Evet bu spor menum belki birileri görüp gaza gelir demiştim deResmen spor menusu olmus bu
Sen bilirsin canım ama kendi listene uy yine aynı şekildeKizlar yarin diyetsyen randevum var ama gitmicem artik.yarin 1ay olck.ve 4 kilo gitti sukur.amacim yapabilecegimi kendime ispatlamakti.bundan sonra kendim devam etcem
Ya bende küçük ilçedeyim işte sıkıntı olmazda benim açımdan valla çevrede laf ederler diye düşünüyorum aman diyorum birde bisiklet almak lazım tabi şu an maddi olarak bişey alamamAy ne guzel keske su ayiptir meselesinden siyrilsam da ben de denesem.gerci kendimi dusunuyorum da pardesuluyum yasadigim yer kucuk ilce herkes netdeyse birbirini taniyo.komik olurdu hetalde
bu arada kolay gelsin bende yapcam ama erteleyıl duruyorumBeni utu bekler ben kacayim
Oh ohhh süper. Arkadasımla yarın bit aksilik olmazsa, bizde spora başlayacağız.Heyecanla giymek istiyorum.Bugünün bildirimi
10 dk oryantalzumba dan oryantale gecis
60 high knees
20 mountain climbers
20 jumping jack
20 ser lunges
14 sitting leg raised
15 inner thigh lift
15 Squad
10 ar back kick
15 er leg lift one yana arkaya
Soğuma
Birde dışarda 15 dk yürüyüş yaptim
Senin listelerinde cok güzel düzene girdi.Bugunku mnm
Ac karnina 1 bardak limonlu ilik su yarim armut
Kahvalti 1 omlet az peynir.domates.1 dilim cvdar.1 tatli ks recl.( biraz pazar kahvaltisi oldu)
Ara 1 brdk yesil cy
Ogle 3 ksk gevrek.2 ksk yogurt.1 incir
Aksm 1 porsiyon alabalik.yagsz salata.roka.1 dilim cvdar.
Ara kizimn tuzlu cubugundan tirtukladim 5 tanedeydi.
Leslie 2 miles 30 dk
Yatana kadar 2.5 lt su olur
Son bir yağ ve kas ölcümü yaptırsaydın.Ben diyetisyenimle konuştum durdurdumKizlar yarin diyetsyen randevum var ama gitmicem artik.yarin 1ay olck.ve 4 kilo gitti sukur.amacim yapabilecegimi kendime ispatlamakti.bundan sonra kendim devam etcem
Hedefin kaç senin canım birde boyun kaç meraktan soruyorum sadeceOh ohhh süper. Arkadasımla yarın bit aksilik olmazsa, bizde spora başlayacağız.Heyecanla giymek istiyorum.
Senin listelerinde cok güzel düzene girdi.
Son bir yağ ve kas ölcümü yaptırsaydın.Ben diyetisyenimle konuştum durdurdum
En son 55.8 kg görmüştüm.O kiloya inince tekrar devam edecğim.İki haftam kaldı .Onunla tamamlayıp yoluma yalnız devam edeceğim.
Boyum 1.54 hedefim 52. Simdilik bu kilo yeter diyorum.Ama zaman ne gösterir bilemem.Hedefin kaç senin canım birde boyun kaç meraktan soruyorum sadece
Evet bence de uygun 52 ye gel Biraz sabitle istersen sonra devam edersin başarırız inşallah ama az kalmış sayılır değil miBoyum 1.54 hedefim 52. Simdilik bu kilo yeter diyorum.Ama zaman ne gösterir bilemem.
Valla şu bisiklet işi süper bişey keşke buralarda da sürebilsem ben bisikleti olsa da bizim komşumuz vardı 3 ayda 14 kilo verdi bisiklet sürerek hergün bisiklet sürüyordu markete falan bisikletle gidiyordu kesinlikle mükemmel bisey
Yine Kimsesiz bir gün dahatakımda tek başıma gibiyim mecnun gibi çöllerde yalnız sonunda bende hiçbirinizi tanımıycam o olacak
Ay ne guzel keske su ayiptir meselesinden siyrilsam da ben de denesem.gerci kendimi dusunuyorum da pardesuluyum yasadigim yer kucuk ilce herkes netdeyse birbirini taniyo.komik olurdu hetalde
Ya kondisyon bisikletiyle mantık teknik olarak aynı ama benim beden eğitimi okuyan arkadaşım demişti ki normal bisiklet sürerken denge sağlamaya çalışıyorsun ya onun için tüm kaslar daha aktifmis kondisyon bisikleti sabit sonuçta sadece bacakları çalıştırıyor direk ben kondisyon bisiklette dayanamıyorum ya hiç sevmiyorum onuYa biz gecen yıl kondisyon bisikleti alalım dedik eşimle. Spor magazasindaki kiz bacak kası yapar baska bı ise yaramaz dedi biz de vazgeçtik. Bilemiyorum ki neticede enerji harcıyorsun.
Olsun bir dikkat et iki dikkat et oluyor ya ben bu aralar azimliyim baya bakalım ne olacak yarın bir tartılazım kontrol amaçlı da iyi oluyor bakalım pensemble ne olacakSeni boyle azimli görmek gözlerimi yaşatıyor. 3 gun koyverdim de bugün güya dikkat ettim. 2 Lt de su ictim hadi hayırlısı
Evet ya yürüyüşe yeter de ben fırsat bulamıyorum kuş geldi birde soğuk evde takılcam mecburYürüyüş yapabiliyorsan o da yeter. Ben de cok severim bisiklet sürmeyi ama ortam degil de aile sıkıntı
Düzelttim kaptan sıkıntı yokdeadline canim cok pardon ben yanlis mi hesaplamisim cok pardon yaww
Valla ben hep burdayım kaptanNaber guzeller guzellikler
Liste paylasildiktan sonra mi degistirdin once mi canim? Kacinci olduk yahu?Düzelttim kaptan sıkıntı yokben de baktım aslında Biliyormusun yanlış olduğumu farketmedim olabilir yanlislik napalım bikerede biz yanlış yapmış olduk
dikkat et canim cok gecmis olsunnn spora da feci donus yaptin amaaValla ben hep burdayım kaptanyarışmaya katılmıştım yine çok heyecanliyim birde spor yapıyorum ya çok enerjigim galiba boğazim ağrıyor ama olsun
sonradan değiştim tabiki sonuç listelerini de değiştirdim doğal olarak sıralama hatali olunca 8. Olduk sanırımListe paylasildiktan sonra mi degistirdin once mi canim? Kacinci olduk yahu?
dikkat et canim cok gecmis olsunnn spora da feci donus yaptin amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?