Günaydın fıstıklar
cuma günü diyetisyen arkadaşımla yeniden başladık benim diyete.. listemizi yaptık.. ama annemlere gideceğim için bugün başlıyorum.. dediğim gibi tartılmadım bu sabah.. yarın bakarım ne olmuşum..
Kızlar özür dilerim malum haftasonu git gel gelen giden bitmedi ama diyetimi bozacak hiçbir şey yapmadım dün 2 tane lahmacun yedim akşam yemeği bugünde oruçluyum sahur yapmadım 2 tane lahmacun yediğim için 3 bardak su içip niyetlendim 3 km yürüyüp 500 kerede ip atlamayı düşünüyorum önce evi bi temizliyim :)
Evet önerilmiyorda oğlum 2 yaşında yürüme bandınım sesinden korkuyor onun uyku saatinde ne yaparsam kar diye düşünüyorum 3 km yürüdüm 200 kerede ip atladım 300 de iftardan sonra ip atlarımAllah kabul etsin canım. Ben de yarın tutabilirim belki. Ama oruçluyken spor onerilmiyor. Belki iftardan 1 saat sonra yapsan daha iyi olur
yaa evet bir veriyorumbir alıyorum çok kötü kafama takıyorum .. vermem lazım dedikçe yiyesim geliyoooooŞu stresten uzaklasabilsen eminim yol alacaksın. Olumsuz etkiliyo çünkü biliiosun. Rahatla listene uy, arada kaçamak olursa pişmanlık duyma. Zaten cok hareketlisin yakarsın
ben de koşu bandını kurdurayım eşime diyorum .. ama yapmaya zamanım yook..Evet önerilmiyorda oğlum 2 yaşında yürüme bandınım sesinden korkuyor onun uyku saatinde ne yaparsam kar diye düşünüyorum 3 km yürüdüm 200 kerede ip atladım 300 de iftardan sonra ip atlarım
hadi bakalım biz de merak ediyoruzcuma günü diyetisyen arkadaşımla yeniden başladık benim diyete.. listemizi yaptık.. ama annemlere gideceğim için bugün başlıyorum.. dediğim gibi tartılmadım bu sabah.. yarın bakarım ne olmuşum..
çok azimli gördüm seni ama aynen devam bencearkadaşımla iddaya girdim onu geçmeliyim
olur canım tabikiMekik programı varya kızlar brrgün 50 diğer gün 75 sonra dinlen gibi aylık bi program bugün ona karar verdim iftar sonrası onuda yapacağım 25 kiloydu başladığımda fazlalığım artık 20 inş bu hafta 18 19 olur
ayrıca şu an 1063 kalori sütlaçla 1200 kalori olacak hesapladım dabenimde menüm
sabah 8.30 1 haşlanmış patates çay 1 dilim kızarmış ekmek 2 yk lor peyniir
öğle 12.00 1 kase mercimek çorbası 4 yk etli bezelye yemeği 4 yk pilav 1 bardak ayran
akşam 17.45 2 dilim tam buğday ekmeği 1 yk karabuğdaylı salata 3 yk yoğurt
ara 19.30 planlıyorum minik bir kase sütlaç kendim yaptım sekeri az ay canım çekti affınıza sığınıyorummm
Kuzummmm o Çarşamba günü açılacak İnşaAllah artık çekerde bende kurtulurum bu derttenGünaydın kusuuuum
Yeni operatörde sıkıntı yok herhalde?
vayyyy o ne güzel hırsarkadaşımla iddaya girdim onu geçmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?