Himalaya tuzu ben sadece yemek pistikten sonra koyuyorum.Kavonoza biraz koy üstünü bir parmak geçecek kadar su koyacaksın.Bu solüsyondan bir litre auya bir tatlı kaşığı koyup içeceksin.Bimden himalaya tuzu aldim zayiflamakla ilgili biseye yariyordu da neye yariyordu nasil kullaniliyor acaba bir de karbonat aldim onu da ictigim sulara eklerim.
himalaya tuzunu bilmiyorum da.. karbonatı denemiştiö.. çok şişkinlik gaz yapmıştı bende.. bir de şişe veya damacana su içiyorsan önce ph değerine bak.. zaten alkaliyse daha da çok alkali ypmamalısın..Bimden himalaya tuzu aldim zayiflamakla ilgili biseye yariyordu da neye yariyordu nasil kullaniliyor acaba bir de karbonat aldim onu da ictigim sulara eklerim.
Tuz yasaksa kullanma.Ben o hatayı yapyım.Profesör sonucta ikiside tuz dedi canım.Tuz aslinda bana yasak bakalim himalaya yemeklere belki eklerim ya da hic kullanmasam iyi olacak. Durduk yere simdi zaten yasak tuz aramazken.
bende koç burcuyum tam beni anlattın emir kipli cümleler kafamda şalter attırıyor nefret ederim yapacağım şey olsada yapmamKüçük oğlumda koç ve gerçekten inat.Emir kipiyle konuştuğun an yandın hemen tepki verir.Hep kibar ve anlayışlı anne olmam gerekiyor.
Ohhh ohhh gelsin kekler,kurabiyeler.Çok iyi yapıyorsun.
Vallahi hiç kaçamaksız gidiyorsun.Bende kaçamak yapmadım şülür.Yapasımda yok.Sporun da güzl.
yardım etmek isterdim ama aklıma bişey gelmedi pek anlamam bende hediye falankızlaaaarrrr 10. evlilik yıldönümü için ilginç hediye önerilerine ihtiyacım varrr..
saat, gömlek cüzdan gibi değil ama..
bulursan o özel ilginc hediyeyi bana da söyle ispanyol. bende esimin dogum günü için bakıyorum gecti ama bişey bulamadım içimde kaldıkızlaaaarrrr 10. evlilik yıldönümü için ilginç hediye önerilerine ihtiyacım varrr..
Nice mutlu. Saglikli huzurlu bol romantik yillara inskızlaaaarrrr 10. evlilik yıldönümü için ilginç hediye önerilerine ihtiyacım varrr..
Ooo cok iyi spor da menu de.bu haftaya iyi yansicak sonucdünkü menüm
08:00 1 dilm tam buğday ekemği, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, m1 salatalık, 4 zeytin
10:00 1 erik
12:00 1 kase çorba, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
15:30 sütlü nescafe, 10 fındık, 2 kuru kayısı
18:30 1 kase tarhana çorbası, ton balıklı salata
20:00 1 mini magnum (haftada 1 kez hakkım var onu kullandım )
su 3 lt
spor 1 saat yürüyüş, 50 squat, 5 dk karın hareketleri
Bi de spor olaymis 10 numara 5 yildizPazar
Sabah 11.00
2 dilim t.t ekmek
Peynir
Domates
Salatalık
3 çay
Öğle 14.00
Üç küçük köfte
2 dilim t.t ekmeği
1 bardak ayran
Domates
Ara 17.00
1 şeftali
Yarım çay bardağı leblebi
Akşam 20.00
5 kaşık kuru fasulye
2 kaşık pilav
1 bardak ayran
Salata
Ara 22.30
1 incir
2 kaşık yoğurt
1 kaşık müsli
3 litre su
Spor yok yatılı misafirim vardı
Hayi=rrrrr o kilolar gitcek arkadas.tabi aynisini kendime de soyluyorumEvet kusum
Liste veriyormus cvp da veriyormus msjlara whatsappdan falan belli bi ucret karsiliginda ben iyiden iyiye koyverdim
Artik cunkuuu baya baya yiyorum ya aaa
Aaaa neden persembeKizlarrr bu hafta ve bundan sonra takimcak ruh sagligimiz icin bildirimleri persembe alacagiz
Unutmayalim lutfen onemli!
benimde eşimin dogum gunu cuma gunu bugun ask kavonuzu yapacam 100 e yakın bı kırmızx küp notlara ask sözleri yazacam kavonoz süslayemem ama yanımızada metro market var ordan kalpli falan kutu alıp ona koyacam ve kalpli çikolatalarıda unutmamak lazım istediği saat vardı onu alacam evdede yemek cocukla zor dısarı cıkmakkızlaaaarrrr 10. evlilik yıldönümü için ilginç hediye önerilerine ihtiyacım varrr..
Allah sağlıklı,huzurlu ve her zaman birlikte olmanızı nasip etsin.Ben de bu tür konularda hiç iyi değilim canım.kızlaaaarrrr 10. evlilik yıldönümü için ilginç hediye önerilerine ihtiyacım varrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?