Hemmen kaptanim.sopa getireyim mi sopa k8zlar nerdesiniz.Slm cnm naber? Sessiz buralar canlandırın biraz :))))
İyiyim cnm koşuşturma şeklime devam etmekteyim , yeni sezonunda başarılar öğretmenimAprilcim nasilsin
He hee sopada yetmez bizim kızlaraHemmen kaptanim.sopa getireyim mi sopa k8zlar nerdesiniz.
Oldu baby grsrz....Bebegimi simdi uyuttum.mutfagimi toplayip geliyorummmmmmm
menü güzel ama karbonhidrat çok olmuş sankiBugunku mnm
Kahvalti 1 brdk tarcinli sut yarim simit
Ara 1 brdk form cay
Ogle 2 ksk yogurt.1 dilim cavdar.az peynir.1 domates.1 tatli ks recel
Ara 15 cekirdeksiz uzum
Aksm 5 ksk kuru fasulye.2 catal makarna.1 kucuk kase yogurt
Ara 3 ctl mini dilim karpuz
2.5 lt su
30 dk yuruyus
ben deee ben deeeekıza önce kendime yemin ediyorum.sonra size söz veriyorum cumaya kadar ağzıma tek bir aburcubur sokmicam
Seninde bayramın mübarek olsun canım.MERHABALAR CANLARIMMM GEÇMİŞ BAYRAMINIZ KUTLU OLSUUNNNN..
ÖPÜYORUM HEPİNİZİ
Aslında listen güzel ama kuru fasulyede ekmek olarak hesaplanıyor.Bugunku mnm
Kahvalti 1 brdk tarcinli sut yarim simit
Ara 1 brdk form cay
Ogle 2 ksk yogurt.1 dilim cavdar.az peynir.1 domates.1 tatli ks recel
Ara 15 cekirdeksiz uzum
Aksm 5 ksk kuru fasulye.2 catal makarna.1 kucuk kase yogurt
Ara 3 ctl mini dilim karpuz
2.5 lt su
30 dk yuruyus
Nedir bu tartıdan çektiğin.Sen maşallah iyisin darısı başımıza.Selam kizlar yaa benim eski tarti memlekete biraktim yeni tartininda pil takilan kapagi kayip pfss nasil tartilacagim ben yaaAdet olmam takvime gore 1 gun kaldi vaktinde olursa yani su anda su topu vazyetindeyim. Ama cok sukur hic kilolu gorunmuyorum. Bir bundan dort bes ay onceyle kiyaslayinca o donem resmen bildigin gebe gibi oluyordu siskinligim
Günaydın.günaydınnnnnnnnn herkese günaydınnnnnnnn
Yeni döneminiz güzel geçsin inşallah.Her sabah yürüyüş olursa evdede yarım saat egzersiz ile istediğin kiloya kolay gelirsin öğretmenim.hanımlar okuldayım şuan.sabah 6.30 da yola düştüm okulum uzak .yürüyerek geldim.hızlı tempo 30 dk yürüyüş
Haydi o zaman şimdi kilo verme zamanı.kıza önce kendime yemin ediyorum.sonra size söz veriyorum cumaya kadar ağzıma tek bir aburcubur sokmicam
dünden beri çok pis gaza getirdim kendimi..en azından 65 olana jadar hiç bir şekilde diyet bozmak yoook
merak ettim detoksu bizimle paylaşır mısın.. bence cabucak atarsın zaten bayramda aldıklarını..Yeni öğretim yılı ,öğretmenlerimize,öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olsun.Dün sırtımdan ter aktı resmen.İki okul arasında koşturmaktan.Olsun çocuklarımız iyi olsun bizde koşturalım.
Bayramın birinci günü 55.9 kgyu gördüm.Ama bayram ve dün büyük oğlumun doğum günü dolayısıyla diyet güme gitti.Bugün bende basladım.Diyetisyen bayram detoksu vereceğim dedi.Birde regl olacağım patlamak üzereyim.
afiyet olsun canm güzel olmuş ama sabah ekmeğin yanına peynri yumurta falan yeseydingünaydın
dünkü menü
kahvaltı 8.00
1 kepekli ekmek + 5 li çay
10.00 turk kahve
12.30 bi kase cacık
14.00 1 nescafe kremalı
16.00 1 elma 1 mandalina
19.30 2 dilim ekmek +melemen 4 kasık
20.00 3 bardak çay
21.00 2 havuc +1 şeftali
3 lt su 15 dk yurumek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?