Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bebeğin sağlıkla büyüsün
Ne mutlu böyle şeker mi şeker annesi var.Ailenizin huzurunu daim kılsın Rabbim.Evlatlarının da kaderini güzel yapsın.Bravo birde hazırlık mı yaptın? Süpersin canım.

Arada olur sen de iyi gidiyorsun? Bu yaptıklarına birde ip atlama eklesen daha iyi olur.

Sabah 11.00
Bir dilim t.tahıl.tost ekmeği
4 kaşık lor
Domates
Salatalık

Öğle 15.00
Salata ve ton balığı
2 dilim ekmek
1 bardak ayran

Ara 17.00
2 incir
1 bardak.light süt

Akşam/20.00
8 kasık bezelye
Yoğirtlu,lorlu cacık
2 tane çiğ köfte

Ara 22.30
1 incir
1 bardak süt

3 litre su
1 saat spor

Olsun zamanla alışır canım sen yine tedbiri elden bırakma , hep kutla önemseki o da önemsesin aman dikkat et canım bozma diyeti , bende sizleri özlüyorum bitsin yoğunluklar geleceğim ...

Prensesin doğum günüsü kutlu olsun iyiki doğmuş iyi eğlenceler toktorcummm ...

Selam kızlar :)

Dünkü menümü yazayım

9:00 civarı kahvaltı ( 1 domates, 1 kk peynir, 1 salatalık, bir çay kaşığı tereyağ ve reçel, 1,5 dilim ekmek, 1 bardak şekersiz çay)

14:00 civarı öğle yemeği ( 1 porsiyon (5 adet soğan oluyor) soğan kebabı, 1 kase salata, 1 bardak meyve suyu)

16:00 civarı 1 limonlu soda

19:20 civarı akşam yemeği (1tabak mevsim salata, 1 kase yoğurt, 1 bardak şekersiz meyve suyu)

21:30 civarı bir yemek kaşığı çekirdek

Sutten agzi yaktik biliyorsun yogurdu ufleyelim diyorum ozetle, deadline hevesli ya o evlensin hahahaha
ay kaptan ben mi hevesliyimvalla pek hevesim yok beni evliliğe ikna edecek biri olabilirse artık birgün ohoo

deadline , sosyestetik , mornar Allah hayırlı eşler nasip etsin.Nasipten ötesi olmuyor.Benim esim ortaokuldan arkadaşım.Seneler sonra karşıma çıktı.Allah gönlünüzdekileri versin.
çok hoşmuş ya allah mutluluğunuzu daim etsin

april resmen seninkini almış çıkmışsın ateş almaya uğrar gibiben alacağımı aldım gidiyorum demişsin resmen

minnoşun iyiki dğmuş ispanyol denk geldi ya normalde bende gelince kimse olmuyor

selam fıstık 1. takım nasılsınız ben bugün hiç giremedim ya elektrikler yoktu akşama kadar arıza varmış anons yapmışlar tabi ben uyuyordum duymadım sonra kalktım baktım telefonum kapanmış şarjı yok sonra hatırladım ki akşam çok azdı aman sabah takarım demiştim kahvaltı yaptım sıkıntıdan patladım sonra bir kafeye gidip hem telefonumu şarj ettim hemde dolaşmış oldum çay içtim
yarında yokmuş elektrikler artık akşama görüşürüz

Dünkü bol karbonhidratli menumu yazsam mi ki acep utaniyorum yani (
Sabah 08:40
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 salkim uzum

Ogle 12:10
1 kase mercimek corba
1 dilim su boregi
1 kase yogurt

Ara 14:30
1 bardak yesil cay

Aksam 17:00
1 avuc cekirdek
Leblebi beyaz

Canım 9/14 arası ara bir öğün yapsaydın iyi olurdu lütfen kendini saatlerce aç bırakma çalışsın metabolizma limonlu soda cısssss! Sade iç ok ? Bide meyvesuyu doğalsa sorun yok , su spor nerdeee ?

Hep bir aksilik olmuş yaa , elektriksizlik ve susuzluk çok kötü evet grsrzzzz şekerim ....

Yoooo gayet iyi menün , sende de hani su spor?

Ayy nasıl da unuttum yazmayı 2 km. Yürüyüş, 3 litre su. Aslında dışarda yiyecek bir şey bulamıyorum canım hepsinin kalorisi yüksek nerdeyse.

Aaa su yu unutmusum o 3 litre spor yok rahatsizligim sebebiyle yapamiyorum :)

Canim ya gafur g
gibi demek

Dnku mnm
Kshvalti 1 omlet.1 domates.2 dilim ekmek.k.k.peynir.5 zeytin.1 tatli ks recel
Ara 1 kirmizi Erik
OGLe 4 ksk yogurt.5 kasik musli.tarcin
Ara yarim seftali
Aksam 1dilim ekmek.2 brdk Aryan.7 ymk ks.babagsnnus.
2 .5 it su
Spor yok buyuk temizlik yaptim

İyi akşamlar kızlar,

9:30 civarı kahvaltı (1 kaşık menemen, 1 kk peynir, 1 dilim ekmek, 4 zeytin, 1 bardak şekersiz çay)

12:30 civarı ara öğün (1 kase meyveli yoğurt)

14:40 civarı öğle yemeği (3 parça ızgara biftek , 1 bardak taze sıkılmış limonata, 1 tabak çoban salata)

17:00 civarı küçük bir salkım üzüm

19:30 civarı akşam yemeği (4 kaşık taze fasulye, bir kase yoğurt)

2,5 km yürüyüş, 40 dakika egzersiz, 3 litre su

Dun aksam buyuk tehlike atlattim arkadaslarla bulustuk ortakoy olunca kumpir waffle illa yenecek ben waffle dedim ama icim gidiyor 1250, kalori neyse malzemesini az secip sadece meyvesini yiyip kurtuldum :))

Sabah 09: 30
1 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
1 salkim uzum

Ara 11:00
1 bardak yesil cay

Öğle 15:00
Tavuk nugget
domates salatalik
1 dilim ekmek

Aksam 19:00
Waffle

Su : 2,5 litre

Sabah 11.30
1 dilim t.t.tost ekmeği
4 kasık lor
Domates
Salatalık
3 bardak çay

Dün öğlen yemedim

Ara 16.00
Üç tane mürdüm eriği
1 bardak süt

Akşam 20.00
Semizotu yemeği
Mercimekli,kabaklı çorba
4 kasık yoğurt
4 kaşık lor
1 dilim ekmek

Ara 22.30
2 kaşık yoğurt
yarım muz
2 erik

3 litre su
600 kere ip atlama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…