Verirsin canım önce kendine inanmalisın ama bir plan yapıp ona göre takılsan daha iyi olur tam kılon kaç canım bir rahatsızlığın var mı evli misin kilo alma nedenin ne kendinden bahsedebilir misin birde hedefin kacMerhaba arkadaşlar,
Aranıza bugün katıldım. Uzun zamandır tartılmıyordum, tartının üzerinde geçirdiğim şokla diyet yapmak zorunda olduğumu düşündüm.
Kahvaltıda çok fazla şey yemiştim.Kahvaltıdan sonra, elma, karanfil, kabuk tarçın kaynatıp içtim 2 fincan, bir bardak ayran yapmıştım kefirden onu içtim. Üstüne 30 dk eliptik bisiklette spor yaptım.
Moralim çok bozuk, nasıl vereceğim ben bu kiloları bilmiyorum
Tamam canım verirsin şimdi plan düşünelim önce abur cubur paket gıdalardan uzak durmalısin şimdi öğünlerde belirleyerim öğünler arası 3 saat olmali sabah kalkınca 1 minik meyve ye evden cikmadan yada 1 cay bardagi süt iç ki metabolizman çalışsın işte ne yiyorsunuz kahvaltıda ona göre belirlersinİnşallah veririm
Bekarım
Masa başı çalışıyorum bu nedenle hareketsiz kalıyorum. Atıştırma huyum var ve bir süredir stresten dolayı yediklerime dikkat etmedim.
67 kilo olmuşum, şimdilik hedefim 55.
Akşamları salata yemeyi düşünüyorum. Bunun haricinde pek bir şey düşünmedim henüz.
Akşamları saat 18:00'de çıkıyorum eve geliş saatim 19:15 gibi. 06:50'de kalkıyorum. 08:30 gibi iş yerinde kahvaltı yapıyorum. 19:30'da akşam yemeği yiyebiliyorum evde.
Akşamları ve sabahları 10'ar dk yürüme mesafem var.
Bunun haricinde eliptik bisikletim var onda spor yapmayı düşünüyorum. Ne yesem ne içsem de versem bu kiloları bilemedimEn son tartıldığımda 60 bile değildim, 6 ayda 8 kilo almışım
Yardımlarınıza açığım, özellikle kol, bacaklarım ve kalça bölgemden farkediliyor. Buralara özel egzersiz araştırıyorum.
Şimdiden teşekkür ederim
Olur canım kremalı olmasin sadece onlar biraz kalorili akşam ekmek yeme ama sabah kesinlikle ye 2 dilim en fazla fast food yemeyi bırak Direk etkisini göreceksin canım yemeklerden kısMana da gerek kalmaz özel birseyler yapmaya gerek yok porsiyon azaltmak yetiyor hem diyet psikolojisi de olmuyor boyleceÇok teşekkür ederim. Sabah meyve ve sütü ekleyeceğim. Kahvaltıda normal peynir, zeytin domates ve tam tahıllı ekmek yiyorum genelde. kahveyi fazla tüketiyorum, bitki çaylarına ağırlık vereceğim. Öğlen bu ara fazla fast food tükettim, tamamen çıkartacağım hayatımdan.
Akşamları ne çorbası tavsiye edersiniz, herhangi bir çorba olur mu?
Geçmiş olsun , çok zor geçiyor bu seneki grip.Evet Parıl Parıl parladimgeçmiş olsun canım ya bende hasta olcam galiba
Bu gidişle , listeye gireceksin canım.Bugünkü menüm
8:30 kahvaltı
1 yumurta
2 zeytin
Çeyrek yufka ile peynirli gözleme
1 tatlı kas. Bal
Salata
Ara 12
10 fındık + 2 incir
Öğlen 13:30
1 tabak hamdini pilav :/ (sevmem aslında mecburiyet)
Kucuk parça Mısır ekmegi
Ara 17:00
Sutlu kahve
12 fındık + 1 hurma
18:30 aksam
1 tabak kıymalı karnabahar
1 kase yogurt
Gorumcede 1 çatal tatlı, 1 mandalina
Su 2 Lt üstü
Spor yok
Şükür dün bitti.Bugün boğazı şişmiş.Yemrk yiyemiyorum boğazım ağrıyor diye ağladı kuzum.Allah beterinden korusun.Ay geçmiş olsun da baya yükselmiş ya
Biz insanlar şikayet etmeyi seviyoruz ve elimizdekilerle mutlu olmayı bilmiyoruz.Hrp bizde olmayanı istiyoruz, bizde olanları da başkaları istiyor.Anı yaşamayı bilmek , olduğun zamanı en güzel şekilde değerlendirmek lazım.Amca kızın da içşndeki eksikliği bu şekilde doldurmaya çalışıyor ama haklı.İnsanın amacı oldupu zaman her şey anlam kazanıyor.Sanırım yok. Dediğin gibi hepsi birarada olmuyor. Eskiden vücut vardı para yoktu mesela. Şimdi alım gücüm var yine giyemiyorum istediğimi.
