Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Pazartesi
Sabah 11.00

Sabah 11.00
2 dilim t.t ekmek
Peynir
Domates
Salatalık
3 çay

Öğle 15.00
Parmak köfte 4 tane
2 dilim t.t ekmeği
1 bardak ayran
Salata

Ara 17.00
1 seftali
Yarım bardak leblebi

Aksam 20.00
Kabak,havuç,kırmızı biber haşlama
Üzerine sarımsaklı yoğurt

Ara 22.30
Yarım muz,1 erik
2 kasık yoğurt
3 litre su

Yürüyüs ve ağırlık çalışma
1 saat sürdü

Bimden himalaya tuzu aldim zayiflamakla ilgili biseye yariyordu da neye yariyordu nasil kullaniliyor acaba bir de karbonat aldim onu da ictigim sulara eklerim.
Himalaya tuzu ben sadece yemek pistikten sonra koyuyorum.Kavonoza biraz koy üstünü bir parmak geçecek kadar su koyacaksın.Bu solüsyondan bir litre auya bir tatlı kaşığı koyup içeceksin.
Ama karbonatla ikisini aynı gün yapma bence.Ben artık bunları içemiyorum menier hastalığımı tetikliyor.

Bimden himalaya tuzu aldim zayiflamakla ilgili biseye yariyordu da neye yariyordu nasil kullaniliyor acaba bir de karbonat aldim onu da ictigim sulara eklerim.
himalaya tuzunu bilmiyorum da.. karbonatı denemiştiö.. çok şişkinlik gaz yapmıştı bende.. bir de şişe veya damacana su içiyorsan önce ph değerine bak.. zaten alkaliyse daha da çok alkali ypmamalısın..

Tuz aslinda bana yasak bakalim himalaya yemeklere belki eklerim ya da hic kullanmasam iyi olacak. Durduk yere simdi zaten yasak tuz aramazken.

kızlaaaarrrr 10. evlilik yıldönümü için ilginç hediye önerilerine ihtiyacım varrr..
saat, gömlek cüzdan gibi değil ama..

bende koç burcuyum tam beni anlattın emir kipli cümleler kafamda şalter attırıyor nefret ederim yapacağım şey olsada yapmam ama soru ekleri de bebş benden alır yaparmısın falan mesela o zamanda yapmak istemesem bile yaparım ortam yok dengesizlik işte

kızlaaaarrrr 10. evlilik yıldönümü için ilginç hediye önerilerine ihtiyacım varrr..
yardım etmek isterdim ama aklıma bişey gelmedi pek anlamam bende hediye falan

bulursan o özel ilginc hediyeyi bana da söyle ispanyol. bende esimin dogum günü için bakıyorum gecti ama bişey bulamadım içimde kaldı

Bugunku mnm
Kahvlti 1 domates.2 dilim cavdar.biraz peynir.5 zeytin.2 tatli ks recel
Ara sekersz Turk kahvesi
Ogle kucuk 1 kase makarna 2 bardak Aryan
Aksam 1 kase cacik.5 ymk ksk tavuk sote.1 dilim ekmk
Ara 1 ymk is.Dondurma
40dk yuruyus
2 lt su

Ooo cok iyi spor da menu de.bu haftaya iyi yansicak sonuc

Bi de spor olaymis 10 numara 5 yildiz

Herkese merhaba,

Malesef bir kaç gündür yazamadım,

Pazar günkü menüm;

10:30 civarı kahvaltı (1 tatlı kaşığı acuka, 1 çay kaşığı tereyağı, 1 domates, 1 salatalık, 1kk peynir, 1 bardak şekersiz çay, 1 dilim ekmek)

15:00 civarı öğle yemeği (fırında kaşarlı mantar 8 adet, 1 bardak meyve suyu 1 dilim ekmek, 1 tabak yeşil salata, 1 tatlı kaşığı acılı ezme)

19:30 civarı akşam yemeği (2 salatalık, 1 domates, 1 kibrit kutusu kadar peynir)

Ayağımı incittiğim için spor yapamadım, 2,5 litre su

Pazartesi günkü menüm;

09:00 civarı kahvaltı (4 adet zeytin, 6 dilim domates, 2 adet biber, 1 kk kaşar peynir,1,5 dilim ekmek, 1 bardak şekersiz çay)

14:00 civarı öğle yemeği (5 kaşık etsote, 1 tabak kaşık salata, yarım kase yoğurt)

19:40 civarı (7 adet köz biber, 2 adet köz domates, yarım dilim ekmek, 1 kase yoğurt)
21:00 civarı (1 top dondurma)

3 litre su, ayağım dolayısıyla spor malesef yine yok

Son düzenleme:
benimde eşimin dogum gunu cuma gunu bugun ask kavonuzu yapacam 100 e yakın bı kırmızx küp notlara ask sözleri yazacam kavonoz süslayemem ama yanımızada metro market var ordan kalpli falan kutu alıp ona koyacam ve kalpli çikolatalarıda unutmamak lazım istediği saat vardı onu alacam evdede yemek cocukla zor dısarı cıkmak

Selam kuşlar hepinizi okuyorum ama yazmamadım bir türlü sürekli reklamlar açılıyor keyifler nasıl ....

Allah sağlıklı,huzurlu ve her zaman birlikte olmanızı nasip etsin.Ben de bu tür konularda hiç iyi değilim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…