- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Evet kusumo nasıl oluyor ya gördüm gulfurenin yazdıklarını da ondanmıymış o ben diyetisyeniyle mesajlaşıyor diye düşünmüştümilginçmiş bak
Senin yorumların çok güzel ve değişik.Bu işi paraya dökemiyor musun?Okuldan geldim öğleden beri netle cebelleşiyorum kafa kalmadı :)) İsmek kurslarına yazılmaya çalışıyorum Aşçı Çırağı kursuna yazıldım kızlarBir de müzikle ilgili yazılayım dedim yok kayıt yapmıyor direk elden yaptıracağım kayıt böyle olmayacak. Burç yorumlarını yapayım sosyestetik Boğa burcu olarak zıt burç Akrep olabilir ama zorlayıcıdır olursa da cok tutkulu olur. Bunun dışında Başak Oğlakla iyi anlaşıp Balık Yengeç'le de gayet uyumlu olabilirsin.
Vallahi memnunum.Haftada bir gitmek gibi değil.Bes gündür kaçamağım yok sayesinde.Bugün spor programı da verdi..Aylık 75 tl deneyin pisman olmayacaksınız.Ben de prim mi alsam ne.Kizzz online diyetisyen isine mi girsekgulfuren cok memnun baksana
Her an tepemde kaçamak sansım yok.o nasıl oluyor ya gördüm gulfurenin yazdıklarını da ondanmıymış o ben diyetisyeniyle mesajlaşıyor diye düşünmüştümilginçmiş bak
Ayyy cok hoşsun.Odun demek.Esinle zit burçsun :) Eger yukselen cok degistirmezse sen duygusal romantik hassas esin az odun ama hizmet etmeyi yardim etmeyi seven hesap kitap islerine duskun bi tipOglun kova bi kere farkli degisik arkadas delisi olur :)
Verdigi listede acıkmıyorsun fazla bile geliyor.Ben memnunum istediğim kiloya gelene kadar devam.Evet kusum
Liste veriyormus cvp da veriyormus msjlara whatsappdan falan belli bi ucret karsiliginda ben iyiden iyiye koyverdim
Artik cunkuuu baya baya yiyorum ya aaa
Kiz ben instadan msj attm bu aylik 75 di mi olcumler nasil olacak o kafami karistirpyr benim isteSenin yorumların çok güzel ve değişik.Bu işi paraya dökemiyor musun?
Aşçı yardımcısı mı olacaksın?Zor iş ya.Hayırlısı olsun.Sen evli misin bekar mı?
Vallahi memnunum.Haftada bir gitmek gibi değil.Bes gündür kaçamağım yok sayesinde.Bugün spor programı da verdi..Aylık 75 tl deneyin pisman olmayacaksınız.Ben de prim mi alsam ne.
Her an tepemde kaçamak sansım yok.
Ayyy cok hoşsun.Odun demek.
Verdigi listede acıkmıyorsun fazla bile geliyor.Ben memnunum istediğim kiloya gelene kadar devam.
Senin yorumların çok güzel ve değişik.Bu işi paraya dökemiyor musun?
Aşçı yardımcısı mı olacaksın?Zor iş ya.Hayırlısı olsun.Sen mmmmmmm
Guzel hobi valla canimastroloji benim icin zevk para icin dusunmedim yapan arkadaslarim var tabi ama dusunmuyorum. Ismek asci ciragi kursunu yemek yapmayi ogrenim diye gidecegim meslek olarak degil bilmiyorum iyi mi yapiyorum kotu mu yapiyorum bi de haftada bigun oyle keyfine :)
ay çok ilginçmiş sürekli tepende birisi falan ama güzelde yani düşünülebilirSenin yorumların çok güzel ve değişik.Bu işi paraya dökemiyor musun?
Vallahi memnunum.Haftada bir gitmek gibi değil.Bes gündür kaçamağım yok sayesinde.Bugün spor programı da verdi..Aylık 75 tl deneyin pisman olmayacaksınız.Ben de prim mi alsam ne.
Verdigi listede acıkmıyorsun fazla bile geliyor.Ben memnunum istediğim kiloya gelene kadar devam.
