Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bugün diyet falan kalmamış, ama diyete devam bozma daha emeklerine yazık etme...

Geldim:) Teşekkürler davet için. Şimdi sadece her gün ne yediğimi yazacağım. Cuma da ne kadar zayıfladığımı bildireceğim değil mi? Başka bişey var mı gözden kaçırdığım
Hoşgeldin her fırsatta burada ol sohbete gel, biraz kendinden bahsedermisin Can'ım?

="ApriL_2007, post: 43622128, member: 147766"]Hoşgeldin her fırsatta burada ol sohbete gel, biraz kendinden bahsedermisin Can'ım?
Hoş buldum:) tabii ki 30 yaşında 1.65 boyunda 73 kiloyum bi kızım var 5 yaşında. Çalışıyorum sabah da yedi olmadan evden çıkıyorum dolayısıyla ne iştahım ne vaktim oluyor kahvaltıya. Ee kahvaltı olmayınca zayıflamak da çok zor oluyor. Kısır döngü:) destek bekliyorum. Bir de sağlıklı doyurucu ve az azaman alan kahvaltı fikirleri.

kimseciklerde yok O Otimoti sanırım dıyetı bozdun kı gelemıyorsunn

otiyi nas tanimissin; inşallah bozmamistir

az olmuş canım bencede akşam süt yoğurt bişey ekle bence hatta kuru kayısı falan da olabilir

Hiii ne dedikodum donmuuuusss
A dostlar!
Ama otiyi henuz yeterince tanimamissiniz
Süper gidiyorum, nazar değmesin diye gelmiyorum

Saka saka. İyi gittiğim dogru ama fitlrsag bulamadım canlariiimm. Hastayim erken uyudum genelde. Cocuklar esim de aynı. Bügün daha iyi hissediyorum. Menümü de paylasiciiim bugün.

Spor yapamadım ama kac gundur. Bundan sonra yapabilirim sanırım

Hosgeldin canım. Boy ve kilolarımız yakın. Bu kiloda zayiflaman gerektiginin farkına varmış olman ne güzel.

Kahvaltıda sut ile gevrek kullanabilirsin. Hazırlaman vaktini almaz ve protein almis olursun. Sabahları protein almaz cok önemliymiş. Gun icinde daha cok enerji harcamayı sağlıyormuş. Benim ilk aklıma gelen bu

Canımm geçmiş olsun, hastalık kötü. Herşey altüst oluyor!

Diyeti bozmamanda ayrı başarı, spor da olsa ne güzel olacak da bunuda zaten belirtmişsin.

Bu hafta yine kapışmalar var hatta dereceyede girmemiz lazım, listede olanlar sözüm sizeeee aman dikkat

Memnun oldum, bende takımın kaptan yardımcısıyım deadline ile beraber. 34 yasındayım bende çalışıyorum fakat bizim isyerinde sabah kahvaltı yapıldığı için pek zorlanmıyorum saat 06:50 de evden çıkıyorum ...

Baya baya yemissn ama yarın yeni bir gün sakin pes etme yatın bomba gibi bekliyoeuz

Merhaba canım 2 hafta deneme süren var ama artık takımdasin menülerini yaz sen biz sana zamanla önerilerde bulunuruz kahvaltı olarakta ben ise gitmeden süt meyve peynir yiyorum yada süt haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek meyve yada süt yulaf ezmesi meyve

Geçmiş olsun otimm bilmiyorum ama bazen gelmiyorsun kaçamak yapınca belli olmuyor isin hadi bakalım bırakma valla senden korkulur azmedince kimse durduramaz seni zaten

hoşbulduk teşekkür ederim. Aslında benimki daha çok erken saatlerdeki iştahsızlıktan kaynaklanan bişey. Sonra da dokuz gibi yiyorum ee acıkmış oluyorum bişey de olmuyo tost simit vs yiyorum derken kilo veremiyorum. Kiloyu ben fark etmesem de eşim fark ettiriyor artık sağolsun çocuk beş Yaşına geldi ne zaman vereceksin bu kiloları demeye başladı.

sizinki de çok erkenmiş ya ama kahvaltı olması büyük şans.

Iyi akşamlar kızlar bugün herşey üst üste geldi oğlum hasta oldu üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş sabah annemle oplumu hastaneye götürdüm bi telefon geldi en yakın arkadaşımın suyu gelmiş sancı çekiyormuş hemen kendimi işimi halledip oğlumla annemi eve yollayıp doğru arkadaşımın yanına sabah kahvaltım aynıydı 2 etimek cay peynir ara öğün süt içtim öğlen çeyrek simit çay ara öğün sekersiz kahve 10 gram bitter çikolata akşamda 1 kase sebze çorbası kıymalı mantar bol suya devam spor yapmadım ama çok yorgunum :)

Oğluna geçmiş olsun ama spor yapmış kadar olmuşsun bence ayrıca ona rağmen memnun güzel olmuş arkadaşına da hayırlı olsun her türlü güzel gidiyorsun bence

E Ellibirincikisi S ssaryms dr_yad perşembeden cuma 12.00 ye kadar bildirim yapıyoruz hr hafta listemize var orda geçen hafta bu hafta verdigimiz gr ve yüzde hesaplanır yazıyoruz yüzde hesaplaması zamanla öğrenirsiniz bu cuma da bildirim bekliyorum zaten bu aksam size de ayrı liste yapıcam free liste diye O Otimoti sende şimdilik bu fren listedesin ApriL_2007 sende aynı şekilde tamam mı böylece kontrollü oluruz @maviask başlangıç kilonu biliyorsan yani bu hafta takima gelince olan kilonu izne ayrıldığın kiloya gelene kadar sende bu listedesin tamam mı sende cuma bilirdim yap bu listeden

***1. TAKIM 439.ETAP ***
sosyestetik (59.9/59.9/0/%0)kilosu sabit
deadline (62.3/62.2/0.1/%0.16)
ispanyol (68.8/69.2/+0.4/-%0.58)
Sevim_mrt (76.6/75.5/1.1%1.44)
sevilay 80 (74.4/73.3/1.1/%1.48)
mornar(58.7/////%)2 hafta bildirimde bulunmadı izne ayrılmak istiyor
gulfuren( 56.7/56.4/0.3/%0.52)

Geçen hafta listesi

***1. TAKIM 440.ETAP ***
sosyestetik (59.9////)
deadline (62.2///)
ispanyol (69.2///))
Sevim_mrt (75.5///)
sevilay 80 (73.3///)
gulfuren( 56.4///)

Takım ortalamasi:

Free liste 430. Etap
April_2007
Otimoti
Maviask
Pptya87 (87///)
Ssaryms(64///)
Inci_ser (73///)

Tamamdır kuzumm, free listeden biran önce kurtulmalıyız başarılar hepimize

Gecmis olsun ve gözünüz Aydın. Cok seviyorum doğumları! Bugün alışverişe çıkmıştım minik kiz kıyafeti vardı dayanamadım aldım. Cok seviyorum kucuk bebekleri

Ayy sekerim yaz. Yaz ama oyle free listelerde cok kalamam ben. Aprilcim ser veriyon sır vermiyon. Geliyo musun peşimden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…