- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Alıştın değil mi her hafta 1- 1.5 kg vermeye.Yine iyisin her hafta kilo veriyorsun maşallah.Bu hafta sadece 600 gr verdim :/ 62.5 oldum. Nasıl alıştın?
Hadi bakalım inşallah.Bugün motivasyonum çok düştü.Moralim sıfır.Yetmezzz diyeceksin gecen seneye kadar hedefim 49 du ve imkansiz gibi biseydi su an 48,4 ama cks 46 olss is bitecek diyorum.
İzmiride çok seviyorum.Evet gerçekten nemli ama deniz yakın.Gezilecek çok yer var.Nereye gitsem Eskişehir ' i arıyorum, gerçekten çok uygun bir çok ile göre ve çok yaşanası. İzmir de güzel ama çok nemli :)
Kaptanım nereye çıkıyorsun?Gezmeye mi ?Disari cikip geliyorum kizlar bildirimlere devam lutfeen
Canim benim 48.6 yap1.TAKIM 431.ETAP***
sosyestetik (61.3////%)
deadline (62,3/////%)
ispanyol (67.3/////%)
sevili6163 (86.0/////%)
Sevim_mrt (73.5/////%)
maviaşk (47.8/////%)
sevilay 80 (76.7/75.9/0.8///%1.043)
mornar(63.1/////%)
gulfuren(56.5/56.5/0/%0)
1. Takım Ortalaması: %
Benim 48.6 degismedi yarin gene bi deneyecegim bakalim ama nasil olur bilmiyorum1.TAKIM 431.ETAP***
sosyestetik (61.3////%)
deadline (62,3/////%)
ispanyol (67.3/////%)
sevili6163 (86.0/////%)
Sevim_mrt (73.5/////%)
maviaşk (47.8/////%)
sevilay 80 (76.7/75.9/0.8///%1.043)
mornar(63.1/////%)
gulfuren(56.5/////%)
1. Takım Ortalaması: %
Saklan benceeebu hafta durumlar fena takımda galiba bende bir iniyorum bir çıkıyorum bu hafta dikkat etmedim hiç saldım kendimi valla geçen 63.2 çıktım hatta ne oluyor anlamadım eve de gidiyorum bayramda ay ben ne yapsam nereye gitsem
nereye saklansam ya kaptan bence ben değil yemekler saklansa daha iyi olur bu aralar tatlıya sardımda dayağı hakettim benceSaklan benceee
Bende taşınma muhabbeti piyasa araştırması düzensiz oldum PöfPöfnereye saklansam ya kaptan bence ben değil yemekler saklansa daha iyi olur bu aralar tatlıya sardımda dayağı hakettim bence
nereye saklansam ya kaptan bence ben değil yemekler saklansa daha iyi olur bu aralar tatlıya sardımda dayağı hakettim bence
Süper yok , yok ! Örneksin cnm başarılar bu yolda sanaaaaİyi akşamlar kızlar,
Dünkü menüm ;
Sabah 9:00 civarı kahvaltı (1 domates, 1 salatalık, 1,5 dilim ekmek, 1 bardak şekersiz çay)
11:40 civarı (1 bardak şekersiz çay, 1 grisini)
13.30 civarı (5 köfte, 1 bardak ayran, bir kase salata)
16:00 civarı (1 elma)
18:30 civarı (1 kase domates çorbası, 1 tabak salata, yarım dilim ekmek)
21:00 civarı 1 incir
30 mekik, 40 dakika egzersiz, 3 litre su
Süper yok , yok ! Örneksin cnm başarılar bu yolda sanaaaa
Teşekkür bebem bende iyiyim çok şükür , yazda bitti Eylül'ü seyrediyoruz bakalım neler var diye :))))) Hee bide ctesiyi bekliyorum bir hafta tatilim ,hakettim ama yaaa çok yoruldum
Başladığın zamanlarda kıştı mecburdum , ve kkya başlamıştım oda tabi etkiledi o zaman bu zaman iyi aramız. Dışarıda tek basına yürürsem sıkılıyorum ama koşu bandı rahat evdesin kıyafetin de istediğin gibi oluyor açıyorum dizi izliyorum , kitap bile okumuşluğum var :)))))))Bu hafta sadece 600 gr verdim :/ 62.5 oldum. Nasıl alıştın?
meraklardayım kuşummmmm , bakalım ne kadar gitmiş?selam kızlar..
bugün tartılmayı unuttum yarın sabah yazarımolar mııı
Teşekkür bebem bende iyiyim çok şükür , yazda bitti Eylül'ü seyrediyoruz bakalım neler var diye :))))) Hee bide ctesiyi bekliyorum bir hafta tatilim ,hakettim ama yaaa çok yoruldum
Başladığın zamanlarda kıştı mecburdum , ve kkya başlamıştım oda tabi etkiledi o zaman bu zaman iyi aramız. Dışarıda tek basına yürürsem sıkılıyorum ama koşu bandı rahat evdesin kıyafetin de istediğin gibi oluyor açıyorum dizi izliyorum , kitap bile okumuşluğum var :)))))))
meraklardayım kuşummmmm , bakalım ne kadar gitmiş?
Evvet aynen öyle hatta yürüyüş bitio dizi bitmiyor düşünHakikaten kitap okumak ve dizi izlerken yürümek harika olur, heves ettim kışın ben de alırım olmazsa yeniden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?