Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

İyi akşamlar,
Cuma menüm ;

10:30 civarı kahvaltı (1 kibrit kutusu peynir, 1 domates, 1 salatalık, 2 dilim ekmek, 1 bardak şekersiz çay)

13:35 civarı öğle yemeği (1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek)

15:00 civarı peynirli tost

18:00 civarı akşam yemeği (2 adet haşlanmış patates)

20 :00 civarı yarım muz

kızlar günaydın 2 gündür yatılı misafirlerim var şaftım kaydı.hem okul gelince misafirler falan.bide misafirim çook titiz herşeyde .bazen beğenmiyo yaptıklarımı .2 gündür diyetisyen menüsüne de uyamadım bu yüzden.diyetisyenim 2 kilo hedef koymuştu salı öğleden sonra görüşücem onla.2 yi tamamliyamicam diye sitrese girdim.uyuyAmadım size geldim işte

en iyisi ben misafirim uyanmadan sporumu yapayım.sitresimi dizginlemem lazım.sitresten accık da sinirden dün akşm 1 dilim çok kalın değildi yaş pasta yedim ayyyyy çok pişmanımmmm keşke yemeseydim.

ayyy çok güzel çok sevindim senin adına.. bence çok iyi gidiyorsun devam etmelisin ..
Teşekkür ederim canım. Hem alerji oldum hem de gıda zehirlenmesi yaşadım üst üste gelmesi fena oldu neyse ki atlattım
çok çok geçmiş olsun kzuummm
offf misafir gelince niye biz de onlara uyuyoruz ki.. ben de senin gibiyim hemen salıyorum
35 dk start it up slim 6 yaptım
süpersinn dostum

Kızlar bayram dönüşü tartildigimda tam 2 kilo almıştım tartışma çıktigumda resmen aglayacaktim
ama bu hafta biraz çabaladim dün tartildigimda 800 gr almış çıktım yanağını Güle 1200 gr şimdi daha mutlu olabilirim ya değil mi

Teşekkür ederim canım. Hem alerji oldum hem de gıda zehirlenmesi yaşadım üst üste gelmesi fena oldu neyse ki atlattım
Geçmiş olsun.İkisi birarada seni yormuştur.

Stres yapma ,stres de kilo vermeni engelliyor.Misafirin de ne kadar nazlıymış.

en iyisi ben misafirim uyanmadan sporumu yapayım.sitresimi dizginlemem lazım.sitresten accık da sinirden dün akşm 1 dilim çok kalın değildi yaş pasta yedim ayyyyy çok pişmanımmmm keşke yemeseydim.
Pasta yemen kötü olmuş. Neyse boş ver bundan sonraya bak.Sporunuda yapmışsın.45 dakika yürüyüş yapabilirsin.
Kıyamam ya bir ileri bir geri yazık bize.Yine de çabuk vermişsin.Üzülme.

Diyetisyenimin detoks listesini vereyim
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
2 bardak light ayran
Domates
Salatalık

Öğle
1 dilim
4 kaşık sebze yemeği
2 kaşık yoğurt yada bir bardak ayran

Ara
1 çay bardağı leblebi
1 meyve

Akşam
4 kaşık sebze yemeği
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kepçe az yağlı çorba
2 kaşık yoğurt veya ayran
Bir tatlı kaşığı yağ ile salata

Ara
1 bardak light süt
1 meyve

Ben bu listeye üç gün uydum.

Dün sabah
1 tane dereotlu,peynirli
3 çay

Ara
2 kaşık yoğurt
2 meyvalı müsli
Yarım şeftali

Öğle
1 lahmacun
1 light ayran
Domates,yeşillik

Akşam
1 lahmacun
1 bardak ayran
Roka

1 bardak acı kahve
2 litre su,beyaz çay

Bir haftadır koşturuyorum spor yok.

Teşekkür ederim canım ya evet bu aralar motivasyonum düştü galiba neyseki verdim yine hakikaten

Bu liste çok iyiymiş ya bende deneyeyim olur sanirim

Sagol canim :) abur cuburu birak normal yemek yemeye bile firsat bulamiyorum uc gundur cok huysuz gaz sancilarindan dolayi hep memede duruyo sipa

sosyestetik tatlım sana özelden bildiren var mı kilosunu..
ne zaman taşıyalım listeyi
Canım yoktu ki deadline a emanet etmiştim zaten naptın sen börek mi yedin cok
@maviask bildirm yapmamissin galiba ben listeyi paylaşıyorum artık haftaya bildiriminde yaparsın göremezsem
Tartım yok demişti canım
Süpersinnnnn

Cadıı buralarda mısınnnn
Evet kaptan yeni yemek yarışmasına katıldım yine yarın kuzenim gelcek ona börek yaptım da yarışmaya da katılayim dedim ben bu gidişle zor kilo veririm ya bu ne değil mi ama birde sana 2 kilo aldım demiştim ama cuma tartildigimda 800 gr almış çıktım çok sevindim kaptan ya en azından daha az fazlam var verebilirim yine değil mi

Yine mi yarışma yahuuu bi bakayımmm hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…