bence olur canım tempolu hayatın varsa haftada 2 yada 3 gün yeterli başlangıçtaspor konusu yanlız bende biraz problemli hergün spor yapacak vaktim yokhaftada 3 gün 30 dak. koşsam ve cumartesi günleri çalışıyorum bütün ayaktayım koşuşturuyorum. Onun dışındada hergün 50 mekik, 50 şınav ve 15 squat yeterli olur mu sizce?
spor konusu yanlız bende biraz problemli hergün spor yapacak vaktim yokhaftada 3 gün 30 dak. koşsam ve cumartesi günleri çalışıyorum bütün ayaktayım koşuşturuyorum. Onun dışındada hergün 50 mekik, 50 şınav ve 15 squat yeterli olur mu sizce?
oti yine gizli ve derinden daldın konuya hoşgeldinHosgeldin. Sen o spor programına uy tadından yinmez
Gecmis olsun ve gözünüz Aydın. Cok seviyorum doğumları! Bugün alışverişe çıkmıştım minik kiz kıyafeti vardı dayanamadım aldım. Cok seviyorum kucuk bebekleri
Çok teşekkür ederim.
Ben şimdi cuma sabahı bildirim yapacagım dimi sonra sorun olmasında :)
Ayy sekerim yaz. Yaz ama oyle free listelerde cok kalamam ben. Aprilcim ser veriyon sır vermiyon. Geliyo musun peşimden?
Tabi canım kilo vermek isteyenin fast foodla ne işi olur. Benim tek derdim aslında çikolata ve içeçek. Ama bu aralar ne olduysa artık hiç çikolata yiyesim yok küçük bir parça felan yiyorum sadece :) bide içeçeği bırakırsam süper olacak.bence olur canım tempolu hayatın varsa haftada 2 yada 3 gün yeterli başlangıçtayediklerine dikkat et ama paket gıdalar fast food falan kesinlikle uzak dur kilo verme süresince
Hoşbuldum. Umarım aksatmadan hergün yaparım.Hosgeldin. Sen o spor programına uy tadından yinmez
tamam canım kolay gelsin sanaTabi canım kilo vermek isteyenin fast foodla ne işi olur. Benim tek derdim aslında çikolata ve içeçek. Ama bu aralar ne olduysa artık hiç çikolata yiyesim yok küçük bir parça felan yiyorum sadece :) bide içeçeği bırakırsam süper olacak.
En azından biraz derslerim azalsın ozaman daha da çok spor yapmaya çalışırım. Yazdım mı bilmiyorum ama öğrenciyim ve tam sınav haftaları. Bir ay daha dişimi sıktıktan sonra en azından bir 2-3 ay rahatım. O zaman sporu artırırım Allahın da izniyle.
Teşekkürler deadline yarın spora daha çok vakit ayırıp cuma sabahı heyecanla kilo bildirimi yapmayı bekliyorumOğluna geçmiş olsun ama spor yapmış kadar olmuşsun bence ayrıca ona rağmen memnun güzel olmuşarkadaşına da hayırlı olsun her türlü güzel gidiyorsun bence
bekliyorum bol su içmeyi unutma yarın dikkat et bugün ödem yaptıysa bile cumaya bişey kalmaz canımTeşekkürler deadline yarın spora daha çok vakit ayırıp cuma sabahı heyecanla kilo bildirimi yapmayı bekliyorum
Suyu günde en az 10 bardak içiyorum kışın pek gitmiyor :)bekliyorum bol su içmeyi unutma yarın dikkat et bugün ödem yaptıysa bile cumaya bişey kalmaz canım
bende de aynı 2 ltye zor ulaşıyorum ben yazın 3 e yakın içiyoeum da kışın olmuyor ya haklısın olduğu kadarSuyu günde en az 10 bardak içiyorum kışın pek gitmiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?