Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

dünkü mnm
khvltı 1 domates 1 dilim tam buğday.1 k.k peynir
ara 2 cevia şeyyyyyyy 1 mini poğaça
öğle 3 küçük köfte toplam 1 avuç içi
salata 2 kşk yoğurt
ara 1 mandalina
akşm kabak çorbası 2 kşk yoğurt poğaçanın ce4zası
ara 3 bebe bisküvisi
aralarda yeşil çyla detoks çayı toplam 2 litre
30 dk hızlı yürüyüş

merhaba
ben kılomu yarın bıldırmek ıstıyorum yarın dıyetısyenede gıdecem 16,30 zaten bu hafta kılo sabıt olup yag kasa donmesı olabılır dedı

kalkınca 2 bardak su

sabah 08,00 1 yumurta+1 kıvı+1 kırmızı biber +1 ceviz+1 üçgen peynır+yarım domates+1 etimek

ara 09,00-12,30 1 mandalına+yeşilçay+nescafe sade sutlu

öğlen 12,30 yarım tabak mercımek salata+yarımda ksır yagsız salçasız+1 kase zencefıllı zerdecallı yogurt 1 etımek

ara 13,00-17,30 1 kase nar +2 ceviz

akşam 18,00 3 lahana sarma+1 kuru patl. dolma+1 kasık et +1 kase zerdeçallı zencefıllı yogurt+1 etımek

ara 19,00 -21,00 1 mandalına +5 tane cıkolata kaplı fındık+1 hurma

su 3lt spor iş yerınde yapıldıgım ayakta haraketler toplam 30 dk dır

Merhaba arkadaşlar yıllar önce diyetisyenimin verdiği ve hep ile yaradığı küre başladım geceden 2 lt suya 1 adet yeşil elma 1 adet limon 1 adet salatalık 1 adet kabuk tarcın 10 adet taze nane yaprağı 1 tutam top karabiber 1 tutam karanfil 1 küçük boy taze zencefil bunları bekletiyorsunuz diğer gün gün içerisinde içiyorsunuz
Kahvaltı 2 etimek çay peynir pzt kahvaltılatım değişecek ilk 2 haftalık diyetimin sonlarındayım
Ara öğün portakal
Öğlen küçük bi kase az yağlı yeşil mercimekli bulgur pilavı
Ara öğün yogurt yerim akşamda z.yaglı taze fasulye salata yerim
Su kürüm bitti normal suya devam 4 km yürüdüm 400 tanede ip atlamam kaldı

menün güzel canım yarın bildirebilirsin geç kalma ama tamam mı canım 18.00 e kadar bildirrsen iyi olur en en en kötü yani

***1. TAKIM 440.ETAP ***
sosyestetik (59.9////)
deadline (62.2///)
ispanyol (69.2///))
Sevim_mrt (75.5///)

sevilay 80 (73.3///)
gulfuren( 56.4///)

Takım ortalamasi:

Free liste 430. Etap
April_2007
Otimoti
Maviask
Pptya87 (87///)
Ssaryms(64///)
Inci_ser (73///)
bayancokbilmis18 (73)

bugünün menusu
Kahvaltı yarım portakal 1 yumurta 1 dilim kızarmış ekmek minik bir parça peynir

Öğle 1 kase tavuklu çorba 4 yk etli patlıcanlı türlü 2 dilim ekmek 1 bardak ayran

Aksam 2 domates 1 kase yoğurt yarım portakal tavuk ızgara 100 gr 1 dilim kızarmış ekmek

ara bir bardak sütlü nescafe bir parça bitter
su 4 bardak oldu hedef 9 bardak sporda yapınca yazarım

Bugünün menüsü sabah bir kupa çorba öğle sadece kek yedim bir dilim akşam da bilmiyorum ne yiyeceğim. Ne kadar kısa bir liste oldu böyle. Bir de iki türk kahvesi içtim. Kilom da hala aynı. Normal zaten metobolizma bu yediklerimle çalışmaz

evet canım çok az yersende kilo veremezsin kendine bir liste yap uymaya çalış yada porsiyon azalt bence herşeyden ye ama az ye illa belli bir diyet yapmak zorunda değilsin

="deadline, post: 43642376, member: 521675"]evet canım çok az yersende kilo veremezsin kendine bir liste yap uymaya çalış yada porsiyon azalt bence herşeyden ye ama az ye illa belli bir diyet yapmak zorunda değilsin
Evet yapacağım bi şeyler ben pek listeye uyamıyorum ama en azından sebze yemeği et yemeği vs şeklinde uymaya çalışırım o da yeter şimdilik. Büyük bir adım olur:))

***1. TAKIM 440.ETAP ***
sosyestetik (59.9////)
deadline (62.2///)
ispanyol (69.2///))
Sevim_mrt (75.5///)

sevilay 80 (73.3///)
gulfuren( 56.4///)

Takım ortalamasi:

Free liste 430. Etap
April_2007
Otimoti(71.9)
Maviask
Pptya87 (87///)
Ssaryms(64///)
Inci_ser (73///)
bayancokbilmis18 (73)
[/QUOTE]

Evet yapacağım bi şeyler ben pek listeye uyamıyorum ama en azından sebze yemeği et yemeği vs şeklinde uymaya çalışırım o da yeter şimdilik. Büyük bir adım olur:))
bende uyamıyorum pek listelere ama planlıyorum mesela evdeki yemekten yiyorum ama az yiyorum işte 2 yk pilav yersem ekmek yemiyorum falan sende öyle yapabilirsin

Yaa kendi kendime nazar degdirdim sanırım. Az once saçmaladim bayağı. Üstelik yarın tartı gunu! Aprilin gerisinde kalmamam lazimmm

Oğlum atesli. Hep onu stresinden oluyo boyle
geçmiş olsun canım ay yeme daha dur saat geç değil elindekileri yavaşca yere bırak bugün yemeee bak çok güzel gidiyorsun bence listeye girmene az kaldı kaçla ayrılmıştın oti

yarın tartıdaki kilo durumuma göre izine ayrılıp free listede takılmaya karar verdim ben ApriL_2007 valla takıma yarardan çok zarar veriyorum ya 100 gr vermekle olmaz bu işler dışarda takılayım en iyisi takımda olmak ama listede olmak istemiyorum ne dersin sence kendime ceza verdim kilo vermeden listeye girmiycem

71 ile ayrılmıştım canım. İkindide pilav yedim 2 tatlı kasığı reçel yedim. Sonra 2-3 cigkofte yedim kuru kuru. Şimdi de bı kase mercimek ictim. Kahve içmeden yapamam gibi geliyo. Ne yapayım kaptaan?

ilk menümü hemen sizinle paylaşayım :)
7.30 bir bardak limonlu su
10.30 vanilyalı yoğurt
12.00 iki kepekli ekmekten tost
17.30 4-5 tane küçük sosislerden, 2 yk etli patlican türlü, 1 kase cacık, 2 dilim ekmek, 1 tatlı kaşınin ucu kadar da meze
Simdi bir kücük mandalina yiyecegim tatli ihtiyacimi gidersin diye bide yatmadan yarim saat önce yoğurt kürü

Şimdiye kadar 1 litre su ama ben onu daha iki litre yaparım

Spor olarakda evde olamadığım için bugün sadece 50 mekik, 50 şınav 15 squat
Ama yarın yarım saat koşacağım

O izinden kilo vererek donen olmadı sekerim. 100grsa 100gr sabitse sabit. Bence yanlis düşünüyorsun. Once kendini duşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…