Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dunku mennm
Kahvlti 6.30 yarim dil peyniri.1 domates.1 salatalik.1 dilim cavdar 3 zeytin
9.30 2 ceviz.4 gunkurusu
Ogle 13.00 5 kasik kabak yemegi.2.5 ksk yogurt.1 dilim cavdr
Ara 15.30 1 cy brd tarcinli sut.15uzum
Aksam 18.30 4 ksk tavuk sote.1 ksk pirinc pilavi.2 ksk yogurt.1 dilim cvdr
Ara 21.30 4 mini catal karpuz
Gun icinde kiraz sapli form cy.yesil cy da tukettim.
30 dk hizli tempo yuruyus.2.5 lt su

Otticim hos geldin cok degil cnm ya birlikte vercez ins

Nası yani? Bebek mi geliyor ayyyy çok sevindim, tebrikler kuzumm size ne güzel bir haber bu kaç aylık oldu?

teşekkürler. daha 8 haftalık :) minicik :)

heheh evet bebek göbek dğeil o bebek ay inşallah cok kilo almadan atlatırım su ayları :)

canımmm hepimiz aynıyız.. aldık kilocukları.. ama pazartesiden beri asıldık yine.. hadi sen de takıl yeniden bize..başlasan gerisi gelir kuşummm
SELAM KIZLARR COK YOGUNUMM HELPPPP

geldimmm cok yogunum kus yaa nasıl basladım anlatamam yeni is ev vs plan program amannn cok isim var yardımcı olun bana kuslarrr
canımmmm geleyimmi yardımaaa
aaaaa hep karbonhidrat olmuş amaaaaa
çok güzel olmuş afiyet olsun
selam kızlar nasılsınız ?
biz iyiyiz kuşumm sen nasılsın bebiş nasıl

dagatesi kuzummmm sen anne mi olacaksın yaaaa.. oyyy yeni bir bebiş daha gelecek topiğimize..
A afrodit26 in prensi büyümüştür ..kuzucuklaaaarrr.. ayy kızımı özledim sütüm aktu valla

ben iyiyim sanırım sürekli bir uyku ve yorgunluk halsizlik olmasa daha güzel olacak :) özledim ya sizleri
o uyku hali bir süre oluyor sonra geçiyor.. bulantın falan var mı..
biz de özledik.. hayırlısıyla bir doğur, meleğini sağlıkla kucağına al yine gelirsin yanımaıza

dünkü menüm
08:00 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir
10:30 1 avuç beyaz leblebi
12:30 tavuk ızgara, 1 kase yoğurt, 1 kase mercimek çorbası
15:00 sütlü nescafe 10 badem
18:30 yumurta ve peynirli salata, 1 dilim tam tahıllı ekmek
20:30 3 -4 tane çıbık kraker
su 3.5 lt
spor abs-squat-basen programı 2 . gün

dagatesi kuzummmm sen anne mi olacaksın yaaaa.. oyyy yeni bir bebiş daha gelecek topiğimize..
A afrodit26 in prensi büyümüştür ..kuzucuklaaaarrr.. ayy kızımı özledim sütüm aktu valla

o uyku hali bir süre oluyor sonra geçiyor.. bulantın falan var mı..
biz de özledik.. hayırlısıyla bir doğur, meleğini sağlıkla kucağına al yine gelirsin yanımaıza

ay anne olabilecek miyim bilmiyorum ispanyol. düşük riski var bayram tatilinde hep yattım inşallah sag salim dogar. hamilelik stresli bir bekleyişmiş aslında bulantım var maalesef. cok cıkrtmıyorum ama sürekli bir bulantı hali. cok yaglı vs yemiyorum belki de ondan daha rahat ama yine de arabada vs sürekli leblebi yiyorum

kuzumm kıyamam ,inşallah sağlıklı mutlu bir gebelik geçirirsin..bulantı da 4 aydan sonra kaybolur merak etme

Yaa sinir olacagim bu tartinin pil kapaği yok hala bulamiyorum ve calismiyor bildirim nasil yapacagim dusunuyorum sanirim izin alacagim ( Dun bu fakir in servisine gittim yok dediler bulamazsiniz komple degistiriyoruz biz filan diyorlar ne sacma sey yahu.

pili mi yok pil yerinin kapagı mı? kapaksa bantlasan calısmıyor mu ?

ispanyol kuzummm he şöyle hırslanman süper devam bakalım bu hafta neler olacak? Havalarda serinledi spor yapmak dahada kolaylaştı , bu kış dimi ama gitsin kilolar

dagatesi kuzumm , kuzuna dikkat et , iyi bakın kendinize.

sosyestetik kolay gelsin yoğun kız ...

sevim_mrt sende azimlen kuşum, hadi hadiii

sevilay80 o her gün yaptığın yürüyüş var ya ne iyi gelecek bak görürsün

İnaniyorum ben de cnm yuruyus cok ise yaricak

Dunku mnm
Kahvalti 6.30 1 yumurtadan az haslanmis.1 domates.salatalik.k.k dan az peynir 1 dilim cvdr
Ara 9.30 2 ceviz 4 gunkurusu
Ogle13.00 5 ksk kabak yemegi.3 kasik yogurt.1 dilim cvdr
Ara 15.30 1 cy brd tarcinli sut.15 uzum
Aksm 18.00 2 ksk yogurt.4 kslk tavuk sote.1 dilim cvdr
Ara21.30 4 ctl mini karpuz.5 uzum
2.5 lt su
30dk hizli yuruyis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…