kızlar ben 10 günlük tatilde 1.5 kilo alıp 77.5 olmuştum.tabi çoğu ödemdi az su içtim düzensiz yemek falan.geçtiğimiz pzt hemen diyetisyene gittim.dün sabah 76.5 idim 1 kilo ödem falan gitti.amacım buçuğu da inş yarın sabaha kadar verip en azından kiloda sabit görünmek. diyetisyenimin verdiği detoks şu
kiraz sapı
yarım demetten az maydanoz
1 limon
zencefil tarçın karanfil
2 kuru kayısı
8 bardk u kaynatıp içilecek
bugün deneyin yarın sabah bana teşekkür edeceksiniz
Ben bildirim yapmak istemiyorum ya öf kilo almışım kaptan ya ben alıp başımı gidecem yaa ama ama
çok üzgünümmmmm...ne deseniz haklısınz . üstelik bu pazartesiden beri 1.5 kilo vermiş halim
silkelendim ama beni baya geri götürdü bu bayram..inşaallah bundan sonra yolunda gidecek herşey..ispanyoooooollll sen naptın ya bayramda. nedir bunlar ? cok güzel düşmüştün 67ye. harika da gidiyordun. hemen silkelen kendine gel ben dönmeden mezun ol lütfen ya.
sosyestetik kaptancıgım simdi farkettim de sen ne zaman 60'lara cıktın ya :/ ben seni hep 57 fln hatırlıyorum.
ApriL_2007 aprilim sen olmayınca buralar susuz güle dönmüş kurumus kalmıs.
kızlar ya birisi ilk bebegin mi diye sormustu ama bulamadım mesajını. evet ilk bebegimiz inşallah. bu arada herkese teşekkür ediyorum ( kalp kalp kalp )
buralara takılsam mı ya acaba
kontrol ettim canım, düzeltmeleri yaptımsevilayla benımkını yaptım kontrol edın ama:)
ay hayırlı olsun. ben de spıor günlüğü acmayı planlıyordum ama elimde patladıhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-ya-girerken-fit-olmaliyim.862824/
kızlar günlük açtımmm sizi de beklerim
1 yıl sonra açarsın artıkay hayırlı olsun. ben de spıor günlüğü acmayı planlıyordum ama elimde patladı
Kaptanın bugün işi var galiba İspanyol ben taşıycam da herkes tam galiba hesaplanır gelirim birazdan tasirım sana zahmet olmazsa sende kontrol edermisin sonuclari
Şu an diyetisyen listeni uyguluyorsun değil mi?çok üzgünümmmmm...ne deseniz haklısınz . üstelik bu pazartesiden beri 1.5 kilo vermiş halim
Tartım yok ,tartılamadım izinli gösterseniz olur mu diye söylediğini hatırlıyorum.@maviask bildirm yapmamissin galiba ben listeyi paylaşıyorum artık haftaya bildiriminde yaparsın göremezsem
Canm hayirli olsun cok sevindim ikinci bebis geliyo topige :)teşekkürler. daha 8 haftalık :) minicik :)
heheh evet bebekgöbek dğeil o bebek ay inşallah cok kilo almadan atlatırım su ayları :)
Buyudu kuzum 24gunluk olcaz yarin gazlarla bogusuyoruz hep memede durayim istiyo bnm de sutum yetmiyo off of :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?