Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sagol beybi. Sen neler yaptın bakalım. Napiyodu bu bekarlar? Tadını çıkar valla. Su an cocugu uyutmaya çalışırken cok imrendim sanaa
Ay napayım kız bekar ve yalnız takılıyorum genelde tek derdim kilo şu aralar ama insan sıkılıyor yalnız yalnız hep

Ay napayım kız bekar ve yalnız takılıyorum genelde tek derdim kilo şu aralar ama insan sıkılıyor yalnız yalnız hep

Hiiiic sıkılma, tadını çıkar! Kendinle cok ilgilen. Narsist ol biraz da. Kilonu da ver sev kendini. Gun olup da aile olunca hep kendini geri plana iteceksin çünkü

Hiiiic sıkılma, tadını çıkar! Kendinle cok ilgilen. Narsist ol biraz da. Kilonu da ver sev kendini. Gun olup da aile olunca hep kendini geri plana iteceksin çünkü
Su kiloyu versem çok sevincem ya kendimi de sevcem daha çok gerçi yine kendimle bir derdim yok ya severim kendimi ben ama istediklerimi hiç yapamıyorum gezmek istiyorum aslında ya ama fırsat olmuyor vaktim varken param yoktu param var vaktım yok ya birde oti insan çok yalnız olmaktan da sıkılıyor ortası yok mu bunun ya sence

Sanırım yok. Dediğin gibi hepsi birarada olmuyor. Eskiden vücut vardı para yoktu mesela. Şimdi alım gücüm var yine giyemiyorum istediğimi.

Amca kızı var benim yaşıtım. Boşandı, rahim kanseri oldu rahmi alındı. Şimdi bisikletle istanbulu turluyor, izmire gidip dalış yapıyor, resim kursuna gidip sergilere katılıyor ama diyor bir amacım yok artık. Hem o bana özeniyor hem ben onun yaptıklarına. Hayat biyle bir sey iste. Elimizdekiyle mutlu olabilmek asil mesele. Ben de mutluyum elbette ama heves ettigim cooook sey var

Kesinlikle ortası yok! Hep bir memnunsuzluk var hepimizde

Olduğun durum hep sıkar...

ay valla elimizdeki sukretmrliyiz bence ya sağlıklı olmak bile yetiyor bazen

Kesinlikle ortası yok! Hep bir memnunsuzluk var hepimizde

Olduğun durum hep sıkar...
insan nankör April ya bişey istersin olur sonra daha fazlasını istersin yine olur daha fazlasını böyle gider bu en iyisi sükredip aslında elimizdekilerin güzelliklerini farketmek galiba allah sağlık sıhhat versin gerisi olur inşallah zamanla diyorum

Evet tatlım ahhh bir öğrensek,herşey daha güzel olacak...

Evet tatlım ahhh bir öğrensek,herşey daha güzel olacak...

Haklısınız kizlar. Zaten ben 65 olunca 60 olmayı düşünmüyorummm

Uykum geldi. Öpüyorum sizi. Yarın görüşürüz

Kızlar bende yeni kalktım, dün aşırı yoruldum.İşe gittim, sonra akşam alışverişe gittik ordan oraya koşturduk. Yeni bir tel aldım, hattımı da değiştirdim bakalım isyerinde cekecekmi?
Bir an başka bir operatöre gecemicem sandım. Gittiğimiz alışveriş magazasindakilar sanki ürünü satmamakta kararlılardı. Uğraşmak istemediğim icin başka semte cadde üstünde mağazalarına gittik iyikide gitmişim orada cok tatlı bir kız vardı hemen yardımcı oldu, ve şükürler olsun hallettik...

Hayırlı olsun aprilcim Güle güle kullan

Benimde bu haftaki planım önce yarın tartıLip güncel kilomu yazmak bakalım haftasonu bende ne değişiklikler yapmis sonraki hedefimde artık 61 leri gormek

Merhaba arkadaşlar,

Aranıza bugün katıldım. Uzun zamandır tartılmıyordum, tartının üzerinde geçirdiğim şokla diyet yapmak zorunda olduğumu düşündüm.

Kahvaltıda çok fazla şey yemiştim.Kahvaltıdan sonra, elma, karanfil, kabuk tarçın kaynatıp içtim 2 fincan, bir bardak ayran yapmıştım kefirden onu içtim. Üstüne 30 dk eliptik bisiklette spor yaptım.

Moralim çok bozuk, nasıl vereceğim ben bu kiloları bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…