- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Kızzz çağırmayalım bunu kilo aldı buuNere oturup dertlescezvalla ben dertlesiyorum buldugum yerde birini burda da dertlesebiliriz sonucta
Kızzz çağırmayalım bunu kilo aldı buu
Görüşürüz canım iyi gecelerkilo versin gelsin mi diyon kaptan yada kilo vermeye başlasın o zman konusuruz ben çıkıyorum bu arada iyi geceler kaptancim
Nere oturup dertlescezvalla ben dertlesiyorum buldugum yerde birini burda da dertlesebiliriz sonucta
Aynen bebeğimmm
yek ya seninle mi yoo hayır yo yo
günaydın canlaaaaaarrr
kız gece gece ne kaynatmışsınız..
O Otimoti canım ben de kaybettim 1-2 kez ama bu son artık kurtulucam bunlardan...deadline nın da dediği gibi vericem kilolarımı incelicem sonra sizi izliycem.. istersen izlenen ol istersen gel bizim tarafa beraber izleyelim ne dersin..
yaz gelmeden verelim kiloları , baharda yaz geliyor diye ağlamayalım
Bugünün before after gelsin mi
Vaaay artiz!
Kac kilon kaldı?
Vay be! Ne hafıza var sende kaptan. Ranazandi evet 70e ulaşmıştım ama 4 geldi ustuneeerreeegjhdfj
Kiz güzel topladın aklını severim zeki oti
Kaldı son 5evet ramazanda bayramda kaybettin galiba oraya bak bakayım duruyor mu
İyi geceler kizlar
Bu arada sizin de içinizden geçiyor mu söyle -otursak da dertlessek-istegi?
Öptüm!
günaydın canlaaaaaarrr
kız gece gece ne kaynatmışsınız..
O Otimoti canım ben de kaybettim 1-2 kez ama bu son artık kurtulucam bunlardan...deadline nın da dediği gibi vericem kilolarımı incelicem sonra sizi izliycem.. istersen izlenen ol istersen gel bizim tarafa beraber izleyelim ne dersin..
yaz gelmeden verelim kiloları , baharda yaz geliyor diye ağlamayalım
kızlar hayatıma kardiyo egzersizi katmak istiyorum ama vakit darlığından olmuyor.. leslie mi yapsam 15 dk ya da 30 dk .. hiç yoktan iyidir di mi
Günaydın kuslaaaarrr
Sana da yapayım derdim ama olmazdeadline ımmm borek süper görünüyor:)canm cektiii
Selam takım ozlemediniz mi benibugün çok ugramadım kimse de gelmemis
Hain otiAyy hic de farketmedim yoklugunuu
Hain otiburalardasın madem gel şu topige canlandır burayı azcık sen takımın neşesi eglencelsisin
ne şaklabanı kız seni severim ben bak sana benden başkası saklaban diyemez dedirtmemHee bı şaklaban demediğin kalmıştı onu da dedin efferiiin
Bugün kaçamak yapmadım ha. Suyumu da ictim. Yalnız 9a dogru bir sutlu kahve ile 2 hurma 8-10 fındık yedim. Ara ogun saydım kendime de cok mü hata ettim ne diyon?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?