Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydın
günün kutlu olsun öğretmen hanımlar
kalkınca 2 bardak su
sabah 09,00
1 kivi+1 domates+1 salatalık+1 biber +1 yumurta+1 üçgen +1 etimek
ara 10,00 -12,30 sade sütlü nescafe+1 fincan kusburnu
öğlen 12,30
mercımek salata yogurt 1 kse
ara 13,00-17,00 nescafe yesılcay 1 havuç
aksam 19,00
armutlu ıspanaklı cevizli peynırlı salata bi kase yogurt
ara 19,30-21,30 1 mandalına +1 bardak mutlu süt
sabahları işe yuruyerek geliyorum bu hafta 45 dk tempolu
2 lt su

günaydın canlaaaarr..
öğretmen arkadaşlarımmm öğretmenler gününüz kutlu olsun ..

dünkü menüm
08:00 1 haşlanmış yumurta, 40 gr peynir
10:00 1 mandalina şwkesiz türk kahvesi
12:30 1 kase çorba, 3,4 çatal tavuk döner, 250 gr yoğurt, yarım dilim ekmek
15.30 sütlü nescafe 10 badem
17:00 2 tane N**** (Siyahi) maalesefff
19:00 şili soslu tavuk, 1 dilim ekmek ,salata
su 2 lt
spor no no noooo

sevilay80 aha benim eski üye burdaymis

EE kızlar nasılsınız yemeye devam dimi
Yarisalim dedik gelemedim benim cüce dış çıkardı bide ustune hasta oldu

Şimdi iki gün ygramadim sizde muhabbet yavaşlamış bu ne canım ben yarım günde 5sayfa ilerlerim kaptan beni takıma al

Kaptan, hakikaten buralar cok sessiz kalmis yaa

aaaa kimseler girmemiiişşş.. çook şaşırdımmm

canım çok acayip şeyler çekiyor yaa.. brüksel lahanası gibi brokoli gibii..
normalde nutella çekerdi hep.. hayırdır inşallah

Gel kız yedek üye yapalım seni kimse gelmeyince senle konuşuruz artik takımda çalışan çok ya gelen de aksam geliyor ki zaten bir avuç insan kaldık burda

Kaptan, hakikaten buralar cok sessiz kalmis yaa
Evet ruhumuz çubuğu bu aralar çok sessiz ilerliyoruz ya biz hosgeldin bu arad
aaaa kimseler girmemiiişşş.. çook şaşırdımmm
Bence de çok sessiz kalmışız kimse se yok ama

İlginç hayırdır inşallah ama güzel bişey en azından az kalorili şeyler çekiyor ama

Sevim sen ne iş yapıyordun?

Regl olacağım içimde doymayan biri var.Canım her şeyden yemek istiyor.Ayyyyyy çıldıracağım.Kızlar yüm sınava girecek çocuklar için ve oğlum Furkan için dua eder misiniz?

Brni
Gelip gidip ağzıma bir şeyler atıyorum.Canımın çektiklerini yazmayayım.Demek ki vücudunun bunlara ihtiyacı var doktorcuğum.

Regl olacağım içimde doymayan biri var.Canım her şeyden yemek istiyor.Ayyyyyy çıldıracağım.Kızlar yüm sınava girecek çocuklar için ve oğlum Furkan için dua eder misiniz?
Ederiz canım inşallah çok çok güzel sonuçlar alır sınavda ya çocuklara üzülüyorum erkenden sınav sınav ama yapacakta bişey yok

Selam arkadaşlar :) Sabah tartıldım 48.3 geldi sanırım şişkinlik kısmını atmışım artık kalan yağları atmak istiyorum bugün korktuğum gündü idare ettim. Sabah kepekli ekmekten tost yapmıştım okula götürüp yiyecektim güya ama çantaya koymamışım masanın üstünde kalmış. Okula gidince de unuttum gitti kahvaltı yaptım sanıyorum bi de aman yemeyeyim zaten kahvaltı yaptım bi de üstüne olmasın diyorum Öğle yemeğinden önce bi Türk kahvesi içtim yanına minik madlen çikolata yedim nasıl pişman ola ola yiyorum kahvaltı yaptın bi de bunu yiyorsun filan diye öyle işte. Öğlen açık büfe şeklinde bi sürü mezeden görüntüsü güzel olanlardan seçtim mümkün olduğunca az kalori desemde oldu biraz Bugün abarttım cidden ya.

Ara 10:40
1 Türk kahvesi
1 küçük madlen çikolata

Öğle 12:30
3 küçük ekler
3 sarma
1 çöp şiş
Somon balık
Peynir
1 patlıcan soslu ekmek
1 bardak kola

Akşam 17:30
1 avuç fındık
1 dilim kepekli ekmekten kaşarlı tost

Su : 1,5 litre

Yinede ucuz atlatmışsın iyi gitmiş canım sendemi öğretmensin ???

Yinede ucuz atlatmışsın iyi gitmiş canım sendemi öğretmensin ???

Aynen canım bugün bizim günümüzdü :) Şu an bi yemek daha vardı yok gelemem dedim bi de üstüne bu yemek olmaz toparlayamam tam zaten 48.7 den 48.3 e geçmiş şişkinliği atmışım cks ölçüyü kaçıramam Okuldaki tüm diyet yapan hatunlar birbiriyle dalga geçiyordu zaten dikkat ediyoruz değil mi elimizde kek çikolata :) Bi de hediye gelen çikolata kutuları vardı onları okulda unuttum yarın getiririm eve şimdi getirsem akşam yerdim.

Bilmiyordum canım seninde öğretmenler günün kutlu olsun iyiki varsın başarılar dilerim daima. ne öğretmenisin?

Menüm
Kahvaltı 1yumurta 2 dilim tb ekmeği çay biraz peynir
Öğle 1 kepçe yoğurtlu çorba 1 servis kaşığı pilav salata 2 yk kadar sanırım patlıcan yemegi
Aksam 1 dilim tb ekmeği 1 yumurtali 4 yk ıspanak pulbiberli yoğurt
Spor az sonra yapacağım 30 dk Cardio videosu su inşallah 1.5 u bulacak ya soğuk ya havalar su icemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…