- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Supersin canim diyetisyeninin de enerjisi guzel bakalim bende baslayacagm bayramdan sonra umarimSabah 11.30
1 dilim t.t.tost ekmeği
4 kasık lor
Domates
Salatalık
3 bardak çay
Dün öğlen yemedim
Ara 16.00
Üç tane mürdüm eriği
1 bardak süt
Akşam 20.00
Semizotu yemeği
Mercimekli,kabaklı çorba
4 kasık yoğurt
4 kaşık lor
1 dilim ekmek
Ara 22.30
2 kaşık yoğurt
yarım muz
2 erik
3 litre su
600 kere ip atlama.
Elektrik kesintisine bende sinir oluyorumm, burda da o kadar yagmur yagdi ki dun yollar falan tikandi sel oldu resmen, kis geliyor herhalde yavastanselam fıstık 1. takım nasılsınızben bugün hiç giremedim ya elektrikler yoktu akşama kadar arıza varmış anons yapmışlar tabi ben uyuyordum duymadım sonra kalktım baktım telefonum kapanmış şarjı yok sonra hatırladım ki akşam çok azdı aman sabah takarım demiştim kahvaltı yaptım sıkıntıdan patladım sonra bir kafeye gidip hem telefonumu şarj ettim hemde dolaşmış oldum çay içtim
yarında yokmuş elektrikler artık akşama görüşürüz
Bu Cuma bildirim yapilacak ama ben memlekete gidiyorum tarti yok orada napacagim dusunuyorum en iyisi tartimi da alip gitmek sanirimDUYURU
25 Eylül 2015 tarihinin bayram tatiline denk gelmesi nedeniyle 432. etapta bildirim yapılmayacaktır.
432. etap ve 433. etap birleşecek ve 2 Ekim 2015 tarihli 433. etap bildirimlerinde +/- kilo farkları ikiye bölünecektir.
Birleşmiş olan etaplar 433. etap olarak anılacaktır.
Merhaba kaptanım.Teşekkür ederim.İkinci haftam kaçamak yok şükür.Gerçekten çok tatlı kız insana pozitif enerji veriyor.Hadi inşallah başlada istediğin kiloya gel rahatla.Yoksa bir ileri bir geri.İyide senin boyuna göre kilon iyi ua Başak ne dedi?Supersin canim diyetisyeninin de enerjisi guzel bakalim bende baslayacagm bayramdan sonra umarim
Güzel bir gün olsun.Yaş günü nasıl geçti?gününüz aydın olsun kzuucuklar..
Amann .
merhaba canlarım
dunku menu
10.00
sabah 2 dılım ekmekle kepeklı
domates+sucuklu yumurta+peynır+zeytin+visne receli
2 bardak çay
14.00
1 seftali
17.00
3 kasık pilav
4 kasık tavuk gögsü
2 bardak ayran
18.30
1 kase patlamıs mısır
20.00
1 kase karsambaç
1 avuç çekirdek
2 su spor butun gun sil süpür yerleştir yıka pakla :)
İyiyiz sen nasılsın?Kizlaar nasilsiniz nasil gidiyoor
Hangi gün gideceksin?Perşembe tartılsan olmaz mı?Zaten öyle yapıyoruz.Bu Cuma bildirim yapilacak ama ben memlekete gidiyorum tarti yok orada napacagim dusunuyorum en iyisi tartimi da alip gitmek sanirim
Hangi gün gideceksin?Perşembe tartılsan olmaz mı?Zaten öyle yapıyoruz.
O zaman tartıyı götürmek en mantıklısı.Çarsamba gidecegim bayramda ordayim yok tartiyi da goturmek en iyisi cunku sonucta annemin yanina gidiyorum ve cok kilo verdimbi de bu serum filan aliyorum tedavi oluyorum iyice evhamlanmistir annem yani yedirecek bildigin en azindan takipte olayim
Selamlar kuslar
gulfuren canim tesekkur ederim evet pozitif bir kiz. Hemen baslayalim diyor da bayramda eve gidecegim icin ben erteliyorum biraz.evde yapamam sinir olurum cunku. Annemi de kiramam yemem etmem diye
Amor-a tatlim tartiyi goturmen bende de en iyi cozum ya da agir olacak vs dersen bu haftalik carsamba da tartilabilirsin
ispanyol paylasim icin tesekkurler tatlim nasildi dogum gunuu yildonumuuu bize bunlarla gel hahaha
dagatesi hosgeldin canim nasilsin nasil gidiyor?
Bencede bayramdan sonra başla.Bu sefer gerileceksin devamını da getiremezsin.Benim icin bayramda normal günde aynı olduğu için sıkıntı yok canım.Selamlar kuslar
gulfuren canim tesekkur ederim evet pozitif bir kiz. Hemen baslayalim diyor da bayramda eve gidecegim icin ben erteliyorum biraz.evde yapamam sinir olurum cunku. Annemi de kiramam yemem etmem diye
Amor-a tatlim tartiyi goturmen bende de en iyi cozum ya da agir olacak vs dersen bu haftalik carsamba da tartilabilirsin
ispanyol paylasim icin tesekkurler tatlim nasildi dogum gunuu yildonumuuu bize bunlarla gel hahaha
dagatesi hosgeldin canim nasilsin nasil gidiyor?
bende giyiyorum ama çok farklı iklimlerdeyiz tabi kaptan burası karadenizKizlarrr kis mi geldi ki yaw ben bugun kot ceket giydim erken mi sanki biraz?
sealm şekerler evi temizledim sabahtan beri çamaşırlarda makinede beni beklityor kim ascak şimdi onlarısabahtan beri dediğim işten geldiğimden beri oluyor bu arada
dagatesi nasılsın canım bizde herşey aynı sana sormalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?