Otticim hos geldin cok degil cnm ya birlikte vercez insEn son ne zaman Burdaydim hatırlamıyorum bile. Şimdi söyle oturdum da bir bakayım dedim.
Hep girmek istedim ama yüzüm olmadı. Cok da merak ettim neler yaptiniz diye?
İnşallah güzel kilolar vermissinizdir. Ben ev tadilatı, Bayram derken kendimi kaybettim. Fena saldim. Kilo alıyorum diye strese girdikce daha cok yiyorum. Bı fikri olan var mı arkadaslar? Ne yapsam da eski motivasyonuma ulaşsam?
Sabah 73.3 tartildim. Ramazan'da 70 e inmiştim. Napicam ben?
Nası yani? Bebek mi geliyor ayyyy çok sevindim, tebrikler kuzumm size ne güzel bir haber bukaç aylık oldu?
canoooooooooooooo bebek miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
gel gel gel çok özledim gel gel gel çok çaresizimmmm nay nay nayyyy.. şarkı süledim sana..
amaaannn bunda ne var kii bugün dengelersin bişeycik olmaz..dövmem ben seni severimmmm
her zamanki gibi muhhteşemsinn
zaten bir düzenli sen giriyorsun topiğe.. sıkıldım yaa diyet yapmaktan falan .. sabah güzel başlıyorum akşam sapıtıyorum.. bırkçam valla diyeti miyeti offf
baya yoğun geçirmişsin haftayı inşallah dinlenirsin bayramda..
canımmm hepimiz aynıyız.. aldık kilocukları.. ama pazartesiden beri asıldık yine.. hadi sen de takıl yeniden bize..başlasan gerisi gelir kuşummmEn son ne zaman Burdaydim hatırlamıyorum bile. Şimdi söyle oturdum da bir bakayım dedim.
Hep girmek istedim ama yüzüm olmadı. Cok da merak ettim neler yaptiniz diye?
İnşallah güzel kilolar vermissinizdir. Ben ev tadilatı, Bayram derken kendimi kaybettim. Fena saldim. Kilo alıyorum diye strese girdikce daha cok yiyorum. Bı fikri olan var mı arkadaslar? Ne yapsam da eski motivasyonuma ulaşsam?
Sabah 73.3 tartildim. Ramazan'da 70 e inmiştim. Napicam ben?
SELAM KIZLARR COK YOGUNUMM HELPPPP
canımmmm geleyimmi yardımaaageldimmm cok yogunum kus yaa nasıl basladım anlatamam yeni is ev vs plan program amannn cok isim var yardımcı olun bana kuslarrr
aaaaa hep karbonhidrat olmuş amaaaaagünaydın
sabah8.00
2 kuru incir +5 li çay
9.00 nescafe kremalı
12.00 yarım paket yulaflı biskivi +çay
14.00 1 salatalık
19.00 2 kase mercimek +2 dilim ekmek
2 bayram sekeri
3 lt su + temızlık yaptım 2 saat kadar
çok güzel olmuş afiyet olsunDunku mennm
Kahvlti 6.30 yarim dil peyniri.1 domates.1 salatalik.1 dilim cavdar 3 zeytin
9.30 2 ceviz.4 gunkurusu
Ogle 13.00 5 kasik kabak yemegi.2.5 ksk yogurt.1 dilim cavdr
Ara 15.30 1 cy brd tarcinli sut.15uzum
Aksam 18.30 4 ksk tavuk sote.1 ksk pirinc pilavi.2 ksk yogurt.1 dilim cvdr
Ara 21.30 4 mini catal karpuz
Gun icinde kiraz sapli form cy.yesil cy da tukettim.
30 dk hizli tempo yuruyus.2.5 lt su
biz iyiyiz kuşumm sen nasılsın bebiş nasılselam kızlar nasılsınız ?
biz iyiyiz kuşumm sen nasılsın bebiş nasıl
o uyku hali bir süre oluyor sonra geçiyor.. bulantın falan var mı..ben iyiyim sanırımsürekli bir uyku ve yorgunluk halsizlik olmasa daha güzel olacak :) özledim ya sizleri
o uyku hali bir süre oluyor sonra geçiyor.. bulantın falan var mı..
biz de özledik.. hayırlısıyla bir doğur, meleğini sağlıkla kucağına al yine gelirsin yanımaıza
kuzumm kıyamam ,inşallah sağlıklı mutlu bir gebelik geçirirsin..bulantı da 4 aydan sonra kaybolur merak etmeay anne olabilecek miyim bilmiyorum ispanyol. düşük riski var bayram tatilinde hep yattıminşallah sag salim dogar. hamilelik stresli bir bekleyişmiş aslında bulantım var maalesef. cok cıkrtmıyorum ama sürekli bir bulantı hali. cok yaglı vs yemiyorum belki de ondan daha rahat ama yine de arabada vs sürekli leblebi yiyorum
Yaa sinir olacagim bu tartinin pil kapaği yok hala bulamiyorum ve calismiyor bildirim nasil yapacagim dusunuyorum sanirim izin alacagim( Dun bu fakir in servisine gittim yok dediler bulamazsiniz komple degistiriyoruz biz filan diyorlar ne sacma sey yahu.
pil kapagi bant denedim bi yukseklik kaliyor gormuyor gene nasil yapmislarsa evde kapagi aramaya devam edecegim artik insallah cikarpili mi yok pil yerinin kapagı mı? kapaksa bantlasan calısmıyor mu ?
pil kapagi bant denedim bi yukseklik kaliyor gormuyor gene nasil yapmislarsa evde kapagi aramaya devam edecegim artik insallah cikar(
İnaniyorum ben de cnm yuruyus cok ise yaricakispanyol kuzummm he şöyle hırslanman süper devam bakalım bu hafta neler olacak? Havalarda serinledi spor yapmak dahada kolaylaştı , bu kış dimi ama gitsin kilolar
dagatesi kuzumm , kuzuna dikkat et , iyi bakın kendinize.
sosyestetik kolay gelsin yoğun kız ...
sevim_mrt sende azimlen kuşum, hadi hadiii
sevilay80 o her gün yaptığın yürüyüş var ya ne iyi gelecek bak görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?