Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

İyi akşamlar şekerler nasılsıııız keyifler nasıl? Bugunki azmimi taktr ediyoruuum
Kahvaltı: bir kase çorba
Öğlen: yine gezmem vardı tabakta su böreği puaça içli köfte 10 adet yaprak sarma rulo pasta ve ayva tatlısı vardı çok zor tuttum kendimi çokta acıkmıştım içli köfteyi yaprak sarmasını ve ayva tatlısı yedim gün boyu çayımı kahvemi şekersiz içtim şuandada KV deyim o zayıf olmamdan hiç hoşlanmıyor diyetteyim desem çok düşüyo üstüme yemektede kayseri Mantısı ve fırınağzı var kırmamak için çok az mantı ve ekmeksiz fırınağzı yerim Kola vb. İçmem Die umuyorum

Hep böyle co gezermisin yoksa bu hafta üst üste mi denk geldi benimde annemin twyzesi var yaşlı baya beni her gördüğünde anneme bu kıza yemek vermediniz mi bu ne böyle hastalıklı olmuş diyor Hayır bende 38 beden den aşağı olsam gam yemem de 40 bedene zor sigiyorum dusun önceden 46 gidiyordum neymiş o zaman çok iyimisim onlara göre çok saçma değil mi ya

Bugun menum

Sabah
1 dilim ekmek
2dilim peynir
4 zeytin

Öğle
1 kase çorba
1 porsiyon nohut yemegi
1 porsiyon yogurt

Aksam
1 dilim ekmek
3 yemek kasigi menemen
Üzüm, 1 muz
1 bardak form cay

Sorma canım inan çalışan bayanlara imreniyorum ben sabah 7 akşam 12 çalışıyorum resmen bide para kazanmıyorum yaklaşık her gün ya gezmem var ya misafirim olur. Heralde yaşlılar eskiden yokluktan zayıflardı kilolu bayanlar bakımli sayılıyodu heralde gene ben neyse eşime yaptıklarına şaşarsın. Onlara gittiğimde mutlaka çantama minik süt koyar birntane oğluma yatmadan içir Die napıyım hoş görmem lazım yaşlılık.

Ay hadi ya süt alacak paraniz yok mu sanıyorlar acaba Ama yaşlılık zor haklısın

Evet cikolata yemedim abur cubur yok :) Ama daha kalorisine bakmadim umarim asmamisimdir
asmamissindir bence astıysan da sağlıklı az aşmış olursun

Günaydın kizlar

Cok mutluyum görenler şaşırıyor ne kadar zayıflamasın diyorlar. Az kaldı az. Giriciim listeye

April kuşu sen nerdesin bakım?
Geldim çok yoğundum napimmm

Yetmiyor 24 saat ne doluyuz yaw bu aralar. Kusuruma bakmayın güzeller, geçici bu durumlar.

Eeee nabersiniz? Kapışmalara devam gel cuma gellll...

Geldim çok yoğundum napimmm

Yetmiyor 24 saat ne doluyuz yaw bu aralar. Kusuruma bakmayın güzeller, geçici bu durumlar.

Eeee nabersiniz? Kapışmalara devam gel cuma gellll...
Kolay gelsin aprilim valla ben de bu hafta çok dikkat ediyorum spor yapıyorum Ama artidayim nasıl is anlamadim diyet yapmaSam en azından sabit çıkıyorum hemde birsürü şey yediği halde bünye kilo vermek istemiyor demek ki

Saolasın kuzummm Sen devam et gidecek o kilolar, direniyorlar işte vazgeçmen için . O bünye seni sadece biraz uğraştıracak, sabır kuşum

Annenler sendemi?

Saolasın kuzummm Sen devam et gidecek o kilolar, direniyorlar işte vazgeçmen için . O bünye seni sadece biraz uğraştıracak, sabır kuşum

Annenler sendemi?
yok gittiler bak menüme ilave yapcam birkaç gündür böyle yiyorum ama 500 gr artıdayım april benim bünye bana savaş açtı bende ona dur ekleyim menümü 1020 cal olmuş zaten birde

Menum
Kahvaltı yarım portakal 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle yoğurt etli patlıcanlı Kabaklı türlü 4 yk 1 dilim ekmek
Aksam yarım portakal 1 domates 1 kase yoğurt zeytinyağlı fasulye 5 yk 1 dilim kızarmış ekmek
saat 8 de son ara Nescafe kendim yaptım 3 yk sütle şekersiz yanında 1 parça bitter
Su 1 litre oldu 1 lt daha içmemlazım spor da 40 dk olur işte focus yapıyorum 2. Hafta 2. Gun az sonra yapacağım

Şişlik yok ama dişim ramazanda kırılmıştı.Benim doktorumda kliniğini kapattı.Bende ihmalkar davrandım.İltihap oldu sanırım.Önceki dişimde böyle olmuştu.Antibiyotik kullandıktan sonra dolgu yapmıştı.Zaten dişimde ağrıyor ama bastırınca.Hiç sevmiyorum diş olaylarını

Azimli bayanlar doldu nizim grup maşallah.Ben hariç.

Senin kas oranın bence artıyor.Çünkü ağır spor yapıyorsun.Keşke kas, su, yağ ölçen tartın olsaydı.Sen hastanede mi doktordun, kendi kliniğin mi,?

Bak iki hafta olmuş.Bende aynı durumu yaşamıştım
Ölçülerini alıyor musun?

kesin kanal olacak canım evet antibiyotik gerekebilir bence daha fazla ihmal etme belli yerden sonra çekime gidiyor geç kalma devlet hastahanesinde çalışıyorum canım

ölçülerimi alıyorum canım zaten belim inceldi sanki birde bacaklarım baya toparlandı haftaya pazartesi yine bel ölçümü alcam yazarım bana da kas kütlem artıyor gibi geliyor çünkü 40 bedene zor giriyordum pantolonda şimdi rahat oluyor keşke tartım ölçseydi ya

heyyoo kimse yokmu tv dede bişey yok gidip duş alıp kitap okuyum barisi spor yaptımda şu kilolra mı yaman ben mi göreceğiz çok pis inat yaptım onlara cumaya kadar tam gaz devam hafta sonu anneanneme gideceğim bu arada şehir merkezine geçme gibi bir durumum var ya tayin gibi iyi mi olur kötü mü olur bilemedim ya hayırlısı diyorum

Diyetisyenin tartısı yom mu diyecektim,demekli hastanede diyetisyen yok canım.Hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah.

peki sen istiyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…