- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
bu hafta sonuncu bizdikKızlar bu hafta da 10. Takımla yarışıyoruz lütfen bu hafta sonuncu olmayalım yabence yapabikirz
Tabiki yaparızKızlar bu hafta da 10. Takımla yarışıyoruz lütfen bu hafta sonuncu olmayalım yabence yapabikirz
bizde nerdeyse sonuncuyüz o zaman sondan 2bu hafta sonuncu bizdik
ay olmaz tamam ansalim ilk üçe girelim beraber inşallah neyse aramızda anlasiriz gerisini ilk üç bizimdir iyi çalışalım daselam bir numara takımın bir numara fıstıkları
şimdi baştan anlaşalım bu hafta biz birinci siz ikinci oluyorsunuz tamam mı
Kız deme öyle hmm sen yiyebilirsin ama böyle tatlılar böreklerbu kaptanlarınız size kaçamk için kızıyordur dimi benim fıstıklar neler neler yiyor hiç çekinmeyin yeyin valla kilo dediğin nedir ki ölmüycez mi
selam canım sizede başarılar dilerimselam bir numara takımın bir numara fıstıkları
şimdi baştan anlaşalım bu hafta biz birinci siz ikinci oluyorsunuz tamam mı
sorma emziriyorum diye fazla fazla götürüyorum zaten ama hiç giden yok bugun gözleme yedim anne gözlemesi miss takıma yazamadım dahaKız deme öyle hmm sen yiyebilirsin ama böyle tatlılar börekler
ay siz çok anlayışlısınız bana çemkirmiyorsunuz ama böyle olmaz ki sizi kendime benzetmem lazımselam canım sizede başarılar dilerim
Hiç farketmez gitsinde kilolar ilk üçte olsak da yeter bana
Vayyy yesinler heebu kaptanlarınız size kaçamk için kızıyordur dimi benim fıstıklar neler neler yiyor hiç çekinmeyin yeyin valla kilo dediğin nedir ki ölmüycez mi
Ay yok ben cemkiremem gizli gizli takılıroz biz derinden sabotaj gerekirsesorma emziriyorum diye fazla fazla götürüyorum zaten ama hiç giden yok bugun gözleme yedim anne gözlemesi miss takıma yazamadım daha
ay siz çok anlayışlısınız bana çemkirmiyorsunuz ama böyle olmaz ki sizi kendime benzetmem lazım
Tabiki tatlısız olmazAy yok ben cemkiremem gizli gizli takılıroz biz derinden sabotaj gerekirsekız gözlemeleri hupletmissin ama sen oh ye ye üstüne de tatlı yeseydin
Ay yok ben cemkiremem gizli gizli takılıroz biz derinden sabotaj gerekirsekız gözlemeleri hupletmissin ama sen oh ye ye üstüne de tatlı yeseydin
Tabiki tatlısız olmazhımm nefis giderdi beee
tatlıyı dün yedim
İyi geceleriyi geceler
sanada iyi geceler canımiyi geceler
Bende çok özeniyorum çok güzel sonuçlar alanlar var , fakat cesaret edip elime daha fırçayı almadımCanlariiiim
Tüm gun ugrayanadim.
Öğlenden itibaren elektrik yoktu. Dedim Cocuklarin masif ahsap dolapları var boyayayım. Konsollarından başladım cok çirkin oldu hevesim kursağımda kaldı
Soraciima elektriğin gelmeyeceğini öğrenince once alışverişe ordan da gorumceme gittik. Sora eve geldik ki kapımızda dizi çekiyorlar. Bunların ısı is degil arkadas. Çektikleri 2 saniyelik arabaya binip gidiş sahnesi. 3 saat sürdü valla.
Diyeti sorarsaniiz onu da buraya yazayım dur
Kahvaltı
Tipik kahvaltım iste. Ekstrası kızarmış ekmek yemek oldu
Ara 13:00
10 fındık
1 kurabiye
Öğle 15 civarı
1 kase mercimek
Sebzeli tavuk sote 1 tabak
Ara 19 civarı
1 kucuk boy mocha
Tchiboda unsuz pasta vardı onun 3te 2si. Hic de güzel değilmiş bosa yedim
23te oglumun minik eti pufu vardı bilinçsiz onu yedim :/
Su içemedim bugün. 1 Lt anca
Bende çok özeniyorum çok güzel sonuçlar alanlar var , fakat cesaret edip elime daha fırçayı almadım
Kolay olmayacağını tahmin edebiliyorum, nasıl sabır ister oama tabi dışardan kolay gözüküyor
Menim güzel cnm, ama cislarinda var olmasaydı daha iyi olurdu
Nette araştır bak , mutlaka öneriler tarifler vardır. Belkide özel boyaları vardır, başarılar dilerim Can'ım umarım istediğin sonucu ulaşırsınNeticede açim yavrum.
Evet cislar var ama minik bence. Yemesem de olurdu gercekten.
Ya boya işine canım sıkıldı. Yağlı boya kullandım, esim plastik olmalıydı dedi. Bir de onu denerim. Denediğim parça zaten kapalı balkonda ıvır zıvır koyduğum bı parça. Onun kötü olması önemli degil ama iyi sonuc alıp gardroplarina uygulamak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?