- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
slmDunku menu
Sabah
1 dilim tam bugday ekmek
1 dilim ekmek
1 bardak limonata
Öglen
1 porsiyon kebap
1 kutu ayran
Aksam
1 bardak form cay
Cnm diyetisyen arkadasim 2 ksk yulaf 1 dilim ekmektur dedi.sanki ekmegin cok olmusSabah 11.00
2 dilim t.t.tost ekmeği
Peynir
Domates
Salatalık
3 çay
Öğle 14.30
2 t.t.tost ekmeği
İki köfte kadar tavuk but haşlama
Salata
Ara 17.00
2 küçük incir
1 çay bardağı leblebi
Akşam 20.00
Mantar,kırmızı biber,soğan,havuç sote
4 kasık sarımsaklı yoğurt
1 dilim t.t.tost ekmegi
Ara 22.30
Bir incir
Bir erik
2 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf
Tarçın
3.200 litre su
1 saat spor
Masallah ya 11 e kadat nasil a.c. durabiliyosunÇarşamba ;
11:00 civarı kahvaltı (1haşlanmış yumurta, 3 adet zeytin, 1domates, bir tatlı kaşığı krem peynir, 1 dilim ekmek, 1 bardak şekersiz çay)
19:00 civarı (1 dilim ekmek, fırınlanmış küçük boy 1 patates, 1 parça ızgara tavuk, 1 bardak ayran)
21:00 civarı (1 bardak şekersiz çay, 1 adet bisküvi)
3 litre su, 3,5 km. Yürüyüş
SlmBugunku menum
Kahvalti 1 dilim caveat.2 tatli ks revel.birazcik peynir.1 donates.4 zeytin
Ara OGLe yemegi gecikti okulu temizledik.1 minicik pogaca
OGLe. 5 ymk ks musli.4 ksk yogurt Garvin
Are 1 seftalu.k.k kadar da patatesli. Maydanozlu kek
AKSAM 5 ksk musli. 4 ksk yogurt.1 kirmizi Erik
2.5 it su 30dk Leslie 2 miles. 30dk yuruyus
Bugun inanilmaz bi gundu as hasarli gecistirmeye calistim
Kizlar yaRIn tartilmak isteyen eksideyse eger durumu guncelleyebilir tabi ki
Gelmeyen gelmiyor biraey degismiyor gordugunuz uzere
Yarin ogleden sonra seminerim var aksama sarkabilir o zaman listeyi paylasim alanina tasiyabilir misindeadline kusum? Ben telde yapamiyorm yapamadikca da sinirleniyorum gelmeyen arkadaslari artik gonderelim diyorum siz ne dersiniz kizlar? Cunku hic ugramiyorlar. Bu insanda heves midir nedir bilmiyorum ama cok ilginc cidden, hayirlisi diyelim kendileri bilirler napalim[/QUOTE
Kaptanim 3. Takimda yarisirken aramizda belirli sayida mesaj siniri getirmistik haftalik o kotanin altinda kalmamaya calisiyorduk.gunluk 5mesaj yazma zorunlulugu gibi.Boyle bisey no yapsak
Cnm yazarken hata olmus cavdar 1 dilimSlmgarvin nedir? Menün güzel çünkü su ve spor çok güzel aralardaki cısslarda olmasaydı giderdi gramcıklardan ama kalmış olabilir ...
Seninde saatler yok ! Niye ki ?
slmnerde su ve spor? Bide sabah nolmuŞ öyle sadece ekmek ? Öğle ne kebabı sadece eti yediysen iyi , akşamda tek çayla olurmu ki ?metabolizman durur canım ...
Saatleride yazalım tamam mı baby ?
Diyetisyenin verdiği liste bu.Bu hafta yeni liste verdi.Cnm diyetisyen arkadasim 2 ksk yulaf 1 dilim ekmektur dedi.sanki ekmegin cok olmus
canım geç atmış oldun mesajı ya neyse artık haftaya dah çok verirsinYaaaa cok pardon Ben sabahtan beri o kadar yogundum ki unuttum.76.6 Tim.sabah tartildim.0.3 gitmis
Deadline seni etiketledim bende ama görmemişsin.200 gram kaybımız daha vardı.kızlar bu hafta takımda dokuz kişiyiz bayram öncesison hafta olarak herkes bu hafta asılsın bence bayramda kıyafetleriniz daha güzel olmasın mı üstünüze bir düşününhadi takımı bu hafta birinci yapalım olmaz mı birde fıstıkfıstık olalım takıma da uğrayalım haklısınız hepiniz canlarım aktif değiliz bu aralar neden
CanımsınApriL_2007 hos geldin? Özledik gel artık.
süpeer süperSabah 11.00
Bir dilim t.tahıl tost ekmeği
Bir katı yumurta
2 kasık lor
Domates-Salatalık
3 çay
Öğle 15.00
2 dilim t.t.t. ekmeği
Light ton balığı
Yağsız salata
1 bardak ayran
Ara 17.00
Bir bardak.light süt
3 tane mürdüm eriği
Akşam 20.00
1 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık taze barbunya haşlanmıs
Salata
4 kasık lor
3.200 su.
Besi bir arada ve yesil çay.
Spor yok bir gün yapıyorum bir gün yapmıyorum.
1. Olmalıyız kesinlikle ...kızlar bu hafta takımda dokuz kişiyiz bayram öncesison hafta olarak herkes bu hafta asılsın bence bayramda kıyafetleriniz daha güzel olmasın mı üstünüze bir düşününhadi takımı bu hafta birinci yapalım olmaz mı birde fıstıkfıstık olalım takıma da uğrayalım haklısınız hepiniz canlarım aktif değiliz bu aralar neden
evet ya geç gördüm haftaya daha çok kaybımız olsun boşverDeadline seni etiketledim bende ama görmemişsin.200 gram kaybımız daha vardı.
ayy aprilcim çok çok çok özledim seni nasılsın ne yapıyorsun canısıCanımsınçok tŞkrler . Bende sabırsızca bekliyorum gelmeyi , bitsin yoğunluklar hemmen burdayım ...
süpeer süper
1. Olmalıyız kesinlikle ...
Evet neden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?