Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Klasik haftasonu sessiZligi olmus tabi ki@ispanyol neden kustun cadii? Nasildi dogum gunuu??

Supersin canim diyetisyeninin de enerjisi guzel bakalim bende baslayacagm bayramdan sonra umarim

DUYURU

25 Eylül 2015 tarihinin bayram tatiline denk gelmesi nedeniyle 432. etapta bildirim yapılmayacaktır.

432. etap ve 433. etap birleşecek ve 2 Ekim 2015 tarihli 433. etap bildirimlerinde +/- kilo farkları ikiye bölünecektir.

Birleşmiş olan etaplar 433. etap olarak anılacaktır.

Elektrik kesintisine bende sinir oluyorumm, burda da o kadar yagmur yagdi ki dun yollar falan tikandi sel oldu resmen, kis geliyor herhalde yavastan

merhaba canlarım
dunku menu
10.00
sabah 2 dılım ekmekle kepeklı
domates+sucuklu yumurta+peynır+zeytin+visne receli
2 bardak çay
14.00
1 seftali
17.00
3 kasık pilav
4 kasık tavuk gögsü
2 bardak ayran
18.30
1 kase patlamıs mısır
20.00
1 kase karsambaç
1 avuç çekirdek
2 su spor butun gun sil süpür yerleştir yıka pakla :)

Bu Cuma bildirim yapilacak ama ben memlekete gidiyorum tarti yok orada napacagim dusunuyorum en iyisi tartimi da alip gitmek sanirim

Supersin canim diyetisyeninin de enerjisi guzel bakalim bende baslayacagm bayramdan sonra umarim
Merhaba kaptanım.Teşekkür ederim.İkinci haftam kaçamak yok şükür.Gerçekten çok tatlı kız insana pozitif enerji veriyor.Hadi inşallah başlada istediğin kiloya gel rahatla.Yoksa bir ileri bir geri.İyide senin boyuna göre kilon iyi ua Başak ne dedi?

gününüz aydın olsun kzuucuklar..
Güzel bir gün olsun.Yaş günü nasıl geçti?
Amann .Muza bile 25 dakika yürüme.

Akşam değişik bir menü olmuş.Hiç sorma ev işi hiç bitmiyor.Bir de gündüz biz de herkes evde.

Kizlaar nasilsiniz nasil gidiyoor
İyiyiz sen nasılsın?

Hangi gün gideceksin?Perşembe tartılsan olmaz mı?Zaten öyle yapıyoruz.

Çarsamba gidecegim bayramda ordayim yok tartiyi da goturmek en iyisi cunku sonucta annemin yanina gidiyorum ve cok kilo verdimbi de bu serum filan aliyorum tedavi oluyorum iyice evhamlanmistir annem yani yedirecek bildigin en azindan takipte olayim

O zaman tartıyı götürmek en mantıklısı.

Selamlar kuslar
gulfuren canim tesekkur ederim evet pozitif bir kiz. Hemen baslayalim diyor da bayramda eve gidecegim icin ben erteliyorum biraz.evde yapamam sinir olurum cunku. Annemi de kiramam yemem etmem diye
Amor-a tatlim tartiyi goturmen bende de en iyi cozum ya da agir olacak vs dersen bu haftalik carsamba da tartilabilirsin
ispanyol paylasim icin tesekkurler tatlim nasildi dogum gunuu yildonumuuu bize bunlarla gel hahaha
dagatesi hosgeldin canim nasilsin nasil gidiyor?

Kizlarrr kis mi geldi ki yaw ben bugun kot ceket giydim erken mi sanki biraz?

iyiyim canım sizin nasıl gidiyor ? april döndü mü ? takım yine epey degişmiş yeni gelenler vardı yoklar

Bencede bayramdan sonra başla.Bu sefer gerileceksin devamını da getiremezsin.Benim icin bayramda normal günde aynı olduğu için sıkıntı yok canım.

sealm şekerler evi temizledim sabahtan beri çamaşırlarda makinede beni beklityor kim ascak şimdi onları sabahtan beri dediğim işten geldiğimden beri oluyor bu arada
dagatesi nasılsın canım bizde herşey aynı sana sormalı

Ben de iyiyim. epey donemeyecek gibiyim. Sen o zamana bir deri bir kemik kalirsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…