Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

selam bir numara takımın bir numara fıstıkları
şimdi baştan anlaşalım bu hafta biz birinci siz ikinci oluyorsunuz tamam mı

bu kaptanlarınız size kaçamk için kızıyordur dimi benim fıstıklar neler neler yiyor hiç çekinmeyin yeyin valla kilo dediğin nedir ki ölmüycez mi

bu hafta sonuncu bizdik
bizde nerdeyse sonuncuyüz o zaman sondan 2

ay olmaz tamam ansalim ilk üçe girelim beraber inşallah neyse aramızda anlasiriz gerisini ilk üç bizimdir iyi çalışalım da

selam canım sizede başarılar dilerim

Hiç farketmez gitsinde kilolar ilk üçte olsak da yeter bana

Kız deme öyle hmm sen yiyebilirsin ama böyle tatlılar börekler
sorma emziriyorum diye fazla fazla götürüyorum zaten ama hiç giden yok bugun gözleme yedim anne gözlemesi miss takıma yazamadım daha
selam canım sizede başarılar dilerim

Hiç farketmez gitsinde kilolar ilk üçte olsak da yeter bana
ay siz çok anlayışlısınız bana çemkirmiyorsunuz ama böyle olmaz ki sizi kendime benzetmem lazım

Ay yok ben cemkiremem gizli gizli takılıroz biz derinden sabotaj gerekirse kız gözlemeleri hupletmissin ama sen oh ye ye üstüne de tatlı yeseydin

Canlariiiim

Tüm gun ugrayanadim.
Öğlenden itibaren elektrik yoktu. Dedim Cocuklarin masif ahsap dolapları var boyayayım. Konsollarından başladım cok çirkin oldu hevesim kursağımda kaldı

Soraciima elektriğin gelmeyeceğini öğrenince once alışverişe ordan da gorumceme gittik. Sora eve geldik ki kapımızda dizi çekiyorlar. Bunların ısı is degil arkadas. Çektikleri 2 saniyelik arabaya binip gidiş sahnesi. 3 saat sürdü valla.

Diyeti sorarsaniiz onu da buraya yazayım dur

Kahvaltı
Tipik kahvaltım iste. Ekstrası kızarmış ekmek yemek oldu

Ara 13:00
10 fındık
1 kurabiye

Öğle 15 civarı
1 kase mercimek
Sebzeli tavuk sote 1 tabak

Ara 19 civarı
1 kucuk boy mocha
Tchiboda unsuz pasta vardı onun 3te 2si. Hic de güzel değilmiş bosa yedim

23te oglumun minik eti pufu vardı bilinçsiz onu yedim :/

Su içemedim bugün. 1 Lt anca

Bende çok özeniyorum çok güzel sonuçlar alanlar var , fakat cesaret edip elime daha fırçayı almadım

Kolay olmayacağını tahmin edebiliyorum, nasıl sabır ister o ama tabi dışardan kolay gözüküyor

Menim güzel cnm, ama cislarinda var olmasaydı daha iyi olurdu

Neticede açim yavrum.
Evet cislar var ama minik bence. Yemesem de olurdu gercekten.

Ya boya işine canım sıkıldı. Yağlı boya kullandım, esim plastik olmalıydı dedi. Bir de onu denerim. Denediğim parça zaten kapalı balkonda ıvır zıvır koyduğum bı parça. Onun kötü olması önemli degil ama iyi sonuc alıp gardroplarina uygulamak istiyorum.

Nette araştır bak , mutlaka öneriler tarifler vardır. Belkide özel boyaları vardır, başarılar dilerim Can'ım umarım istediğin sonucu ulaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…