Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Rabbim kolaylik versin.zamanini bereketlendirsin ins

Kizlar dun sut peeleng yaptirmk icin gittim.ama emziren anneye yapilamaz dediler.kremler falan aldim lekelerim icin 530 lira bayildim icime oturdu ama napim.dogum lekelerim beni rahatsiz ediyo artik.mezoterapi yapalim dedi gittigim estetisyen.ne oneriyosunuz.gerci krem losyon falan kullanmaya basladim ama dermaceutic urumleri verdi.kceutic falan bi de babe nin leke acicisini verdi

Mezoterapi bilgilerinizi bekliyorum.bi de yukarida bahsettigim urunleri kullanan oldu mu

deadline gulfuren hayir ya ac birakmiyorum hemen ciddiye almissniz. Bazen bazi menuleri benimkinden zengin goruyorum ona gonderme yapmistim. Yoksa her gun yogurdumu yumurtami cevizi meyveyi mutlaka yiyorum ac degil o :)
Annesin sen, senin bir parçana iyi bakacağını biliyoruz. Ama yine de bebiş için uyarıda bulunmadan duramıyoruz. Sen bir de hareket etmeye başlasın o zamanki anın heyecanını başka bir şeyle yaşamak mümkün değil.

Haftaya daha iyi oluruz inşallah.

Ben gelmesem kimse yok ya bir uğrayıp ses verin şekerler başka takımlarda burdan daha çok zaman geçirir oldum bakın beni bulamazsınız sonra
Kıyamam sana denk gelemiyoruz vakit darlığı malum.

Sabah 9.00
Tam tahıllı ekmek ile kaşarlı, sucuklu tost
2 bardak çay
Domates
salatalık

Öğle 14.00
1 boyoz
Domates
salatalık

Ara 16.00
1 armut

Akşam 19.00
2 kepçe terbiyeli kereviz
4 kaşık yoğurt

Ara 22.00
2 kaşık yoğurt
yarım armut
1 kuru incir
Tarçın
Zencefil

2.5 litre
Spor yok

Bu alışverişin bana 3 yıl once ne olduklarını bilmeden aldığım 400 tllik kremleri hatırlattı Lazer epilasyonu icin olmazsa olmaz diyerek kandirip satmışlardi da bana geri de verememiştim . Acı olan tarafı 2-3 kez anca kullandım. Ama sen kullanacağa benziyorsun umarım ise de yarar.

Cnm ben duzenli kullanirim.bi de o lekelere kafayi taktim ya daha cok hevesleniyorum kullanmaya

Gazetemde muglada yasayan bi kizdan bahsediyordu.20 ayda 74 kilo vermis.bisiklet surup yuruyus yapmis hem de diyetisyene falan gitmeden.oncesi sonrasi fotosunu paylasmis bulursaniz atin ins guzel olur

Bugünün bildirimi
10 dk oryantal zumba dan oryantale gecis
60 high knees
20 mountain climbers
20 jumping jack
20 ser lunges
14 sitting leg raised
15 inner thigh lift
15 Squad
10 ar back kick
15 er leg lift one yana arkaya
Soğuma
Birde dışarda 15 dk yürüyüş yaptim

Bugunku mnm
Ac karnina 1 bardak limonlu ilik su yarim armut
Kahvalti 1 omlet az peynir.domates.1 dilim cvdar.1 tatli ks recl.( biraz pazar kahvaltisi oldu)
Ara 1 brdk yesil cy
Ogle 3 ksk gevrek.2 ksk yogurt.1 incir
Aksm 1 porsiyon alabalik.yagsz salata.roka.1 dilim cvdar.
Ara kizimn tuzlu cubugundan tirtukladim 5 tanedeydi.
Leslie 2 miles 30 dk
Yatana kadar 2.5 lt su olur

Resmen spor menusu olmus bu

Gazetemde muglada yasayan bi kizdan bahsediyordu.20 ayda 74 kilo vermis.bisiklet surup yuruyus yapmis hem de diyetisyene falan gitmeden.oncesi sonrasi fotosunu paylasmis bulursaniz atin ins guzel olur
Valla şu bisiklet işi süper bişey keşke buralarda da sürebilsem ben bisikleti olsa da bizim komşumuz vardı 3 ayda 14 kilo verdi bisiklet sürerek hergün bisiklet sürüyordu markete falan bisikletle gidiyordu kesinlikle mükemmel bisey

Kizlar yarin diyetsyen randevum var ama gitmicem artik.yarin 1ay olck.ve 4 kilo gitti sukur.amacim yapabilecegimi kendime ispatlamakti.bundan sonra kendim devam etcem

Ay ne guzel keske su ayiptir meselesinden siyrilsam da ben de denesem.gerci kendimi dusunuyorum da pardesuluyum yasadigim yer kucuk ilce herkes netdeyse birbirini taniyo.komik olurdu hetalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…