ben mi eminmisin
Ben de iyiyim. epey donemeyecek gibiyim. Sen o zamana bir deri bir kemik kalirsin :))
Kilom sabit su an :) veremedim bir suredir. Iyiyim cok sukurben mi eminmisinnasıl oldun ki son durumlar nasıl iyi olda kilo vermek kalsın bir süre daha
iyi ya kilo da almıyorsun nasılsa tamamen kendine gel sen önceKilom sabit su an :) veremedim bir suredir. Iyiyim cok sukur
april izinde canim yogun baya, ben varim deadline var. giden var epey yenilerden bazilari istikrarli cikmadiiyiyim canım sizin nasıl gidiyor ? april döndü mü ? takım yine epey degişmiş yeni gelenler vardı yoklar
noldu cnm niye kahvaltı yapamadıngünaydın
dünkü menü
7:30 1 elma
8.30 limonlu beşi bir arada cay 1 kupa
12.30 4 kasık yogurt 2 kasık musli +1 dlm kepekli ekmek
14:00 1 karişik cay
16.30 1 elma +1 nektari küçüklerden
19.00 1 küçük kase makarna
1 salatalık
2 bardk çay 1 tane baklava
2,5 lt su spor yok
elma yedim işte :)sabahları elma yemeye bayılıyorumnoldu cnm niye kahvaltı yapamadın
naptın adanadamısınelma yedim işte :)sabahları elma yemeye bayılıyorum
evet cnm ben yerliyım burda yasıyorum :)naptın adanadamısın
Amin güzel bir gün olsun.herkese günaydın günümüz mutlu huzurlu geçsin inş.
Sağlıkla büyüsün.dünkü mnm
kahvaltı k.k peynir.5 zeytin .2 tatlı kş recel.2 dilim çavdar.1 domates
ara şkersiz türk kahvesi
öğle 1 lahmacun 1 brdk ayran
akşm 5 kşk müsli 3 kşk yoğurt. çeyrek elma
ara 1 çy brd süt.1 çay kş reçel
su 2.5 lt
spor yok dün ev temizliği yaptım ve çok yoğun koşturmacalı bi gündü.yoğunluğun arasında yeni doğum yapan arkadaşıma eşine yemek dahi yaptım.kendim doğru düzgün yemek yeme fırsatı bulamadım.tabi akşm 9 da pilim bitti uyuyakalmışım
Geçmiş olsun.Küçük kızın kaç yaşındaydı?Bir yaş üstüyse ballı turp çok iyi geliyor.ha bide kızlarım klimadan çok üşütmüş onları dün dr a götürdüm .bugün yine götürücem.küçük kızım çok öksürüyo dün dr. dikkat etmezseniz bronşit olabilir dedi.bunun bi bitki çayı falan varmı.özellikle dr. larım öneriniz nedir
İyiyim canım sen nasılsın?pişşşşştttt güzel hatunlar nasılsınız bakalımm
Amin güzel bir gün olsun.
Sağlıkla büyüsün.
Geçmiş olsun.Küçük kızın kaç yaşındaydı?Bir yaş üstüyse ballı turp çok iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?