teşekkür ederiz teyzesi.. diğer konuya gelince küstüm sizeeeeeeeeSElAm kuslarispanyol dogum gunu kutlu olsun bebisin, evett gece sen yoktun sohbet ettik, kaynattik bol bol denk geldi kiz valla ayarlasan olmaz yani
Sen bize kıyamazsın kiteşekkür ederiz teyzesi.. diğer konuya gelince küstüm sizeeeeeeee
Bebeğin sağlıkla büyüsünselam güzellikleeeerrr.. ben burdayken girmeyin.. akşam amma çok konuşmuşsunuz küstümmmm..
bugün minnoşuma doğumgünü yapacağız.. annemler de geliyor istanbuldan..akşam hazırlık yapıtm canım çıktı..
şimdi işteyim.. ben eve gidene kadar annemler gelir yemek yeriz akşama da kutlarız.. foto atarım bir ara size..
Arada olur sen de iyi gidiyorsun? Bu yaptıklarına birde ip atlama eklesen daha iyi olur.dünkü menüm
09:30 2 ince dilim tambuğday ekmeği ile yapılmış beyaz peynrili yağsız tost, çay
12:30 piliç sote 4-5 kaşık, 1 kase tarhana çorbası
16:00 sütlü nescafe , 2 tane burçak bisküvi
19:00 8 hamsi, yarım domates, 2 zeytin
20:00 1 minicik muffin kek ama mini minicik
su:2.5 lt
spor: squat ve mekik programı yapıyorum sabahları.. yürüyüş yapamadım hazırlık yaptım akşam 12ye kadar hiç oturmadımmm
Olsun zamanla alışır canım sen yine tedbiri elden bırakma , hep kutla önemseki o da önemsesinbitti bizim ki dün akşamdı
ben sofra haszırladım romantik süprizler yaptım karsımda cafur gıbı sortunu cektı durdu yaa sinir oldum neymıs sıcakmıs falanda fılan
dıyet olayı da pek duzenlı degıl ama devam ip atlamayı bırakmadım sadece menuler saglıklı değil gıbı atlıyorum sonrada saldırıyorum ne yesem diye
senide ozledık
Prensesin doğum günüsü kutlu olsun iyiki doğmuşselam güzellikleeeerrr.. ben burdayken girmeyin.. akşam amma çok konuşmuşsunuz küstümmmm..
bugün minnoşuma doğumgünü yapacağız.. annemler de geliyor istanbuldan..akşam hazırlık yapıtm canım çıktı..
şimdi işteyim.. ben eve gidene kadar annemler gelir yemek yeriz akşama da kutlarız.. foto atarım bir ara size..
ay kaptan ben mi hevesliyimvalla pek hevesim yokSutten agzi yaktik biliyorsun yogurdu ufleyelim diyorum ozetle,deadline hevesli ya o evlensin hahahaha
çok hoşmuş ya allah mutluluğunuzu daim etsindeadline , sosyestetik , mornar Allah hayırlı eşler nasip etsin.Nasipten ötesi olmuyor.Benim esim ortaokuldan arkadaşım.Seneler sonra karşıma çıktı.Allah gönlünüzdekileri versin.
april resmen seninkini almış çıkmışsın ateş almaya uğrar gibiAmin , ne güzel olmuş o tesadüf . Bende işimden çıkmıştım sonra baska bir yere basladim gittim oraya sadece 1 yıl çalıştım kaptım çocuuu :)))))) sonra geri çıktığım işe döndüm ...
minnoşun iyiki dğmuş ispanyolselam güzellikleeeerrr.. ben burdayken girmeyin.. akşam amma çok konuşmuşsunuz küstümmmm..
Canım 9/14 arası ara bir öğün yapsaydın iyi olurdu lütfen kendini saatlerce aç bırakma çalışsın metabolizmaSelam kızlar :)
Dünkü menümü yazayım
9:00 civarı kahvaltı ( 1 domates, 1 kk peynir, 1 salatalık, bir çay kaşığı tereyağ ve reçel, 1,5 dilim ekmek, 1 bardak şekersiz çay)
14:00 civarı öğle yemeği ( 1 porsiyon (5 adet soğan oluyor) soğan kebabı, 1 kase salata, 1 bardak meyve suyu)
16:00 civarı 1 limonlu soda
19:20 civarı akşam yemeği (1tabak mevsim salata, 1 kase yoğurt, 1 bardak şekersiz meyve suyu)
21:30 civarı bir yemek kaşığı çekirdek
Hep bir aksilik olmuş yaa , elektriksizlik ve susuzluk çok kötü evetselam fıstık 1. takım nasılsınızben bugün hiç giremedim ya elektrikler yoktu akşama kadar arıza varmış anons yapmışlar tabi ben uyuyordum duymadım sonra kalktım baktım telefonum kapanmış şarjı yok sonra hatırladım ki akşam çok azdı aman sabah takarım demiştim kahvaltı yaptım sıkıntıdan patladım sonra bir kafeye gidip hem telefonumu şarj ettim hemde dolaşmış oldum çay içtim
yarında yokmuş elektrikler artık akşama görüşürüz
Yoooo gayet iyi menün , sende de hani su spor?Dünkü bol karbonhidratli menumu yazsam mi ki acep utaniyorum yani(
Sabah 08:40
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 salkim uzum
Ogle 12:10
1 kase mercimek corba
1 dilim su boregi
1 kase yogurt
Ara 14:30
1 bardak yesil cay
Aksam 17:00
1 avuc cekirdek
Leblebi beyaz
Canım 9/14 arası ara bir öğün yapsaydın iyi olurdu lütfen kendini saatlerce aç bırakma çalışsın metabolizmalimonlu soda cısssss! Sade iç ok ? Bide meyvesuyu doğalsa sorun yok , su spor nerdeee ?
Hep bir aksilik olmuş yaa , elektriksizlik ve susuzluk çok kötü evetgrsrzzzz şekerim ....
Yoooo gayet iyi menün , sende de hani su spor?
Bir galeta ye canım o bile tutarAyy nasıl da unuttum yazmayı 2 km. Yürüyüş, 3 litre su. Aslında dışarda yiyecek bir şey bulamıyorum canım hepsinin kalorisi yüksek nerdeyse.
Aaa su yu unutmusum o 3 litre spor yok rahatsizligim sebebiyle yapamiyorum :)Canım 9/14 arası ara bir öğün yapsaydın iyi olurdu lütfen kendini saatlerce aç bırakma çalışsın metabolizmalimonlu soda cısssss! Sade iç ok ? Bide meyvesuyu doğalsa sorun yok , su spor nerdeee ?
Hep bir aksilik olmuş yaa , elektriksizlik ve susuzluk çok kötü evetgrsrzzzz şekerim ....
Yoooo gayet iyi menün , sende de hani su spor?
Evet ya nerelerde@Otimoti ama ben seni çok özledimgelsen diyorummmmm artıkkk ...
gibi demekbitti bizim ki dün akşamdı
ben sofra haszırladım romantik süprizler yaptım karsımda cafur gıbı sortunu cektı durdu yaa sinir oldum neymıs sıcakmıs falanda fılan
dıyet olayı da pek duzenlı degıl ama devam ip atlamayı bırakmadım sadece menuler saglıklı değil gıbı atlıyorum sonrada saldırıyorum ne yesem diye
senide ozledık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?