Amca kızı var benim yaşıtım. Boşandı, rahim kanseri oldu rahmi alındı. Şimdi bisikletle istanbulu turluyor, izmire gidip dalış yapıyor, resim kursuna gidip sergilere katılıyor ama diyor bir amacım yok artık. Hem o bana özeniyor hem ben onun yaptıklarına. Hayat biyle bir sey iste. Elimizdekiyle mutlu olabilmek asil mesele. Ben de mutluyum elbette ama heves ettigim cooook sey var
Senin içinde güzel bir pazar olsun Aprilciğim.Mutluysan bahar da sonbahar da aynı güzellikte.
Hayırlı pazarlar, günümüz mutlu geçsin İnşaAllah...
Eki Görüntüle 1696814
Yeni telefonunu ve hattını güle güle kullan canım.Kızlar bende yeni kalktım, dün aşırı yoruldum.İşe gittim, sonra akşam alışverişe gittik ordan oraya koşturduk. Yeni bir tel aldım, hattımı da değiştirdim bakalım isyerinde cekecekmi?
Bir an başka bir operatöre gecemicem sandım. Gittiğimiz alışveriş magazasindakilar sanki ürünü satmamakta kararlılardı. Uğraşmak istemediğim icin başka semte cadde üstünde mağazalarına gittik iyikide gitmişim orada cok tatlı bir kız vardı hemen yardımcı oldu, ve şükürler olsun hallettik...
Hoş geldin aramıza.Başlamakla iyi yapmışsın, sonrası daha da zor oluyor.İlk hafta dikkat edersen çok kilo verirsin bufa srni motive eder canım.Eliptik bisiklet çok güzel ,şanlısın.Ben de çok istedim hala alamadım.Bütün vücudu çalıştırıyor.Her gün yapmaya çalış.Modeli nedir?İnşallah veririm
Bekarım
Masa başı çalışıyorum bu nedenle hareketsiz kalıyorum. Atıştırma huyum var ve bir süredir stresten dolayı yediklerime dikkat etmedim.
67 kilo olmuşum, şimdilik hedefim 55.
Akşamları salata yemeyi düşünüyorum. Bunun haricinde pek bir şey düşünmedim henüz.
Akşamları saat 18:00'de çıkıyorum eve geliş saatim 19:15 gibi. 06:50'de kalkıyorum. 08:30 gibi iş yerinde kahvaltı yapıyorum. 19:30'da akşam yemeği yiyebiliyorum evde.
Akşamları ve sabahları 10'ar dk yürüme mesafem var.
Bunun haricinde eliptik bisikletim var onda spor yapmayı düşünüyorum. Ne yesem ne içsem de versem bu kiloları bilemedimEn son tartıldığımda 60 bile değildim, 6 ayda 8 kilo almışım
Yardımlarınıza açığım, özellikle kol, bacaklarım ve kalça bölgemden farkediliyor. Buralara özel egzersiz araştırıyorum.
Şimdiden teşekkür ederim
Gider gider merak etme.Eliptiği hiç burakma.Ben çok model araştırdım.Voştin satış fşyatı 2 milyar olan eliptik bisikletini 950 satan vardı.Sonra arkadaşım vaz geçirdi.Spor salonu var eşinin oraya gideriz alma dedi.Spor salonu ,dağ yürüyüşü yapıyoruz.Ama evli olunca düzenli olmuyor.Ya çocuklar hasta yada biz hasta olduk.Ancak haftada iki gün spor yapabildik.Sağol canım inşallah fazlalıklarım gider. Bisiklet Hattrick KK 650. Birkaç ay önce almıştım ama yapmıyordum. İnşallah yapmaya devam ederim.
