Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Gazetemde muglada yasayan bi kizdan bahsediyordu.20 ayda 74 kilo vermis.bisiklet surup yuruyus yapmis hem de diyetisyene falan gitmeden.oncesi sonrasi fotosunu paylasmis bulursaniz atin ins guzel olur
Allah allah kac kiloymus ki
sevsinler seniii
Kizlar yarin diyetsyen randevum var ama gitmicem artik.yarin 1ay olck.ve 4 kilo gitti sukur.amacim yapabilecegimi kendime ispatlamakti.bundan sonra kendim devam etcem
bence gitmelisin canim
Ay ne guzel keske su ayiptir meselesinden siyrilsam da ben de denesem.gerci kendimi dusunuyorum da pardesuluyum yasadigim yer kucuk ilce herkes netdeyse birbirini taniyo.komik olurdu hetalde
eve al canim eliptik bisikleti dusunebilirsin mesela

Beni utu bekler ben kacayim
Kolay gelsin canim
spor niye yok kii
Boyum 1.54 hedefim 52. Simdilik bu kilo yeter diyorum.Ama zaman ne gösterir bilemem.
supersin sen superrr
Evet bence de uygun 52 ye gel Biraz sabitle istersen sonra devam edersin başarırız inşallah ama az kalmış sayılır değil mi
aynennn

Yine Kimsesiz bir gün daha takımda tek başıma gibiyim mecnun gibi çöllerde yalnız sonunda bende hiçbirinizi tanımıycam o olacak
Msj at kiz banaaa gel de gel deee
Seni boyle azimli görmek gözlerimi yaşatıyor. 3 gun koyverdim de bugün güya dikkat ettim. 2 Lt de su ictim hadi hayırlısı
koyvermeee gel kiz suraya cadiii hadi listeye alalim artikm seni

Bu haftanın hedef tablosu
sosyestetik 60.4===> 600 gr
deadline 62.8===> 600 gr
ispanyol 69.1===> 500 gr
Sevim_mrt 77.3===> 1000 gr
sevilay 80 74===> 700 gr
mornar 58.7===> 600 gr
gulfuren 56.4===> 500 gr

Nasılsınız kızlar? Umuyorum keyfiniz sağlığınız yerindedir, motivasyonunuz bol olsun :)

Nasılsınız kızlar? Umuyorum keyfiniz sağlığınız yerindedir, motivasyonunuz bol olsun :)
Hoşgeldin canım ben iyiyim çok enerjigim sporumu yaptım biraz boğazın ağrıyor az sonra ıhlamur zencefil nar çiçeği ile çay yapıp onu icicem sen nasılsın

Aslında az kaldığı zaman daha zor gidiyor kilolar. Doğum kilolarımı daha çabuk vermiştim. İ

Aslında az kaldığı zaman daha zor gidiyor kilolar. Doğum kilolarımı daha çabuk vermiştim. İ
Öyle canım özellikle vücut alışık olduğu kiloya düştükten sonra çok zor gidiyormuş öyle okudun geçen mesela sen hep 55 kiloydun kilo aldın aldıklarını hızli veriyorsun 55 ten aşağı inmek istersen minik adımlarla ilerliyorsun ben de hiç 63 ten aşağı olmamıştim 63 e kadar hızlı indim 63 ten sonrası çok yavaş hatta io ileri bir geri oturmuş üstüme yağlar gitmem de gitmem diyor ama ben yollamasini bilirim ben daha inatciyim

Ben de iyiyim şükür. Seninde bol olsun canım. Zaten bol ama maşallah :)

Aynen katılıyorum. İnat ediyoruz bakalım dediğin gibi bir ileri bir geri.Bir yerden sonra onlarda bunalacak bizden.
sosyestetik spor yapamıyorum canım.Zamanım yok. Yarın arkadaşla spor salonuna başlayacağız vaz geçmezse.
Sen de hala liste paylaşmadın, merakla bekliyorum.

Ben pes etmem kolay kolay bazen motivasyonum düşer ama pes etmem belki kilo vermiyorum ama kilo da almam 1 kilo en fazla aldigim

Kizlar bugün
Yemeğime dikkat ettim,
Bol hareket ettim,
55 ip atladım,
2 Lt üstü su ictim..

Saat 10dan sonra cocuklara yapmış oldugum muhallebili bisküvili tatlıdan yedim :/. Yerken diyorum ki hani yemiycektin, gerekirse ac kalacaktın da bunu niye yiyorsun? Ama sanki bedenimi baska biri ele geçirmiş bı türlü bıraktırmıyor çatalı. nassi olacak bu isler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…