o an sadece ekmek buldum dolapta:)merak ettim detoksu bizimle paylaşır mısın.. bence cabucak atarsın zaten bayramda aldıklarını..
ben son 1 haftada manyaklaştım resmen.. düz sabahki kilomu yazmıycam hiç yoksa @ApriL_2007 beni sopayla kovalar
afiyet olsun canm güzel olmuş ama sabah ekmeğin yanına peynri yumurta falan yeseydin
süppersino an sadece ekmek buldum dolapta:)
düne göre -300 cıktım bıle
günaydın kızlar
bende hiç gelemeyenlerdenım tatıle girince koye gittik telefonum orda cekmıyordu netım de bitmişti
öyle işte ama kilo aldım sabah tartıldımda facia resmen akşamları sadece cacık yıuyecem :)
hepiniizin gecmiş bayramı mübarek olsun
aaa bügun bide namaza başladım inş. istikrarlı bi şekilde kılarım iş ortamım müsait kılmak için
O Otimoti yok ortalarda
ah canım sorma herkeste bi düşüşEn son ne zaman Burdaydim hatırlamıyorum bile. Şimdi söyle oturdum da bir bakayım dedim.
Hep girmek istedim ama yüzüm olmadı. Cok da merak ettim neler yaptiniz diye?
İnşallah güzel kilolar vermissinizdir. Ben ev tadilatı, Bayram derken kendimi kaybettim. Fena saldim. Kilo alıyorum diye strese girdikce daha cok yiyorum. Bı fikri olan var mı arkadaslar? Ne yapsam da eski motivasyonuma ulaşsam?
Sabah 73.3 tartildim. Ramazan'da 70 e inmiştim. Napicam ben?
geldimmm cok yogunum kus yaa nasıl basladım anlatamam yeni is ev vs plan program amannn cok isim var yardımcı olun bana kuslarrrhadiii kızlaaaarrrrr canlandıralım topiğimizi , biz de canlanalım..
nerdesinzi bakalımmmm
hırs lazım evett ben bayramda verdim galiba yahuuuah canım sorma herkeste bi düşüş
kendini suçlama bayramda alınan kılolar mı dersın ipini koparmak mı dersın artık gel valla tekrar o hırs lazım bize:)
yaa ben + lardayımhırs lazım evett ben bayramda verdim galiba yahuuu
selamlar kuslar artık bayram da bitti yavastan dönüşlere ve paylasımlara hız verelim mi ne dersiniz?
Burdayim ogretmeninselamlar kuslar artık bayram da bitti yavastan dönüşlere ve paylasımlara hız verelim mi ne dersiniz?
Kremayi biraksan ne guzel olcakgünaydın
sabah8.00
2 kuru incir +5 li çay
9.00 nescafe kremalı
12.00 yarım paket yulaflı biskivi +çay
14.00 1 salatalık
19.00 2 kase mercimek +2 dilim ekmek
2 bayram sekeri
3 lt su + temızlık yaptım 2 saat kadar
Ok kaptanimkızlarrr yine persembe alıyorum bildirimleri haberiniz olsunnnn
süt tozu atıyorum cafe mate aslındaKremayi biraksan ne guzel olcak
Bayramda buyuk basarihırs lazım evett ben bayramda verdim galiba yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?