Bisiklet çok etkili ya tüm vücut çalışıyor günlük 20 dk başla arttrtirisn birde düzenli yapmaya çalış derim haftada en az 3 gün düzenli spor yaparsan geride almazsinSağol canım inşallah fazlalıklarım gider. Bisiklet Hattrick KK 650. Birkaç ay önce almıştım ama yapmıyordum. İnşallah yapmaya devam ederim.
Başlangıç için karışık bir menü olmuş zamanla düzelir ama menüyü öğünler ayirip yazarsan daha rahat olur mesela sabah şunear şunlar ara öğle akşam falan diye saatleriyle mumkunse sende daha kontrollü olursun; )Bugün daha fazla yemek yemeyeceğim.
Sabah kahvaltıyı biraz fazla yaptım. Sonrasında 3 bardak elma tarçın karanfil kaynatıp içtim, 3 bardak kefir sulandırıp içtim, 4 tane eti formun yuvarlak mısırlarından yedim, 2 tane etimek yedim. 3 tane ceviz içi, 1 bardak hazır mantar çorbası, 1 küçük elma, 1 tane muz, (1 tane kabak, maydonoz, saf kepek, 2 kibrit kutusu peynir, 2 yumurtayı karıştırarak fırında pişirdiğim mücverlerden 4 dilim yedim), salatalıklı su yapmıştım yaklaşık 2 litre ondan içtim. Yatmadan önce de maydanoz-limon kürü mü yapsam diye düşünüyorum. Çok mu fazla yemişim? Bunun yanında 30 dk eliptik bisiklete bindim, 15 dk egzersiz yaptım, yatmadan önce de 100 mekik çekmeyi düşünüyorum.
Yarın iş yerinde olacağım için plan yapmadım. Sabah kalkınca 1 bardak süt ve 1 elma yemeyi düşünüyorum. Diğer öğünlere karar vermedim henüz.
Tamam canım bugün zaten sayilmaz:) Bugün öğünlere ayırmadım yediklerimi yaklaşık 1'er saat arayla yedim. O yüzden böyle karışık oldu :) Yarın itibarı ile düzelteceğim
Sorma ya bugün batırdım yani ben de. Garip bi öğün oldu az mı çok mu bilemiyorum.Bende bugün garip karışık fazla(!) Bir menü yaptığımdan kontrol tartimi saliya aldım salı cuma daha iyi benceöf ya bu tatiller yaramıyor bana ama tatilsiz de olmaz ki
Bu yediklerin 1150 kalori tutuyor mu ki az görünüyor neden o kadar geldi ki. Puding ve portakal suyu sanırım arttırmış gibi bir de bitter.Sabah 11.30
Küçük dilim ev pizzası
3 çay
Öğlen14.30
Yumurtalı ıspanak elim kadar
3 kaşık yoğurt
Ara 17.00
1 bardak sıkılmış portakal suyu
Akşam 20.00
Yumurtalı ıspanak elşm kadar
3 kaşık yoğurt
1 salatalık turşusu
Ara 21.00
1 türk kahvesi
Küçük kare bitter
Ara 22.00
Küçük oğlumun inadıyla 75 gramlık puding
2 litre su
1150 kalori
Spor yok sabah yedide uyandım zaten.
Bugün bugunde kaldı kız yarın daha iyi devam edicezSorma ya bugün batırdım yani ben de. Garip bi öğün oldu az mı çok mu bilemiyorum.
Sabah 09:30
2 dilim ev yapım kepekli undan su böreği
3 çay kaşığı bal
2 zeytin
Öğle
3 mandalina
1 salkım üzüm
1/2 kase Kabak çekirdeği leblebi
1 bardak lipton form çay
Akşam 17 :00
1 küçük fırında köfte
3 elma dilim fırında pişmiş patates kızartması
1/2 dilim muhallebili kadayıf.
Su : 2 litre
Gündüz hep atıştırdım öğle kısmındakiler hep ara ara yediklerim saatlerini unuttum. Kalori olarak sanırım fazla çıkacak gibi ama karnım çok şiş sanki bütün öğünlerde kebabın üstüne İskender yemişimde akşam böyle olmuşum gibi bi şişkinlik. Geriye doğru gitmek istemiyorum acil düzene girmem lazım dedikçe batıyor gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?