- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Ay canim cok pardon yaa nasil yapmissam tuh banaaasonradan değiştim tabiki sonuç listelerini de değiştirdim doğal olarak sıralama hatali olunca 8. Olduk sanırım
Benim için sıkıntı değil ama seabahar a 2 is çıkacak şimdi çünkü etap raporunu yayınladıkları sonra farkettikAy canim cok pardon yaa nasil yapmissam tuh banaaa
Oyyy dur bends bi ozur yazayimmBenim için sıkıntı değil ama seabahar a 2 is çıkacak şimdi çünkü etap raporunu yayınladıkları sonra farkettikumarım orda bir sıkıntı olmaz
Allah allah kac kiloymus kiGazetemde muglada yasayan bi kizdan bahsediyordu.20 ayda 74 kilo vermis.bisiklet surup yuruyus yapmis hem de diyetisyene falan gitmeden.oncesi sonrasi fotosunu paylasmis bulursaniz atin ins guzel olur
sevsinler seniiiValla şu bisiklet işi süper bişey keşke buralarda da sürebilsem ben bisikleti olsa da bizim komşumuz vardı 3 ayda 14 kilo verdi bisiklet sürerek hergün bisiklet sürüyordu markete falan bisikletle gidiyordu kesinlikle mükemmel bisey
bence gitmelisin canimKizlar yarin diyetsyen randevum var ama gitmicem artik.yarin 1ay olck.ve 4 kilo gitti sukur.amacim yapabilecegimi kendime ispatlamakti.bundan sonra kendim devam etcem
eve al canim eliptik bisikleti dusunebilirsin meselaAy ne guzel keske su ayiptir meselesinden siyrilsam da ben de denesem.gerci kendimi dusunuyorum da pardesuluyum yasadigim yer kucuk ilce herkes netdeyse birbirini taniyo.komik olurdu hetalde
Var hesaplayacagim birazdanBu hafta hedef yok mudeadline
Kolay gelsin canimBeni utu bekler ben kacayim
spor niye yok kiiSabah 10.00
4/kasık yoğurt
3/kasık yulaf ezmesi
1/kasık meyvalı müsli
2/ceviz
Öğle 14.00
2/dilim tost ekmeği
Sucuklu yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
Çay
Akşam 19.30
2 kepçe yoğurtlu bulgut,fasulye,nohut,salatalık
2.5 litre su
5 i birarada ,beyaz çay spor yok
supersin sen superrrBoyum 1.54 hedefim 52. Simdilik bu kilo yeter diyorum.Ama zaman ne gösterir bilemem.
aynennnEvet bence de uygun 52 ye gel Biraz sabitle istersen sonra devam edersin başarırız inşallah ama az kalmış sayılır değil mi
Msj at kiz banaaa gel de gel deeeYine Kimsesiz bir gün dahatakımda tek başıma gibiyim mecnun gibi çöllerde yalnız sonunda bende hiçbirinizi tanımıycam o olacak
koyvermeee gel kiz suraya cadiii hadi listeye alalim artikm seniSeni boyle azimli görmek gözlerimi yaşatıyor. 3 gun koyverdim de bugün güya dikkat ettim. 2 Lt de su ictim hadi hayırlısı
Bana gel kaptan bana banaMsj at kiz banaaa gel de gel deee
koyvermeee gel kiz suraya cadiii hadi listeye alalim artikm seni
Hoşgeldin canım ben iyiyim çok enerjigim sporumu yaptım biraz boğazın ağrıyor az sonra ıhlamur zencefil nar çiçeği ile çay yapıp onu icicemNasılsınız kızlar? Umuyorum keyfiniz sağlığınız yerindedir, motivasyonunuz bol olsun :)
Öyle canım özellikle vücut alışık olduğu kiloya düştükten sonra çok zor gidiyormuş öyle okudun geçen mesela sen hep 55 kiloydun kilo aldın aldıklarını hızli veriyorsun 55 ten aşağı inmek istersen minik adımlarla ilerliyorsunAslında az kaldığı zaman daha zor gidiyor kilolar. Doğum kilolarımı daha çabuk vermiştim. İ
Ben de iyiyim şükür. Seninde bol olsun canım. Zaten bol ama maşallah :)Nasılsınız kızlar? Umuyorum keyfiniz sağlığınız yerindedir, motivasyonunuz bol olsun :)
Aynen katılıyorum. İnat ediyoruz bakalım dediğin gibi bir ileri bir geri.Bir yerden sonra onlarda bunalacak bizden.Öyle canım özellikle vücut alışık olduğu kiloya düştükten sonra çok zor gidiyormuş öyle okudun geçen mesela sen hep 55 kiloydun kilo aldın aldıklarını hızli veriyorsun 55 ten aşağı inmek istersen minik adımlarla ilerliyorsunben de hiç 63 ten aşağı olmamıştim 63 e kadar hızlı indim 63 ten sonrası çok yavaş hatta io ileri bir geri oturmuş üstüme yağlar gitmem de gitmem diyor ama ben yollamasini bilirim ben daha inatciyim
Ben pes etmem kolay kolay bazen motivasyonum düşer ama pes etmem belki kilo vermiyorum ama kilo da almam 1 kilo en fazla aldigimBen de iyiyim şükür. Seninde bol olsun canım. Zaten bol ama maşallah :)
Aynen katılıyorum. İnat ediyoruz bakalım dediğin gibi bir ileri bir geri.Bir yerden sonra onlarda bunalacak bizden.
sosyestetik spor yapamıyorum canım.Zamanım yok. Yarın arkadaşla spor salonuna başlayacağız vaz geçmezse.
Sen de hala liste paylaşmadın, merakla bekliyorum.
Msj at kiz banaaa gel de gel deee
koyvermeee gel kiz suraya cadiii hadi listeye alalim artikm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?