cnm boyun kaç senin 47 lerde dolaştığına göreBugün geldim memlekete annem çok zayiflamişsin dedi benim diyet tehlikeye girdi yer görüntüsü vermem lazim :) Bu arada sabah tartildim bugun sabah serum aldim haftada bir aliyorum önümüzdeki hafta son sonra ayda bir ve kilom çok çikti şişkinliğin farkindayim normalde menülerde 800 kalori asmadim illaki giderdi ama gitmiyor bakalim insallah gidecek ama ne zaman.
Geçen hafta : 47.8
Bu hafta : 48.6
Ama yarin sabah gene tartilacagim tartimi getirdim :)
tesekkurler bende iyiyimmmmGünaydın canım, ben kendi adıma iyiyim teşekkür ederim, sen nasılsın?
Bravo arkadaşım seni kutluyorum.32 yasindayim :) evet iste en son iki ay once gordu zayif gorundum gozune. 46 ya duseyim mezun olacagim bucuk bile kurtarir su an bile iyi aslinda ama 46 li rakami goreyim istiyorum.
İzmir de yaşıyorum.Şubatta Eskişehire gelmiştim.İzmire göre çok ucuz tam öğrenci şehri Eskişehir.Aa sen Eskişehirli misin :) hemşehri çıktık :) Şimdi hangi ilde yaşıyorsun?
Ben koşu bandına alışamadım hiç, aldım, kullanmadım doğru düzgün baktım evde boşuna duruyor sattım sonra. Açık havada yürüyorum ilk etapta hayli yorgun hissediyordum şimdi alıştım keyifli oluyor .
Vallahi canım dolma sarma istedi.Afiyet olsun.günaydın kızlar
bügün geç kalma korkusu ile tartılamadım yarın bildirim yapacam erkenden :)
8:00 1 elma
9:00 5 li çay
10:00 türk kahve
12:00 2 dilim kepekli ekmek arası haslama yum. domates biber
13:00 5 li çay
16:00 susamlı çubuk kraker 5 tane
19:001 dolma 1 sarma
21:00 1 küçük kase pudıng kakolu
2,5 su 1 saat yurumek
ve 19:30 21:00 kadar temizlik yyaptım
Kutlarım seni.İnsan yeni bir kiloya geçince mutlu oluyor değil mi?75 i ucundan da olsa yakaladımmm
154 :))cnm
cnm boyun kaç senin 47 lerde dolaştığına göre
tesekkurler bende iyiyimmmmverdinmi kilo ? kosu bandı bende de var ama ben cokk güzel kullanıyorum alıstim benimde ilk zamanlar askılık olarak kullandiğim biseydi :))))
Yetmezzz diyeceksin gecen seneye kadar hedefim 49 du ve imkansiz gibi biseydi su an 48,4 ama cks 46 olss is bitecek diyorum.Boyumuz aynıymış.Ben 50 olsam yeyer diyorum.Bakalım o günü gördüğümde ne derim bilemiyorum.
Bravo arkadaşım seni kutluyorum.
İzmir de yaşıyorum.Şubatta Eskişehire gelmiştim.İzmire göre çok ucuz tam öğrenci şehri Eskişehir.
Eşimle yürüyüşe çıkınca da 3 km anca yürüyorum.Harikasın vallahi maşallah.
Vallahi canım dolma sarma istedi.Afiyet olsun.
Kutlarım seni.İnsan yeni bir kiloya geçince mutlu oluyor değil mi?
Olarrselam kızlar..
bugün tartılmayı unuttum yarın sabah yazarımolar mııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?