Süper canım menümenüDunku mnmnm
Kahvalti 1 domates.1 dilim cvdar k.k peynir
Ara 3 gunkurusu 2 ceviz
Ogle 4 ksk yesil fasulye 2 ksk yogurt.sirkeli az salata.1 dilim cvdr
Ara 1 su brd tarcinli yarim yagli sut
Ceyrek elma.10 uzum
Aksm.1 yumrtali omlet 3 ksk yogurt. Sirkelii az salata
Ara 5 uzum
2.5 lt su.sabh 30 dk.ikindi 30 dk yuruyus
Ay ben kiraz sapının tadını sevmiyorum ya tşk ederim tarif için nasılsın canımYarim cy brd kiraz sapi.
Yarim demetten az maydanoz.tarcin.karanfil.zencefil.2 gunkurusu 1 limon.8 brdk su kaynatilip gun icinde icilecek
küsme canım kusme bı yogunluktan gıremedım actım kapadım ....
küsme canım kusme bı yogunluktan gıremedım actım kapadım ....
neyden bılemedım ama diyet motıvem dustu yaa pazartesi baslayıp aksama bozulan dıyetlere dondum sanırım bende bı dr. destegı almam lazım diyet tarzı olmasamda paketli urun kullanmamaya çalişiyorum
Bozma moralini canim ya sen gel yine de aa biz neciyiz burda motive icin burdayiz zateenküsme canım kusme bı yogunluktan gıremedım actım kapadım ....
neyden bılemedım ama diyet motıvem dustu yaa pazartesi baslayıp aksama bozulan dıyetlere dondum sanırım bende bı dr. destegı almam lazım diyet tarzı olmasamda paketli urun kullanmamaya çalişiyorum
Ahhh ahh derdimi desme kusum yaaa bende anlamadim sen nabersin keyfin nasil?buralar yine sessizleşmiş :) kızlar nerelerdesiniz ?
Ay kaptan ben bu aralarsonbahar depresyonundsyim galiba hep yorgunum hep uykum var ya
bu ne yawww bi ben depresyonda değilim herhaldeAy kaptan ben bu aralarsonbahar depresyonundsyim galiba hep yorgunum hep uykum var yagelcem de uyuyaklaiyirum evde
bu ne yawww bi ben depresyonda değilim herhaldekızzz beni sinir etmeyin yawww
Ne depresyonu kaptan ya o neymiş bak kuşlar böcekler canım kelebekler aman hayat çok guzelintihar eğilim içerisindeyimmm beni de depresyona soktunuz yawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?