Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sevim mrt cnm bayram herkes icin kilo konusunda sikintili gecti.pes etmicez ama bu kilolar gitcek.( kaptanimin fircasi bende ise yaradi galiba)

Selam kizlar yaa benim eski tarti memlekete biraktim yeni tartininda pil takilan kapagi kayip pfss nasil tartilacagim ben yaa Adet olmam takvime gore 1 gun kaldi vaktinde olursa yani su anda su topu vazyetindeyim. Ama cok sukur hic kilolu gorunmuyorum. Bir bundan dort bes ay onceyle kiyaslayinca o donem resmen bildigin gebe gibi oluyordu siskinligim

hanımlar okuldayım şuan.sabah 6.30 da yola düştüm okulum uzak .yürüyerek geldim.hızlı tempo 30 dk yürüyüş

dün okulda bi arkadaşım yürüyüşle kilo verilseydi ben de verirdim dedi.çok fena gaza geldim.bu kilolar ya gitcek ya gitcek

menü güzel ama karbonhidrat çok olmuş sanki
kıza önce kendime yemin ediyorum.sonra size söz veriyorum cumaya kadar ağzıma tek bir aburcubur sokmicam
ben deee ben deeee

dünkü menüm
08:00 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir
09:30 şekersiz türk kahvesi
12.30 tavuk ızgara, yarım domates
15:30 sütlü nescafe, 12 badem
17:30 yarım kase yoğurt
19:00 hellim peynirli salata, 1 dilim tam tahıllı ekmek
su:3 lt
spor : mekik-squat-basen programları 1. gün
(15 mekik,6 leg raise, 10 sn plank, 50 squat, 5 yan squat, 5 leg swings,5 side lunges,30 duvar şnavı)

programlar bunlar

Eklentiler

• squatprogrami.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 36
  • 7mjMda.webp
    94,6 KB · Görüntüleme: 40
  • 30daythighs.webp
    65,3 KB · Görüntüleme: 35
MERHABALAR CANLARIMMM GEÇMİŞ BAYRAMINIZ KUTLU OLSUUNNNN..
ÖPÜYORUM HEPİNİZİ
Seninde bayramın mübarek olsun canım.

Aslında listen güzel ama kuru fasulyede ekmek olarak hesaplanıyor.

Nedir bu tartıdan çektiğin.Sen maşallah iyisin darısı başımıza.

günaydınnnnnnnnn herkese günaydınnnnnnnn
Günaydın.

hanımlar okuldayım şuan.sabah 6.30 da yola düştüm okulum uzak .yürüyerek geldim.hızlı tempo 30 dk yürüyüş
Yeni döneminiz güzel geçsin inşallah.Her sabah yürüyüş olursa evdede yarım saat egzersiz ile istediğin kiloya kolay gelirsin öğretmenim.

kıza önce kendime yemin ediyorum.sonra size söz veriyorum cumaya kadar ağzıma tek bir aburcubur sokmicam
Haydi o zaman şimdi kilo verme zamanı.

dünden beri çok pis gaza getirdim kendimi..en azından 65 olana jadar hiç bir şekilde diyet bozmak yoook

Ohh ohhh gaza gelen gelene.Perşembe bakalım tartı ne söyleyecek.

Yeni öğretim yılı ,öğretmenlerimize,öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olsun.Dün sırtımdan ter aktı resmen.İki okul arasında koşturmaktan.Olsun çocuklarımız iyi olsun bizde koşturalım.

Bayramın birinci günü 55.9 kgyu gördüm.Ama bayram ve dün büyük oğlumun doğum günü dolayısıyla diyet güme gitti.Bugün bende basladım.Diyetisyen bayram detoksu vereceğim dedi.Birde regl olacağım patlamak üzereyim.

günaydın
dünkü menü
kahvaltı 8.00
1 kepekli ekmek + 5 li çay
10.00 turk kahve
12.30 bi kase cacık
14.00 1 nescafe kremalı
16.00 1 elma 1 mandalina
19.30 2 dilim ekmek +melemen 4 kasık
20.00 3 bardak çay
21.00 2 havuc +1 şeftali
3 lt su 15 dk yurumek

merak ettim detoksu bizimle paylaşır mısın.. bence cabucak atarsın zaten bayramda aldıklarını..
ben son 1 haftada manyaklaştım resmen.. düz sabahki kilomu yazmıycam hiç yoksa ApriL_2007 beni sopayla kovalar
afiyet olsun canm güzel olmuş ama sabah ekmeğin yanına peynri yumurta falan yeseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…