Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Selam kızlar,

Dünkü menüm ;

Sabah 8:40 civarı kahvaltı (1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 1 bardak şekersiz çay, 1 dilim ekmek)

11:00 civarı (1 bardak süt)

13:30 civarı öğle yemeği (1 kaşık mıhlama, 1 kase mercimek çorbası, yarım dilim ekmek)

16:30 civarı (2 salatalık)

18:40 civarı (4-5 kaşık türlü, yarım dilim ekmek)

1,5 km. Yürüyüş, 35 dakika egzersiz, 2,5 litre su

Helal olsun.Bir sen yediklerini yazıyorsun.Ben listeye uyuyorum ama kimsecikler yok diye yazmadım.

Sabah 11.00
2 dilim tam buğday ekmeğj
4 kaşık lor
Domates
Salatalık
5 zeytin

Öğle 14.00
Domatesli biber
Bir dilim tam buğday ekmeği
2 kasık yoğurt

Ara 16.00
1 şeftali
Yarım paket diyet bisküvi

Akşam 19.30
Elimin yarısı kadar ızgara tavuk
1 dilim tam buğday ekmeği
2 kaşık yoğurtla ayran
Salata

Ara 22.00
1 probiyotik yoğurt
Yarım muz

3 litre su
3 km dağa yürüyüş

günaydın canlar.. 2-3 kişi dışında uğrayan olmuyor artık.. benim de giresim gelmiyor böyle olunca..
hastayım boğazım ço fena , emziriyorum diye bazı ilaçları içemiyorum da..
bir de dün cozuttum yine napıcam ben yaaaaa moivasyon yerlerdeeeee

Evet sessizleşmiş buralar ama kuzum sen de gelmezsen ne olur buraların hali? Gel gel hep gel
Geçmiş olsun canım benim, tamda bayram üstü pek iyi zamanlama değil geçer İnşaAllah çabucak...

Evet sessizleşmiş buralar ama kuzum sen de gelmezsen ne olur buraların hali? Gel gel hep gel
Geçmiş olsun canım benim, tamda bayram üstü pek iyi zamanlama değil geçer İnşaAllah çabucak...
yaa gelmesine geliyorum ama inanki 1-2 kişi dışında uğrayan yok . eskiden hevesle girerdim foruma hiç hevesim kalmadı.. sohbet edecek kimse olmuyor bazen .. neyse huysusum bugün herkese çatasım var ondandır ..

yaa gelmesine geliyorum ama inanki 1-2 kişi dışında uğrayan yok . eskiden hevesle girerdim foruma hiç hevesim kalmadı.. sohbet edecek kimse olmuyor bazen .. neyse huysusum bugün herkese çatasım var ondandır ..
Yeni üye alma zamanı gelmiş o zaman desene, ugramayanlarin kulagini çekmek lazım:)))))))
Belli belli huysuzluk had safhada, calisiyormusun?

Yeni üye alma zamanı gelmiş o zaman desene, ugramayanlarin kulagini çekmek lazım:)))))))
eveet çalışıyorum maalesef..
yeni üyeler de kaçıyor hemen ..senne zaman gelceeeeennn

Dagatesim naber kuzum? Neler yapıyorsun?

iyiyim canım. sen nasılsın ? 6'lara düşmüş müydün ? bebek bekliyoruz o yüzden geri dönemiyorum buralara

yaa cok haklısın kimselr ugramaz olmuş hem tatil hem bayram önü. hayırdır neden herkese catasın var

Nası yani? Bebek mi geliyor ayyyy çok sevindim, tebrikler kuzumm size ne güzel bir haber bu kaç aylık oldu?

Haklisiniz.Ben cuma gunu yolculuk yaptim annemlere geldim.bugun yine yolculuk kv.lere geldim.heryer simdden kakabalik tabi Ben geldim diye

Aaaa hayirli olsun ne kadalik

Masallsh menulerini hic sektirmeden hergun paylasiyosun.

Al benden de o kadar motivasyonum yerletde

Bugunku .mnm
Kahvlti biraz peynir.1 domates.2 dilim ekmek.3 catal kizartma
Ara( alisveris merkezinde) kizimin artan yas pastasindan 2 catal
Ogle 1 mini simit.1 brdk tan az salgam
Ara ( yolculukta) 1 mini cikolata
Aksam. 3 ksk kuru fasulye 1 dilim ekmek.
1.5 lt su
1 saat alisveriste yurudum
Vurun Beni dovun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…