Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kız gece gece ne kaynatmışsınız..
O Otimoti canım ben de kaybettim 1-2 kez ama bu son artık kurtulucam bunlardan... deadline nın da dediği gibi vericem kilolarımı incelicem sonra sizi izliycem.. istersen izlenen ol istersen gel bizim tarafa beraber izleyelim ne dersin..
yaz gelmeden verelim kiloları , baharda yaz geliyor diye ağlamayalım

dünkü menüm
08:30 1 haşanmış yumurta, 40 gr peynir
09:30 şekersiz türk kahvesi,
10:30 2 kuru erik
12:30 tavukulu ve sebzeli salata, yarım galeta, 1 bardak ayran
15:00 sütlü nescafe , 7 badem
18:30 300 gr yoğurt, 30 gr nesfit, 30 gr yulaf ezmesi
su:3 lt
spor: mekikbase popo programlarının 1. günü tamamlandı

kızlar hayatıma kardiyo egzersizi katmak istiyorum ama vakit darlığından olmuyor.. leslie mi yapsam 15 dk ya da 30 dk .. hiç yoktan iyidir di mi

Nere oturup dertlescez valla ben dertlesiyorum buldugum yerde birini burda da dertlesebiliriz sonucta

Kiz oyle herkesle derylesilmezzz
O yüzden koca bulamadın sen, anladım ben

Aynen bebeğimmm

yek ya seninle mi yoo hayır yo yo

Askolsun!
Su an kalbim cok kirikkk

günaydın canlaaaaaarrr

Günaydın beybiii

Ah yavrum boyle okuyunca fena gaza geliyorum ama gun icinde unutuyorum sonra! Telefonu elimden bırakmasam anca yani

Bugünün before after gelsin mi

ay ne güzel 1 sene içinde dal gibi olmuş. incecik.

Vaaay artiz!
Kac kilon kaldı?

Vay be! Ne hafıza var sende kaptan. Ranazandi evet 70e ulaşmıştım ama 4 geldi ustuneeerreeegjhdfj

aslında buraya geri takılsan yani dönsen ve o 4 kiloyu verene kadar listeye giremezsin ama sanki listedeymişcesine dikkat etsen verirsin. iradeli olmak lazım kilo için

Kiz güzel topladın aklını severim zeki oti

Kaldı son 5 evet ramazanda bayramda kaybettin galiba oraya bak bakayım duruyor mu

ay ne güzel benim de son 2 kalmıstı ama yalan oldu

İyi geceler kizlar

Bu arada sizin de içinizden geçiyor mu söyle -otursak da dertlessek-istegi?

Öptüm!

arada bazen :) insan bunalıyor sanırım. dua edince geciyor :)

hoşbuldum bende iyiyim canlarım deadline geçmiş olsun, gulfuren hepsi giysilerim için o motivasyonun :))

tartısı bozulan sendin demi mornar naptın ?

günaydın canlaaaaaarrr

gün aydıııın

evet bence de yaz gelmeden vermeli. ben de cok almam yaza inşsallah.

kızlar hayatıma kardiyo egzersizi katmak istiyorum ama vakit darlığından olmuyor.. leslie mi yapsam 15 dk ya da 30 dk .. hiç yoktan iyidir di mi

kesinliklee. 15 dk ile baslarsın. bir de yapmaya baslayınca artar o süre. cünkü insan yapmaya baslayınca ne kadar iyi geldiğini hatırlayıp daha cok yapası geliyor.

Günaydın kuslaaaarrr

günaydıın

Hain oti buralardasın madem gel şu topige canlandır burayı azcık sen takımın neşesi eglencelsisin

Hee bı şaklaban demediğin kalmıştı onu da dedin efferiiin

Bugün kaçamak yapmadım ha. Suyumu da ictim. Yalnız 9a dogru bir sutlu kahve ile 2 hurma 8-10 fındık yedim. Ara ogun saydım kendime de cok mü hata ettim ne diyon?

ne şaklabanı kız seni severim ben bak sana benden başkası saklaban diyemez dedirtmem bence iyi ya hatta süper son ara öğün iyi olmuş otiii

sevilay80 söylediğin haberi buldum kızlar işte azim bu
Muğla'da spor yaparak 154 kilodan 80 kiloya düşerek inanılmaz değişime imza atan Cennet Aksoy'un şimdiki hedefi 70 kiloya inmek.

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, yürüyüş ve bisiklet eşliğinde spor da yaparak 154 kilodan 80 kiloya düşerek inanılmaz bir değişime imza atan 22 yaşındaki Cennet Aksoy'un şimdiki hedefi 70 kiloya inmek.

20 AYDA 74 KİLO VERDİ

Dalyan Mahallesi'nde babasının çanta dükkanında çalışan Cennet Aksoy, aşırı kiloları yüzünden sağlık sorunları yaşamaya başlayınca zayıflamaya karar verdi. İnternetten öğrendiği diyet programıyla yaşamından şekerli ve hamurlu gıdaları çıkartan Aksoy, 20 ayda 74 kilo zayıfladı. Sosyal medya hesabından eski ve yeni fotoğrafını yan yana koyarak bu inanılmaz değişimi 'öncesi ve sonrası' notuyla paylaşan Cennet Aksoy, parmak ısırttı.

"AZMETMEK ŞART"

Kendine şimdi de 70 kilo hedefi koyan Cennet Aksoy, şunları söyledi:

"Diyete ilk başlamam çok isteksiz bir şekilde oldu. Açık konuşayım, dalga geçer gibi başladım. Bugün yapar, yarın bozarım diye düşündüm. Ama mükemmel bir sonuç elde ettim. Şu an halimden çok memnunum. Çevremdeki insanların bazıları beni tanımıyor. Selam verdiğimde bana yabancı gibi bakıyorlar. İşyerimize gelen müşterilerimizde şaşkınlık yaşıyorlar. Nasıl yaptığımı soruyorlar. Ben hiçbir kimseden yardım almadım. İlk başladığımın da çok bilgisizdim. Ama sonra internetten yaptığım araştırmalar sonrasında edindiğim bilgileri uygulamaya başladım. 20 ay önce yürümekten bile zorluk yaşıyordum. Ama şimdi rahat bir şekilde yürüyor ve koşuyorum. Ben herkese benim uyguladıklarımı uygulayarak istedikleri sonuca varabileceklerine inanıyorum. Ama her şeyden önce azmetmek şart" dedi.

"YARI YOLDA BIRAKMAYIN"

Kendisi gibi kilo sorunu yaşayanlara seslenen Cennet Aksoy, "Hedefim olan 70 kiloya düşmek istiyorum. O yüzden pes etmek yok ve mücadele ederek bu hedefime de ulaşacağım. Kilo problemleri olanlara tek tavsiyem, sabırlı olmaları. 2-3 ay yapıp yarı yolda bırakmamaları. Azmetmek en güzel ilaçtır. Kilosu olanlar beni örnek alsınlar. İlaçsız ve ameliyatsız tamamen kendi öz irademle kilo verdim. Umarım isteyen herkes bu konuda başarı elde eder" dedi.

İşte Cennet Aksoy'un fotoğrafları:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…