Vavvv zumbalar cogalmisBende zumba yapıp geldimmm
Muhtesem bi degisim cok guzelBEfore after gelsin miiiii
GelsinnnnnEki Görüntüle 1668220
günaydııııın :) tatilin erken gelecek olması ne güzel demigünaydın canlarımmmmmm
muhhteşem bir azimle dönüş yapmış bulunmaktayımmm..
diyete başladımmm egzersize başadımmm..
bundan sonra heeeppp burdayımmm
hadi bakalım kolay gelsin..ayy dıyetısyene gıttım geldım bır suru tahlıl ıstedi cuma tekrar gıdecem sonuçlarla
anam anam 1 kılo kız sen yaptın oyle
neysem kı dıyetısyene gıdecem bugun bende inşallah verorım onla regl bıttı :)[/QUOTE ]
sana niye 1000 gr Biliyormusun 1.7 gr kilo almıştın ya 1000 verirsin belki diye düşündüm cezalı otamam bak 800 de anlasalim
günaydın canlarımmmmmm
Hoşgeldin İspanyolbekliyoruz bakalım p zaman
Kötü durumlar, bende bu moddayım.Regl de olacağım.Devamlı bir yeme isteği..Küçük oğlum gece ateşledi sabaha kadar uyumadım.Başımda tuttu.Ayyyy ayyyy.Kizlar bugün
Yemeğime dikkat ettim,
Bol hareket ettim,
55 ip atladım,
2 Lt üstü su ictim..
Saat 10dan sonra cocuklara yapmış oldugum muhallebili bisküvili tatlıdan yedim :/. Yerken diyorum ki hani yemiycektin, gerekirse ac kalacaktın da bunu niye yiyorsun? Ama sanki bedenimi baska biri ele geçirmiş bı türlü bıraktırmıyor çatalı. nassi olacak bu isler
Bravooo darısı başıma.günaydın canlarımmmmmm
Hadi hayırlı olsun.Bütün kızlar harekete geçti maşallah.ayy dıyetısyene gıttım geldım bır suru tahlıl ıstedi cuma tekrar gıdecem sonuçlarla
Bu bana gelsin.Bu kadar kilolu görünmüyorum ama incelmek istiyorum.Bugünün before after gelsin mi
Bıçaklarım seniii gel kız suraya burda kaldı iradennnKizlar, iradem en son buralarda biryerlerdeyken kaybolmuştu. Lütfen bulan bana getirsin! Ya da kim aldıysa geri versin! Deadline senden şüpheleniyorum haberin ola..
Kizlar, iradem en son buralarda biryerlerdeyken kaybolmuştu. Lütfen bulan bana getirsin! Ya da kim aldıysa geri versin! Deadline senden şüpheleniyorum haberin ola..
Selam kaptanNaber kuşlar?
Çokgeçmiş olsun canım yaptır tabi kiayy dıyetısyene gıttım geldım bır suru tahlıl ıstedi cuma tekrar gıdecem sonuçlarla
gelsinnnnnBugünün before after gelsin mi
moral bozmak yoookk annesin sen süper anneeeKötü durumlar, bende bu moddayım.Regl de olacağım.Devamlı bir yeme isteği..Küçük oğlum gece ateşledi sabaha kadar uyumadım.Başımda tuttu.Ayyyy ayyyy.
Bravooo darısı başıma.
Hadi hayırlı olsun.Bütün kızlar harekete geçti maşallah.
Bu bana gelsin.Bu kadar kilolu görünmüyorum ama incelmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?