- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Senden önce o listede olacağım içindir CanımmmGecmis olsun ve gözünüz Aydın. Cok seviyorum doğumları! Bugün alışverişe çıkmıştım minik kiz kıyafeti vardı dayanamadım aldım. Cok seviyorum kucuk bebekleri
Ayy sekerim yaz. Yaz ama oyle free listelerde cok kalamam ben. Aprilcim ser veriyon sır vermiyon. Geliyo musun peşimden?
Senden önce o listede olacağım içindir Canımmm
Yoooo gerçekler kuzummmVay vay vayy
Birileri meydan mı okudu ne?
Yoooo gerçekler kuzummmama sen yinede koş koş gel :)))))
Senden önce o listede olacağım içindir Canımmm
Vay vay vayy
Birileri meydan mı okudu ne?
hoşgeldin canım boyun çok iyiymiş valla ama 17 kilo çok bence gel biz senle 59 da anlaşalım başlangıç içinSelam, ben Büşra. 1.70 boyunda, 72 kilo ve 18 yaşındayım. Hedefim 5 ayda 17 kilo vermek. Benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum :)
50li rakamlari göreyimde yeter zaten bana ama basarabilirsem 55 istiyorum tabi ilk hedefim 60 ın altına düşmek sonrasına ozaman bakarımowwww çekişmeye gelyazdım bir kenara bakalım hanginiz önce girecek listeye
hoşgeldin canım boyun çok iyiymiş valla ama 17 kilo çok bence gel biz senle 59 da anlaşalım başlangıç içinistersen 59 a gelince çekeriz hedefini
ZevkleWuuuhhuuuu!
Bı mesajı favorilerine ekle bebegim
Hoşgeldin50li rakamlari göreyimde yeter zaten bana ama basarabilirsem 55 istiyorum tabi ilk hedefim 60 ın altına düşmek sonrasına ozaman bakarım
Hoşbuldum :) teşekkürlerHoşgeldinbaşarılar...
Yaz Yanii en başa tabiki beni :))))owwww çekişmeye gelyazdım bir kenara bakalım hanginiz önce girecek listeye
hoşgeldin canım boyun çok iyiymiş valla ama 17 kilo çok bence gel biz senle 59 da anlaşalım başlangıç içinistersen 59 a gelince çekeriz hedefini
tamam biz şimdi seni 2 hafta sonra listeye alıcaz hedefini 59 yazayım 59 a gelince bakarız ilk hedefin 59 olsun50li rakamlari göreyimde yeter zaten bana ama basarabilirsem 55 istiyorum tabi ilk hedefim 60 ın altına düşmek sonrasına ozaman bakarım
sıkıntı değil canım sadece saatleirmiz tutmayabilir nerde yaşıyorsun okuyormusun çalışıyormsusunBu arada yurt dışında yaşıyorum hata yaparsam kusura bakmayın
Merak ettiğin herşeyi çekinmeden sorabilirsin , bol katılım sohbet muhabbet bekliyorum haberin olsunnBu arada yurt dışında yaşıyorum hata yaparsam kusura bakmayın
Tamamdir :) ben sabah tartılıp tam kilomuda yazarım.tamam biz şimdi seni 2 hafta sonra listeye alıcaz hedefini 59 yazayım 59 a gelince bakarız ilk hedefin 59 olsun
bu arada hergün menü yazıyoruz akşam tamam mı su spor miktarınla beraber birde her perşembe den cuma 12 ye kadar kilo bildirimi yapıyoruz yarışıyoruz diğer takımlarla şimdilik free listedesin eğer katılımın yeterli olursa deneme süresi 2 hafta 2 hafta sonra listedesin tamam mı seni free listeye alıyorum
april ben cuma kilo bildircem ama cuma evde değilim ya boşmusun sen acaba yada telden yaparım bende ne olur ne olmaz saat 6.30 gibi bir kontrol edermisin listeyi taşımışmıyım diye yolda olabilirimde çekmezseMerak ettiğin herşeyi çekinmeden sorabilirsin , bol katılım sohbet muhabbet bekliyorum haberin olsunn
Tamam teşekkür ederimMerak ettiğin herşeyi çekinmeden sorabilirsin , bol katılım sohbet muhabbet bekliyorum haberin olsunn
tamam canım bekliyoruz bu arada ben ve april kaptan yardımcısıyız bişey sorun olursa sorarsınTamamdir :) ben sabah tartılıp tam kilomuda yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?