Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

o nasıl oluyor ya gördüm gulfurenin yazdıklarını da ondanmıymış o ben diyetisyeniyle mesajlaşıyor diye düşünmüştüm ilginçmiş bak
Evet kusum
Liste veriyormus cvp da veriyormus msjlara whatsappdan falan belli bi ucret karsiliginda ben iyiden iyiye koyverdim
Artik cunkuuu baya baya yiyorum ya aaa

Senin yorumların çok güzel ve değişik.Bu işi paraya dökemiyor musun?
Aşçı yardımcısı mı olacaksın?Zor iş ya.Hayırlısı olsun.Sen evli misin bekar mı?

Kizzz online diyetisyen isine mi girsek gulfuren cok memnun baksana
Vallahi memnunum.Haftada bir gitmek gibi değil.Bes gündür kaçamağım yok sayesinde.Bugün spor programı da verdi..Aylık 75 tl deneyin pisman olmayacaksınız.Ben de prim mi alsam ne.
o nasıl oluyor ya gördüm gulfurenin yazdıklarını da ondanmıymış o ben diyetisyeniyle mesajlaşıyor diye düşünmüştüm ilginçmiş bak
Her an tepemde kaçamak sansım yok.

Esinle zit burçsun :) Eger yukselen cok degistirmezse sen duygusal romantik hassas esin az odun ama hizmet etmeyi yardim etmeyi seven hesap kitap islerine duskun bi tip Oglun kova bi kere farkli degisik arkadas delisi olur :)
Ayyy cok hoşsun.Odun demek.
Evet kusum
Liste veriyormus cvp da veriyormus msjlara whatsappdan falan belli bi ucret karsiliginda ben iyiden iyiye koyverdim
Artik cunkuuu baya baya yiyorum ya aaa
Verdigi listede acıkmıyorsun fazla bile geliyor.Ben memnunum istediğim kiloya gelene kadar devam.

Kiz ben instadan msj attm bu aylik 75 di mi olcumler nasil olacak o kafami karistirpyr benim iste

Senin yorumların çok güzel ve değişik.Bu işi paraya dökemiyor musun?
Aşçı yardımcısı mı olacaksın?Zor iş ya.Hayırlısı olsun.Sen mmmmmmm

astroloji benim icin zevk para icin dusunmedim yapan arkadaslarim var tabi ama dusunmuyorum. Ismek asci ciragi kursunu yemek yapmayi ogrenim diye gidecegim meslek olarak degil bilmiyorum iyi mi yapiyorum kotu mu yapiyorum bi de haftada bigun oyle keyfine :)

Guzel hobi valla canim

ay çok ilginçmiş sürekli tepende birisi falan ama güzelde yani düşünülebilir

Kiz ben instadan msj attm bu aylik 75 di mi olcumler nasil olacak o kafami karistirpyr benim iste
hakikaten ölçümler nasıl olacak ya kaptancım bende sana 20 tl vereyim sende benim koçum ol bari

ay çok güzel bişey bence git hem değişik yemeklerde öğrenirsin kafan dağılır ortam değişir çok severim ben böyle şeyleri kilo derdim olmasa pasta kurslarına yazılırım hiç düşünmeden bende ama cesaret edemiyorum ya çünkü öğrenirsem yaparım yaparsam yerim zaten kendimi tutamayıp sitede kek yarışmasına katıldım dün hayır diyemeyeceğim katagori napayım kek kurabiye pasta diyet gruğplarına yakışmaz bir insanım ya burda kek börek diyorum atın beni

Whatsaptan at karşılıklı konusursun.Ben whatsaptan sonra telefonla görüsmek istiyorum dedim.Müsait olunca aradı baya konustuk.Yani sana da kaç kere yazdım öğretmenim.Whatsap diye.İngilizce mi yazsaydım acaba.

