Ay aferin sana otien az zararla atlattin
Ay geçmiş olsun da baya yükselmiş yaİyi akşamlar kızlar.Bugünde 1150 kalori ile günü bitirdim.Yediklerimi uzun uzun yazamıuorum iki oğlumda hasta ,küçük yine ateşi 40.6 gördü zor düşürdüm.
Ay napayım kız bekar ve yalnız takılıyorum genelde tek derdim kilo şu aralar ama insan sıkılıyor yalnız yalnız hepSagol beybi. Sen neler yaptın bakalım. Napiyodu bu bekarlar? Tadını çıkar valla. Su an cocugu uyutmaya çalışırken cok imrendim sanaa
Ay napayım kız bekar ve yalnız takılıyorum genelde tek derdim kilo şu aralar ama insan sıkılıyor yalnız yalnız hep
Su kiloyu versem çok sevincem ya kendimi de sevcem daha çok gerçi yine kendimle bir derdim yok ya severim kendimi benHiiiic sıkılma, tadını çıkar! Kendinle cok ilgilen. Narsist ol biraz da. Kilonu da ver sev kendini. Gun olup da aile olunca hep kendini geri plana iteceksin çünkü
Su kiloyu versem çok sevincem ya kendimi de sevcem daha çok gerçi yine kendimle bir derdim yok ya severim kendimi benama istediklerimi hiç yapamıyorum gezmek istiyorum aslında ya ama fırsat olmuyor vaktim varken param yoktu param var vaktım yok ya birde oti insan çok yalnız olmaktan da sıkılıyor ortası yok mu bunun ya sence
Kesinlikle ortası yok! Hep bir memnunsuzluk var hepimizdeSu kiloyu versem çok sevincem ya kendimi de sevcem daha çok gerçi yine kendimle bir derdim yok ya severim kendimi benama istediklerimi hiç yapamıyorum gezmek istiyorum aslında ya ama fırsat olmuyor vaktim varken param yoktu param var vaktım yok ya birde oti insan çok yalnız olmaktan da sıkılıyor ortası yok mu bunun ya sence
ay valla elimizdeki sukretmrliyiz bence ya sağlıklı olmak bile yetiyor bazenSanırım yok. Dediğin gibi hepsi birarada olmuyor. Eskiden vücut vardı para yoktu mesela. Şimdi alım gücüm var yine giyemiyorum istediğimi.
Amca kızı var benim yaşıtım. Boşandı, rahim kanseri oldu rahmi alındı. Şimdi bisikletle istanbulu turluyor, izmire gidip dalış yapıyor, resim kursuna gidip sergilere katılıyor ama diyor bir amacım yok artık. Hem o bana özeniyor hem ben onun yaptıklarına. Hayat biyle bir sey iste. Elimizdekiyle mutlu olabilmek asil mesele. Ben de mutluyum elbette ama heves ettigim cooook sey var
insan nankör April ya bişey istersin olur sonra daha fazlasını istersin yine olur daha fazlasını böyle gider bu en iyisi sükredip aslında elimizdekilerin güzelliklerini farketmek galiba allah sağlık sıhhat versin gerisi olur inşallah zamanla diyorumKesinlikle ortası yok! Hep bir memnunsuzluk var hepimizde
Olduğun durum hep sıkar...
Evet tatlım ahhh bir öğrensek,herşey daha güzel olacak...ay valla elimizdeki sukretmrliyiz bence ya sağlıklı olmak bile yetiyor bazen
insan nankör April ya bişey istersin olur sonra daha fazlasını istersin yine olur daha fazlasını böyle gider bu en iyisi sükredip aslında elimizdekilerin güzelliklerini farketmek galiba allah sağlık sıhhat versin gerisi olur inşallah zamanla diyorum
ay valla elimizdeki sukretmrliyiz bence ya sağlıklı olmak bile yetiyor bazen
insan nankör April ya bişey istersin olur sonra daha fazlasını istersin yine olur daha fazlasını böyle gider bu en iyisi sükredip aslında elimizdekilerin güzelliklerini farketmek galiba allah sağlık sıhhat versin gerisi olur inşallah zamanla diyorum
Evet tatlım ahhh bir öğrensek,herşey daha güzel olacak...
:))))))) iyi fikirmis... Tatlı rüyalar herkese öpüldünüz...Haklısınız kizlar. Zaten ben 65 olunca 60 olmayı düşünmüyorummm
Uykum geldi. Öpüyorum sizi. Yarın görüşürüz
Günaydın tatlımGünaydın kizlaaaar
Mutluysan bahar da sonbahar da aynı güzellikte.
Hayırlı pazarlar, günümüz mutlu geçsin İnşaAllah...
Eki Görüntüle 1696814
Hayırlı olsun aprilcim Güle güle kullanKızlar bende yeni kalktım, dün aşırı yoruldum.İşe gittim, sonra akşam alışverişe gittik ordan oraya koşturduk. Yeni bir tel aldım, hattımı da değiştirdim bakalım isyerinde cekecekmi?
Bir an başka bir operatöre gecemicem sandım. Gittiğimiz alışveriş magazasindakilar sanki ürünü satmamakta kararlılardı. Uğraşmak istemediğim icin başka semte cadde üstünde mağazalarına gittik iyikide gitmişim orada cok tatlı bir kız vardı hemen yardımcı oldu, ve şükürler olsun hallettik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?