Merhabalar,
Dünkü menüm ;
10 :00 civarı kahvaltı (1 domates, 4 biber, 1 ç.K. Tereyağbal,1kk peynir, 1,5 dilim ekmek, 2 bardak şekersiz çay )
12:20 civarı (1 elma)
15:00 civarı (1,5 dilim pizza, 1 bardak limonata)
19:00 civarı (patates salatası 5 kaşık)
21:30 civarı (1 fincan Tahmis Kahvesi)
4 km. Yürüyüş, 3 litre su
Helal olsun.Bir sen yediklerini yazıyorsun.Ben listeye uyuyorum ama kimsecikler yok diye yazmadım.Selam kızlar,
Dünkü menüm ;
Sabah 8:40 civarı kahvaltı (1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 1 bardak şekersiz çay, 1 dilim ekmek)
11:00 civarı (1 bardak süt)
13:30 civarı öğle yemeği (1 kaşık mıhlama, 1 kase mercimek çorbası, yarım dilim ekmek)
16:30 civarı (2 salatalık)
18:40 civarı (4-5 kaşık türlü, yarım dilim ekmek)
1,5 km. Yürüyüş, 35 dakika egzersiz, 2,5 litre su
Evet sessizleşmiş buralar ama kuzum sen de gelmezsen ne olur buraların hali? Gel gel hep gelgünaydın canlar.. 2-3 kişi dışında uğrayan olmuyor artık.. benim de giresim gelmiyor böyle olunca..
hastayım boğazım ço fena , emziriyorum diye bazı ilaçları içemiyorum da..
bir de dün cozuttum yine napıcam ben yaaaaa moivasyon yerlerdeeeee
Dagatesim naber kuzum? Neler yapıyorsun?kızlar buralar ne kadar sessizleşmiş. nazar mı degdi size noldu
yaa gelmesine geliyorum ama inanki 1-2 kişi dışında uğrayan yok . eskiden hevesle girerdim foruma hiç hevesim kalmadı.. sohbet edecek kimse olmuyor bazen .. neyse huysusum bugün herkese çatasım var ondandır ..Evet sessizleşmiş buralar ama kuzum sen de gelmezsen ne olur buraların hali? Gel gel hep gel
Geçmiş olsun canım benim, tamda bayram üstü pek iyi zamanlama değil geçer İnşaAllah çabucak...
Yeni üye alma zamanı gelmiş o zaman desene, ugramayanlarin kulagini çekmek lazım:)))))))yaa gelmesine geliyorum ama inanki 1-2 kişi dışında uğrayan yok . eskiden hevesle girerdim foruma hiç hevesim kalmadı.. sohbet edecek kimse olmuyor bazen .. neyse huysusum bugün herkese çatasım var ondandır ..
eveet çalışıyorum maalesef..Yeni üye alma zamanı gelmiş o zaman desene, ugramayanlarin kulagini çekmek lazım:)))))))
Belli belli huysuzluk had safhada, calisiyormusun?
Dagatesim naber kuzum? Neler yapıyorsun?
yaa gelmesine geliyorum ama inanki 1-2 kişi dışında uğrayan yok . eskiden hevesle girerdim foruma hiç hevesim kalmadı.. sohbet edecek kimse olmuyor bazen .. neyse huysusum bugün herkese çatasım var ondandır ..
Gelicem Canımm ama birazcık daha yokum , bir aya kadar biter yoğunluk sanıyorum ozamana kadar ara ara tabi yine buradayımeveet çalışıyorum maalesef..
yeni üyeler de kaçıyor hemen ..senne zaman gelceeeeennn
Nası yani? Bebek mi geliyor ayyyy çok sevindim, tebrikler kuzumm size ne güzel bir haber buiyiyim canım. sen nasılsın ? 6'lara düşmüş müydün ? bebek bekliyoruz o yüzden geri dönemiyorum buralara
yaa cok haklısın kimselr ugramaz olmuş hem tatil hem bayram önü. hayırdır neden herkese catasın var
Haklisiniz.Ben cuma gunu yolculuk yaptim annemlere geldim.bugun yine yolculuk kv.lere geldim.heryer simdden kakabalik tabi Ben geldim diyeYeni üye alma zamanı gelmiş o zaman desene, ugramayanlarin kulagini çekmek lazım:)))))))
Belli belli huysuzluk had safhada, calisiyormusun?
Aaaa hayirli olsun ne kadalikiyiyim canım. sen nasılsın ? 6'lara düşmüş müydün ? bebek bekliyoruz o yüzden geri dönemiyorum buralara
yaa cok haklısın kimselr ugramaz olmuş hem tatil hem bayram önü. hayırdır neden herkese catasın var
Masallsh menulerini hic sektirmeden hergun paylasiyosun.Selam kızlar,
Dünkü menüm ;
Sabah 8:40 civarı kahvaltı (1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 1 bardak şekersiz çay, 1 dilim ekmek)
11:00 civarı (1 bardak süt)
13:30 civarı öğle yemeği (1 kaşık mıhlama, 1 kase mercimek çorbası, yarım dilim ekmek)
16:30 civarı (2 salatalık)
18:40 civarı (4-5 kaşık türlü, yarım dilim ekmek)
1,5 km. Yürüyüş, 35 dakika egzersiz, 2,5 litre su
Al benden de o kadar motivasyonum yerletdegünaydın canlar.. 2-3 kişi dışında uğrayan olmuyor artık.. benim de giresim gelmiyor böyle olunca..
hastayım boğazım ço fena , emziriyorum diye bazı ilaçları içemiyorum da..
bir de dün cozuttum yine napıcam ben yaaaaa moivasyon yerlerdeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?