Yorumlaman çok hosuma gitti.Aman git haftada bir gün.Farklı tarifler öğrenirsin.Bizede öğretirsin.

sosyestetik bir daha anlatıyorum.Bu son.
Önce üç gün kendi beslenmemi saatleri ile ona yazdım.Üç günün sonunda birlikte çalışmaya karar verdim ve parasını hesaba yatırdım.Bir ay önce bütün testlerim yapılmıştı.Sorun olmadığını söyledim.
Kol,göbek,kalça ölçülerimi mezura ile aldım.Sabah aç karnına tartıldım.Birde ben hacamata gittiğim doktor akupunturda yapıyor orda yağ,kas,kemik ölçümü yaptırdım.Böyle bir şart yok ama ben elimde bulunsun istedim.Sonra bana mail ile bir form gönderdi.Kilo yaş v.s doldurdum geri gönderdim.Bana listemi gönderdi.Bugün de spor programı gönderdi.

günaydın kızlar benım kayınvalıde yanımdaydı 1 hafta pek duzenlı yıyemedıgım ıcın yazamadum utandım:@sosyestetik
pek bı kacamak olmadıda ekmek eslık ettı aksamları bıde dondurma falan
neyse bu hafta duzendeyım ama dun tarsustaydım görmeyenler cok zayıflamıssın dedıler tabı diyenler en son gecen sene kurbanda görmustu

Esinle zit burçsun :) Eger yukselen cok degistirmezse sen duygusal romantik hassas esin az odun ama hizmet etmeyi yardim etmeyi seven hesap kitap islerine duskun bi tip Oglun kova bi kere farkli degisik arkadas delisi olur :)
aslında pek te odun değil kız uzun uzun bakar askım der oper durduk yere sarılır
yardım konusunda haklısın ev işinde yardım edr sofrayı beraber hazırlarız kaldırır oğlana bakar şikayet etmeden
ayy bıde hesap işleri oturur saatlerce bu ay bunu yapalım bu ay bunu falan dıye

ben de seni özledimmmmmm
süper gidiyorsun bak gör sen kısa sürede mezun olacaksın..
ayy benim kocam da başak .. şu hesap işleri beni öldürüyoooooooo

ben de hep yemek kursuna gitmek istemişimdir.. çok iyi yapıyorsun valla..
ben de yorum isterim ben deeeeee
ben boğayım ama uysal boğa, eşim başak, oğlum koç, kzıım da başak..

sanslisin demekki yukseleni filan yumusatmis :)

Iki tane de mini kursa yazildim cupcake ve kurabiye yapimi kursuna bakalim ogrenecegim :) Aslinda butik pasta kursu istiyorum amaa bakalim

dünkü menüm
08:00 1 dilm tam buğday ekemği, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, m1 salatalık, 4 zeytin
10:00 1 erik
12:00 1 kase çorba, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
15:30 sütlü nescafe, 10 fındık, 2 kuru kayısı
18:30 1 kase tarhana çorbası, ton balıklı salata
20:00 1 mini magnum (haftada 1 kez hakkım var onu kullandım )
su 3 lt
spor 1 saat yürüyüş, 50 squat, 5 dk karın hareketleri

Küçük oğlumda koç ve gerçekten inat.Emir kipiyle konuştuğun an yandın hemen tepki verir.Hep kibar ve anlayışlı anne olmam gerekiyor.

sanslisin demekki yukseleni filan yumusatmis :)

Iki tane de mini kursa yazildim cupcake ve kurabiye yapimi kursuna bakalim ogrenecegim :) Aslinda butik pasta kursu istiyorum amaa bakalim
Ohhh ohhh gelsin kekler,kurabiyeler.Çok iyi yapıyorsun.

Vallahi hiç kaçamaksız gidiyorsun.Bende kaçamak yapmadım şülür.Yapasımda yok.Sporun da güzl.

Pazar

Sabah 11.00
2 dilim t.t ekmek
Peynir
Domates
Salatalık
3 çay

Öğle 14.00
Üç küçük köfte
2 dilim t.t ekmeği
1 bardak ayran
Domates

Ara 17.00
1 şeftali
Yarım çay bardağı leblebi

Akşam 20.00
5 kaşık kuru fasulye
2 kaşık pilav
1 bardak ayran
Salata

Ara 22.30
1 incir
2 kaşık yoğurt
1 kaşık müsli

3 litre su
Spor yok yatılı misafirim vardı

Bimden himalaya tuzu aldim zayiflamakla ilgili biseye yariyordu da neye yariyordu nasil kullaniliyor acaba bir de karbonat aldim onu da ictigim sulara eklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…