Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bence olur canım tempolu hayatın varsa haftada 2 yada 3 gün yeterli başlangıçta yediklerine dikkat et ama paket gıdalar fast food falan kesinlikle uzak dur kilo verme süresince

Hosgeldin. Sen o spor programına uy tadından yinmez

***1. TAKIM 440.ETAP ***
sosyestetik (59.9////)
deadline (62.2///)
ispanyol (69.2///))
Sevim_mrt (75.5///)

sevilay 80 (73.3///)
gulfuren( 56.4///)

Takım ortalamasi:

Free liste 430. Etap
April_2007
Otimoti
Maviask
Pptya87 (87///)
Ssaryms(64///)
Inci_ser (73///)
bayancokbilmis18

bence olur canım tempolu hayatın varsa haftada 2 yada 3 gün yeterli başlangıçta yediklerine dikkat et ama paket gıdalar fast food falan kesinlikle uzak dur kilo verme süresince
Tabi canım kilo vermek isteyenin fast foodla ne işi olur. Benim tek derdim aslında çikolata ve içeçek. Ama bu aralar ne olduysa artık hiç çikolata yiyesim yok küçük bir parça felan yiyorum sadece :) bide içeçeği bırakırsam süper olacak.
En azından biraz derslerim azalsın ozaman daha da çok spor yapmaya çalışırım. Yazdım mı bilmiyorum ama öğrenciyim ve tam sınav haftaları. Bir ay daha dişimi sıktıktan sonra en azından bir 2-3 ay rahatım. O zaman sporu artırırım Allahın da izniyle.

tamam canım kolay gelsin sana bende çok çikolata yerdim paket paket şimdi yiyemiyorum bazen 1 parça bitter kahve yanında o kadar insan bir yerden sonra tadını unutuyor sabret yeter içeceklerde aynı şekilde çok içmemeye çalış azalt mesela haftada 1 falan unutursun tadını yarın tartıl bakalım gr mını tam öğrenelim

E Ellibirincikisi cuma sabah aç karnına tartıl yaz sayfaya canım tabiki başlangıç kilon 87 cuma kilon 84 zaten

iyi geceler takım yarın görüşürüz kilo bildirimi yarın yapacaklar liste yukarda onu alıntılayıp baştaki sondaki parantezlerdeki quote leri ve pazarntezleri silip kilonuzu yanına yazıp paylaşın bilmeyenlere söylüyorum yapamazsanız kilonuzu yazın eklemeye çalışırım görüşürüz

***1. TAKIM 440.ETAP ***
sosyestetik (59.9////)
deadline (62.2///)
ispanyol (69.2///))
Sevim_mrt (75.5///)

sevilay 80 (73.3///)
gulfuren( 56.4///)

Takım ortalamasi:

Free liste 430. Etap
April_2007
Otimoti
Maviask
Pptya87 (87///)
Ssaryms(64///)
Inci_ser (73///)
bayancokbilmis18

Günaydın kizlar

Dünkü menüm

Kahvaltı 9:30
Salata
1 yumurta
2 parmak beyaz peynir
2 zeytin
2 kayısı
5 fındık

Öğlen 12:30
1 tavuk pirzola

Aksam 18:30
1 kase mercimek çorbası
1 kase etli barbunya
1 kase yogurt

Ara 20:00
2 hurma
20 fındık
Sekersiz sutlu törkiş kafi

Su 2 Lt
Spor yok

günaydın şekerlerrr...
yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz güzel bayanlaarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…