hakikaten ölçümler nasıl olacak ya kaptancım bende sana 20 tl vereyim sende benim koçum ol bariKiz ben instadan msj attm bu aylik 75 di mi olcumler nasil olacak o kafami karistirpyr benim iste
ay çok güzel bişey bence git hem değişik yemeklerde öğrenirsin kafan dağılır ortam değişir çok severim ben böyle şeyleriastroloji benim icin zevk para icin dusunmedim yapan arkadaslarim var tabi ama dusunmuyorum. Ismek asci ciragi kursunu yemek yapmayi ogrenim diye gidecegim meslek olarak degil bilmiyorum iyi mi yapiyorum kotu mu yapiyorum bi de haftada bigun oyle keyfine :)
Whatsaptan at karşılıklı konusursun.Ben whatsaptan sonra telefonla görüsmek istiyorum dedim.Müsait olunca aradı baya konustuk.Yani sana da kaç kere yazdım öğretmenim.Whatsap diye.İngilizce mi yazsaydım acaba.Kiz ben instadan msj attm bu aylik 75 di mi olcumler nasil olacak o kafami karistirpyr benim iste
Yorumlaman çok hosuma gitti.Aman git haftada bir gün.Farklı tarifler öğrenirsin.Bizede öğretirsin.astroloji benim icin zevk para icin dusunmedim yapan arkadaslarim var tabi ama dusunmuyorum. Ismek asci ciragi kursunu yemek yapmayi ogrenim diye gidecegim meslek olarak degil bilmiyorum iyi mi yapiyorum kotu mu yapiyorum bi de haftada bigun oyle keyfine :)
aslında pek te odun değil kız uzun uzun bakar askım der oper durduk yere sarılırEsinle zit burçsun :) Eger yukselen cok degistirmezse sen duygusal romantik hassas esin az odun ama hizmet etmeyi yardim etmeyi seven hesap kitap islerine duskun bi tipOglun kova bi kere farkli degisik arkadas delisi olur :)
ben de seni özledimmmmmmay dagatesim gelmişbende iki aşağı 3 yukarı yuvarlanıyorum napayım mehter marşı gibiyim geçmiş olsun canım ya baya şey atlatmışsın
uğrayamıyorum ya beklenmedik misafirler iş güç falan çok karışık bu aralar ispanyol ya özledim seni
ceee dedim oldu mu kaptan beklenmedik animisafirler vardı bu aralar uğrayamıyorum ya nazar değdi bana
süper gidiyorsun bak gör sen kısa sürede mezun olacaksın..Senin yorumların çok güzel ve değişik.Bu işi paraya dökemiyor musun?
ayy benim kocam da başak .. şu hesap işleri beni öldürüyooooooooaslında pek te odun değil kız uzun uzun bakar askım der oper durduk yere sarılır
yardım konusunda haklısın ev işinde yardım edr sofrayı beraber hazırlarız kaldırır oğlana bakar şikayet etmeden
ayy bıde hesap işleri oturur saatlerce bu ay bunu yapalım bu ay bunu falan dıye
ben de hep yemek kursuna gitmek istemişimdir.. çok iyi yapıyorsun valla..astroloji benim icin zevk para icin dusunmedim yapan arkadaslarim var tabi ama dusunmuyorum. Ismek asci ciragi kursunu yemek yapmayi ogrenim diye gidecegim meslek olarak degil bilmiyorum iyi mi yapiyorum kotu mu yapiyorum bi de haftada bigun oyle keyfine :)
aslında pek te odun değil kız uzun uzun bakar askım der oper durduk yere sarılır
yardım konusunda haklısın ev işinde yardım edr sofrayı beraber hazırlarız kaldırır oğlana bakar şikayet etmeden
ayy bıde hesap işleri oturur saatlerce bu ay bunu yapalım bu ay bunu falan dıye
Iki tane de mini kursa yazildim cupcake ve kurabiye yapimi kursuna bakalim ogrenecegim :) Aslinda butik pasta kursu istiyorum amaa bakalimben de hep yemek kursuna gitmek istemişimdir.. çok iyi yapıyorsun valla..
ben de yorum isterim ben deeeeee
ben boğayım ama uysal boğa, eşim başak, oğlum koç, kzıım da başak..
Küçük oğlumda koç ve gerçekten inat.Emir kipiyle konuştuğun an yandın hemen tepki verir.Hep kibar ve anlayışlı anne olmam gerekiyor.ben de hep yemek kursuna gitmek istemişimdir.. çok iyi yapıyorsun valla..
ben de yorum isterim ben deeeeee
ben boğayım ama uysal boğa, eşim başak, oğlum koç, kzıım da başak..
Ohhh ohhh gelsin kekler,kurabiyeler.Çok iyi yapıyorsun.sanslisin demekki yukseleni filan yumusatmis :)
Iki tane de mini kursa yazildim cupcake ve kurabiye yapimi kursuna bakalim ogrenecegim :) Aslinda butik pasta kursu istiyorum amaa bakalim
Vallahi hiç kaçamaksız gidiyorsun.Bende kaçamak yapmadım şülür.Yapasımda yok.Sporun da güzl.dünkü menüm
08:00 1 dilm tam buğday ekemği, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, m1 salatalık, 4 zeytin
10:00 1 erik
12:00 1 kase çorba, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
15:30 sütlü nescafe, 10 fındık, 2 kuru kayısı
18:30 1 kase tarhana çorbası, ton balıklı salata
20:00 1 mini magnum (haftada 1 kez hakkım var onu kullandım )
su 3 lt
spor 1 saat yürüyüş, 50 squat, 5 dk karın hareketleri
Merhaba canım.günaydın kknın en güzel kızlarııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?