mornar geçmiş olsun canım.İnşallah önemli bir şey değildir.
ayyy çok güzel çok sevindim senin adına.. bence çok iyi gidiyorsun devam etmelisin ..Kızlar ben diyetisyenimle bir aylık çalışmayı bitirdim.
Sonuç
Belden 5 cm
Kalçadan 3 cm
Koldan 1.5 cm incelme var
Kilom 57 kg dan 56 kg indi.Kasta artış yağda azalma var.Pazartesi tanışmaya gideceğim ve bir ay daha devam edeceğim.Bakalım bir ay sonra ne olacak? Sonuçtan memnunum .Çünkü ben zor kilo veren bir insanım.Yiyerek zayıflıyorum ve inceliyorum.Bayramda coşmama rağmen kilo almadım.
çok çok geçmiş olsun kzuummmTeşekkür ederim canım. Hem alerji oldum hem de gıda zehirlenmesi yaşadım üst üste gelmesi fena oldu neyse ki atlattım
offf misafir gelince niye biz de onlara uyuyoruz ki.. ben de senin gibiyim hemen salıyorumkızlar günaydın 2 gündür yatılı misafirlerim var şaftım kaydı.hem okul gelince misafirler falan.bide misafirim çook titiz herşeyde .bazen beğenmiyo yaptıklarımı .2 gündür diyetisyen menüsüne de uyamadım bu yüzden.diyetisyenim 2 kilo hedef koymuştu salı öğleden sonra görüşücem onla.2 yi tamamliyamicam diye sitrese girdim.uyuyAmadım size geldim işte
süpersinn dostum35 dk start it up slim 6 yaptım
Geçmiş olsun.İkisi birarada seni yormuştur.Teşekkür ederim canım. Hem alerji oldum hem de gıda zehirlenmesi yaşadım üst üste gelmesi fena oldu neyse ki atlattım
Stres yapma ,stres de kilo vermeni engelliyor.Misafirin de ne kadar nazlıymış.kızlar günaydın 2 gündür yatılı misafirlerim var şaftım kaydı.hem okul gelince misafirler falan.bide misafirim çook titiz herşeyde .bazen beğenmiyo yaptıklarımı .2 gündür diyetisyen menüsüne de uyamadım bu yüzden.diyetisyenim 2 kilo hedef koymuştu salı öğleden sonra görüşücem onla.2 yi tamamliyamicam diye sitrese girdim.uyuyAmadım size geldim işte
Pasta yemen kötü olmuş. Neyse boş ver bundan sonraya bak.Sporunuda yapmışsın.45 dakika yürüyüş yapabilirsin.en iyisi ben misafirim uyanmadan sporumu yapayım.sitresimi dizginlemem lazım.sitresten accık da sinirden dün akşm 1 dilim çok kalın değildi yaş pasta yedim ayyyyy çok pişmanımmmm keşke yemeseydim.
Kıyamam ya bir ileri bir geri yazık bize.Yine de çabuk vermişsin.Üzülme.Kızlar bayram dönüşü tartildigimda tam 2 kilo almıştım tartışma çıktigumda resmen aglayacaktim
ama bu hafta biraz çabaladim dün tartildigimda 800 gr almış çıktım yanağını Güle 1200 gr şimdi daha mutlu olabilirim ya değil mi
Teşekkür ederim canım ya evet bu aralar motivasyonum düştü galiba neyseki verdim yine hakikatenGeçmiş olsun.İkisi birarada seni yormuştur.
Stres yapma ,stres de kilo vermeni engelliyor.Misafirin de ne kadar nazlıymış.
Pasta yemen kötü olmuş. Neyse boş ver bundan sonraya bak.Sporunuda yapmışsın.45 dakika yürüyüş yapabilirsin.
Kıyamam ya bir ileri bir geri yazık bize.Yine de çabuk vermişsin.Üzülme.
Bu liste çok iyiymiş ya bende deneyeyim olur sanirimDiyetisyenimin detoks listesini vereyim
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
2 bardak light ayran
Domates
Salatalık
Öğle
1 dilim
4 kaşık sebze yemeği
2 kaşık yoğurt yada bir bardak ayran
Ara
1 çay bardağı leblebi
1 meyve
Akşam
4 kaşık sebze yemeği
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kepçe az yağlı çorba
2 kaşık yoğurt veya ayran
Bir tatlı kaşığı yağ ile salata
Ara
1 bardak light süt
1 meyve
Ben bu listeye üç gün uydum.
Sagol canim :) abur cuburu birak normal yemek yemeye bile firsat bulamiyorum uc gundur cok huysuz gaz sancilarindan dolayi hep memede duruyo sipa
Ufaklık seni hasat edecek bir süre ya sanırım ama biraz büyüsün yine azalır huysuzlugu şimdi savunmasız ufaklikSagol canim :) abur cuburu birak normal yemek yemeye bile firsat bulamiyorum uc gundur cok huysuz gaz sancilarindan dolayi hep memede duruyo sipa
Canım yoktu ki deadline a emanet etmiştim zaten naptın sen börek mi yedin cok
Tartım yok demişti canım@maviask bildirm yapmamissin galiba ben listeyi paylaşıyorum artık haftaya bildiriminde yaparsın göremezsem
SüpersinnnnnKızlar ben diyetisyenimle bir aylık çalışmayı bitirdim.
Sonuç
Belden 5 cm
Kalçadan 3 cm
Koldan 1.5 cm incelme var
Kilom 57 kg dan 56 kg indi.Kasta artış yağda azalma var.Pazartesi tanışmaya gideceğim ve bir ay daha devam edeceğim.Bakalım bir ay sonra ne olacak? Sonuçtan memnunum .Çünkü ben zor kilo veren bir insanım.Yiyerek zayıflıyorum ve inceliyorum.Bayramda coşmama rağmen kilo almadım.
Cadıı buralarda mısınnnnUfaklık seni hasat edecek bir süre ya sanırım ama biraz büyüsün yine azalır huysuzlugu şimdi savunmasız ufaklik
Evet kaptan yeni yemek yarışmasına katıldım yine yarın kuzenim gelcek ona börek yaptım da yarışmaya da katılayim dedimCadıı buralarda mısınnnn
Yine mi yarışma yahuuu bi bakayımmm hemenEvet kaptan yeni yemek yarışmasına katıldım yine yarın kuzenim gelcek ona börek yaptım da yarışmaya da katılayim dedimben bu gidişle zor kilo veririm ya bu ne değil mi ama birde sana 2 kilo aldım demiştim ama cuma tartildigimda 800 gr almış çıktım çok sevindim kaptan ya en azından daha az fazlam var verebilirim yine değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?