Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Merhaba Arkadaşlar,

Bugün biraz abarttım ya daha 2. günde, bir arkadaşımın özel bir günüydü

Menüm:

Sabah kalkınca: 1 bardak süt
Kahvaltıda: Domates, peynir, maydanoz, biber, 2 dilim kepek ekmeği
Öğlen: fırında tavuk göğsü, zeytinli pancar turşulu salata, çeyrek dürüm, kek burada aştım kendimi
Akşam: haşlanmış beyaz lahana, soğan, karabiber, tuz ve kabak çekirdeğini blenderdan geçirdim ve içtim çorba olarak. 80 gramlık ton balığının yağını süzdüm bol limonlayarak yedim.
bunun haricinde form çay içmeyi düşünüyorum.

Sabah ve akşam 15'er dakika yürüdüm yine, biraz sonra kondisyon çalışacağım.

öğlen biraz kaçmış ama akşamla dengelemişsin yine fena değil üzülme bence sporunu da yap yarın yeni bir gün sonuçta

gelirim gelirim bi bura kaldı denemediğm ptesi salı diye başlayıp cuma zayıflama gruplarında son buluyorum hiç biri beni zayıflatamadı
keramet belki buradadır takıldım kaldım

gelirim gelirim bi bura kaldı denemediğm ptesi salı diye başlayıp cuma zayıflama gruplarında son buluyorum hiç biri beni zayıflatamadı
keramet belki buradadır takıldım kaldım
ay bendensin yavaş yavaş her yerde takılıyorum belli olmaz gezerken kilo verirsin belki

Öğretmenim yine iyi idare etmişsin
Kutlarım
Tekrar öğretmenler günün kutlu olsun canım.

Bi kekten bişey olmaz. Genel olarak zaten kek harici fazla karbonhidratın yok sorunlu bir menü değil doyduysan afiyet olsun :)

Öğretmenim yine iyi idare etmişsin
Kutlarım
Tekrar öğretmenler günün kutlu olsun canım.

Teşekkürler iyi kurtardım gene akşam yemeğine katılmayarak yarı yarıya ölçüyü tutturdum bakalım bundan sonra hesaplarım son 46 ya varma üzerine bu sefer azimliyim ama cok halsizim inanılmaz. Kardesim doktor kızıyor annem de kızıyor diyet yapmama. Kullandığım ilaçlar bağışıklık sistemimi azaltıyor ve direncim az vücutta demir vs de atıyor maalesef aslında yemem gerekiyor ama kilo da almak istemiyorum

Selamirooo beybiiiz

Neşeli girişime bakmayın; şimdi içerdeki gorile gidip dalasim var
Ama yapmiyciiim, ben intikamı soguk servis seviyorum canlar.

Bugün iştahım bı costu. Reglim yaklaşıyor olamaz sanırım unuttum tarihini de. İkindi öğünümde bı buyuk dilim kek, 1 Mekke hurmasi, 20ye ulasmis olmasi muhtemel findik yedim ve sutlu kahve ictim. Yine kesmedi ya. Aksam yemeğimi erkene aldım onu kazasiz geçirdim cok sukur:
1 kase yogurt
4 köfte
4-5 kasik zeytinyagli sebze yemeği

Hadi bu da menüm yerine geçsin bugün

tamam önce sakin ol zamanı gelince intikam alrsın menüye de bişey demiyorum oti tamam akşamı yırtmışsın

verdiğim 5 kg vereceğim çok belki bu yüzden oyalanıyorum hiç bu kiloda olmamıştım
ay canım ya veremem deme verirsin yavaş olsun ama olsun bende 1 yıldır burdayım mesela nerdeyse 12 kilo verdim işte bazı aylar hiçveremedim ama hiç almadım oturta oturta gidiyorum galiba metabolizmam böyle napayım öyle çokçok veremiorum belki ama almıyorum en azından pes etmek yok

Erkenden strese giriyorlar.Allahtan bugün keyfi yerinde. İnşallah yarın tüm çocukların sınavı iyi geçer.
inşallah canım ya allah zihin açıklığı versin hepsine

Ne yaptı gorilin? intikam alacağım derken yemeklere saldırma

evet en azından alamiyorum takımlara geri dönmeden buzdolabının yemeye devam ederdim kesin

kimsecikler yok yine..
kilo oontrolü yaptınız mı bu aralar.. ben artıda çıkıyorum umarım cumaya en azından sabit olurum..
dolunay etkisi de oluyormuş galiba..nasıl bişey bilemedim

kimsecikler yok yine..
kilo oontrolü yaptınız mı bu aralar.. ben artıda çıkıyorum umarım cumaya en azından sabit olurum..
dolunay etkisi de oluyormuş galiba..nasıl bişey bilemedim
Hep bir bahanesi var dimi bu bizim kiloların artık ptesi kontrol tartisi yapmak şart oldu yoksa ipin ucunu kaçırıyor herkes ispanyolcum aman dikkat kilo almaa

Hep bir bahanesi var dimi bu bizim kiloların artık ptesi kontrol tartisi yapmak şart oldu yoksa ipin ucunu kaçırıyor herkes ispanyolcum aman dikkat kilo almaa
canım nasılsııınnnn
haftasonu annemlerdeyken ipin ucunu fena kaçırdım o nu toparlamaya çalışoıyorum hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…