hosgeldın canımmspor konusu yanlız bende biraz problemli hergün spor yapacak vaktim yokhaftada 3 gün 30 dak. koşsam ve cumartesi günleri çalışıyorum bütün ayaktayım koşuşturuyorum. Onun dışındada hergün 50 mekik, 50 şınav ve 15 squat yeterli olur mu sizce?
oti dunkı sozlerımı gerı aldım ve tebrık edıyorum senıoti yine gizli ve derinden daldın konuya hoşgeldin
oti dunkı sozlerımı gerı aldım ve tebrık edıyorum senı
menün güzel canım yarın bildirebilirsin geç kalma ama tamam mı canımmerhaba
ben kılomu yarın bıldırmek ıstıyorum yarın dıyetısyenede gıdecem 16,30 zaten bu hafta kılo sabıt olup yag kasa donmesı olabılır dedı
kalkınca 2 bardak su
sabah 08,00 1 yumurta+1 kıvı+1 kırmızı biber +1 ceviz+1 üçgen peynır+yarım domates+1 etimek
ara 09,00-12,30 1 mandalına+yeşilçay+nescafe sade sutlu
öğlen 12,30 yarım tabak mercımek salata+yarımda ksır yagsız salçasız+1 kase zencefıllı zerdecallı yogurt 1 etımek
ara 13,00-17,30 1 kase nar +2 ceviz
akşam 18,00 3 lahana sarma+1 kuru patl. dolma+1 kasık et +1 kase zerdeçallı zencefıllı yogurt+1 etımek
ara 19,00 -21,00 1 mandalına +5 tane cıkolata kaplı fındık+1 hurma
su 3lt spor iş yerınde yapıldıgım ayakta haraketler toplam 30 dk dır
evet canım çok az yersende kilo veremezsin kendine bir liste yap uymaya çalış yada porsiyon azalt bence herşeyden ye ama az ye illa belli bir diyet yapmak zorunda değilsinBugünün menüsü sabah bir kupa çorba öğle sadece kek yedim bir dilim akşam da bilmiyorum ne yiyeceğim. Ne kadar kısa bir liste oldu böyle. Bir de iki türk kahvesi içtim. Kilom da hala aynı. Normal zaten metobolizma bu yediklerimle çalışmaz
Evet yapacağım bi şeyler ben pek listeye uyamıyorum ama en azından sebze yemeği et yemeği vs şeklinde uymaya çalışırım o da yeter şimdilik. Büyük bir adım olur:))="deadline, post: 43642376, member: 521675"]evet canım çok az yersende kilo veremezsin kendine bir liste yap uymaya çalış yada porsiyon azalt bence herşeyden ye ama az ye illa belli bir diyet yapmak zorunda değilsin
bende uyamıyorum pek listelere ama planlıyorum mesela evdeki yemekten yiyorum ama az yiyorum işte 2 yk pilav yersem ekmek yemiyorum falan sende öyle yapabilirsinEvet yapacağım bi şeyler ben pek listeye uyamıyorum ama en azından sebze yemeği et yemeği vs şeklinde uymaya çalışırım o da yeter şimdilik. Büyük bir adım olur:))
geçmiş olsun canımYaa kendi kendime nazar degdirdim sanırım. Az once saçmaladim bayağı. Üstelik yarın tartı gunu! Aprilin gerisinde kalmamam lazimmm
Oğlum atesli. Hep onu stresinden oluyo boyle
bende uyamıyorum pek listelere ama planlıyorum mesela evdeki yemekten yiyorum ama az yiyorum işte 2 yk pilav yersem ekmek yemiyorum falan sende öyle yapabilirsin
geçmiş olsun canımay yeme daha dur saat geç değil elindekileri yavaşca yere bırak bugün yemeee bak çok güzel gidiyorsun bence listeye girmene az kaldı kaçla ayrılmıştın oti
yarın tartıdaki kilo durumuma göre izine ayrılıp free listede takılmaya karar verdim benApriL_2007 valla takıma yarardan çok zarar veriyorum ya 100 gr vermekle olmaz bu işler dışarda takılayım en iyisi takımda olmak ama listede olmak istemiyorum ne dersin sence kendime ceza verdim kilo vermeden listeye girmiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?