiyorum ameliyattan dolayi. Spora baslayabildigimde donecegim insallah
evet akreple anlasamiyorum kesinlikle ona gore bakayim o zaman ben bur neydi canim senin aman olmaz o zaman seklinde eleyim hemenOkuldan geldim öğleden beri netle cebelleşiyorum kafa kalmadı :)) İsmek kurslarına yazılmaya çalışıyorum Aşçı Çırağı kursuna yazıldım kızlarBir de müzikle ilgili yazılayım dedim yok kayıt yapmıyor direk elden yaptıracağım kayıt böyle olmayacak. Burç yorumlarını yapayım sosyestetik Boğa burcu olarak zıt burç Akrep olabilir ama zorlayıcıdır olursa da cok tutkulu olur. Bunun dışında Başak Oğlakla iyi anlaşıp Balık Yengeç'le de gayet uyumlu olabilirsin.
ay dagatesim gelmişEvet canim epeydir ugrayamadim. Arada enfeksiyon kaptim sonra zehirlendim falan. Pek halim yoktu acikcasi. 60 kilodayim simdisen de dustun mu napiyorsun nasilsin
uğrayamıyorum ya beklenmedik misafirler iş güç falan çok karışık bu aralar ispanyol ya özledim seni@deadline nerelerdesiiinnnn buluşamıyoruz hiiiççç
SeLam kizlar bugun alintilayamiyorum telden hayret bisey ya aa neyse
ispanyol supersin enerjin super bebis de iyi ki dogmus yeni yasi hayirli olsun simdiden
gulfuren evet canim yeni ev yeni esyalar yeni insanlar bakalim hayirlisi artik
dagatesi gel canim da mezun edelim artik seni yaa az kalmis hedefine de hem
deadline nerdesin kiz whatsapp kusu, arada da burdan ce ee de bize
Amor-a benim de burcum boga kiminle uyusurum ki ona gore seceyim hahhahah
Kizzz online diyetisyen isine mi girsekay dagatesim gelmişbende iki aşağı 3 yukarı yuvarlanıyorum napayım mehter marşı gibiyim geçmiş olsun canım ya baya şey atlatmışsın
uğrayamıyorum ya beklenmedik misafirler iş güç falan çok karışık bu aralar ispanyol ya özledim seni
ceee dedim oldu mu kaptan beklenmedik animisafirler vardı bu aralar uğrayamıyorum ya nazar değdi bana
o nasıl oluyor ya gördüm gulfurenin yazdıklarını da ondanmıymış o ben diyetisyeniyle mesajlaşıyor diye düşünmüştümKizzz online diyetisyen isine mi girsekgulfuren cok memnun baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?