Evet işte aynı sen.Ayyy bizi bazen çok zorluyor.Birde dört yas sendromu var .Düsün halimizi.Zaten sendromlar bitmiyor.bende koç burcuyum tam beni anlattın emir kipli cümleler kafamda şalter attırıyor nefret ederim yapacağım şey olsada yapmamama soru ekleri de bebş benden alır yaparmısın falan mesela o zamanda yapmak istemesem bile yaparım ortam yok dengesizlik işte
yardım etmek isterdim ama aklıma bişey gelmedi pek anlamam bende hediye falan
4 kaşık makarna 1 dilim ekmek yapıyormuş.Yerken bunu hatırla canım.Bugunku mnm
Kahvlti 1 domates.2 dilim cavdar.biraz peynir.5 zeytin.2 tatli ks recel
Ara sekersz Turk kahvesi
Ogle kucuk 1 kase makarna 2 bardak Aryan
Aksam 1 kase cacik.5 ymk ksk tavuk sote.1 dilim ekmk
Ara 1 ymk is.Dondurma
40dk yuruyus
2 lt su
Benim diyetisyen program verdi bir gün kasların dinlensin dedi.Yarım saat yürüyüş istersen yap dedi.Ama ben yürümedim.Bi de spor olaymis 10 numara 5 yildiz
Geçmis olsun.Nazar mı değdi sana?Herkese merhaba,
Malesef bir kaç gündür yazamadım,
Pazar günkü menüm;
10:30 civarı kahvaltı (1 tatlı kaşığı acuka, 1 çay kaşığı tereyağı, 1 domates, 1 salatalık, 1kk peynir, 1 bardak şekersiz çay, 1 dilim ekmek)
15:00 civarı öğle yemeği (fırında kaşarlı mantar 8 adet, 1 bardak meyve suyu 1 dilim ekmek, 1 tabak yeşil salata, 1 tatlı kaşığı acılı ezme)
19:30 civarı akşam yemeği (2 salatalık, 1 domates, 1 kibrit kutusu kadar peynir)
Ayağımı incittiğim için spor yapamadım, 2,5 litre su
Pazartesi günkü menüm;
09:00 civarı kahvaltı (4 adet zeytin, 6 dilim domates, 2 adet biber, 1 kk kaşar peynir,1,5 dilim ekmek, 1 bardak şekersiz çay)
14:00 civarı öğle yemeği (5 kaşık etsote, 1 tabak kaşık salata, yarım kase yoğurt)
19:40 civarı (7 adet köz biber, 2 adet köz domates, yarım dilim ekmek, 1 kase yoğurt)
21:00 civarı (1 top dondurma)
3 litre su, ayağım dolayısıyla spor malesef yine yok
Buda Güzel bir fikirmiş.benimde eşimin dogum gunu cuma gunu bugun ask kavonuzu yapacam 100 e yakın bı kırmızx küp notlara ask sözleri yazacam kavonoz süslayemem ama yanımızada metro market var ordan kalpli falan kutu alıp ona koyacam ve kalpli çikolatalarıda unutmamak lazım istediği saat vardı onu alacam evdede yemek cocukla zor dısarı cıkmak
İyi olmaya çalışıyorum.Sen nasılsın?Selam kuşlar hepinizi okuyorum ama yazmamadım bir türlü sürekli reklamlar açılıyor keyifler nasıl ....
Onu bende aldm denemedim bile dahaBimden himalaya tuzu aldim zayiflamakla ilgili biseye yariyordu da neye yariyordu nasil kullaniliyor acaba bir de karbonat aldim onu da ictigim sulara eklerim.
Aynen katılıyorum canımbulursan o özel ilginc hediyeyi bana da söyle ispanyol. bende esimin dogum günü için bakıyorum gecti ama bişey bulamadım içimde kaldı
Aynennn katılıyorum canım sen bildirimler neden Perşembe diye sormuştun olmuyor yetişmiyor eskiden de öyle alıyordum ben hem tartışmayacaklar vs durumu olursa cuma da onlarınkini alıyorum yoksa asırı stres yapıyorum elde tel dışarda işte vs bildirim bekliyorumNice mutlu. Saglikli huzurlu bol romantik yillara ins
Hayırdır canım neyin var iyi olmaya çalışıyorum demişsiniz? Msj attım diyetisyene telde konuşacağız ben müsait olunca o zaman netlestiririm sanıyorum senin nasıl gidiyor memnun musun?Evet işte aynı sen.Ayyy bizi bazen çok zorluyor.Birde dört yas sendromu var .Düsün halimizi.Zaten sendromlar bitmiyor.
4 kaşık makarna 1 dilim ekmek yapıyormuş.Yerken bunu hatırla canım.
