Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Evet işte aynı sen.Ayyy bizi bazen çok zorluyor.Birde dört yas sendromu var .Düsün halimizi.Zaten sendromlar bitmiyor.

Bugunku mnm
Kahvlti 1 domates.2 dilim cavdar.biraz peynir.5 zeytin.2 tatli ks recel
Ara sekersz Turk kahvesi
Ogle kucuk 1 kase makarna 2 bardak Aryan
Aksam 1 kase cacik.5 ymk ksk tavuk sote.1 dilim ekmk
Ara 1 ymk is.Dondurma
40dk yuruyus
2 lt su
4 kaşık makarna 1 dilim ekmek yapıyormuş.Yerken bunu hatırla canım.
Bi de spor olaymis 10 numara 5 yildiz
Benim diyetisyen program verdi bir gün kasların dinlensin dedi.Yarım saat yürüyüş istersen yap dedi.Ama ben yürümedim.

Geçmis olsun.Nazar mı değdi sana?

Buda Güzel bir fikirmiş.

Selam kuşlar hepinizi okuyorum ama yazmamadım bir türlü sürekli reklamlar açılıyor keyifler nasıl ....
İyi olmaya çalışıyorum.Sen nasılsın?

Sabah 11.00
İki dilim t.t.tost ekmeği
Bir yumurta
3 bardak çay

Ögle 14.30
4 parmak köfte
2 dilim t.t.t ekmek
1 bardak ayran
Domates

Ara 17.00
3 mürdüm eriği

Akşam 20.00
5 kasık taze barbunya haslama
Salata
4 kasık yoğurt

Ara 23.00
1 seftali küçük
5 kuru üzüm
1 kasık yulaf
1 kasık ruşeym
Tarçın

2.5 litre su
Spor yok

Nice mutlu. Saglikli huzurlu bol romantik yillara ins
Aynennn katılıyorum canım sen bildirimler neden Perşembe diye sormuştun olmuyor yetişmiyor eskiden de öyle alıyordum ben hem tartışmayacaklar vs durumu olursa cuma da onlarınkini alıyorum yoksa asırı stres yapıyorum elde tel dışarda işte vs bildirim bekliyorum

Hayırdır canım neyin var iyi olmaya çalışıyorum demişsiniz? Msj attım diyetisyene telde konuşacağız ben müsait olunca o zaman netlestiririm sanıyorum senin nasıl gidiyor memnun musun?

***1.TAKIM 430.ETAP***

sosyestetik (61.3////%)
deadline (61.8////%)
ispanyol (68.2////%)
sevili6163 (86////%)
Sevim_mrt (73.9////%)
haticend(79.3////%)gecen hafta bildirimde bulunmadı
derinsu27 (75.5////%)gecen hafta bildirimde bulunmadı
maviaşk (47.8////%)
sevilay 80 (76.9////%)
mornar(65.8/////%)gecen hafta Bildirimde bulunmadi
gulfuren(56.9////%)

1. Takım Ortalaması: %

Aklimda yarin tartilacagim bakalim :) Yalniz iki gundur kabizlik var umarim yarin fazla cikmam bugun form cay filan iceyim.

Hayırdır canım neyin var iyi olmaya çalışıyorum demişsiniz? Msj attım diyetisyene telde konuşacağız ben müsait olunca o zaman netlestiririm sanıyorum senin nasıl gidiyor memnun musun?

Ben memnunum.İstesiğim kiloya inene kadar Başak ile devam edeceğim.İşini gerçekten seviyor.Her sabah beni kontrol ediyor.Sorularıma müsait olduğu zaman cevap veriyor.Verdiğim para hiç bir şey değil.Helal hos olsun.
Konuş bence başla.Bana bak hix kaçamak yapmadım.Biliyorsun benim sorunum kaçamak ve düzensiz beslenme.Zamanında sok diyetler de yaptım.Anca metabolizma denegeleniyor.Bu hafta deneme bakalım gerçek liste bu hafta belli olacak.

ay annemler çok güler bana ben kolay kolay ağlamam küçükkende ağlamazdım hiç ağlayıncada susmazdım ama koç burcunun diğer özelliği annem hala söyler 5 yaşında mı en bişeye ağlamaya başlamışım akşama kadar ağlamışım annemler korkmuş yeter artık sus falan diyorlarmış bende susacamda susamıyom diye ağlamaya devam ediyormuşum hala güleriz halime şimdide aynıyım yılda bikez ağlarımay benim küçüklüğüm takıntılı isyankar tam ben seninki bence valla kolay gelsin

Allahımmm çok komikmişsin ya.Duramıyorum demek çok tatlııı.Evet senin erkek versiyonun.Geçen sen okul sonuna kadar üç ay anaokuluna gönderdim.Öğretmen yaşlı bir bayandı.Hiç kimsede bırakmadım biraz da alışsın istedim.Öğretmen emirvaki konuştuği için kadına kendini öptürmüyordu.Öğretmen bir şey söyleyince sen beni anlamıyorsun diyordu.Ev gezmesi yapılıyordu öğretmeni ve arkadaşı bize geldi.Çocuklara madaya hazırladım.Önce çok sevdiği arkadası gelmedi diye trip attı,sonra öğretmen arkadaşların seni bekliyor gelir misin dedi.Neyse geldi tabağında yemediği börek vardı.Anne bunu alır mısın dedi.Öğretmen sen önce otur annen alsın dedi.Emirhan al diyor öğretmen otur diyor.Önce müdahale etmek istemedim baktım benimki ağlamaya baslayacak tabağı aldım ama iş işten geçti.Benimki başladımı ciyak ciyak ağlamaya. Aldım odasına götürdüm sakinleşince gelirsin dedim.Zorsunuz siz zorrr.Allah sizi alana yardım etsin.

seninki aynı ben evet bana yolla sen onu biz onla anlaşırız ben ona damardan girerim sever beni

Salı günkü menüm ;

12:00 civarı kahvaltı ( 1 tatlı kaşığı mıhlama, 1 tatlı kaşığı acuka, 1çk tereyağ, 1 domates, 6-7 dilim salatalık, 2bardak şekersiz çay, 2 dilim ekmek)

15:00 civarı Ara öğün (şekersiz ev yapımı vişne suyu)

17:30 civarı (1 bardak kola, çeyrek lahmacun, 1 kase salata)

1,5 km. Yürüyüş, 25 dakika egzersiz, 10 mekik, 3 litre su

***1.TAKIM 430.ETAP***

sosyestetik (61.3/61.3/0/%0)kilosu sabit
deadline (61.8////%)
ispanyol (68.2////%)
sevili6163 (86////%)
Sevim_mrt (73.9////%)
haticend(79.3////%)gecen hafta bildirimde bulunmadı
derinsu27 (75.5////%)gecen hafta bildirimde bulunmadı
maviaşk (47.8////%)
sevilay 80 (76.9////%)
mornar(65.8/////%)gecen hafta Bildirimde bulunmadi
gulfuren(56.9////%)

1. Takım Ortalaması: %

Benim ayni :) O kadar da kaloriyi dusuk tuttum ama karbonhidrat olunca sanirim farketmedi. Bakalim hadi son kilolar..

kızlaarr günaydınlar..
dün hiç giremedim yoğundum biraz.. geçmişi okudum ama alıntılayamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…