valla canım orasını bilemıyecemBak bak bizim kızlara.İyide bir tane örnek bile yok.Acaba ne yazıyor?Bur de nasıl oluyor her gün bir tane mi okuyacak ve uygulayacak.
Romantik oan kutu da varmış.
bende yarın yıne tartılacam o daha dusuk cıkarsa onu yazKizlar bildirim yapanlar tesekkurler yapmayanlar da zaten ugramior onlari ben yolcu etmeyi dusunuyorum bu hafta bosuna kalabalik etmesinler ortalamayi dusunmesinler.
ben yarın bir daha tartılcam kaptan gerçi sabitimde olsun ben birdaha tartılayımkilo almıştımda onu anca verdim diyim
bende yarın yıne tartılacam o daha dusuk cıkarsa onu yazsosyestetik gerci +olabılır :)
netuhaf.com diye bir site var.. ama ben netten sipariş vermek istemedim ya eve gelecek evde kimse yok ya da işyerine ki riskli benim için.. o sitenin burda bana çok yakın mağazası varmış oraya gittim aldım..nerden aldın :)bi siteden se soylede bende değiştirim
anlatmam mııı
kalpli bir kutuda kıvrılmış kağıtlar içinde de erotik görevler var.. bir- iki tanesi baktım mesela içine çamaşır giymeden sinemaya gidin diyor..birinde de bakalım fantezisini tahmin edebilecek misin edemezsen fantezisini gerçekleştir diyor..Kizz Ispanyoll ne var o mesajlarda bakimmm??? Merak ettim cook
zarları bende gordum :)netuhaf.com diye bir site var.. ama ben netten sipariş vermek istemedim ya eve gelecek evde kimse yok ya da işyerine ki riskli benim için.. o sitenin burda bana çok yakın mağazası varmış oraya gittim aldım..
anlatmam mııı
kalpli bir kutuda kıvrılmış kağıtlar içinde de erotik görevler var.. bir- iki tanesi baktım mesela içine çamaşır giymeden sinemaya gidin diyor..birinde de bakalım fantezisini tahmin edebilecek misin edemezsen fantezisini gerçekleştir diyor..
bir de karanlıkta parlşayan aşk zarı aldım.. bir zar mekan , bir zar da kamasutra pozisyonları var.. onu da sevgililer gününde vercem ..ayy çok terbiyesizim yaaaa
netuhaf.com diye bir site var.. ama ben netten sipariş vermek istemedim ya eve gelecek evde kimse yok ya da işyerine ki riskli benim için.. o sitenin burda bana çok yakın mağazası varmış oraya gittim aldım..
anlatmam mııı
kalpli bir kutuda kıvrılmış kağıtlar içinde de erotik görevler var.. bir- iki tanesi baktım mesela içine çamaşır giymeden sinemaya gidin diyor..birinde de bakalım fantezisini tahmin edebilecek misin edemezsen fantezisini gerçekleştir diyor..
bir de karanlıkta parlşayan aşk zarı aldım.. bir zar mekan , bir zar da kamasutra pozisyonları var.. onu da sevgililer gününde vercem ..ayy çok terbiyesizim yaaaa
Akşam yemeği yememişsin kuzum .DÜNKÜ MENÜM
08:15 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 5-6 tane badem
09:30 şekersiz türk kahvesi
12:00 1 kase cacık, sebzeli bulgur pilavı 3 kaşık kadar (diyetisyen arkadaş kendi yapmış evden getirmişti)
15:00 sütlü nescafe, 2 burçak bisküvi
18:30 1 kasse yoğurt, 2 kaşık yulaf ezmesi, 3 kaşık nesfit
20:30 2-3 tane çubuk kraker, 3 çaykaşığı maraş dondurması
su 2.5 lt
spor 30 dk yürüyüş, 10 dk abs
işim vardı dışarda hızlıca yoğurt nesfit yedim..Akşam yemeği yememişsin kuzum .
Benim diyetisyen aksama sebze yemeği verdi.Ne yiyeyim bulamıyorum.Bugün taze fasulye ile semizotu alalyım dedim.Fikirlere açığım.Üç gün kabak yedim canım istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?