Benim diyetisyen program verdi bir gün kasların dinlensin dedi.Yarım saat yürüyüş istersen yap dedi.Ama ben yürümedim.
Geçmis olsun.Nazar mı değdi sana?
Buda Güzel bir fikirmiş.
İyi olmaya çalışıyorum.Sen nasılsın?
Aklimda yarin tartilacagim bakalim :) Yalniz iki gundur kabizlik var umarim yarin fazla cikmam bugun form cay filan iceyim.Simdi de düzenleme butonunda renkler çıkmıyor hayret bu sitenin inadı bana mı ya aaa
Kızları bildirimleri yarın alıyoruzzz
Duyduk duymadık demeyinnn
deadline ispanyol @ sevili6163 sevim_mrt haticend D derinsu27 @maviaşk sevilay80 mornar gulfuren
Herkesi tek tek etiketlerimiz lütfen kimse Ayy bizim haberimiz yoktu demesin
tamam kaptancım aklımda benimSimdi de düzenleme butonunda renkler çıkmıyor hayret bu sitenin inadı bana mı ya aaa
Kızları bildirimleri yarın alıyoruzzz
Duyduk duymadık demeyinnn
deadline ispanyol @ sevili6163 sevim_mrt haticend D derinsu27 @maviaşk sevilay80 mornar gulfuren
Herkesi tek tek etiketlerimiz lütfen kimse Ayy bizim haberimiz yoktu demesin
Hayırdır canım neyin var iyi olmaya çalışıyorum demişsiniz? Msj attım diyetisyene telde konuşacağız ben müsait olunca o zaman netlestiririm sanıyorum senin nasıl gidiyor memnun musun?
ay annemler çok güler bana ben kolay kolay ağlamam küçükkende ağlamazdım hiç ağlayıncada susmazdım ama koç burcunun diğer özelliği annem hala söyler 5 yaşında mı en bişeye ağlamaya başlamışım akşama kadar ağlamışım annemler korkmuş yeter artık sus falan diyorlarmış bende susacamda susamıyom diye ağlamaya devam ediyormuşumEvet işte aynı sen.Ayyy bizi bazen çok zorluyor.Birde dört yas sendromu var .Düsün halimizi.Zaten sendromlar bitmiyor.
4 kaşık makarna 1 dilim ekmek yapıyormuş.Yerken bunu hatırla canım.
Benim diyetisyen program verdi bir gün kasların dinlensin dedi.Yarım saat yürüyüş istersen yap dedi.Ama ben yürümedim.
Geçmis olsun.Nazar mı değdi sana?
Buda Güzel bir fikirmiş.
İyi olmaya çalışıyorum.Sen nasılsın?
Allahımmm çok komikmişsin ya.ay annemler çok güler bana ben kolay kolay ağlamam küçükkende ağlamazdım hiç ağlayıncada susmazdım ama koç burcunun diğer özelliği annem hala söyler 5 yaşında mı en bişeye ağlamaya başlamışım akşama kadar ağlamışım annemler korkmuş yeter artık sus falan diyorlarmış bende susacamda susamıyom diye ağlamaya devam ediyormuşumhala güleriz halime şimdide aynıyım yılda bikez ağlarım ay benim küçüklüğüm takıntılı isyankar tam ben seninki bence valla kolay gelsin
Allahımmm çok komikmişsin ya.Duramıyorum demek çok tatlııı.Evet senin erkek versiyonun.Geçen sen okul sonuna kadar üç ay anaokuluna gönderdim.Öğretmen yaşlı bir bayandı.Hiç kimsede bırakmadım biraz da alışsın istedim.Öğretmen emirvaki konuştuği için kadına kendini öptürmüyordu.Öğretmen bir şey söyleyince sen beni anlamıyorsun diyordu.Ev gezmesi yapılıyordu öğretmeni ve arkadaşı bize geldi.Çocuklara madaya hazırladım.Önce çok sevdiği arkadası gelmedi diye trip attı,sonra öğretmen arkadaşların seni bekliyor gelir misin dedi.Neyse geldi tabağında yemediği börek vardı.Anne bunu alır mısın dedi.Öğretmen sen önce otur annen alsın dedi.Emirhan al diyor öğretmen otur diyor.Önce müdahale etmek istemedim baktım benimki ağlamaya baslayacak tabağı aldım ama iş işten geçti.Benimki başladımı ciyak ciyak ağlamaya. Aldım odasına götürdüm sakinleşince gelirsin dedim.Zorsunuz siz zorrr.Allah sizi alana yardım etsin.
Tamam kesin oda seni sever.Aynı dili konuşuyorsunuz.seninki aynı ben evet bana yolla sen onu biz onla anlaşırız ben ona damardan girerim sever beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?