Rabbim kolaylik versin.zamanini bereketlendirsin insçok üzgünüm kilo aldığım için.. ama daha çok almışımdır diye ekliyordum , en az 1.5 kio diyordum ama yakmışım demekki..
yarın kızkardeşim dönüyor..onun o akşam kurabiye kuruyemiş çay üçlemesi de son bulacak benim için..
kp de iyi taburcu olavak bugün-yarın.. herşey yolunda yanii.. ama benim yorgunluğum ne olacak bilemiyorum elimi kaldıracak halim yok ev perişan .. akşamki bulaşıkları sabah makineye dizebildim düşünün halimi.. gece 12ye kadar ayaktayım ama hiçbir işi yapamıyorum
Ben de dun yaptirdimBugün kendim icin ne yaptım yüzümë yüz maskesi yaptim
Benim pek fikrim yok ama bu konuya forumda bir yerde topik vardır kesin bir bak derim canım hem yaptıran vardır onlardan yorum bilgi alırsınMezoterapi bilgilerinizi bekliyorum.bi de yukarida bahsettigim urunleri kullanan oldu mu
Annesin sen, senin bir parçana iyi bakacağını biliyoruz. Ama yine de bebiş için uyarıda bulunmadan duramıyoruz. Sen bir de hareket etmeye başlasın o zamanki anın heyecanını başka bir şeyle yaşamak mümkün değil.
Haftaya daha iyi oluruz inşallah.Bu hafta hiçbir takım iyi yüzde yapmamış niye acabaama güzel bir haber yaptığım gözlemlere göre bulmakta takım olarak 3. Yüz galiba daha belli değil ama öyle sanırsam en kötü 4. Oluruz kilo alanlar çok olmasına rağmen iyiyiz e haftaya kilo alanlar aldıklarını verse süper olacakdeğilmi şekerler öpüyorum cok
Kıyamam sana denk gelemiyoruz vakit darlığı malum.Ben gelmesem kimse yok ya bir uğrayıp ses verin şekerler başka takımlarda burdan daha çok zaman geçirir oldum bakın beni bulamazsınız sonra
teşekkür ederimBenim pek fikrim yok ama bu konuya forumda bir yerde topik vardır kesin bir bak derim canım hem yaptıran vardır onlardan yorum bilgi alırsın
Kizlar dun sut peeleng yaptirmk icin gittim.ama emziren anneye yapilamaz dediler.kremler falan aldim lekelerim icin 530 lira bayildim icime oturdu ama napim.dogum lekelerim beni rahatsiz ediyo artik.mezoterapi yapalim dedi gittigim estetisyen.ne oneriyosunuz.gerci krem losyon falan kullanmaya basladim ama dermaceutic urumleri verdi.kceutic falan bi de babe nin leke acicisini verdi
Cnm ben duzenli kullanirim.bi de o lekelere kafayi taktim ya daha cok hevesleniyorum kullanmayaBu alışverişin bana 3 yıl once ne olduklarını bilmeden aldığım 400 tllik kremleri hatırlattıLazer epilasyonu icin olmazsa olmaz diyerek kandirip satmışlardi da bana geri de verememiştim . Acı olan tarafı 2-3 kez anca kullandım. Ama sen kullanacağa benziyorsun umarım ise de yarar.
Resmen spor menusu olmus buBugünün bildirimi
10 dk oryantalzumba dan oryantale gecis
60 high knees
20 mountain climbers
20 jumping jack
20 ser lunges
14 sitting leg raised
15 inner thigh lift
15 Squad
10 ar back kick
15 er leg lift one yana arkaya
Soğuma
Birde dışarda 15 dk yürüyüş yaptim
Valla şu bisiklet işi süper bişey keşke buralarda da sürebilsem ben bisikleti olsa da bizim komşumuz vardı 3 ayda 14 kilo verdi bisiklet sürerek hergün bisiklet sürüyordu markete falan bisikletle gidiyordu kesinlikle mükemmel biseyGazetemde muglada yasayan bi kizdan bahsediyordu.20 ayda 74 kilo vermis.bisiklet surup yuruyus yapmis hem de diyetisyene falan gitmeden.oncesi sonrasi fotosunu paylasmis bulursaniz atin ins guzel olur
Ay ne guzel keske su ayiptir meselesinden siyrilsam da ben de denesem.gerci kendimi dusunuyorum da pardesuluyum yasadigim yer kucuk ilce herkes netdeyse birbirini taniyo.komik olurdu hetaldeValla şu bisiklet işi süper bişey keşke buralarda da sürebilsem ben bisikleti olsa da bizim komşumuz vardı 3 ayda 14 kilo verdi bisiklet sürerek hergün bisiklet sürüyordu markete falan bisikletle gidiyordu kesinlikle mükemmel bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?