Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

[QUOo521675"]Bu haftanın hedef tablosu
sosyestetik 60.4===> 600 gr
deadline 62.8===> 600 gr
ispanyol 69.1===> 500 gr
Sevim_mrt 77.3===> 1000 gr
sevilay 80 74===> 700 gr
mornar 58.7===> 600 gr
gulfuren 56.4===> 500 gr

[/QUOTE]
600 olsu n benimki

anam anam 1 kılo kız sen yaptın oyle
neysem kı dıyetısyene gıdecem bugun bende inşallah verorım onla regl bıttı :)

Kötü durumlar, bende bu moddayım.Regl de olacağım.Devamlı bir yeme isteği..Küçük oğlum gece ateşledi sabaha kadar uyumadım.Başımda tuttu.Ayyyy ayyyy.

günaydın canlarımmmmmm
muhhteşem bir azimle dönüş yapmış bulunmaktayımmm..
diyete başladımmm egzersize başadımmm..
bundan sonra heeeppp burdayımmm
Bravooo darısı başıma.

ayy dıyetısyene gıttım geldım bır suru tahlıl ıstedi cuma tekrar gıdecem sonuçlarla
Hadi hayırlı olsun.Bütün kızlar harekete geçti maşallah.
Bugünün before after gelsin mi
Bu bana gelsin.Bu kadar kilolu görünmüyorum ama incelmek istiyorum.

Kizlar, iradem en son buralarda biryerlerdeyken kaybolmuştu. Lütfen bulan bana getirsin! Ya da kim aldıysa geri versin! Deadline senden şüpheleniyorum haberin ola..

Kizlar, iradem en son buralarda biryerlerdeyken kaybolmuştu. Lütfen bulan bana getirsin! Ya da kim aldıysa geri versin! Deadline senden şüpheleniyorum haberin ola..
Bıçaklarım seniii gel kız suraya burda kaldı iradennn

valla düşünmüşsun giderken cebime attıydim bende kalmış bak dur vereyim geri al verdim bak geri dön artik

ayy dıyetısyene gıttım geldım bır suru tahlıl ıstedi cuma tekrar gıdecem sonuçlarla
Çokgeçmiş olsun canım yaptır tabi ki
Bugünün before after gelsin mi
gelsinnnnn
moral bozmak yoookk annesin sen süper anneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…