Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kizlar yarin diyetsyen randevum var ama gitmicem artik.yarin 1ay olck.ve 4 kilo gitti sukur.amacim yapabilecegimi kendime ispatlamakti.bundan sonra kendim devam etcem
Sen bilirsin canım ama kendi listene uy yine aynı şekilde

Ay ne guzel keske su ayiptir meselesinden siyrilsam da ben de denesem.gerci kendimi dusunuyorum da pardesuluyum yasadigim yer kucuk ilce herkes netdeyse birbirini taniyo.komik olurdu hetalde
Ya bende küçük ilçedeyim işte sıkıntı olmazda benim açımdan valla çevrede laf ederler diye düşünüyorum aman diyorum birde bisiklet almak lazım tabi şu an maddi olarak bişey alamam

Beni utu bekler ben kacayim
bu arada kolay gelsin bende yapcam ama erteleyıl duruyorum

Dünkü menum
Kahvaltı 10.30 1 yumurta peynir zeytin domates 2 dilim kızarmış ekmek çay
13.00 1fincan Türk kahvesi
15.00 öğle Aksam gibi bişey 1 tavuk but fırında 2 parça gözleme
17.00 1 minik kase asure
20.00 fırında patates 1 tane küçük patates
22.30 zencefil ıhlamur nar çiçeği kabuk tarçınli cay
2 lt su spor tatil günümde baya tatil oldu menu de

Oh ohhh süper. Arkadasımla yarın bit aksilik olmazsa, bizde spora başlayacağız.Heyecanla giymek istiyorum.

Senin listelerinde cok güzel düzene girdi.

Kizlar yarin diyetsyen randevum var ama gitmicem artik.yarin 1ay olck.ve 4 kilo gitti sukur.amacim yapabilecegimi kendime ispatlamakti.bundan sonra kendim devam etcem
Son bir yağ ve kas ölcümü yaptırsaydın.Ben diyetisyenimle konuştum durdurdum
En son 55.8 kg görmüştüm.O kiloya inince tekrar devam edecğim.İki haftam kaldı .Onunla tamamlayıp yoluma yalnız devam edeceğim.

Hedefin kaç senin canım birde boyun kaç meraktan soruyorum sadece

Sabah 10.00
4/kasık yoğurt
3/kasık yulaf ezmesi
1/kasık meyvalı müsli
2/ceviz

Öğle 14.00
2/dilim tost ekmeği
Sucuklu yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
Çay

Akşam 19.30
2 kepçe yoğurtlu bulgut,fasulye,nohut,salatalık

2.5 litre su
5 i birarada ,beyaz çay spor yok

Yine Kimsesiz bir gün daha takımda tek başıma gibiyim mecnun gibi çöllerde yalnız sonunda bende hiçbirinizi tanımıycam o olacak

Ya biz gecen yıl kondisyon bisikleti alalım dedik eşimle. Spor magazasindaki kiz bacak kası yapar baska bı ise yaramaz dedi biz de vazgeçtik. Bilemiyorum ki neticede enerji harcıyorsun.

Ay ne guzel keske su ayiptir meselesinden siyrilsam da ben de denesem.gerci kendimi dusunuyorum da pardesuluyum yasadigim yer kucuk ilce herkes netdeyse birbirini taniyo.komik olurdu hetalde

Yürüyüş yapabiliyorsan o da yeter. Ben de cok severim bisiklet sürmeyi ama ortam degil de aile sıkıntı

Ya biz gecen yıl kondisyon bisikleti alalım dedik eşimle. Spor magazasindaki kiz bacak kası yapar baska bı ise yaramaz dedi biz de vazgeçtik. Bilemiyorum ki neticede enerji harcıyorsun.
Ya kondisyon bisikletiyle mantık teknik olarak aynı ama benim beden eğitimi okuyan arkadaşım demişti ki normal bisiklet sürerken denge sağlamaya çalışıyorsun ya onun için tüm kaslar daha aktifmis kondisyon bisikleti sabit sonuçta sadece bacakları çalıştırıyor direk ben kondisyon bisiklette dayanamıyorum ya hiç sevmiyorum onu

Seni boyle azimli görmek gözlerimi yaşatıyor. 3 gun koyverdim de bugün güya dikkat ettim. 2 Lt de su ictim hadi hayırlısı
Olsun bir dikkat et iki dikkat et oluyor ya ben bu aralar azimliyim baya bakalım ne olacak yarın bir tartılazım kontrol amaçlı da iyi oluyor bakalım pensemble ne olacak

Yürüyüş yapabiliyorsan o da yeter. Ben de cok severim bisiklet sürmeyi ama ortam degil de aile sıkıntı
Evet ya yürüyüşe yeter de ben fırsat bulamıyorum kuş geldi birde soğuk evde takılcam mecbur gerçi yazında sıcak diyorum düşündüm de

Düzelttim kaptan sıkıntı yok ben de baktım aslında Biliyormusun yanlış olduğumu farketmedim olabilir yanlislik napalım bikerede biz yanlış yapmış olduk
Liste paylasildiktan sonra mi degistirdin once mi canim? Kacinci olduk yahu?
Valla ben hep burdayım kaptan yarışmaya katılmıştım yine çok heyecanliyim birde spor yapıyorum ya çok enerjigim galiba boğazim ağrıyor ama olsun
dikkat et canim cok gecmis olsunnn spora da feci donus yaptin amaa

Liste paylasildiktan sonra mi degistirdin once mi canim? Kacinci olduk yahu?

dikkat et canim cok gecmis olsunnn spora da feci donus yaptin amaa
sonradan değiştim tabiki sonuç listelerini de değiştirdim doğal olarak sıralama hatali olunca 8. Olduk sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…