Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dunku menu
Sabah
1 dilim tam bugday ekmek
1 dilim ekmek
1 bardak limonata

Öglen
1 porsiyon kebap
1 kutu ayran

Aksam
1 bardak form cay
slm nerde su ve spor? Bide sabah nolmuŞ öyle sadece ekmek ? Öğle ne kebabı sadece eti yediysen iyi , akşamda tek çayla olurmu ki ?metabolizman durur canım ...
Saatleride yazalım tamam mı baby ?

Son düzenleme:
Bugunku menum
Kahvalti 1 dilim caveat.2 tatli ks revel.birazcik peynir.1 donates.4 zeytin
Ara OGLe yemegi gecikti okulu temizledik.1 minicik pogaca
OGLe. 5 ymk ks musli.4 ksk yogurt Garvin
Are 1 seftalu.k.k kadar da patatesli. Maydanozlu kek
AKSAM 5 ksk musli. 4 ksk yogurt.1 kirmizi Erik

2.5 it su 30dk Leslie 2 miles. 30dk yuruyus

Bugun inanilmaz bi gundu as hasarli gecistirmeye calistim

Cnm diyetisyen arkadasim 2 ksk yulaf 1 dilim ekmektur dedi.sanki ekmegin cok olmus

Masallah ya 11 e kadat nasil a.c. durabiliyosun

Slm garvin nedir? Menün güzel çünkü su ve spor çok güzel aralardaki cısslarda olmasaydı giderdi gramcıklardan ama kalmış olabilir ...
Seninde saatler yok ! Niye ki ?

Kaptanim 3. Takimda yarisirken aramizda belirli sayida mesaj siniri getirmistik haftalik o kotanin altinda kalmamaya calisiyorduk.gunluk 5mesaj yazma zorunlulugu gibi.Boyle bisey no yapsak

slm nerde su ve spor? Bide sabah nolmuŞ öyle sadece ekmek ? Öğle ne kebabı sadece eti yediysen iyi , akşamda tek çayla olurmu ki ?metabolizman durur canım ...
Saatleride yazalım tamam mı baby ?

Aa evet saatleri yazmayi unutmusum kahvalti 08:30 civari ogle 13:30 aksam unuttum :) Su 3 litre spor yok. Menu yeni normal duzene gectim. Et zaten agirlikli kebap protein bana yariyor kilo vsrirken iyi oluyor zaten oldukca doyurucu oldu aksam istesem de bisey yiyemedim o derece

Aaaben onceki gunle dunku sabah kahvaltiyi karistirdim dun kahvalti sade simitti cunku serum aldim ve simiti ancak 10 bucuk gibi yiyebildim Geri kalan menu ayni sabah hep ayni yiyince dunu karistirdim halbuki serum gunumdu ole peynir neyim yiyemiyorum agzimin tadi cok bozuluyor simit ekmek filan ancak.

Sabah 11.00
Bir dilim t.tahıl tost ekmeği
Bir katı yumurta
2 kasık lor
Domates-Salatalık
3 çay

Öğle 15.00
2 dilim t.t.t. ekmeği
Light ton balığı
Yağsız salata
1 bardak ayran

Ara 17.00
Bir bardak.light süt
3 tane mürdüm eriği

Akşam 20.00
1 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık taze barbunya haşlanmıs
Salata
4 kasık lor

3.200 su.
Besi bir arada ve yesil çay.
Spor yok bir gün yapıyorum bir gün yapmıyorum.

kızlar bu hafta takımda dokuz kişiyiz bayram öncesison hafta olarak herkes bu hafta asılsın bence bayramda kıyafetleriniz daha güzel olmasın mı üstünüze bir düşünün hadi takımı bu hafta birinci yapalım olmaz mı birde fıstıkfıstık olalım takıma da uğrayalım haklısınız hepiniz canlarım aktif değiliz bu aralar neden

Deadline seni etiketledim bende ama görmemişsin.200 gram kaybımız daha vardı.

ApriL_2007 hos geldin? Özledik gel artık.
Canımsın çok tŞkrler . Bende sabırsızca bekliyorum gelmeyi , bitsin yoğunluklar hemmen burdayım ...

süpeer süper

1. Olmalıyız kesinlikle ...
Evet neden ?

Deadline seni etiketledim bende ama görmemişsin.200 gram kaybımız daha vardı.
evet ya geç gördüm haftaya daha çok kaybımız olsun boşver geri almadan -200 den devam et

Canımsın çok tŞkrler . Bende sabırsızca bekliyorum gelmeyi , bitsin yoğunluklar hemmen burdayım ...

süpeer süper

1. Olmalıyız kesinlikle ...
Evet neden ?
ayy aprilcim çok çok çok özledim seni nasılsın ne yapıyorsun canısı

hayyo kimse yok mu nereye kayboldunuz bakalım kitap okurken tv izleyip burda takılıyorum ama siz yoksunuz yani oldu mu şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…