Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Senden önce o listede olacağım içindir Canımmm

Selam, ben Büşra. 1.70 boyunda, 72 kilo ve 18 yaşındayım. Hedefim 5 ayda 17 kilo vermek. Benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum :)

Senden önce o listede olacağım içindir Canımmm

Vay vay vayy
Birileri meydan mı okudu ne?

owwww çekişmeye gelyazdım bir kenara bakalım hanginiz önce girecek listeye

Selam, ben Büşra. 1.70 boyunda, 72 kilo ve 18 yaşındayım. Hedefim 5 ayda 17 kilo vermek. Benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum :)
hoşgeldin canım boyun çok iyiymiş valla ama 17 kilo çok bence gel biz senle 59 da anlaşalım başlangıç için istersen 59 a gelince çekeriz hedefini

50li rakamlari göreyimde yeter zaten bana ama basarabilirsem 55 istiyorum tabi ilk hedefim 60 ın altına düşmek sonrasına ozaman bakarım

Yaz Yanii en başa tabiki beni :))))

50li rakamlari göreyimde yeter zaten bana ama basarabilirsem 55 istiyorum tabi ilk hedefim 60 ın altına düşmek sonrasına ozaman bakarım
tamam biz şimdi seni 2 hafta sonra listeye alıcaz hedefini 59 yazayım 59 a gelince bakarız ilk hedefin 59 olsun
bu arada hergün menü yazıyoruz akşam tamam mı su spor miktarınla beraber birde her perşembe den cuma 12 ye kadar kilo bildirimi yapıyoruz yarışıyoruz diğer takımlarla şimdilik free listedesin eğer katılımın yeterli olursa deneme süresi 2 hafta 2 hafta sonra listedesin tamam mı seni free listeye alıyorum

Tamamdir :) ben sabah tartılıp tam kilomuda yazarım.

Merak ettiğin herşeyi çekinmeden sorabilirsin , bol katılım sohbet muhabbet bekliyorum haberin olsunn
april ben cuma kilo bildircem ama cuma evde değilim ya boşmusun sen acaba yada telden yaparım bende ne olur ne olmaz saat 6.30 gibi bir kontrol edermisin listeyi taşımışmıyım diye yolda olabilirimde çekmezse

spor konusu yanlız bende biraz problemli hergün spor yapacak vaktim yok haftada 3 gün 30 dak. koşsam ve cumartesi günleri çalışıyorum bütün ayaktayım koşuşturuyorum. Onun dışındada hergün 50 mekik, 50 şınav ve 15 squat yeterli olur mu sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…