ya april siteye de giremiyorum şu sıralar diyettende koptum sporda yok şimdi de tatil havası sardı iyi miOldumu şimdi cnm ama ne tatlısı? Sen menünü yine yazmıyorsun değil mi?
kaptan biz dayaklık olduk bu aralar yaBende taşınma muhabbeti piyasa araştırması düzensiz oldum PöfPöf
Aynn canim benim ilac da yapiyor bence, hantal kiz oldum ciktim ya, neyse tam yerleseyim incem bende sitedeki salona inmezsem picaklayabilirsinzzzkaptan biz dayaklık olduk bu aralar ya
canım gunaydın 73,4 ben anlamıyorum tık dedım resmen yaa
Bazen olur öyle.Bir dahaki hafta iyi kilo verirsin.canım gunaydın 73,4 ben anlamıyorum tık dedım resmen yaa
Arada olur kaç haftadır çok iyi gidiyorsun?Bu hafta düzene girersin canım.haftasonu kzıın doğumgününde bir sapıttım pir sapıttım.. ancak bu kadar toplayabildim buna şükür..
liste bu değil mi***1.TAKIM 431.ETAP***
sosyestetik (61.3/61.7/+0.4/-%0.65)
deadline (62,3/62,3/0///%0) kilosu sabit
ispanyol (67.3/67.3/0/%0)kilosu sabit
sevili6163 (86.0/////%)bildirimde bulunmadi
Sevim_mrt (73.5/73.4/0.1/%0.13)
maviaşk (47.8/48.6/+0.8/-%1.67)
sevilay 80 (76.7/75.9/0.8///%1.04)
mornar(63.1/62.5/0.6//%0.95)
gulfuren(56.5/56.5/0/%0)
1.takım ortalaması: %-0.02
Bu hafta gidişat kötü.Haftaya da iyi olacağını düşünüyorum kendi adıma.günaydınlaarrr..
8. olmuşuz maalesef..
kızlar toparlanmalıyız artık, kilolar yapıştı üstümüze
Allah analı ,babalı,sağlıklı büyütmeyi nasip etsin.Ne güzel çabuk kiloları vermişsin.Daha yeni doğum yapmışsın göbeğin küçülür merak etme.Kizlaaar ben geldim hem de oglusumla geldim :)
9 eylulde dogum yaptm malesef sezeryan oldu dikislerim yeni yeni iyilesiyor bir de sarilik olduk atlattik bu on gunde..
Hamileligimde toplam 12kilo aldim dogumda 9u gitmis 3kilo fazlam var sadece bi de sarkik gobis :/ biraz toparlanip hayatimizi duzene sokup donucem araniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?