Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

selamlar minnoşlar nasılsınız bakalım..
ben çook yorgunum.. haftasonu istnbula annemlere gittik.. off çoook yedim ordaaa.. tartıya çıkmaya korkuyorum kesin 2 kilo almışımdır..
lodostan feribotlar iptal oldu karayoluyla döndük yol mahvetti beni , minnakım kudurdu yol boyunca..

cuma günü diyetisyen arkadaşımla yeniden başladık benim diyete.. listemizi yaptık.. ama annemlere gideceğim için bugün başlıyorum.. dediğim gibi tartılmadım bu sabah.. yarın bakarım ne olmuşum..

Kızlar özür dilerim malum haftasonu git gel gelen giden bitmedi ama diyetimi bozacak hiçbir şey yapmadım dün 2 tane lahmacun yedim akşam yemeği bugünde oruçluyum sahur yapmadım 2 tane lahmacun yediğim için 3 bardak su içip niyetlendim 3 km yürüyüp 500 kerede ip atlamayı düşünüyorum önce evi bi temizliyim :)

cuma günü diyetisyen arkadaşımla yeniden başladık benim diyete.. listemizi yaptık.. ama annemlere gideceğim için bugün başlıyorum.. dediğim gibi tartılmadım bu sabah.. yarın bakarım ne olmuşum..

Şu stresten uzaklasabilsen eminim yol alacaksın. Olumsuz etkiliyo çünkü biliiosun. Rahatla listene uy, arada kaçamak olursa pişmanlık duyma. Zaten cok hareketlisin yakarsın

Allah kabul etsin canım. Ben de yarın tutabilirim belki. Ama oruçluyken spor onerilmiyor. Belki iftardan 1 saat sonra yapsan daha iyi olur

Allah kabul etsin canım. Ben de yarın tutabilirim belki. Ama oruçluyken spor onerilmiyor. Belki iftardan 1 saat sonra yapsan daha iyi olur
Evet önerilmiyorda oğlum 2 yaşında yürüme bandınım sesinden korkuyor onun uyku saatinde ne yaparsam kar diye düşünüyorum 3 km yürüdüm 200 kerede ip atladım 300 de iftardan sonra ip atlarım

Şu stresten uzaklasabilsen eminim yol alacaksın. Olumsuz etkiliyo çünkü biliiosun. Rahatla listene uy, arada kaçamak olursa pişmanlık duyma. Zaten cok hareketlisin yakarsın
yaa evet bir veriyorumbir alıyorum çok kötü kafama takıyorum .. vermem lazım dedikçe yiyesim geliyooooo

Evet önerilmiyorda oğlum 2 yaşında yürüme bandınım sesinden korkuyor onun uyku saatinde ne yaparsam kar diye düşünüyorum 3 km yürüdüm 200 kerede ip atladım 300 de iftardan sonra ip atlarım
ben de koşu bandını kurdurayım eşime diyorum .. ama yapmaya zamanım yook..

arkadaşımla iddaya girdim onu geçmeliyim
çok azimli gördüm seni ama aynen devam bence

olur canım tabiki

benimde menüm
sabah 8.30 1 haşlanmış patates çay 1 dilim kızarmış ekmek 2 yk lor peyniir
öğle 12.00 1 kase mercimek çorbası 4 yk etli bezelye yemeği 4 yk pilav 1 bardak ayran
akşam 17.45 2 dilim tam buğday ekmeği 1 yk karabuğdaylı salata 3 yk yoğurt
ara 19.30 planlıyorum minik bir kase sütlaç kendim yaptım sekeri az ay canım çekti affınıza sığınıyorummm

ayrıca şu an 1063 kalori sütlaçla 1200 kalori olacak hesapladım da
1 lt su içtim spor daha yapmadım bişeyler yaparım diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…